Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

dağçiçeğim canım benim çok teşekkür ederim.opuyorumnanaktan
lilyumcum canım valla benim kıs gerçekten çok süslü.zemuszemusgeçen senelerde makyaja daha meraklıydı .o yüzden çok çatıştık.çok şüküür bu sene onu yendi.sadece rimel kullanıyo.ama diğer yönlerdn çok süslüdür ve zevklidir.tokalar takılar aksesuarlar.. bu ara yeni merakımız fular..bazen çok hoşuma gidiyo ama bazende çıldırıyorum.çünkü bi yere gidecekken evden çıkamıyoo..
du bakalım bugünlerde geççek de..
bu arada hepinize hayırlı cumalarr

hayırlı cumalar kızlarr :Saruboceq::1hug:

süs konusunda hepiniz hem fikirsinizzz ben hariçç :kedi:
bende istiyorumki kızım süslü olsun :kedi:
karekter meselesi artık olmayınca olmuyo işte :1no2:

bugün büyük gün kızlar akşama maçımız var bir tepsi baklavasına hihoyyyt

akşamada misafirlerim var kız amigo takımı yemekte bende :bbo:

akşam kedi dili pastamı yaptım tatlım hazır yani a.s
gençlerin sevdiği bir menü çıkarmayı düşündüm :sm_confused:
kaşarlı tavuk sarma patatest kızartması mercimek çorbası ve salata delikafadulden

LİLLYUM,başarılar canım..hihoyyythihoyyyt
akşam için kolay gelsin...cokacimcoookcokacimcoook

teşekürler kolay gelsin dileklerin için dağ çiçeğim Şeniz

yoğun bir hafta sonu geçiriyorum kızlar
cuma yemekli misafir cumartesi tüm aile yemekte bende falan filan derken pazara geldik işte -tatlicadiarzu-
cuma akşam maçı 5 e 7 gençler aldı hihoyyyt

biraz onur meselesi yaptılar ama gençler tozunu attırdı bizimkilerin :jeyyar:

cnm benim geç oldu ama kusuruma bakma cnm erğenini doğum günü kutlu olsun allah uzun ömürler versin sağlklı cnm

günaydın ergen anneleri...
ferzyam canım çok teşekkür ederim.Şeniz.
lilyumcum haftasonu bayağı haraketli geçmiş.gençler göstermiş kendileriniialkisalkisalkis
valla bizimde bu haftamız oldukça stresli..haftasonunu ders çalışmakla geçirdik.bu hafta full sınav haftası.bugün 3 tane yarın 1 tane,perşembe2 tane olmak üzere bi süürrü sınavı var ergenimin.tabii bi okadar gergin.dua edine ergenime kıslar..allah hepimizin evlatlarına zihin açıklığı versin..

öss senesinin tek avantajı sınavlara hazır olmaları ekstra sınav a çalışmamaları gülüm a.s

zaten her türlü bilgiyi aldıkları için özel olrak sınava çalışmıyolar
kızımda sınav haftasında ama zaten bilgi yükledikleri için çok çalışmaları gerekmiyor a.s

kızına kolay gelsin allah zihin açıklığı versin :Saruboceq:

kızlar izlemek isteyenler olabilir mabında dün akşam ailecek 2012 filmindeydik
muhteşem bir görsel şölendi
tavsiye ederimm kaçırmayın bu filmii :lepi:

Hayırlı akşamlar annelerimiz....
Sınavlar başladı yavaş ve sakin bir durum da en iyisini yaparak atlatırlar ergenlerimiz inş...
Lilyum ben 2012 filminin fragmanını gördüm... inanın tırstım yıkılmayan ,suya batmayan hiç bişey kalmıyordelikafaduldenfilmin sürükleyiciliği belli de çıkışta nasıl bir ruh hali vardı onu bir anlatıverseydinizbuyrunnnnnnnnn

valla canım filmden çıktığımızda üstümüzden tır geçmiş gibi ydi kafamçokkarıştı

ruh halimiz berbattı -tatlicadiarzu-

iyi geceler ergen anneleri,
sınav stresi hepimizi sarmış durumda,
yarın benim ergeniminde 3 tane sınavı var,
2 ders için umutlu ama fizik sınavından tırsıyorum dedi yatarken,
hepimizin çocukluuna rabbim zihin açıklığı versin,:Saruboceq:
film konusuna değineyim hemencik,
sizlerin yorumlarını görünce ne yalan söliim,
izlememe kararı aldım,hayatımız zati binbir sıkıntı ,
bide bölesi sıkıntılı bi filmi izlemee dayanamam diye düşünüyorumakannehir

günaydın güzel annelerrrrr
şu sınav haftasını başımız gözümüz sağ atlatırsakçok seviniciğimmm
lilyumcum 2012 çok görmek istediğim bi film.bayağı zamandır vizyona girmesini bekliyodum.inş. bu haftasonu gitmek istiyorum..

