- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #1.301
ben,m kızımda 11 yaşında belki biraz erken ama kemik gelişimi ilerde olduğu için erken giriyorum belirtiler var bende burayı görünce yazmak istedim kızlar birbirime destek çıkalım sorunlarımıza çözüm üretelim
saolasın maruflum,dediin gibi oldu cnm,dr gittik ve 7 günlük raporu verdi elimize akut faranjit var antibiyotik ve bikaç ilaç verdi,antibiyotiği içiyor mecburen, ama diğerlerini vermiyorum,Geçmiş olsun roşum ... evet hemen rapor veriyorlar önceden yalvar yakar aldığımız raporu dr. lar biz daha akıl edemeden elimize tutuşturuyorlar...Yeğenimle ergenim kızım aynı anda hasta oldular ikisinede teşhis faranjit ve bronşit:bbo:Komşumun çocuklarınada öyle demişler anlamadık gitti CADIARZU
Sınavları da ard, arda son sınıf rehavete girecek sar başa offfffakannehirakannehir
kızına çok gçmş olsun cnm,cumanız hayılı olsun kızlar
hasta çocuklarımıza şifaaa dertli büğyüklerinede deva diliyorummm mübarek günde :Saruboceq:
defne büşracım hoş geldin aramıza vereliniortak
bugün benim de oğlum geliyor bayram tatili için akşam yemeğinde yanımızda :icecream:
bu arada kızım da hastaa öksürük ve boğaz acıması varrr d oktora götürdüm sabahhh
antibiyotik vermedi öksürük şurubu ve rahatlatıcı bir ilaç tamam dır a.s
okullaında ilk domuz gribi vakassıda çıktı kızlar malesefff :1no2:
çocuklar dünden beri panik halindelerr:1no2:
allah kayırsın artık yapılabilecek pek bişey yok gibi gözüküyor
bu salgın mutlaka bir gün bir yerden gelecekkk :1no2:
bu arada aşı olmıyacağımıza dair dilekçemizide sunduk okulaa iyimi yaptık kötümü inan onuda çok bilemiyoruz fisfisfis
geçmş olsun çiçeğim,kolay gelsin sanakaydirigubbakcemile5Günaydın güzeller güzeli ergen Anneleri,
kızlar çok fazla vaktim olmuyor kk'ya giremiyorum,selam verip çıkıyorum.. umarım herkes iyidir.. biz ergenlerimle iyiz.bu gün büyük ergenim geliyor.bir bavul kirlilerle..
artık hafta sonu her zaman oılduğu gibi çamaşır ütü tam gaz devam..
ufak ergenim accuk rahatsız teyzeleri,dün dr gitti,sanki çocuk kendini zorla hasta ediyor.oğlum üzerini sıkı giyin kalın giyin.. ee delikanlıya efelik yapacak,al sana efelik..
ay yinede üzülüyor insan..
ya bu 2012 filmine neden ilgi gösteriyosunuz yanlış anlamayın ne olacağını ALLAH bilir sonuçta ben bu filmi saçmalık diye düşünüyorum sizdende cvp bekliyorum hem ergenlerimiz böle konulara kafalarını çok takarlar
çok geçmiş olsun canım.insan böyle vakaları duydukça bi tarfatan da tırsıyo.bizim burda da d.gribinden yaşamını kaybedenler olmuş.allah yardımcımız olsun.cumanız hayılı olsun kızlar
hasta çocuklarımıza şifaaa dertli büğyüklerinede deva diliyorummm mübarek günde :Saruboceq:
defne büşracım hoş geldin aramıza vereliniortak
bugün benim de oğlum geliyor bayram tatili için akşam yemeğinde yanımızda :icecream:
bu arada kızım da hastaa öksürük ve boğaz acıması varrr d oktora götürdüm sabahhh
antibiyotik vermedi öksürük şurubu ve rahatlatıcı bir ilaç tamam dır a.s
okullaında ilk domuz gribi vakassıda çıktı kızlar malesefff :1no2:
çocuklar dünden beri panik halindelerr:1no2:
allah kayırsın artık yapılabilecek pek bişey yok gibi gözüküyor
bu salgın mutlaka bir gün bir yerden gelecekkk :1no2:
bu arada aşı olmıyacağımıza dair dilekçemizide sunduk okulaa iyimi yaptık kötümü inan onuda çok bilemiyoruz fisfisfis
oy kolay gelsin canım.bu yağmur bizde 2 haftadır sürüyo..oldukçada yoğun geçiyo.çok teşekkür ederim kızlar benimde kızımın sınav yağmuru var mooralimiz çok bozuk
çiçeğem çok geçmiş olsun bacım.ah bu ergenler...al birini vur ötekine..adam gibi giyinseler olmuyo.kendilerini hasta edene kadar uğraşıyolarrGünaydın güzeller güzeli ergen Anneleri,
kızlar çok fazla vaktim olmuyor kk'ya giremiyorum,selam verip çıkıyorum.. umarım herkes iyidir.. biz ergenlerimle iyiz.bu gün büyük ergenim geliyor.bir bavul kirlilerle..
