Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

oh maşallah cnm allah bağişlasın ablam
bizim babamiz bu konularda biraz geri ablam
yane nasıl konuşurum kendince diye cevap bulamıyo
aslında oğlumun sır arkadaşi benim ama bazande ınankı iki düşman oluyoz
allah korsun çok ağresif oldu 1 yıldır hiç anlayamıyorum üzerine gitmiyim diyorum bazan bane çileden çikaryo.

allah yardımcım olsun çok zormuş ya

gününüz aydın olsun hanımlar..
ah bu ergenler..hem anneleri sırdaş olarak görürler hemde düşman ..ne yapalım geceçek bugünlerde..hepinizi ve ergenleri öpüyorumm

hıımm..ergen anneleri günayddınnnn
galiba erenlerle durumlar relax..aman aman allah bozmasın..
hepiciğinize hayırlı cumalar öpüyorummm

Hayırlı akşamlar annelerimiz...Bu hafta baya bi sakindi sütliman ortam oh ya ne güzel kaydirigubbakcemile5 gerçi bazı konulara ellemiyoruz ellersek gerilcez böyle bi süre idare edelim ...kaydirigubbakcemile2 öptüm hepinizi...:1hug:

mrb arkadaşlar iyi haftasonları bende bir telaş sormayın yarın kızıma gidiyorum valiz hazırlığı yapıyorum yani işim çok hepinizi öpüyorum

günaydın hayırlı pazarlar..
m.annesi ablam hayırlı yolculuklar.gözün aydın torunun yanına gidiyosun.bizim içinde öpüver kuzucuğu..

aynen cnm bizdede öle,bazı konulara ellemiyoruz,bakalım kokusu ne zaman çıkcek,sabredip gerilmeyelim durduk yere diimivereliniortak
mrb arkadaşlar iyi haftasonları bende bir telaş sormayın yarın kızıma gidiyorum valiz hazırlığı yapıyorum yani işim çok hepinizi öpüyorum
aman ablacım hadi kolay gelsin ,güle güle git ,gözünaydın olsun,ii yolculuklar,bizdende mıncık götür tosuncuuğayerimseniben

Hayırlı günler ergen annelerimiz...Bu ara bende faal durumdayım bir şeyler öğrenmek için kursa başladım:hulya:ev de bütün gün kalıp daralıyordum çocukları takıntı yapıyordum böylesi iyi oldu hayırlısı inş....sizleri ve ergenlerinizi öpüyoruma.s.

ii akşamlar sevgili ergen anneleri,
kızımın makyaj aşkı başına iş açtı,
gözlerine arkadaşının kalemini sürmüş,
ee doğal olarak mikrop kaptı,
gözlerinin içi dışı kıpkırmızı ,yaşlar akıyo,yanıyo,
ooy anne çok aciyo dedikçe ii akıllanır sürmezsin bi daa diyorum,
anne şöle söleme,
akıllandım bi daa sürmem diyo,
ille başlarına bişe gelmesi gerekiyo heralde,inş ders olurda,
ooff ergenlik ooff ömrümü yidin yaa

Son düzenleme:
oy roşum geçmiş olsun yıfrımm..bir musibet bin nasihattan iyidir derler ya tam o hesap olmuş.akıllanıcaklarda ...ay kız kıyamam genede ya.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…