Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Roşum ergenine geçmiş olsun...:sinifsinif:
Bu ders alma işleri gene biz anneleri yoruyor onlar ağlarsa bizde ağlarız...

Kıymetli olduklarını anlasalar hiç birşey için acele etmezler bizi de yormazlarkaydirigubbakcemile5sabah şerifleriniz hayırlar olsun öptüm hepinizia.s.

geçmiş olsun roşşş :teselli:

günaydın kızlarrr :içelim:

herkesler iyidir umarım
bizde durumlar bu ara iyi zaten vakti yok kötü olmaya bir koşuşturmaca içindeyiz okuldan dersaneye dersaneden özel derse kafamçokkarıştı
sabah 9 evden çıkış gece 8 eve geliş temposu bu şekilde kızımın
akşam ağzı ayrılıp kalıyor

yaz başında okulları tadilata alınmıştı döneme yetişmedi misafir olarak bir okulda eğitim görüyolar dı şimdilik
kısmet olursa önümüzdeki hafta okullarına geçiyorlar :hulya:

oğlan ankarada sınavları başlamış onunda her gün telefonda bir sıkıntı bir veryansın :umursamaz:

işte böyle kızlar bizdeki son durumlar a.s

maruflu ,hayırdı ne kursu.. geçen yılda ben kursdan kursa koşturuyordum...iyi oluyor valla sana kolay gelsin canikom..yerimseniben
roşum kuzucuğuna geçmiş olsun.. inş şimdi aklı başına gelmiştir biz söyleyince anlamazlarya... belki şimdi seni dinler..yerimseniben

LİLLYUM.. çocuklarımız hep koşturmaca içerisindeler..
Allah canlarını sağ etsin..yerimseniben

iyi akşamlar ergen Anneleri..
bu akşam ufak oğlum ağlayarak eve geldi.
yavrumun sınıf arkadaşı bir kaza geçirmiş.. şimdi hastanede yatıyor.. yemekten sonra babasıyla gittiler arkadaşını görmeye ,daha sakinlemiş olarak geldi..
Ambulansa konulurken çocuğun yanındaymış,çok etkilenmiş yavrum..
Anne babası ayrı yaşıyorlarmış.. hiç kardeşide yokmuş.. söyledi söyledi ağladı...
Rabbim yavrularımızı kötülüklerden korusun...:Saruboceq:

geçmiş olsun canım :teselli:
iyi temennilerin içinde amin :Saruboceq:

cnm ne güzel yapmişin evde oturmaktansa en azında senin için bir uğraş cnm

sıkılmazsında daha iyiolursun inşllah allalh kolaylık versın..

roşum cnm meleğine de çok geçmiş olsun cnm

çiçeğim ay çok üzüldüm cnm ya inşallah iyidir şimdi o çocukcağiz
allah yardımcsı olsun cnm ve çok geçmiş olsun diliyorum

güzel dileklerin için de canı gönülden amin amin cnm hepimizin evlatlarını rabbim tüm kötülüklerden korsun ....

günayın ergen anneleri...
dağ çiçeğim çocuklar çok çabuk etkileniyorlar.alah şifa versin arkadşınıza..
frezyacım oğluşuna geçmiş olsun.o gripbizim evde de dolaşmaya başladı bu ara.
maruflucum hayırlı olsun canım.ne kursuna gidiyosun..
lilyum ergenine allah kolaylık versin.bizim bu sene dershane koşturmamız yok.biraz rahatız.gerçekten çocuklar telef oluyolar.onların iyilikleri için ne yapalım..
bizde bu ara ortalık süt liman..bakalım ne kadar böyle gidecekkkaydirigubbakcemile3

çok saolasın cnm,maalesef ergenlerimiz onlara kıymet verdiimizi düşünemiyo,düşündükleri tek şey bana neden karışıyosun:1no2:
geçmiş olsun roşşş :teselli:

işte böyle kızlar bizdeki son durumlar a.s
tşk ederim cnm.

saooasın çiçeğim aamin:Saruboceq:
amin çiçeğim,allah acil şifa versin:Saruboceq:
[B

roşum cnm meleğine de çok geçmiş olsun cnm
]

çok saolasın frezyam,
allah hepimizin evlatalrını korusun:Saruboceq:

günaydın arkadaşlar hepinizi çok öpyorum

benim ergenimde girip olmşu çok fena..

geçmiş olsun canım :teselli:

geçen hafta bizdede vardı grip :1no2:
evde bir takım önlemlerle atlatmasını sağladım bol bol meyva yedirip her fırsatta ayaklarını uzatıp dinlenmesini sağladım a.s

kedişimm kıymetini bilin bu günlerinizinn gerçekten sınav a hazırlanan çocuğa moral ve motivasyon işleri çok zor -tatlicadiarzu-

ben kaşarlandım aslın da ama
ondan önceki üç yıl:bbo:
kızın lgs arkasından oğlanın iki yıl össs
arada bir geçen yıl dinlendimm
bu yıl kızın yine össs kafamçokkarıştı

iyi akşamlar Ergen Annelerii,
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum ,delikanlımız daha iyi şükür.. yakında hastaneden çıkacakmış..
hafta sonu büyük oğlumun yanına gittik eşimle.. pastalar börekler yemekler ,,karnı yarık bile yaptı Annesi..tam bir bayram havası yaşadı gençler.. evde 4 erkek arkadaş kalıyorlar..
sofradaki yemeklerin resmini çekiyorlar sevinçten.. Anne kuzusu hepsi..:teselli:

arkadaşlar oğlum ilk defa beni ve babasını kız arkadaşı ile tanıştırdı ,, daha önce kız arkadaşı oldu ama hiç biriyle tanıştırma ihtiyacı duymamıştı.. kızlar bu ne demek oluyor sizce..:uhm:
laf aramızda ama kıza pek içim ısınmadı nedense.. bizim deli oğlanda kızın peşinden ayrılmıyor yaa iyice sinirmi oldum ne...(valla billa kıskanmadım heh neyini kıskancakmış beya):dilcikar:

günaydın arkadaşlar hepinizi çok öpyorum

benim ergenimde girip olmşu çok fena..

FREZYACIM,ergenimize çok geçmiş olsun...:teselli:

roşum ,kısmetsiz kedim çok tatlısınız kızlar :1hug:tam bir ballı kaymak gibisiniz...opuyorumnanaktan

öldüm gülmekten allah seni emiii :roflol:

oğlan nerde okuyor canım merak ettim benim oğlumda üniversite öğrenciside :çok üzgünüm:

kuzuma bu hafta bende koli gönderdim ankaraya cumartesi toplanıp hepsini bitirmişler arkadaşlarıylaa cokacimcoook
kısmetse 29 ekimdede yanına gideceğim zemuszemus

hiç kıskanmış gibi değilsin hakket çiçeğim heekaydirigubbakcemile3
yaa daa çok yolun başında kimler gelir gider,he olduda devam etti,belkim için ısınır sonra,yerimseniben
roşum ,kısmetsiz kedim çok tatlısınız kızlar :1hug:tam bir ballı kaymak gibisiniz...opuyorumnanaktan

tşk ederizde o senin bal kaymaklıın bikeremyerimsenibenopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…