- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #1.161
hadi bakalım çiçeğim ,gözünaydın olsun,kolay gelsinopuyorumnanaktanSelam ergen Anneleri
Cumanız mübarek olsun..Şeniz
yarın büyük oğluşum geliyor..
ona bol bol yemekler yapacağım ,hem yesin hemde giderken götürsün.cokacimcoook
bu hafta sonu çok yoğun olacağım anlaşılan..sositososito
slm arkadşlar dualarınızın sonucu annemın tahlılaer temiz çikti sadece ilikten aldıkları kan sonucu kaldı inşallah oda temiz çikar.
hepinize sonsuz teşekürler ediyorum hep yanımdaydınız allah razı olsun .
hepinizi çok seviyorum iyiki ergen oğlum varda sizlerle tanişmişim.
hepinizi çok öpyorum.
ay arkadaşlar kafam bi dünya inanır mısınız,ergenle uğraşmak zor da,evdeki en ufak bi olayı panikle büyüten koca ergenleri netçez onu düşüneyim,arada kalmaktan bi hal oldum valla,kızına bi zarar gelcek diye o kadar panik yapıyo ki hem çocuğu hemde bizi yıpratıyo,
dün okula gitmş kızından habersiz, neymş kantinde 2 kız,2 erkek ayakta dikilip muhabbet ediyolar diye çocuğa bi dünya laf sayıp gelmş okuldan,eve geldiler dedim nedir olay,kızım dediki anne sınıf arkadaşlarım yanıma geldiler,ben nedeyim,bi suçum yok ,bütün gün ağlamış yok yere,
babada diyo bugün kantinde muhabbet eden yarın sokağa çıkıp gezer tozar,uyarmak istemiş güyada aşırı sert ,niye böle yaklaşıyosun ,beklentini söle dedim,
ben uyarıyorum diyo,akannehir
ama eşimin paniğine sebepte maalesef çevre ,okulların çevresi o kadar kötü ki,inanın gördüünüz her köşede bi çift liseli çocuk,büyüklere aldırış etmeden,göz önünde öpüşüp ,koklaşıyo,allahım ne olacak bu gençlerin hali yaa,nedn bu acele:1shok:
yani bizimkiler yapmasada onları görünce panik oluyoruz,allah hepimizin evlatları için hayırlısını nasip etsin,kötü elleri çocuklarımızdan uzak tutsun:Saruboceq:
ay arkadaşlar kafam bi dünya inanır mısınız,ergenle uğraşmak zor da,evdeki en ufak bi olayı panikle büyüten koca ergenleri netçez onu düşüneyim,arada kalmaktan bi hal oldum valla,kızına bi zarar gelcek diye o kadar panik yapıyo ki hem çocuğu hemde bizi yıpratıyo,
dün okula gitmş kızından habersiz, neymş kantinde 2 kız,2 erkek ayakta dikilip muhabbet ediyolar diye çocuğa bi dünya laf sayıp gelmş okuldan,eve geldiler dedim nedir olay,kızım dediki anne sınıf arkadaşlarım yanıma geldiler,ben nedeyim,bi suçum yok ,bütün gün ağlamış yok yere,
babada diyo bugün kantinde muhabbet eden yarın sokağa çıkıp gezer tozar,uyarmak istemiş güyada aşırı sert ,niye böle yaklaşıyosun ,beklentini söle dedim,
ben uyarıyorum diyo,akannehir
ama eşimin paniğine sebepte maalesef çevre ,okulların çevresi o kadar kötü ki,inanın gördüünüz her köşede bi çift liseli çocuk,büyüklere aldırış etmeden,göz önünde öpüşüp ,koklaşıyo,allahım ne olacak bu gençlerin hali yaa,nedn bu acele:1shok:
yani bizimkiler yapmasada onları görünce panik oluyoruz,allah hepimizin evlatları için hayırlısını nasip etsin,kötü elleri çocuklarımızdan uzak tutsun:Saruboceq:
eevet canım ilk ergenlere göre daha iyiyiz amaoy oyy okullar açıldı ergenlerimiz tamgaz iş başındaaa
lilyum canım hoş geldin.gene sen kısmen atlatmışın.biz daha başındayız.
marka derdi, giyim kuşamderdi bide kıslarda makyaj saç imaj sorunu...
biri bitiyo biri başlıyo..hergün başka şeyler çıkarıyolar..
