- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #2.881
Yenacım prensesimizin doğumgünü kutlu olsun,sağlıklı hayırlı ömrü olssun inşaallah canım...çok öpyrm onuopuyorumnanaktan
Valla haala sersem gibiyim..çocklarla pazar gezdik geldik yorulduk ama kafam beynim düne takıntılı...ruhsuzum..:çok üzgünüm:Kızlar kısır istedi ,zor bela girdim mutfağa..şimdi çayımızı içtik..akşam yemeğinin adı bile yok..bilmiyorumkismile
Hakkaten kimseler uğramıyo ne oldu böyle..boshayallersmileSen aç tükkanı ben kapayım bari..
Çiçeğimin cep tlfnu var,bir çağrı atayım bakiyim nerelerde bu yönetici kaçağı...guclubacismile
Hayırlı akşamlara.s.
Ay kızlar geldim kuzişim iş almış altından kalkamıyacağını anlayınca yarısını bana kakaladı:hulya:burnuma kadar yığılı işler bitti çok şükürakannehir..
Bego canım küslük hiç hoş değil heleki sıla_i rahim emri var iken mümkün değil ...sen ne kadar kızsan haklısın ...Çocukları niye katıştırırlar anlamam ...bilmiyorumkismile
Yena evladının doğum günü kutlu olsun inş... avatarın gözlerimi ışıldattı ne kadar güzel
Kısırıda çoook severim ımmmcokacimcoook az acılı ama...
mrb ben buara giremedim moralim çok bozuk hep üzücü haberler alıyoruz allah sonunu iyi etsin inş kardeşimin oğlu 3,5 yaşında kardeşim aradı abla hastanedeyiz deri lenfoması teşhisi kondu birden yıkıldık hastalığın ne olduğunu bile bilmiyoduk kaç gün hastanede tetkikler devam etti neyse iç organlarda bir sorun bulynmadı çok şükür şimdi ikinci patoloji sonucun bekliyorlar çocuğun vücudunda döküntü olmuş dr agötürmüşler egzema demiş geçmeyince tekrar götürmüşler parça alıp patolojiye göndermiş sonuç o zaman çıkmış yaşı çok küçük olduğu için dr şaşırmış erken tanı deniyor dr o olduğundan emin değil inş patolojiden temiz çıkar
tam onula uğraşırkek kaynımın oğlunun yeni bebişleri olduğunu yazmıştım tam hastaneden çıktılar bu defa bebeğin babası çok hasta ne olduğunu bulamıyorlar tetkikler devam ediyor denge kaybı var ayakta bile duramıyor drlar ne olduğunu anlyamıyor inş önemli birşey çıkmaz
arkadaşlar anlayacağınız hiç iyi değiliz moralimiz çok kötü
sizinde başınızı ağrıttım kusura bakmayın inş hepiniz iyisinizdir çok öpüyorum dua edin bize allaha emanet olun
günaydınlar canlarım,
bu ayın başından beri kk ya giremedim,
sadece msnden özel msj görünce girdim,okudum ,çıktım,
cnm sıkık birazcıkta bıkıkkeyif olmayınca buranında tadı olmuyo,zati pc açmıyoruz bu günlerde,
k.pederimin umre telaşı vardı ,çok yoğundum,
yoğunluk bitti derkene,kızçemin karnesiyle moralim alt üst oldu,cnm çok sıkkın
ortalama yükseltmeye girecek inş. başarılı olurda kendime gelirim,
geçmişi fazla okuyamadım ,bi ses edip gidiim,keşki düşündüğünüz gibi tatile gitmş olsadım,
hayırlısıyla şu sınavları atlatalım,
güzel günlerde yine birlikte oluruz inş.hepinzi çok öpüorum,
güzel karneleri tebrik ediyorum:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?