- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #1.181
genetik diyosun yanii yerimseniben
hiç birimizin işi kolay değil inanın
süslü olmuyor erkek arkadaşı olmuyor yada dersleri iyi olluyor ama mutlaka bir yerde bir sorun oluyor
ergen büyütürkenn -tatlicadiarzu-
annembana çok destektir bu konuda torunlarını oturur dertleşiriz annemle derki be kızım ben ilk defa görüyorum bu ergen zımbırtısını sizin zamanınızda yokmuydu bu hastalık :roflol:
canım yaaa :çok üzgünüm:
erkek çocuğunda sorun biraz daha anne için basit gibi bence :jeyyar:
babaya at oğlanı inan biraz rahat edersin
oğlum çok kötü bir ergenlik dönemi geçirmedi
ara arada olsa ergenlikten çıkmadıkta sayılır 21 den gün alıyor işte a.s
sıkıntılı agresif dönemlerinde eşime sinyali çakardım derdimki bu yine dertli dolanıyor çatacak adam arıyor :umursamaz:
eşim oğlanı alır bir gece gezmesine çıkarlar birlikte
gerekirse içerler a.s dertleşirler
ve rahatlamış olarak geri dönerlerdi baba oğul
bence at oğlanı babanın üzerine babayıda içten içe sen kontrol ettt nasıl davranması gerektiğini aşıla sencee nasıl fikir :sm_confused:
mrb arkadaşlar iyi haftasonları bende bir telaş sormayın yarın kızıma gidiyorum valiz hazırlığı yapıyorum yani işim çok hepinizi öpüyorum
aynen cnm bizdede öle,bazı konulara ellemiyoruz,bakalım kokusu ne zaman çıkcek,sabredip gerilmeyelim durduk yere diimivereliniortakHayırlı akşamlar annelerimiz...Bu hafta baya bi sakindi sütliman ortam oh ya ne güzel kaydirigubbakcemile5 gerçi bazı konulara ellemiyoruz ellersek gerilcez böyle bi süre idare edelim ...kaydirigubbakcemile2 öptüm hepinizi...:1hug:
aman ablacım hadi kolay gelsin ,güle güle git ,gözünaydın olsun,ii yolculuklar,bizdende mıncık götür tosuncuuğayerimsenibenmrb arkadaşlar iyi haftasonları bende bir telaş sormayın yarın kızıma gidiyorum valiz hazırlığı yapıyorum yani işim çok hepinizi öpüyorum
mrb arkadaşlar iyi haftasonları bende bir telaş sormayın yarın kızıma gidiyorum valiz hazırlığı yapıyorum yani işim çok hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?