Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

FREZYACIM,ergenimize çok geçmiş olsun...:teselli:

roşum ,kısmetsiz kedim çok tatlısınız kızlar :1hug:tam bir ballı kaymak gibisiniz...opuyorumnanaktan

çiceğim sağol cnm

kız dur ne bu telaşlanmalar bacım

bak bide kıskanmadım diyo hayatı kimler gelir kimler gider dur baklaım cnm

allah yavrularımızı ahlakı güzel temiz insanlarla karşilaştrsin inşallah

cnm

ay çiçeğimya allah iyiliğiniversin sabh sabah çok güldüm ya...sen şinci biraz şaşırmışın .ondan sebepyoksam hiç kıskanmamışınnkaydirigubbakcemile3
FREZYACIM,ergenimize çok geçmiş olsun...:teselli:

roşum ,kısmetsiz kedim çok tatlısınız kızlar :1hug:tam bir ballı kaymak gibisiniz...opuyorumnanaktan
oy canım güzel bakan güzel görür..osenin güzelliğinnopuyorumnanaktanŞeniz
huzurlu sabahlar
ergen anneleri
hoşgeldin bacımmmopuyorumnanaktan

lilyumcum oğluşunun yanına gitcen he..sen şinci döktürürsün oğluşuna...cokacimcoook

günaydın güzel ergen anneleri...
lilyumcum gez valla benim yerimede.
.ay bu ergenlerin derdi hiç bitmiyoo..gece yatırana kadar sabahta kaldırana kadar göbeğim çatlıyooo...

Dağçiçeğim torunmu bakıyorsun dediğimde demekki Allah söyletmiş müstakbel gelinle tanışmışsın bilem:roflol:Şka bir yana bu yaz biz de müstakbel damat adayı ile tanıştık hala şokun dayız delikafaduldenne yapalım devir değişti sineye çektik okulları bitmeden hiç bir adım atmıyacaklarına dair söz alabildik o kadar ya işte ergenlik bitti derken hop başka dalganın içine çekiliyoruz girdap gibi adeta şu kıskanma meselesini bende yaşıyorum en çokta üzülmesinden korktuğumdan olsa gerek...

iyi akşamlar şekerlerrrrrrrr.
ay kızlar o günden beri şoktayım.. delikafaduldenyorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşkkür ediyorum..da halen korkuyorum..accuggg:Saruboceq:
oğlumada kız hakkında yorum yapamıyorum.. bellimi olur ilerde olur.. sonra bana kızmasın sen kıza böle böle demiştin diye,, kelimelerimi çok iyi seçmeliyim..
telefonda görüşüyoruz.. oğlum napıyorsun diyorum. iyim Anne s...... beraberiz demiyormu c.. ler tepeme çıkıyor oğlum sen oraya okumaya gittin.. şetmeye değil.. elbette zamanı gelince hepsi olacak...
işte böyle kızlar.. sizler nasılsınz...
umarım her şey istediğiniz gibi gitsin...a.s.

LİLLYUM,benim oğlum..Antalyanın ilçesinde yakınız yani ve 2 yıllık
sende güle güle git arkadaşım...

LİLLYUM,benim oğlum..Antalyanın ilçesinde yakınız yani ve 2 yıllık
sende güle güle git arkadaşım...

tamam canım cımm güle güle gider gelirim işallah zemuszemus

allah zihin açıklığı versin oğluşunada :Saruboceq:

benimkinin kız maceralarını hiç sormaa fena akıllı
diyoki anne kendimi balık gibi hissediyorum iki üç kişi olta attı yakalıyacam diye bakıyo nehirdeki balık misali kıvrıla kıvrıla ilerliyorum diyo :roflol:

anacım geç onları sen dedim işine gelmiyodurlarda şöyle gönlünün tuttuğu bir olta olsun nasıl yakalanırsın aklın şaşar :roflol:

şimdilik gönül maceramız yok bakalım şüphelerim var ama :1rolleyes:

Hayırlı cumalar ergen annelerimiz...
Ah canlarım ne muhabbeti bu şimdiden ilerde düşüncemiz konuları pat diye öne çekti ergen ilerisi çocuklar ...Dağ çiçeğim bende aynen politika yapıyorum neme lazım :jeyyar:ileride bana kötü kaynana muamelesi yapmasın .Yalnız bizim kızın arkadaşı 27 yaşında işini eline almış:hulya: bekledikleri benim kızın mezunuyeti
zamanla artık nasip, kısmet hayırlısı olsun cümlemizinkilerin...

kızının yaşı kaç ta oğlan 27 marufluu :1shok:

selam kıslarrrr
yaf bayanlar iyice gözüm korktu benim.lilyum maruflucum valla allah yardımcınız olsun.rabbim evlatlarmızn karşısına hayırlı insanlar çıkarsın..
çocuklar büyüdükçe dertleride büyüyomuş gerçektenn

günaydınlar ergen anneleri,
lilyumcum hayırlısıyla gidip gel inş.:Saruboceq:
maalesef eltim büyüdükçe dertlerde büyüyo,küçükken derlerdide kızardım,
yaşayarak öğreniyoruz,yolumuz daha çook uzun

günaydın ergen annelerii
m.annesi ablam torununu görmeye gidecekti.oşimdi torununu sevmekle meşguldür.:ecrin_bebek:
biz de o günlere gelcez inş.ama gelene kadar çokkk uzun bi yol varönümüzde..daha biarpa boyu yol gidemedik ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…