Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

ne sandınn kuzu yaa

dur bakalım şimdi ne varki bizden büyükler
evlenince daha zor işiniz diyolar :1shok:-tatlicadiarzu-

amin kuzum amin :Saruboceq:

deme lilyumucum yafff.akannehir.kokuyorum ya..çocuk gerçek çok büyük sorumluluk.allahım evlatlarımızın karşısına iyi insanlar çıkarsın

iyi insanda haklısın da bir de şunun için dua ediyorum allaha :Saruboceq:
donanımlı insan çıkarsın karşılarına
güzellik çirkinlik önemli değil cahil (okumuş cahillerde var heee delikafadulden)olmasın yeter kaydirigubbakcemile5

Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun

kızlar kk'ya en son 1 hafta önce girmişim ay inanmıyorum..
bu ufaklık beni bu yaşta çokmu yoruyor nedelikafadulden
bu gün diş hediği yaptık çok güzel geçti,, onu torun gibi seviyorum yaaaaaaa

Hayırlı geceler giremedim kk ne sorun yaşanıyor hal yolu bulunur inş...:hulya:
Dağçiçeğim torun felan diyorsun cnm alıştırıyorsun kendini git gide sanırsamkaydirigubbakcemile3
Diş günün de bebişimiz geleceğindeki mesleğini seçtimi :ecrin_bebek: hani şu önüne bir sürü alet edevat koyarlar ya sizde yaptınızmı?
Hepinizi öptüm cumhuriyetimizin 86. yılı kutlu olsunturkbayragi

ergen anneleriöslemişim siziii
hepiciğinizi öpüyorummmm..çiçeğem diş gününüz hayırlı olsun..
hrşeyler herkesler iyidir umarımm

kızlar çok teşekkür ediyorum..
maruflu evet yaptık.çocuğun önüne,tarak,makas,kitap,tesbih,stetiskop,gibi aletler koyduk.bizim oğlan gitti direk.stetiskopu aldı,komşular şakacıktan şike var dediler.. stetiskopu çıkardık birdaha yaptık.bu defada tesbihi aldı velet..:roflol:

Hayırlı pazarlar ...özlemek kadar güzeli var mı kısmetsizim hele sonu kavuşmak saopuyorumnanaktanAnnelerimizi öpüyorum uzaktan ne edersiniz meret mkrop var ortalıkta:gitme:sağlık sıhhat afiyette kalına.s.

günaydınlar sevgili anneler,
sonunda kış geldi,havalar soğumaa başladı,
ergenimle şimdiden kıyafet konusunda kavgalarımızda başladı,
hala incecik giyinmek istiyo,
helede okula giderken conservelerimi giyim demedi mi çıldırdım,
burası günlerdir yağışlı ne olur bez ayakkabıyla giderse,akannehir
hey allahım akıl ver dedim yaa,:Saruboceq:
tebi zafer benim oldualkisalkisalkis
hepinize ii haftalar olsun ,öperimopuyorumnanaktan

ben geldimmm zemuszemus
herkeslere bol bol selamlarrr opuyorumnanaktan
ergen topiğine baktımm asayş berkemal şükür ler olsun :Saruboceq:

ankaradan döndüm kızlarrr
oğlum ve kuzenim kuzenimin minik oğlu 4 yaşında efe m garajda karşıladı lar oğlumun ilk sözü anne çok fena gribimm
ben aynen böyleydim :1shok:
doğru kuzenimin evine gittik o kadar tedirgin oldumki anlatamam
eve gidergitmez kapıyı gelinimiz açtı sesi çok kötüydü biz gribiz aynen ikinci şok :1shok:
kuzenim bende gribim dedi ufacık efemizde grip :1shokğlumda grip :1shok:
allahtan kuzenim beyin eşi göğüs cerrahı onlardaki bu rahatlık benim paniğimi azalttı azaltmasına ama ilk anda medyadan duyduklarımızla içim yinede huzursuz aptal gibi oldum kafamçokkarıştı
her neyse uzun anlatmıyayım kızlar
eve girer girmez ilk fırsatta oğlumu muayene ettirdim
dediler domuz gribi geçiriyor :1shok:
bizde geçirdik korkma ufacık efemiz bile geçirdi antibiyotik bile bermedik
telaş yok akannehir

oğlan ilk gün bitkindi gripten dolayı antibiyotik başlamadılar
ikinci gün boğazlardaki şişlik biraz daha artınca gelinimiz tekrar muayene etti
antibiyotik başlıyalım dedi ve antibiyotik aldılar ben ordayken oğlum antibiyotiğinin 5 dozunu atmıştı
boğaz şişliği indi halsizliği azaldı :Saruboceq:
valla kızlar sonuç domuz gribini atlattık gibi duruyoruz sapasağlam bırakıp geldim oğlumu :asigim:
sadece ondan ayrılmış olmanın mahmurluğu var üstümde :1no2:

