Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Hayırlı cuma akşamları ergen annelermiz...
defne büşra hoşgeldiniz aramıza...
Kızın çabuk gelişmiş...Maalesef beslenmeden midir nedir bu çabuk gelişimi büyük kızım da yaşadım:ecrin_bebek: aile için de bir sorun olmuyor fakat dışar da kızım hiç rahat değildi...Ergenliğinde de içine kapanık sıkıntısını kendine saklayan az konuşan sorarsan cevap aldığım zor bir dönem geçirdi...Kardeşlerinin hareketliliği ve bizim candan yaklaşımlarımızla ,dışarıda ve ailede ki paylaşımları arttıkaydirigubbakcemile2

Günaydın güzeller güzeli ergen Anneleri,
kızlar çok fazla vaktim olmuyor kk'ya giremiyorum,selam verip çıkıyorum.. umarım herkes iyidir.. biz ergenlerimle iyiz.bu gün büyük ergenim geliyor.bir bavul kirlilerle..
artık hafta sonu her zaman oılduğu gibi çamaşır ütü tam gaz devam..
ufak ergenim accuk rahatsız teyzeleri,dün dr gitti,sanki çocuk kendini zorla hasta ediyor.oğlum üzerini sıkı giyin kalın giyin.. ee delikanlıya efelik yapacak,al sana efelik..
ay yinede üzülüyor insan..

ya bu 2012 filmine neden ilgi gösteriyosunuz yanlış anlamayın ne olacağını ALLAH bilir sonuçta ben bu filmi saçmalık diye düşünüyorum sizdende cvp bekliyorum hem ergenlerimiz böle konulara kafalarını çok takarlar

saolasın maruflum,dediin gibi oldu cnm,dr gittik ve 7 günlük raporu verdi elimize akut faranjit var antibiyotik ve bikaç ilaç verdi,antibiyotiği içiyor mecburen, ama diğerlerini vermiyorum,
senin kzın ve yeğeninede çok gçmşler olsun:Saruboceq:
kızına çok gçmş olsun cnm,
aşı olmıyacağımıza dair dilekçemizi bizde ne yaptıımızı bilmeden verdik okullara,
en azından içimiz rahat şüpheli olduumuz bi konu sonuçta,
devlet sorumluluğu alamıyo bi kere,imza istiyoki yarınlarda bi sorun olursa senin onayın var deyip çekilecekvereliniortak
geçmş olsun çiçeğim,kolay gelsin sanakaydirigubbakcemile5

cnm hoşgeldinkaydirigubbakcemile5
ben kesinlikle izlemeyi düşünmüyorum,herkesin kendi bileceği bi konu sonuçta,
tabiiki ne olacaanı allah bilir,tamamen tahminlere dayanılıyo ama,çok yanlış böle bi filmi çekmek:sinifsinif:
ergen ve çocukların izlemesinden yana değilim bendelmaz:

Hayırlı akşamlar ergen annelerimiz...
Roşum cnm aynen uygulama demekki sağlık bakanlığından verildi ...
Teşhis aynı rapor sa endirek...
Aşıya onay versek sorumluluk almıyorlar, vermesek te hasta olunursa da bişey olursa: maazallah sorumluluk almıyorlar...
Hele benim eşimin kalbin den ve akciğerlerinden sıkıntısı var...
Çocuklar eve bu hastalığı taşırsa ,babaları yakalanırsa korkum var:çok üzgünüm:
Eşimin riskleri yüksek aşı olmayı düşünüyor:tomato:

günaydın arkadaşlar herkese çok geçmiş olsun bu arlar uğramaz oldum daha doğrsu k k giremiyorum sizleri özledim .

dağ çiceğim cnm san çok hak veriyorum resmen kendilerini hasta ediyolar bu ergenler benimkide aynı cnm efelık taslıyo hiç dikkat etmiyo ve benim ergenimde hasta çok öksüryo dr gittik antıbıyotık ve balgam sökücü verdi inşallah düzelir.

hepinizi ayrı ayı çok öpyorum görüşmek üzere.
çok güzel bir hafta diliyrum.

günaydın güzel anneler..hastalıklar sınavlar drken bayram haftasına geldik şükür..valla bu hafta çok yoğunum bi taraftan kısın sınavları bi taraftan bayram temizliği falan akannehir

çok geçmiş olsun canım.insan böyle vakaları duydukça bi tarfatan da tırsıyo.bizim burda da d.gribinden yaşamını kaybedenler olmuş.allah yardımcımız olsun.
çok teşekkür ederim kızlar benimde kızımın sınav yağmuru var mooralimiz çok bozuk
oy kolay gelsin canım.bu yağmur bizde 2 haftadır sürüyo..oldukçada yoğun geçiyo.
çiçeğem çok geçmiş olsun bacım.ah bu ergenler...al birini vur ötekine..adam gibi giyinseler olmuyo.kendilerini hasta edene kadar uğraşıyolarr
eltimcim kıs geçmiş olsun..valla sen de dikkat ol kendine.
evet ya maruflucum gerçekten insan iki arada kalıyo.benim eşimde bütün gün dolaşıyo ve bütüngün paralarla uğraşıyo.bilsek aşının kesin koruma sağlıyacağını:1no2:
allaha emanet diyoruz.allah hepimizi korusun ne diyimm

defnecim tabiiki ne olacağını ve geleceği allah bilir.filmi izlemeyi düşünüyorum.bence bu filim aslında insanın ne kadar aciz olduğunu göstermesi konusunda ibretlik.biz insanlar sanki dünya tamamen bizim tekelimizde gibi yaşıyoruz.bence arada böyle görsellerle bunun böyle olmadığını hatırlanmaya ihtiyaç var .diye düşünüyorum ben.

merheba kızlarrr kaydirigubbakcemile5

cidden bu hafta hepimizde bir yoğunluk ve telaş var çok az girebiliyoruz kk ya a.s
kızım hala rahatsızz öksürük ve kırgınlığı devamm

okulların tatil olma ihtimali çok fazla burda
olsada dinlense bari yavrucaklar

oğlum ankaradan geldi, onun teleşı da bir ayrıı sevdiği yemekler kirli çamaşırlar boğuşuyoruz kafamçokkarıştı

bizde durum şimdilik buuu a.s

hepinizi öpüyorum iyi haftalarrr Şeniz

Günaydın ergen anneleri...
Bu gün 24 kasım öğretmenler günü .Bize hakkı geçen öğretmenlerimize candan teşekkür ediyoruz ... Tek bir güne sığmaz hatırlanmaları ,ömürlerini adayan bu güzel insanları:asigim:a.s.

iyi akşamlar güzeller..
hasta olanlara acil şifalar diliyorum..
kızlar sizler gibi aşı yaptırma konusunda bizde çok kararsızız.
geçen gün oğlumun okuluna formu ,aşı olacak diye verdik ertesi günü vaz geçtik.. ahh şu söylentiler yokmu kafamız iyice karıştı.Rabbim hayırlısı ne ise onu göster..

Canlarım..pek fazla katılamasamda..hep gönlümdesinizopuyorumnanaktan
Hep birlikte nice bayramlara olsun inşallah a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…