- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #1.241
selam kıslarrrr
yaf bayanlar iyice gözüm korktu benim.lilyum maruflucum valla allah yardımcınız olsun.rabbim evlatlarmızn karşısına hayırlı insanlar çıkarsın..
çocuklar büyüdükçe dertleride büyüyomuş gerçektenn
günaydınlar ergen anneleri,
lilyumcum hayırlısıyla gidip gel inş.:Saruboceq:
maalesef eltim büyüdükçe dertlerde büyüyo,küçükken derlerdide kızardım,
yaşayarak öğreniyoruz,yolumuz daha çook uzun
deme lilyumucum yafff.akannehir.kokuyorum ya..çocuk gerçek çok büyük sorumluluk.ne sandınn kuzu yaa
dur bakalım şimdi ne varki bizden büyükler
evlenince daha zor işiniz diyolar :1shok:-tatlicadiarzu-
deme lilyumucum yafff.akannehir.kokuyorum ya..çocuk gerçek çok büyük sorumluluk.allahım evlatlarımızın karşısına iyi insanlar çıkarsın
Hayırlı geceler giremedim kk ne sorun yaşanıyor hal yolu bulunur inş...:hulya:
Dağçiçeğim torun felan diyorsun cnm alıştırıyorsun kendini git gide sanırsamkaydirigubbakcemile3
Diş günün de bebişimiz geleceğindeki mesleğini seçtimi :ecrin_bebek: hani şu önüne bir sürü alet edevat koyarlar ya sizde yaptınızmı?
Hepinizi öptüm cumhuriyetimizin 86. yılı kutlu olsunturkbayragi
ergen anneleriöslemişim siziii
hepiciğinizi öpüyorummmm..çiçeğem diş gününüz hayırlı olsun..
hrşeyler herkesler iyidir umarımm
iyi geceler ergen anneleri...
lilyumcum canım hoşgelmişin sefalar getirmişin.geçmişler olsun tatlım.bende aynen senin gibi düşünüyorum.tvde dinlediğim (şinci adını hatırlamıyorum)uzmanda aynı şeyleri söyledi.şuan herkes ayı şekilde hasta.ve benim kızımda grip.ama çok şükür iyileşme arifesine girdi.ve ben kızımınn aşı olmasını istemiyorum.ailenizin drları iş başındaakaydirigubbakcemile3
Hayırlı günler ergen anneleri....
Lilyum çok geçmiş olsun panik olduk bile canım çoktandelikafaduldenişte tam bu durum dayız son hale getirdiler bizi en nihayet gazeteler ,haberler, son şoku da okul toplantısın da yedim aşı da aşı neyin nesi iyimi sonu ne hiç aşı da aşı pesakannehir
Zorlama yok deniyor ne kadar doğru henüzanlayamadık:bbo:dertlerimizin tümü domuz'a yönelmiş durum da meret virüskötükedihüsosağlıcakla kalınız:enbuyukkk:
roşum canım.. kış geldi çocuklarımızda yine her yılki kıyafet ve bez ayakkabı sıkıntısı başladı..her zamanki gibi canımızı sıktığımız yanımıza kalacak..
ne yaparsak yapalım bizleri dinlemiyorlar..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?