Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Hayırlı günler ergen annelerimiz...
Ne olmuş buraya en son girmem den beri 1 hafta olmuş gelen yok:bbo:
Nerelerdesiniz:1ninca: bende hafta sonunu fırsat buldum herkescikler ortalıktan gitmişkaydirigubbakcemile3öptüm sizleria.s.

günaydınlar.a.s. ergenleriniz nasıllar?benim ki bu aralar pek sinirli,dersleri takmıo beni sinir edio.ne garip şey bu ergenlik:1shok:sizinkiler neler yapıolar, hadi paylaşalım hanımlar.huzurlu günler

Günaydın ergen Anneleri, epeydir net bağlantımız yoktu.
çok sinir bişi hakkaten. biraz geç oldu ama geçmiş Bayramınızı bende kutluyorum,yanacıklarınızdan öpüyorum..Şeniz

günaydınlar.a.s. ergenleriniz nasıllar?benim ki bu aralar pek sinirli,dersleri takmıo beni sinir edio.ne garip şey bu ergenlik:1shok:sizinkiler neler yapıolar, hadi paylaşalım hanımlar.huzurlu günler

nihal bu günlerde geçecek.ama bizide bitirerek..
zaten biz ne istesek yavrular tam tersini yapıyor..
sabır ergen Annesi sabır..:teselli:

Hayırlı hafta sonu ergen annelerimiz...
Dağçiçeğim demek bağlantı koptu,Rabbim daha başka sıkıntılar vermesin.Nihal75 canım onların hal ve gidişatları bu en deli dolu anları kafamçokkarıştıBize düşen kontrolü çocuklarımıza hissettirmeden elimizde tutmak ki işte zaten zor olanıda bu,Şimdi biz ne desek ergenimiz tersini yapar helede bir zıtlaşma durumuda olmuşsa...Anne baba olarak sabırla bu dönemi atlatacağız...bu konuda size benden bir misal vereyim tecrübe babında azıcıkkaydirigubbakcemile3:B. kızım yakın zaman da itiraf ediyor, anneciğim iyiki benim bazı hataları, bilmeden yapmama engel oldun...canım benim aradan 7 yıl geçmiş teşekkürünü şimdi yapıyor .

tünaydın güzeller,
ooyy eltim maalesef benim ergenimde aynı yaa,
ders hiç umurlarında değil,yani kardeş kardeşe benzemezken, kuzen olupta bu kadar aynı huya sahip olan var mıdır,CADIARZU
halleri ne olacak diye ciddi endişe ediyorum,
ama biz kendi üstümüze düşeni yapıyoruz,
yarın geriye dönüp baktıklarında çook pişman olacaklarda iş işten çoktaan geçmş olacaklmaz:

ii akşamlar arkadaşlar.maruflu, haklısın canım ama bi anne olarak endişe ediyorum . evet çılgınlık dönemi :dance: önemli olan da bu zamanı zararsız atlatmak bunu biz veliler biliyoruz ama ergenlerin aklı beş karış havada.....:uhm: Allah tüm ergenleri korusun,bize de sabır ve kolaylıklar versin tatlım.ii akşamlar tüm ergenlere ve ailelerine kaydirigubbakcemile3

oof kıslar çok cnm sıkkın, uyku tutmadı yine kıvırcık ergenim yüzünden,
şu saçlarının buklelerini ortaya çıkaracam diye her gece saçını yıkayıp,jöleleyip kurutmadan yatıyo,akannehir
allah aşkına siz olsanız ne edersiniz söleyin bana,sinüziti var üstelik ,sürekli başı ağrıyo,
ben sessiz kalamayıp kızdıımdada kıyamet kopuyo evde,
bu akşamda öle oldu,o bana ben ona derken baya bi kavga ettik,
ölede yattı uyudu,şimdi haklıyım ama yinede kalbini kırdıım içinde üzülüyorum,
bizi anlamıyolar maalesef ,kızıncada kötü oluyoruz:çok üzgünüm:

günaydın ergen anneleri.roşum bu ergenlerin bizi anlaması çok zor tatlım.biz ne söylesek onlar tersini yapıolar ve bundan inanılmaz mutlular.....galiba serbest bırakmış gibi görünüp idare etmeye devam diyorum.hepimize BOL BOL SABIR diliyorum :1hug: kaydirigubbakcemile3

Hayırlı günler ergen annelerimiz....
Roşum üzülme bir süre sonra sarılırsınız geçer sıkı,sıkı:1hug:
Kıvırcık saçlarını bukle yapmanın daha pratik yolu yok mu acaba ikiniz için de kolaylanmış olurdu.sengözlerimebaksanab
a.s.

roşummm.sen çok haklısın mademki sinüzütü'de var. çok dikkat etmeli yavru,
maruflunun dediği gibi başka yolu yokmu bunun..

Arkadaşlar,bir kaç gündür. bizde'De bir sıkıntı var,
bizim ufaklık. okuldan geldi.babasına ve bana biraz konuşalım sıkıntılarım var demezmi,az kaldı kalpten gidecektim.
oğluşum konuştu biz dinledik.sıkıntısı okulunu değiştirmek istiyormuş.sebep,artık aynı arkadaşları görmekten sıkıldım. doğru düzgün ders çalışamıyoruz. sürekli dersi kaynatıyorlar,
ben kararlıyım ilk yılımda üniversiteyi kazanıp gitmek istiyorum.ama bu okulda bu sınıfla bu olmaz.
derse konsantre olamıyorum.eşim 2 gündür gidiyor okula öğretmenlerle velilerle konuşuyor.öğretmenleride farkında çocuğunuz.sürekli camdan dışarıyı seyrediyor.. tahtaya kalkmıyor.soru çözmüyor.sebebi kendimi toparlıyamıyorum demezmi.yavrum konuştukça boncuk boncuk göz yaşı döküyor.çok üzüldüm.
çocuğumada hak verdim.nerdeyse 10 yıldır.ilk okuldan beri hep aynı arkadaşlarıyla. çok fazla yüz göz oldular.artık esprilerinden bile bunaldım Anne diyor.
malum birde ergenlik varya.aceba yavrum değişiklikmi arıyor.
ama yılın ortasında okul değiştirmek mümkün değil.ama kararlı.
Arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var..çıkmazda çocuğum.ne yapıcaz ne edicez.. şaşırmış durumdayız..

iyi geceler ergen anneleri..
dağçiçeğim gerçekten allah yardımcınız olsunz.gerçektn çocuklar aynı snıfta beraber olunca birbirlerine çok bağlanıyor.artık yüzgöz oluyor.aslında oğluşun bi bakıma haklı ama.inşallah biran önce herşey yoluna girer.
ofya ne zor şeymiş ergen annesi olmak..dün benimde ergenim yüreğimi hoplattı.tam eltimle gezmeye gitcez okuldan telefon.sizi bekliyoruz diye.merak etmeyin önemli değil ama gelin diye..
of okula gidne kdar çatladım.meğerse tansiyonu düşmüş fena olmuş.öğretmenlerde beni korkutmak istememiş.ama ben gidene kadar ne stres oldum ben biliyorum.rengi ruhsarı gitmiş ergenimin.oy oy hem kendilerine dikkat etmezler hem uyarıda kabul etmezler...allah hepimizin yardımcı olsun nediyyimm

:teselli:çok teşekkür ederim.. kısmetsiz kedim.sizede çok geçmiş olsun.. hakkaten bazen öyle haberler geliyorki yüreğimiz yerinden oynuyor.. inş hep iyi ve güzel haberler alalım ...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…