Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

canım benim oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım şimdi en güzel zamanı yanıda dizinin dibinde kıymetini bil birde bakıyorsun kuş gibi elinden uçtu ben şimdi birisi yanımdayken diğerine hasretim kızım evli uzak oğlum şimdi yanımda bakalım o ne zamana kadar yanımda olacak allah sağlık versin diyorum acılarını hiç birimize göstermesin inş ama şimdi en güzel zamanı öpüyorum seni ve doğum günü çocuğunu NİCE YILLARA ANNESİYLE BABASIYLA SAĞLIKLA:1hug:Şeniz

canım oğlunun yeni yaşı kutlu olsun.allah sağlık mutluluk dolu bi ömür nasip etsin evladına..çocuklarımız gün be gün büyüyolar ve değişiyolar..değişimleri bazen bizim istediğimiz yönde olmuyor.incinmelerini istemediğimiz onları uyarıyoruz.belki onlarda haklı.kendilerini bulmaya uğraşıyorlar.bende 20gün önce çok üzüldüm çok çatıştım ergenimle..yeni yeni durulmaya başladık.ama sana tek tavsiyem arkadaşlarına dikkat et.onların şimdi en önem verdiği şey arkadaşları...evlatcığınla çatışmadan yanlış gördüğün ark. uzaklaştır.
allah hepimizin evlatlarına iyi yazılar yazsın..çenem düştü gene..hadi ben kaçiim.kendinize ve regenlerinize iyi bakın.hepniz öpüldünüz en kocamanından..Şeniz

oğluşunun doğum günü kutlu olsun cnma.s.,rabbim daha nice sağlık ve mutluluk dolu doğum günlerini biarada geçirmenizi nasip etsin...

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar buraya ilk önce yazıp yazmamakta karrasızdım acaba benide kabul ederlermi diye.
ama bakıyorum düşündğümün tam tersi iyiki bu topige gelmişim

o güzel dilekleriniz için ALLAH hepinizden razı olsun
iyik varsınız iyiki kk var hepinizi seviyorum sevgilerimle
sonsuz teşekür ediyorm hepinize.

tüm çocukların 23 nisan çocuk bayramı kutlu olsun.

günaydın kk nın en güzel annelerii,
ergenleriniz ve sizler iyisinizdir umarım,
bugün çocuklarımızın bayramı hepsine kutlu olsun,
frezyacım iyiki gelmişin cnm,
aslında topiğimiz her daim aktif olması gereken bi topic hepimizin dertleri birbirimize o kadar benziyo ki oğlunun okul hayatıyla ilgili yazdıkların beni çok etkiledi,benim 14 yaşında kızım var,sorunlar yaşıyoruz tabii ama erkek çocuğunun daha farklı oluyo gibi hissediyorum,benim oğluşum 10 yaşında şimdiden davranışlarında değişiklikler var,zorlanacaz gibime geliyoda hayırlısı inş.diyorum,allahım bizlere ve yavrularımıza sağlık ve sabır versin...

Son düzenleme:
günaydın günaydın...
bu gün 23 nisan ,neşe doluyor insan...
zaman ne çabuk geçiyor.bazen çocuklarımız hep küçük kalsa diyorum..
frezyam tatlım.....iyi ki gelmişsin canım.insan burda konuştukça açılıyo moral buluyor.sorunlarımız benzer..bu dönemi birbirimize destek olarak geçireceğiz.
amannnnn sabah sabah gene çenem düştü hadi ben kaçtım.ergenlerinizin bayramı kutlu olsun.öpüldünüz en kocamanından....

selam erkadaşlar çocuklarınızın bayramını kutluyorum onları çok öpüyorum frezya arkadaşım biz burada acı tatlı herşeyi paylaşıyoruz canım çok öpüyorum

cnm amin çok haklsın erkek çocuk daha farklı cnm inşallah geçer bu günler ilerde konuşup güleriz belkı dedğin gibi ALLAH sağlık versin inşallah yavrularımız öptüm tatlımm.

Hayırlı geceler ergen annelerimiz..
Ancak bu satte girebildim sıra gelmedi:1closedeyes:
Kızlar demiştim ya 23 nisan fotoğraflarını eklerim diye;maalesef istanbul genelin de gösteriler iptal edildi:1shok:
Benim açımdan çok zor bir gündü kızlarımın morellerini düzeltmeye çabaladım epeycelaelaelaelaelae
Birde okadar hazırlık yapılmıştı bakalım ne olcakÇok üzgünüm çoook
Artık sağlık olsun diyorum seneye kısmet inş.a.s.

Hyırlı haftasonları...
Murgizinannesi yüzünde güller açmış inş. herzaman böyle mutlu olursunuz..:teytey:
Bu arada dağçiçeğimi gerçekten merak ettim yaptığım anonsları da duymadı sanırsam:sm_confused:
Annelerimizin çoğu topici astı :roflol:bahar da böyle yaparlarsa tatilde ne etmezler artıka.s.

Mutlu hafta sonları kızlar,yeni kararlar arifesindeyima.s
Sabrımı son sınırına kadar kullanmayı düşünüyorum:sm_confused:
Ergenim konusunda tabiki,zaten geneldede çok sabırlıyımdır:Saruboceq:
ınşallah,gelişmeleri paylaşmak kısmet olur
Hepinizi kocaman öpüyorum:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…