Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

iyi akşamlar gençliğin anneleri,

nasılsınız,catışmalar devam ha.

üzülmeyin kızlaarr.gececekk ama accık sabır gerekiyor.kendimizi,onların yerinede koyalım biraz.acaba kimbilir neler ister va nasıl davranırdık.
hepinize kolay gelsin canlarım.
bi uğrayayım dedim.ergenlerinizi de sizleride öpüyorum çok çok Şeniz:1hug:

Hayırlı haftasonları annelerimiz...kaydirigubbakcemile5
Kısmetsiz kedi cnm nasıl bir musibet ders aldıran cinsten mi aslın da olmasın isteriz ama; bazan zorluyorlar illakikötükedihüso
Şartlar ne olursa olsun bizim canlarımız onlar,sevgimizin sonsuz olduğunu anne, baba olunca anlarlar artıkbenneyaptımki
topiğimize gelen herkese sevgiler öpüldünüzŞeniz:1hug:a.s.

günaydın ergen anneleri........
herkes iyi sanırım.
maruflucum canım hemen şööle açıklıyım..benim kızçe habire arkadaşlarıyla bişeylerini değiştirip duruyodu..hırka toka v.s.bende istemiyodum.en son çokda iyi tanımadığı bi arkadaşıyla yeni aldığı kendinin bile giyerken kıyamadığı ayakkabısını değiştirmiş.ve sonuç ayakkabı ağzı burnu yamulmuş halde geldi..çok üzüldü.ama yapacak bişey yok.şimdi tövbe kimseye bişey vermem diyor.ya işte bir musibet bin nasihat olayımız böle....
tabiiki sevgimiz sonsuz ..biz bazı şeyleri önceden görüp canları acımasın diye onları uyarmaya çalışıyoruz.zaten çatışmada burdan çıkıyo....bazen anlıyolar ama geç oluyor.bizimkinde olduğu gibi
zaten anladıkları zaman gerçekten büyümüşler diyeceğiz..
ay sabah sabah ne çok konuştum.....bi günaydın demeye geldim.çenem düştü.:roflol:

günaaydın güzel anneler,gününüz ve yeni başlayan haftanız güzel geçsin,
bikaç gündür canım pek sıkkındı,pek fazla buralara gelip kimselerin canını sıkmak istemedim,oğluşuma üzülmüştüm, çok şükür güneşle birlikte kendime geldim,şimdi çook iyiyim,kendinize ve ergenlerinize ii bakın...

günaaaaaayyyyyyydddddddınnnnnnn..
eltimle arka arka geziyoz.canımcım sıkma canını...öpüyorum seni en kocamanındannŞeniz
kızlar bu öpücüklerin devamıda size..ŞenizŞenizŞenizŞeniz.
.hadi bakalım güzel bi hafta diliyorum sizlereeeeeee

Hayırlı günler annelerimiz..
Kocaman bir güneş doğsun yüreğinize:sm_cool:
Hangi sıkıntınız varsa eriyip gider inş.
Dağçiçeğim konukların yanın damı cnm?bu aralar gözükmedinşakkıdı

selamlar tünaydın ben buara giremiyorum kaçamak giriyorum oğlum rehin almış pc yi nasılsınız iyi haftalar ne sıkıntınız varsa uçup gitsin inş allah büyüktür çiçeğim nerelerdesin

slm ergen annelerı nasılsınız
benim moralım sıfır kızlar dün toplantı vardı okulad gitemz olaydım
çok sınırlendım oğlum normalde derslerı iyi fakat ara karne verdıler berbat
öğretmende çok çalşisin bunlar diyo fakat dinleyen kım çantayı attğı gibi dişari ya ben ne yapacağım bu çocukla bilmiyo sinfta çok konşuyomuş öğretmnler sıkayetcı orda bir kaç kiş var onlar takılyomuş
girgir şamata benim saftırık oğlumda onlara uyuyo ve sonuçta ders dinlemyo bakalım dün çok konuştum bugün biraz ders çalişti ama gen dişar gidecem tuturdu ya rakadaşlar ban yardım edin
ne yapmam gerek babsına söylesım dövecek diye söyleyemiyorum birdedği iki olmuyo acab açok şimartık bilmiyom ooff anne olmak ne kadar zor. sizinde kafanızı şişirdim kusura bakmayın sevgiler

canım benim ne kusuru çocuk büyütmek çok zor anne baba çocuklarının en iyisi olmasını ister ama daha küçük onun için düzelir merak etme canım ama benden sana tavsiye babasından birşey saklama beraber çözüm bulun ben çovuklarımı büyütürken eşimden saklamadım sorunları şiddetsiz onlara güvenerek büyüttük şimdi en deli çağları onun için ona hissettirmeden kontrol altında tutun bence inş fazla ileriye gitmemişimdir sevgiler öpüyorum

Hayırlı günler ergen anneleri..
Dağçiçeğim anons etceğiz yakın da kayıp diyekaydirigubbakcemile3
Freyza bak cnm murgizin annesi ne güzel demiş eşinin bilgisi de olsun sonra sen yaptın ettinler daha zor dayanamazsın; en güzeli eşini ve oğluşunla tatlı bir gönül konuşması ile hal ve gidişhat hakkın da iletişim kurmaktır.Yazar Sema maraşlı hanımefendinin eşimin eşi yok kitabı çok güzel ayriyeten eşlerin farklı bir yönden ailelerini keşfetmesini sağlıyor ..
Öpüyorum herkesi:1hug:a.s.

ablacım rıca ederim çok haklsın fakat ben kayın valıdemle altlı üstlü otruyorum onlard olayın içinden çikmiyolar ondan oğlum beni dinlemiyo babanne çok şimarttı şimdide şikayet ediyo aslında oğlum çok duygusal fakat bende farkındayım şu bir yıl içinde yeni arkadaş çevresi
oldu ve çok fak ettı ama ben oğluma güveniyorum bana ssöz verdi derslerine çalişacagina bakalım ablacım çok teşekürederim bende sni öptüm..

frezya canım benim üzülme tek çocukmu zaten aile büyükleri şımartınca daha zor oluyor üzme kendini ama babasıyla yumuşak bir şekilde paylaş bence hem dahada rahatlıyacaksın bence allah yardımcın olsun öpüyorum canım benim

çok sağol ablacım malesf ilk torun babaannede genç olunca
dahada bi üzerine düşüyo fakat şimdi bazı hareketlerin çekemiyo.
ve sonuda olan bana oluyo hep üzülen ben oluyorum
ne diyim ALLAH yardımcım olsun aynı yerde oturmak çok zor.
ablacım teşekür ederim bende seni öptüm..

Son düzenleme:
günaydın egen anneleri
hepinize güzel bir gün diliyorum .

ben çok mutluyum bugün ilk göz nurumun
oğluşumun doğum günü tam 13 yaş oldu .
on çok seviyorum ALLAH uzun ömürler nasıp etsın inşallah:Saruboceq:
iyiki doğdun yakışıklı oğlum kara gözlüm..

oğlunun doğum günü kutlu olsun canım

Hayırlı günler annelerimiz...
Freyza Yeni yaşı hayırlı olsun ergeninin 13 yaş evet tam değişikliklerin alabildiğine başladığı bir yaş benim ergenim kızım da 13kaydirigubbakcemile2..
Artık oyuncak bebeklerinin yüzüne bakmıyo; dahamı oynasın gerçi:roflol:
Bir gün bi merakı oluyor, başka gün bi merakı şaşırıyozkafamçokkarıştıilgi alanını bulana kadar kurs, kurs dolaşacağız herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…