Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Hayırlı günler...
Hiç sesleri yok yenacığım tatillere çıktılar anlaşılan....
Yena benim mınikam (karıncam) üçe geçti:1rolleyes:
Okulları kıyaslayın bence: yol çekmek iyi bir okulsa değer...
Sınıfları tıka basa dolu okul olmasın öğretmenlerin verdikleri havaya karışıyor...Eltimin çocukları sırf yakın diye şubelerind yüzden fazla çocuğun bulunduğu okula gidiyor...Offf canımı sıkıntısını öyle katlıyor bu konular takarım ben kafayı bu konuyaeyvahedigeldismile

Hayırlı akşamlar..sizleri çok özledim..
Ne bu topiğin hali hakkaten...altlara düşmüş araki bulasın...
Öncelikle Seyranıma çok üzüldüm..nedir bu çete mete davaları bu çocukların hayret bişey..ben yakın zamana kadar guruplaşma olayları oluyodu ona çok kızoyodum,böyle duyunca o önemsiz kaldı yanında..Okul çok önemli,şimdiye kadar özellerle ve belli bir ahlaki eğitim veren okullarla buralara kadar getirdik,şimdi özellere bir nokta koymak isterken,bu çeteleşme gibi durumlar gözümü çok korkutuyo Seyrancım..Allah sizinde yardıcınız olsun,iyiki tatil oldu okullar..Okulun sorumsuzlğuna pes doğrusu..Hakkınızı arayın gidilmesi gereken yere kadar gidin bence..sen sus, o sussun bu sussun nereye kadar..
Çocuklrımızın karnelri hayırlı olsun..Yenacım,maruflum,çiçeğim gözünüzaydın olsun canım..Bizdede 2 takdir 1 teşekkür var çok şükür..Arkdaşımın oğlu başka bir özel okulda lise 1 de..karneden bir gün önce arayıp oğlunuz sınıfda kaldı demişler.tam deli çağı,sevdği kız varmış, ceptlfnu msjlrı felan.tam 8 zayıf...görşmelrle bu 7 ye indirldi..şimdi bütünleme sınavlrına girecek,4 ünü kesin vermesi gerekiyormş..okula bağışla falan bu iş kapanır gibime geliyo...Arkdaşımın eşine acıyorum adamcğıza..Okumak isteyen bir tek göz odada bile okuyo...Rabbim hepsini muvaffak etsin inşaallah...

Hayırlı günler...
Hakkaten yaz geldi ,böyle oldu. Bego nasılsın iyimisin...Yavrularını tebrik ederim...Annem rahmetli karnedeki zayıflara koyun derdi.Seneyede güdeceksiniz bunları diyeAileye bende üzüldüm onca emek boşa gidiyor aklı başına gelir ama geç olurkötükedihüso

Nerdesiniz hanımlaaaaar huuuuuuuuuuu........
Maruflum sağolasın canım..nerde bu hatunlar yaa..bir sen gelmişsin yine..
Çocuklrdan sıra gelmiyor heralde kaydirigubbakcemile3
Aman sağlığınız keyfiniz yerinde olsunda uğramayın,biz götürürüz topiği böyle:hulya:
Bugün canım çok sıkkındı aslında..görümcemle büyük eltim yıllardır küsler..Dün akşam eltimin ergenimle olan yaşıt kızı bizde kalmışdı..sabahda görümcem kahvaltıya gelicek,benim terzime götüreckdim onu..Görümcem geldi birlkde balkona kahvaltı hazrlığı yaptık..Eltimin kızı ,halasının burda oldğunu görünce gitmeye kalkışdı..zor bela onu içeri aldım,bu sefer görümcem ''annesi neki buda ne olsun diyerek ağlayarak çıkdı gitdi..O kadar zor bir gün olduki benim için anlatamam..:umursamaz:
Diyeceğim o ki...büyüklerin küs olduğuyla çocuklrımız neden küsüyor..oysaki onlar doğmamışdı bile yaşanılan yaşandı bitdi ozaman..bunu çocklra anlatıp,tavır takındırmanın hiç bir güzel yanı yok...Bu kincilik bu nefret:umursamaz:Akrabalık bağı nasıl kurulabilir bu şekilde..daha bu yaşda böyle tutum sergilemesi ve bende yaşanması banada yapılan bir saygısızlıkdı..Bir kez daha anladımki,evlat yetişdirmek o kişinin mühendis,doktor vs..olması demek değil sevgiyle,edebiyle ahlakıyla hoşgörüsüyle adam gibi adam yetişdirebilmekmiş...sizler ne düşünüyosunuz yanılıyomuyum?Maruflum belki sen gelirsin yine bana cevap ver...öpyrm sizleri

Selam hanımlar...

