Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

cnm ablam çok geçmiş olsun . neysek çok şükür atlatmişiniz allah şifa versin .

cnm ablam çok geçmiş olsun . neysek çok şükür atlatmişiniz allah şifa versin .

sağol canımm :1hug:

tamamen iyileşti artık oğluş :Saruboceq:
hatta bu hafta final haftası harıl harıl finallere grip çıkıyor kafamçokkarıştı

kızda durumlar aynı -tatlicadiarzu-
dersaneden eve evden okula okuldan özel derse özel dersten eve
bu tempoya yürek dayanmaz laelaelaelaelae

bende evde yemekçi bulaşıkçı meyvacı çaycı ütücü temizlikçi modunda
tüm hayatımız öss endeksli :1no2:

bu araa bu topiği çok ihmal ediyorsunuz haberiniz olsun bende yazmıyacam hee :umursamaz:

unutmadan kız için değişik etkinliklere katılmıyo değilizde zemuszemus
bu cuma kızımın erkek sınıf arkadaşlarıyla eşim kardeşim kuzenlerim ailemin erkekleri yani
halı saha maçı ayarladık alkisalkisalkis

cuma felaket bir gün olacak bizimkiler liseli gençlerle futbol maçı yapacak :roflol:

kuzenlerimin eşleri ve ben kızımın erkek arkadaşlarının taraftarıyız kaydirigubbakcemile3
bu eşim ve kuzenlerime gitsin naniknanik

kızım ve sınıf arkadaşları kızlarsa eşim ve kuzenllerimin taraftarları kaydirigubbakcemile3

cuma büyük günn ya yenicez ya yenicezzz alkisalkisalkis

günaydın ergen anneleri..
bugün bizim için çok özel.çünküm ergenim bugün bir yaş daha büyüdü..allahım gerçekten evlatlarımız çok çabuk büyüyorlar.dahadün yanımda yamacımda dolanan küçük bebek şimdi genç kıs olma yolunda ilerliyor.allahım evlatlarımızı iyi yerlerde iyi insanların arasında görmeyi nasip etsin..
bu arada lilyumcm merakla bekliyorum maç sonuçlarını..

doğum gününüz kutlu olsun kısmetsiz kedimm
nice senelerde yavrunla beraber hep mutlu olun :Saruboceq:

kızın akrep burcu heee :jeyyar:
severim akrepleri içten pazarlıklı olurlar zeki olurlar kafamçokkarıştı
atatürkte akrep burcu biliyomuydun :asigim:

birde akrep çocuğu için dünyaya gelmeden yada geldikleri sene içersinde aileden mutlaka biri vefat edermiş
merak ettim kızında oldumu bu durum :sm_confused:
benim yeğenimde akrep burcu doğduğu yıl annanem vefat etmişti :1no2:

sağolasın lilyumcum.
evet kızçem akrep burcu.içtn pazarlıklı değildir tam tersine içindekini hiç tutamaz.kaydirigubbakcemile3ama inatçı ve kafasına koyduğunu yapan bi çocuktur.biraz zor çocuklar oluyo akrep burçları..
atatürkün akrep burcu olduğunu bilmiyordum.şaşırdım.inşallah evlatlarımızda vatanına hayırlı işler yaparlar.
son söylediğin çok ilginç geldi.gerçekten kızım 8 aylıkken kayınvalidemi kaybettik.CADIARZU

Hayırlı günler ergen anneleri...
Kısmetsiz kedim ergenin'in doğum gününü kutlarım ...
Anne ve Baba olarak evladınızın uzun ve mutlu ömrüne şahit olursunuz inş...
Eşim hepten evde bayramdan sonraya kadariş bulup gitmeyi de düşünmüyormuşakannehirakannehirakannehir bilgisayara oturdumu kalmak da bilmiyor...bana sıra geldiğin de ise benim işim oluyor...
Ev de olmasının iyi tarafları da yok değil ...çocuklarına epey vakit ayırıyor...kaydirigubbakcemile5

maruflum canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.opuyorumnanaktan.
valla adamlar evde oldum mu pc sırası hayyatta gelmez.tecrübeyle sabittir.kaydirigubbakcemile3.napalım maksat gönüller bir olsunn

malesef canım burçlara karşı biraz ilgim var ve tüm akrep burçlarında aynı cevabı aldım

doğdukları yıl içersinde yada onlara hamileyken mutlaa ve mutlaka aileden biri kaybediliyor ilginç bencede :sm_confused:

kıyamam ya erkeğin evde olması gerçekten zor babamdan biliyorum
her dakika annemle çatışma içersindeler :1no2:

pc konusunda ben şanslıyım eşim tv düşkünü yerimseniben

Hayırlı günler ergen anneleri...
Ergenim sekiz buçuk gibi telefon ediyor...ayyy dedim ne oldu anne benim çorabım kaçtı babam yeni getirsin sıramdan kalkamıyorumakannehirakannehirBak şunun yaptığına bumuydu aciliyet ben de okulun tel nosunu görünce ne olduki paniğine girdim...
Baban senin isauran mı dedim lmaztur sıran da madem havan kaçaçak diye endişe etmezsin...kaydirigubbakcemile3Bu yaşlar da tek endişeleri görünümleri offf offf...Şimdi düşünüyordur ne vardı ya annem yeni çorap gönderseydi hainim benlülülülülülü

günaydın güzel anneler
maruflum çok güldüm ya..hepsi öyle..dün kıza biraz izin verdim.saçlarını yaptı(d.günü sebebiyle).anam saat geçiyo hanım evden çıkamıyo.çıldırttı beni.kıtıkıtına çıktı evden tabii geç kalmış haliyle..en büyük dertleri dış görünüşlerii

tünaydın cefakar ve vefakar anneler,
maruflum öle bi tatsızımki bugün ,sayende yüzüm güldü,
gerçekten çok komikler yaa,kaydirigubbakcemile3
benim kıvırcıkım ergenim gece saçını yıkar toplar ,
yatınca lüleleri bozulmasınmış diye,
bu sabah kalktı hala saçı ıslak,üstelikte sinüziti var,
hep hasta ama möhim deel,önemli olan dış görünüş sabır allahım diyorum sadeceakannehir

valla kızlar süs muhabbetlerinize bayılıyorum opuyorumnanaktan

ece süs konusunda sıfır akannehir
kaçık çorapla asla oda dolaşmaz ama bu sene lise de son senesi bir kez makyajla oklu gittiğini görmedim :umursamaz:
sizlerden duydukça inan özenti oluyorum
bir sürü makyaj malzemem var annecim bak kullan yoooo -tatlicadiarzu-
biryerlerde bir hatamız var ama neee :sm_confused:
etek giymez albise giymez saç aksesuarı takmaz :1no2:
bir kot üstünde günü kurtaracak bir penyee bir ceket tamamız kafamçokkarıştı

Hayırlı sabahlar ergen annelerimiz ...
Roşum ,kısmetsizim ,Lilyum ne mutlu bana tebessüm çiçekleri açtırabildiysem biraz olsun...Lilyum canım benim de hiç makyaj malzemem yok üstelik ama kızlarım çok severler güzel de yaparlar ablası dışarıya makyajla çıkıyor ergenime henüz o izni vermedik:umursamaz:... çocukluğun tadını çıkarsın istiyoruzkaydirigubbakcemile2 işte ,bu nokta da iç çatışmalar, dış restleşmeler başlıyor ...Sabırla ilerliyoruz ergenliğin çakıllı yolların daGününüz güzel geçsin annelerimiz öptüm sizia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…