kolay gesin canım kızınaa Şeniz:Saruboceq:

filme gelince asıl sıkıntılı döneminde gideceksin gideceksinki boşuna bazı şeyleri dert ettiğini göreceksin a.s
bu filmi izlememek gerçekten kayıp olur a.s
son yıllardaki en güzel filmm eşini tak koluna mutlaka gidin :1hug::lepi:

alkisalkisalkis

Hayırlı akşamlar ergen anneleri...
Anlaşılan yoğun bir hafta işlerinizde kolaylıklar gelsin:hulya:
Ergenim faranjit oldu ve raporlu :bbo:
Beterin beteri var buna da şükür ...Film seyir etmek için sinamaya gitmek bunu şu aralar gerçekleştiremiyorum çokta severim tiyatroyu:kedi:

maruflucum çok geçmşler olsun ergenimize,
benim ergenim kızımda rahatsız 2 hafta oldu atlatır dedim ama tam iyileşemdi,
bu haftaki sınavları atlatalım da hayırlısıyla,dr. götürecem büyük ihtimallede rapor verir,
ergen adayı oğluşumda bronşit olmuş,bu hafta raporlu ,anlıcaanız bu yıl derslerden çok geri kalıcaz gibi,nedelim sağlık olsun da:Saruboceq:

Geçmiş olsun roşum ... evet hemen rapor veriyorlar önceden yalvar yakar aldığımız raporu dr. lar biz daha akıl edemeden elimize tutuşturuyorlar...Yeğenimle ergenim kızım aynı anda hasta oldular ikisinede teşhis faranjit ve bronşit:bbo:Komşumun çocuklarınada öyle demişler anlamadık gitti CADIARZU
Sınavları da ard, arda son sınıf rehavete girecek sar başa offfffakannehirakannehir

ben,m kızımda 11 yaşında belki biraz erken ama kemik gelişimi ilerde olduğu için erken giriyorum belirtiler var bende burayı görünce yazmak istedim kızlar birbirime destek çıkalım sorunlarımıza çözüm üretelim

günaydın ergen anneleri....
maruflu canım geçmiş olsun kızçene ve yeğenine..gerçekten hastalıklar çok salgın.amabide sağolsun ergenlerimiz kendilerini korumayı pek beceremiyolar.benimergenimde 2gündür tekrar öksürmeye başaldı.bi taraftan sınav yağmuru var okulda..pazartesi bende dr götürmeyi düşünüyorum.hepimize geçmişler olsun..
herkese hayırlı cumalar.hepiciğinizi öperim..
defnecim hoş gelmişsin canım.allah bağışlasın evlatlarını.dr söylediğine göre zaten ergenlik yaşı artık geriye doğru düşüyo.birde bazı çocuklar ergenlikten önce 10-12 yaşları arasında ön ergenlik dönem geçirlermiş.sanırım siz o dönemi yaşıyorsunuz.
rabbim hepimize sabır versinn

cumanız hayılı olsun kızlar
hasta çocuklarımıza şifaaa dertli büğyüklerinede deva diliyorummm mübarek günde :Saruboceq:

defne büşracım hoş geldin aramıza vereliniortak

bugün benim de oğlum geliyor bayram tatili için akşam yemeğinde yanımızda :icecream:

bu arada kızım da hastaa öksürük ve boğaz acıması varrr d oktora götürdüm sabahhh
antibiyotik vermedi öksürük şurubu ve rahatlatıcı bir ilaç tamam dır a.s

okullaında ilk domuz gribi vakassıda çıktı kızlar malesefff :1no2:
çocuklar dünden beri panik halindelerr:1no2:

allah kayırsın artık yapılabilecek pek bişey yok gibi gözüküyor
bu salgın mutlaka bir gün bir yerden gelecekkk :1no2:

bu arada aşı olmıyacağımıza dair dilekçemizide sunduk okulaa iyimi yaptık kötümü inan onuda çok bilemiyoruz fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…