artık hafta sonu her zaman oılduğu gibi çamaşır ütü tam gaz devam..
ufak ergenim accuk rahatsız teyzeleri,dün dr gitti,sanki çocuk kendini zorla hasta ediyor.oğlum üzerini sıkı giyin kalın giyin.. ee delikanlıya efelik yapacak,al sana efelik..
ay yinede üzülüyor insan..
eltimcim kıs geçmiş olsun..valla sen de dikkat ol kendine.saolasın maruflum,dediin gibi oldu cnm,dr gittik ve 7 günlük raporu verdi elimize akut faranjit var antibiyotik ve bikaç ilaç verdi,antibiyotiği içiyor mecburen, ama diğerlerini vermiyorum,
senin kzın ve yeğeninede çok gçmşler olsun:Saruboceq:
kızına çok gçmş olsun cnm,
aşı olmıyacağımıza dair dilekçemizi bizde ne yaptıımızı bilmeden verdik okullara,
en azından içimiz rahat şüpheli olduumuz bi konu sonuçta,
devlet sorumluluğu alamıyo bi kere,imza istiyoki yarınlarda bi sorun olursa senin onayın var deyip çekilecekvereliniortak
geçmş olsun çiçeğim,kolay gelsin sanakaydirigubbakcemile5
cnm hoşgeldinkaydirigubbakcemile5
ben kesinlikle izlemeyi düşünmüyorum,herkesin kendi bileceği bi konu sonuçta,
tabiiki ne olacaanı allah bilir,tamamen tahminlere dayanılıyo ama,çok yanlış böle bi filmi çekmek:sinifsinif:
ergen ve çocukların izlemesinden yana değilim bendelmaz:
evet ya maruflucum gerçekten insan iki arada kalıyo.benim eşimde bütün gün dolaşıyo ve bütüngün paralarla uğraşıyo.bilsek aşının kesin koruma sağlıyacağını:1no2:Hayırlı akşamlar ergen annelerimiz...
Roşum cnm aynen uygulama demekki sağlık bakanlığından verildi ...
Teşhis aynı rapor sa endirek...
Aşıya onay versek sorumluluk almıyorlar, vermesek te hasta olunursa da bişey olursa: maazallah sorumluluk almıyorlar...
Hele benim eşimin kalbin den ve akciğerlerinden sıkıntısı var...
Çocuklar eve bu hastalığı taşırsa ,babaları yakalanırsa korkum var:çok üzgünüm:
Eşimin riskleri yüksek aşı olmayı düşünüyor:tomato:
frezyam tatlım günaydın..gerçekten görüşemiyoruz özledimmŞenizyok canım bi yaramazlık.sende iyisindir umarımmgünaydın kismetsiz kedim nasılsın cnm görüşmeyıli inşalah yaramaz bir şey yoktu geçmiş okuyamadım cnm
defnecim tabiiki ne olacağını ve geleceği allah bilir.filmi izlemeyi düşünüyorum.bence bu filim aslında insanın ne kadar aciz olduğunu göstermesi konusunda ibretlik.biz insanlar sanki dünya tamamen bizim tekelimizde gibi yaşıyoruz.bence arada böyle görsellerle bunun böyle olmadığını hatırlanmaya ihtiyaç var .diye düşünüyorum ben.ya bu 2012 filmine neden ilgi gösteriyosunuz yanlış anlamayın ne olacağını ALLAH bilir sonuçta ben bu filmi saçmalık diye düşünüyorum sizdende cvp bekliyorum hem ergenlerimiz böle konulara kafalarını çok takarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?