Bir kaç gündür bayağı yoğundum,haftasonu yatılı misafirim vardı...bugün kızımın doğum günüydü...arkadaşları geldi,akşamda abimler falan vardı..
Feci yoruldum inanın ayaklarım sızlıyor artık..Malum yaşlılık..

begocum seni görmek ne güzel..İyi olmana sevindim...

Değindiğin konuda çok haklısın..Eltinin kızının yaptığı hiç doğru bişey değil..ne olursa olsun herşeyden önce bir büyük olarak yaklaşmalı,saygı duymalı...
Ayrıca anne,baba arasında ne geçerse geçsin,onun halası ve bir halası olduğu için kendini şanslı görmeli..

Maalesef çok var öyle,küstükleri kişiler varsa özellikle erkek tarafını anneler çok kötülüyorlar çocuklarına..

tükanı açayım bari,kapalı kalmasın bereketi kaçar...:roflol::roflol:

Kocaman günaydın hepinize...a.s.

Yenacım prensesimizin doğumgünü kutlu olsun,sağlıklı hayırlı ömrü olssun inşaallah canım...çok öpyrm onuopuyorumnanaktan
Valla haala sersem gibiyim..çocklarla pazar gezdik geldik yorulduk ama kafam beynim düne takıntılı...ruhsuzum..:çok üzgünüm:Kızlar kısır istedi ,zor bela girdim mutfağa..şimdi çayımızı içtik..akşam yemeğinin adı bile yok..bilmiyorumkismile
Hakkaten kimseler uğramıyo ne oldu böyle..boshayallersmileSen aç tükkanı ben kapayım bari..
Çiçeğimin cep tlfnu var,bir çağrı atayım bakiyim nerelerde bu yönetici kaçağı...guclubacismile

Hayırlı akşamlara.s.
Ay kızlar geldim kuzişim iş almış altından kalkamıyacağını anlayınca yarısını bana kakaladı:hulya:burnuma kadar yığılı işler bitti çok şükürakannehir..
Bego canım küslük hiç hoş değil heleki sıla_i rahim emri var iken mümkün değil ...sen ne kadar kızsan haklısın ...Çocukları niye katıştırırlar anlamam ...bilmiyorumkismile
Yena evladının doğum günü kutlu olsun inş... avatarın gözlerimi ışıldattı ne kadar güzel
Kısırıda çoook severim ımmmcokacimcoook az acılı ama...

Teşekkür ederim arkadaşlar,allah razı olsun...

Hayırlı akşamlar....
Ergenimi dr. götürdüm gribi geçtü kütür,kütür öksürüğü kalmıştı ilaçları aldık inş..şifa bulacak yoksa zatürreye çevirir diye uyardı dr.
Havalarda iyice allak bullak etti sersemledik...
Allah cümlemize yardım etsin inş...a.s.

Amin Maruflum amin...çok geçmiş olsun rabbim şifa versin...
Yena cım; hepinizin geçmiş cuması mübarek olsun...
Çiçeğim cee deyip kaçmış..tlf msjında iyi oldğunu yazmş,sıpalardan giremiyorm diyor..ne yapalım sağlık olsn canımcım...
Bu sakarya hatunları hiçmi uğramyor Kk yaboshayallersmileyoksa sakarya köşesine uğrayıp bize üvey evlat muamelesi ediileralsanaalsanasmile
Sunay ablamda yok:umursamaz:Filiz tatilde
Dorada kızının sonçlrı açklanınca girecek heralde..sınav bitdi Dora kayboldubilmiyorumkismile
hadi Bego kaçar... Ay aşkı memnu neydi öyle,mezar başnda behlül kaçar demesi..herkes ağlmş heralde valla bana çok saçma geldi güldüm..

