- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #1.281
hayırlı cumalar kızlarr :Saruboceq::1hug:
süs konusunda hepiniz hem fikirsinizzz ben hariçç :kedi:
bende istiyorumki kızım süslü olsun :kedi:
karekter meselesi artık olmayınca olmuyo işte :1no2:
bugün büyük gün kızlar akşama maçımız var bir tepsi baklavasına hihoyyyt
akşamada misafirlerim var kız amigo takımı yemekte bende :bbo:
akşam kedi dili pastamı yaptım tatlım hazır yani a.s
gençlerin sevdiği bir menü çıkarmayı düşündüm :sm_confused:
kaşarlı tavuk sarma patatest kızartması mercimek çorbası ve salata delikafadulden
günaydın ergen anneleri..
bugün bizim için çok özel.çünküm ergenim bugün bir yaş daha büyüdü..allahım gerçekten evlatlarımız çok çabuk büyüyorlar.dahadün yanımda yamacımda dolanan küçük bebek şimdi genç kıs olma yolunda ilerliyor.allahım evlatlarımızı iyi yerlerde iyi insanların arasında görmeyi nasip etsin..
bu arada lilyumcm merakla bekliyorum maç sonuçlarını..
günaydın ergen anneleri...
ferzyam canım çok teşekkür ederim.Şeniz.
lilyumcum haftasonu bayağı haraketli geçmiş.gençler göstermiş kendileriniialkisalkisalkis
valla bizimde bu haftamız oldukça stresli..haftasonunu ders çalışmakla geçirdik.bu hafta full sınav haftası.bugün 3 tane yarın 1 tane,perşembe2 tane olmak üzere bi süürrü sınavı var ergenimin.tabii bi okadar gergin.dua edine ergenime kıslar..allah hepimizin evlatlarına zihin açıklığı versin..
Hayırlı akşamlar annelerimiz....
Sınavlar başladı yavaş ve sakin bir durum da en iyisini yaparak atlatırlar ergenlerimiz inş...
Lilyum ben 2012 filminin fragmanını gördüm... inanın tırstım yıkılmayan ,suya batmayan hiç bişey kalmıyordelikafaduldenfilmin sürükleyiciliği belli de çıkışta nasıl bir ruh hali vardı onu bir anlatıverseydinizbuyrunnnnnnnnn
iyi geceler ergen anneleri,
sınav stresi hepimizi sarmış durumda,
yarın benim ergeniminde 3 tane sınavı var,
2 ders için umutlu ama fizik sınavından tırsıyorum dedi yatarken,
hepimizin çocukluuna rabbim zihin açıklığı versin,:Saruboceq:
film konusuna değineyim hemencik,
sizlerin yorumlarını görünce ne yalan söliim,
izlememe kararı aldım,hayatımız zati binbir sıkıntı ,
bide bölesi sıkıntılı bi filmi izlemee dayanamam diye düşünüyorumakannehir
günaydın güzel annelerrrrr
şu sınav haftasını başımız gözümüz sağ atlatırsakçok seviniciğimmm
lilyumcum 2012 çok görmek istediğim bi film.bayağı zamandır vizyona girmesini bekliyodum.inş. bu haftasonu gitmek istiyorum..
Geçmiş olsun roşum ... evet hemen rapor veriyorlar önceden yalvar yakar aldığımız raporu dr. lar biz daha akıl edemeden elimize tutuşturuyorlar...Yeğenimle ergenim kızım aynı anda hasta oldular ikisinede teşhis faranjit ve bronşit:bbo:Komşumun çocuklarınada öyle demişler anlamadık gitti CADIARZUmaruflucum çok geçmşler olsun ergenimize,
benim ergenim kızımda rahatsız 2 hafta oldu atlatır dedim ama tam iyileşemdi,
bu haftaki sınavları atlatalım da hayırlısıyla,dr. götürecem büyük ihtimallede rapor verir,
ergen adayı oğluşumda bronşit olmuş,bu hafta raporlu ,anlıcaanız bu yıl derslerden çok geri kalıcaz gibi,nedelim sağlık olsun da:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?