- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #1.221
FREZYACIM,ergenimize çok geçmiş olsun...:teselli:
roşum ,kısmetsiz kedim çok tatlısınız kızlar :1hug:tam bir ballı kaymak gibisiniz...opuyorumnanaktan
ay çiçeğimya allah iyiliğiniversin sabh sabah çok güldüm ya...sen şinci biraz şaşırmışın .ondan sebepyoksam hiç kıskanmamışınnkaydirigubbakcemile3iyi akşamlar Ergen Annelerii,
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum ,delikanlımız daha iyi şükür.. yakında hastaneden çıkacakmış..
hafta sonu büyük oğlumun yanına gittik eşimle.. pastalar börekler yemekler ,,karnı yarık bile yaptı Annesi..tam bir bayram havası yaşadı gençler.. evde 4 erkek arkadaş kalıyorlar..
sofradaki yemeklerin resmini çekiyorlar sevinçten.. Anne kuzusu hepsi..:teselli:
arkadaşlar oğlum ilk defa beni ve babasını kız arkadaşı ile tanıştırdı ,, daha önce kız arkadaşı oldu ama hiç biriyle tanıştırma ihtiyacı duymamıştı.. kızlar bu ne demek oluyor sizce..:uhm:
laf aramızda ama kıza pek içim ısınmadı nedense.. bizim deli oğlanda kızın peşinden ayrılmıyor yaa iyice sinirmi oldum ne...(valla billa kıskanmadım heh neyini kıskancakmış beya):dilcikar:
oy canım güzel bakan güzel görür..osenin güzelliğinnopuyorumnanaktanŞenizFREZYACIM,ergenimize çok geçmiş olsun...:teselli:
roşum ,kısmetsiz kedim çok tatlısınız kızlar :1hug:tam bir ballı kaymak gibisiniz...opuyorumnanaktan
hoşgeldin bacımmmopuyorumnanaktanhuzurlu sabahlar
ergen anneleri
lilyumcum oğluşunun yanına gitcen he..sen şinci döktürürsün oğluşuna...cokacimcoook
iyi akşamlar Ergen Annelerii,
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum ,delikanlımız daha iyi şükür.. yakında hastaneden çıkacakmış..
hafta sonu büyük oğlumun yanına gittik eşimle.. pastalar börekler yemekler ,,karnı yarık bile yaptı Annesi..tam bir bayram havası yaşadı gençler.. evde 4 erkek arkadaş kalıyorlar..
sofradaki yemeklerin resmini çekiyorlar sevinçten.. Anne kuzusu hepsi..:teselli:
arkadaşlar oğlum ilk defa beni ve babasını kız arkadaşı ile tanıştırdı ,, daha önce kız arkadaşı oldu ama hiç biriyle tanıştırma ihtiyacı duymamıştı.. kızlar bu ne demek oluyor sizce..:uhm:
laf aramızda ama kıza pek içim ısınmadı nedense.. bizim deli oğlanda kızın peşinden ayrılmıyor yaa iyice sinirmi oldum ne...(valla billa kıskanmadım heh neyini kıskancakmış beya):dilcikar:
öldüm gülmekten allah seni emiii :roflol:
oğlan nerde okuyor canım merak ettim benim oğlumda üniversite öğrenciside :çok üzgünüm:
kuzuma bu hafta bende koli gönderdim ankaraya cumartesi toplanıp hepsini bitirmişler arkadaşlarıylaa cokacimcoook
kısmetse 29 ekimdede yanına gideceğim zemuszemus
LİLLYUM,benim oğlum..Antalyanın ilçesinde yakınız yani ve 2 yıllık
sende güle güle git arkadaşım...
Hayırlı cumalar ergen annelerimiz...
Ah canlarım ne muhabbeti bu şimdiden ilerde düşüncemiz konuları pat diye öne çekti ergen ilerisi çocuklar ...Dağ çiçeğim bende aynen politika yapıyorum neme lazım :jeyyar:ileride bana kötü kaynana muamelesi yapmasın .Yalnız bizim kızın arkadaşı 27 yaşında işini eline almış:hulya: bekledikleri benim kızın mezunuyeti
zamanla artık nasip, kısmet hayırlısı olsun cümlemizinkilerin...
kızının yaşı kaç ta oğlan 27 marufluu :1shok:
Canım kızm 21:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3gözümde hala bebiş...
arkadaşlar allah yardımcımz olsun
Amin canı gönülden Murgizinannesi ablam gözükmüyorki bize bu konular da tecrübelerini aktarsın:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?