abowww ben yokken neler olmuş neler...
öncelikle.kısmetsizkedim..kızımızın yaşdığı olaya üzüldüm.. bende okuldaki kızlardan tırsardım gurup olur beni köşeye sıkıştırırlardı..ayy ne korkardım.şimdi olsaa,saçlarını başlarını yolarım.....
yenacım ,yavrucuğunun doğum gününü kutlarım nice senelere inş.. sağlıkla...

bogoşummm. beni merak eden arkidişim... nasılsın...aile bireylerini yaşadığı küslük olmasa keşke ama oluyor.. bilmemki neyi paylaşamıyoruz...

maruflum.sunay ablacım,filizcik..doracım.(tatilde galiba)roşum nerdesin..öpüyorum hepinizi..
canlarım benim.. yavrularınızın karnelerini geçde olsa kutluyorum.. Rabbim zihin açıklığı versin...

Hayırlı sabahlar....
Dağçiçeğim canım uzunca yazabilmişsin buda demekki pcyi ele geçirebilmişsin:jeyyar:...
Tatile çıkanlar çoğunlukta anladığım afiyet olsun ne diyelim...
Bego canım Behlül kaçar derken olmamıştı ...hakikat sakalda fiyaskoydu piyes bebeleri gibikaydirigubbakcemile3
Ergenim biraz iyi astım spreyi kullanıyor geçici olarakboshayallersmiledilekleriniz için teşekkürler...Maruflu kaçar öpüyoruma.s.

günaydınlar canlarım,
bu ayın başından beri kk ya giremedim,
sadece msnden özel msj görünce girdim,okudum ,çıktım,
cnm sıkık birazcıkta bıkıkkeyif olmayınca buranında tadı olmuyo,zati pc açmıyoruz bu günlerde,
k.pederimin umre telaşı vardı ,çok yoğundum,
yoğunluk bitti derkene,kızçemin karnesiyle moralim alt üst oldu,cnm çok sıkkın
ortalama yükseltmeye girecek inş. başarılı olurda kendime gelirim,
geçmişi fazla okuyamadım ,bi ses edip gidiim,keşki düşündüğünüz gibi tatile gitmş olsadım,
hayırlısıyla şu sınavları atlatalım,
güzel günlerde yine birlikte oluruz inş.hepinzi çok öpüorum,
güzel karneleri tebrik ediyorum:gitme:

mrb ben buara giremedim moralim çok bozuk hep üzücü haberler alıyoruz allah sonunu iyi etsin inş kardeşimin oğlu 3,5 yaşında kardeşim aradı abla hastanedeyiz deri lenfoması teşhisi kondu birden yıkıldık hastalığın ne olduğunu bile bilmiyoduk kaç gün hastanede tetkikler devam etti neyse iç organlarda bir sorun bulynmadı çok şükür şimdi ikinci patoloji sonucun bekliyorlar çocuğun vücudunda döküntü olmuş dr agötürmüşler egzema demiş geçmeyince tekrar götürmüşler parça alıp patolojiye göndermiş sonuç o zaman çıkmış yaşı çok küçük olduğu için dr şaşırmış erken tanı deniyor dr o olduğundan emin değil inş patolojiden temiz çıkar
tam onula uğraşırkek kaynımın oğlunun yeni bebişleri olduğunu yazmıştım tam hastaneden çıktılar bu defa bebeğin babası çok hasta ne olduğunu bulamıyorlar tetkikler devam ediyor denge kaybı var ayakta bile duramıyor drlar ne olduğunu anlyamıyor inş önemli birşey çıkmaz
arkadaşlar anlayacağınız hiç iyi değiliz moralimiz çok kötü
sizinde başınızı ağrıttım kusura bakmayın inş hepiniz iyisinizdir çok öpüyorum dua edin bize allaha emanet olun

Sunay ablam,çok ama çok üzüldüm...Allah hayırlı şifalar versin...Çok küçükmüş bebeğim benim...:çok üzgünüm:
İnşallah sonuç temiz çıkar,dua edeceğim bende..

Merhaba canım,merak ettik gerçekten..

noolur kane olayına fazla takılıp kendini ve çocuğunu üzme...haklısın takılmamak mümkün değil eğer isterlerse çok başarılı olurlar..Üzerinde durmuyorlar fazla her çocuk bir olmaz naapalım..
bak sunay ablanın mesajına,en önemlisi sağlık tatlım...

Öpüyorum seni ve ergenini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…