- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #1.321
günaydınlar.a.s. ergenleriniz nasıllar?benim ki bu aralar pek sinirli,dersleri takmıo beni sinir edio.ne garip şey bu ergenlik:1shok:sizinkiler neler yapıolar, hadi paylaşalım hanımlar.huzurlu günler
haklısın canım .umarım ciddi sorunlar yaşanmadan biter.Allah akıl fikir versin ergenlere delikafadulden
roşummm.sen çok haklısın mademki sinüzütü'de var. çok dikkat etmeli yavru,oof kıslar çok cnm sıkkın, uyku tutmadı yine kıvırcık ergenim yüzünden,
şu saçlarının buklelerini ortaya çıkaracam diye her gece saçını yıkayıp,jöleleyip kurutmadan yatıyo,akannehir
allah aşkına siz olsanız ne edersiniz söleyin bana,sinüziti var üstelik ,sürekli başı ağrıyo,
ben sessiz kalamayıp kızdıımdada kıyamet kopuyo evde,
bu akşamda öle oldu,o bana ben ona derken baya bi kavga ettik,
ölede yattı uyudu,şimdi haklıyım ama yinede kalbini kırdıım içinde üzülüyorum,
bizi anlamıyolar maalesef ,kızıncada kötü oluyoruz:çok üzgünüm:
Hayırlı günler ergen annelerimiz....
Roşum üzülme bir süre sonra sarılırsınız geçer sıkı,sıkı:1hug:
Kıvırcık saçlarını bukle yapmanın daha pratik yolu yok mu acaba ikiniz için de kolaylanmış olurdu.sengözlerimebaksanab
a.s.
iyi geceler ergen anneleri..
dağçiçeğim gerçekten allah yardımcınız olsunz.gerçektn çocuklar aynı snıfta beraber olunca birbirlerine çok bağlanıyor.artık yüzgöz oluyor.aslında oğluşun bi bakıma haklı ama.inşallah biran önce herşey yoluna girer.
ofya ne zor şeymiş ergen annesi olmak..dün benimde ergenim yüreğimi hoplattı.tam eltimle gezmeye gitcez okuldan telefon.sizi bekliyoruz diye.merak etmeyin önemli değil ama gelin diye..
of okula gidne kdar çatladım.meğerse tansiyonu düşmüş fena olmuş.öğretmenlerde beni korkutmak istememiş.ama ben gidene kadar ne stres oldum ben biliyorum.rengi ruhsarı gitmiş ergenimin.oy oy hem kendilerine dikkat etmezler hem uyarıda kabul etmezler...allah hepimizin yardımcı olsun nediyyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?