maruflucum ah o konserveler yok mu..illet oluyorum onlara..
dağ çiçeğim hadi gözünaydın..hasret giderin oğluşunla..
eltim eltim üzmekendini..bizim kaderimiz bu arada kalmak.bizim babalar bölee..severlerkende ölçüsünü bilemiyolar kızarkende...
frezyam canım gözün aydın ergenlere kaptırdım bi an kenimi..inşallah son tahlilinizde temiz çıkar.
valla arkadaşım hayretler içinde kaldım yazdıklarını okuyun ca
birimiz bir yerlerde hata yapıyoruz ama hangimizz
bu kadar denetimci olmak biraz fazla değilmii CADIARZU
öncelikle şunu diyeyim hem babası hem ben tüm sınıf listesini biliriz kızımın anlattıklarından
arada okuluna almaya gittiğimizdede çoğuylada tanıştırmıştır arkadaşlarıyla bizi
çocuk iki arkadaşıyla muhabbet etti diye baba fazla sıkmıyormuu sence fisfisfis
eevet canım ilk ergenlere göre daha iyiyiz ama
özellikle kızımda çok zor dönemlerden geçtik müthiş sinirli, hafiften bir durulma var ama
tam gaz yinede asabi davranışlarımıza devam
bizim süs kıyafet gibi sıkıntılarımız olmadı çok
daha ziyade uğraştığımız konu aşırı sinirlilik hali, benimle geçinememesi ne yaparsam yapayım batıyorum kızımaaa :1no2:
benim sıkıntımda bu cnm,zaten msjımda da açıkça belirtiyorum arada kalıp nasıl yıprandığımı,bende babasına karşı savunuyorum tabii yanlızken,eşime yanlış yaptığını aşırı tepki gösterdiini anlatmaya çalışıyorum,kendisine kızına anlayış göstermesini ,kızımada babasına karşı anlayış göstermesini söleyip orta yolu bulmaya çalışıyorum,kızımızın yanısıra kendisini de üzmesinden rahatsızım,aşırı üzülüyo herşeye ve üzülmemesi gerekli,geçen yıl tümörlü böbreği alındı,hala kontrol altında,bide üstüne bu yaz işten çıkarıldı,bu sıkıntılı durumlar kızımın ergenliğine denk geldi maalesef,en büyük talihsizliğimizde bu:çok üzgünüm:
valla arkadaşım hayretler içinde kaldım yazdıklarını okuyun ca
birimiz bir yerlerde hata yapıyoruz ama hangimizz
bu kadar denetimci olmak biraz fazla değilmii CADIARZU
öncelikle şunu diyeyim hem babası hem ben tüm sınıf listesini biliriz kızımın anlattıklarından
arada okuluna almaya gittiğimizdede çoğuylada tanıştırmıştır arkadaşlarıyla bizi
çocuk iki arkadaşıyla muhabbet etti diye baba fazla sıkmıyormuu sence fisfisfis
eevet canım ilk ergenlere göre daha iyiyiz ama
özellikle kızımda çok zor dönemlerden geçtik müthiş sinirli, hafiften bir durulma var ama
tam gaz yinede asabi davranışlarımıza devam
bizim süs kıyafet gibi sıkıntılarımız olmadı çok
daha ziyade uğraştığımız konu aşırı sinirlilik hali, benimle geçinememesi ne yaparsam yapayım batıyorum kızımaaa :1no2:
iyigeceler ergen annelerii.....
lilyumcum bizim babalar biraz evhamlı..(biliyorum çünkü bizim babalar kardeş)bide yeni okul yeni arkadaşlaar..tv izleye izleye herşeyden korkar olduk.
sinir sters hepsinde var bu ergenlerin..biz onları korumaya çalışıyoruz canları acımasın diye..bi bakıma onlarda haklı..birey olmaya çalışıyolar.karar verebilme sorumluluğunu öğrenmeye çalışıyolar..
of arkadaşlar benim yazmam gerek yok aynı tavır ve hareketler benim oğlumdada var .
lillyum cnm benimde oğluma ne yapsam batıyorum özelikel büyüklerin yanında beni bi azarlyo bende üstüne gittigce dahada agresif oluyo ne yapacağim bu konuda bilmiyorum bak sbah sabah gene bir birimize girdik.
ne diyim arkadaşlar bu günlerde geçer allah hepimizin yardimcsi olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?