ooy lillyumcum hoşgeldin,geçmşler olsun cnm ya,
nasıl korkmuşsundur ,kendine dikkat ol sanada geçmş olabilir,bol soğan,sarımsak c vitamini takviye et kendine ,gerçekten böyle kolay atlatan çok olmuş,panik yapmamıza gerek yok,allah hastalığında hayırlısını versin :Saruboceq:

bunu buraya anlatmamın sebebi roşum zaten panik yapmamanız için canım a.s

şuan herkes ama grip olan herkes domuz gribini geçiriyormuş kuzenlerimden öğrendiğim bu :bbo:
ve bizim paniğimize telaşımıza müthiş güldüler :1shok:
oğlumla birebir yaşayınca açıkçası bendeki panikte geçti
hTTA her an domuz gribi olabilirimde :kedi:
ateşle seyreden bir tablo yoksa asla antibiyotik bile önermiyorlar tatlılarımm
tv lerde boşuna panik yaptırılıyor insanlara lmaz:
aşı konusunda tedirginlikleri devam ediyor amaa :sm_confused:
çünki denenmemiş çok yeni bir aşıymış ve yan etkileri yaşanıp görünesi bir mevzuymuş uzun yıllar sonra yan etkileri belli olacakmış kafamçokkarıştı

doktor gibim oldum lem başınızaa sırnaşık şey

iyi geceler ergen anneleri...
lilyumcum canım hoşgelmişin sefalar getirmişin.geçmişler olsun tatlım.bende aynen senin gibi düşünüyorum.tvde dinlediğim (şinci adını hatırlamıyorum)uzmanda aynı şeyleri söyledi.şuan herkes ayı şekilde hasta.ve benim kızımda grip.ama çok şükür iyileşme arifesine girdi.ve ben kızımınn aşı olmasını istemiyorum.ailenizin drları iş başındaakaydirigubbakcemile3

Hayırlı günler ergen anneleri....
Lilyum çok geçmiş olsun panik olduk bile canım çoktandelikafaduldenişte tam bu durum dayız son hale getirdiler bizi en nihayet gazeteler ,haberler, son şoku da okul toplantısın da yedim aşı da aşı neyin nesi iyimi sonu ne hiç aşı da aşı pesakannehir
Zorlama yok deniyor ne kadar doğru henüzanlayamadık:bbo:dertlerimizin tümü domuz'a yönelmiş durum da meret virüskötükedihüsosağlıcakla kalınız:enbuyukkk:

hoşbulduk şekerimm zemuszemus

şimcik canım ankaraya gitmeden bende de hafiften panik havası vardı yalan söylimiyim :kedi:
oğlumda ordaya hergün bi haber tvde aynen akannehir

sonra cıma oraya gittim gördümyaa ortamı onbinlerce genç bebek çocuk sokaklarda caddelerde allah mahafaza dedikleri gibi olsaydı hiroşima bombası atılmış gibi binlerce insan akannehiraynen böyle olurdu :gitme:

evet grip var yok değil ama herkes ortalıkta geçiriyor canım
içim açıkçası çok rahat a.s

iyi akşamlar ergen Anneleriii.yerimseniben
lilyum.. öncelikle hoş geldin.. ve çok geçmiş olsun.aslında bizlerde'de tedirginlik var yok değil.. sağol bizi biraz rahatlattın elbetteki dikkat edip tedbirlerimizi almalıyız..a.s.

roşum canım.. kış geldi çocuklarımızda yine her yılki kıyafet ve bez ayakkabı sıkıntısı başladı..her zamanki gibi canımızı sıktığımız yanımıza kalacak..
ne yaparsak yapalım bizleri dinlemiyorlar..a.s.

ii akşamlar herkeslere.hasta olan arkadaşlara çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.bence abartılıyor aslında normal bi grip, sadece her yıl ismi deişiyor o kadar aşıydı falan insanlara panik yaratıyorlar.biz aşı olmuyoruz.sağlıklı günler

maalesef öle çiçeğim mesela dün illede mevsimlik montunu al dedim,
neymş servis sıcak oluyo diye giymeden çıktı tabii,dönüşte soğuk olur giyersin dedim,
neyse eve geldi,daa 1 haftadır giydii yesyeni montu yok,
serviste bıraktım dedi aradı,orda yok,
eee sen montu bana zorla verdin,sana giymem dedim ,giymediim içinde unutuup bıraktım işte dediiakannehir
ben tabi şok hee bana inat olsun diyemi bıraktın dedim,helal olsun evladım saa,
neyse bugün ne serviste,nede sınıfta bulamamış,şükür ki temizlkçi kadın sınıfa getirmş mont kaybeden var mı diyede geriye geldi,nerde bıraktığı belli değil,hatırlamıyo yani düşünün ,
bu çocuklar bi montun sorumluluğunu alamazken ne zaman ve nasıl kendi sorumluluklarını alacaklar ,çok merak ediyorum doğrusu:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…