- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #1.341
Arkadaşlar,bir kaç gündür. bizde'De bir sıkıntı var,
bizim ufaklık. okuldan geldi.babasına ve bana biraz konuşalım sıkıntılarım var demezmi,az kaldı kalpten gidecektim.
oğluşum konuştu biz dinledik.sıkıntısı okulunu değiştirmek istiyormuş.sebep,artık aynı arkadaşları görmekten sıkıldım. doğru düzgün ders çalışamıyoruz. sürekli dersi kaynatıyorlar,
ben kararlıyım ilk yılımda üniversiteyi kazanıp gitmek istiyorum.ama bu okulda bu sınıfla bu olmaz.
derse konsantre olamıyorum.eşim 2 gündür gidiyor okula öğretmenlerle velilerle konuşuyor.öğretmenleride farkında çocuğunuz.sürekli camdan dışarıyı seyrediyor.. tahtaya kalkmıyor.soru çözmüyor.sebebi kendimi toparlıyamıyorum demezmi.yavrum konuştukça boncuk boncuk göz yaşı döküyor.çok üzüldüm.
çocuğumada hak verdim.nerdeyse 10 yıldır.ilk okuldan beri hep aynı arkadaşlarıyla. çok fazla yüz göz oldular.artık esprilerinden bile bunaldım Anne diyor.
malum birde ergenlik varya.aceba yavrum değişiklikmi arıyor.
ama yılın ortasında okul değiştirmek mümkün değil.ama kararlı.
Arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var..çıkmazda çocuğum.ne yapıcaz ne edicez.. şaşırmış durumdayız..
Ben oğluşunuzu anladığıma inanıyorum. Bu durum birazda ergenlik döneminin getirdiği bir sıkıntı Eğer ki oğlunuzun meşgul olabilecegi gitar kursu(en çok neye yatkınsa) vs. gibi faaliyetlere katılmasını sağlayabilirsiniz.Bence başka okulada yazılsa bu sıkıntılar yine devam eder .Mesela dershane olabilir .En azından şimdiki okulundaki arkadaşlarını eminim ki tanıyorsunuzdur bu sizin için oğlunuzun kötü alışkanlıklar edinmeyeceği konusunda büyük bir avantaj bence...(benimde 14 yaşında bir kızım var) Umarım size faydam dokunmuştur.Hem kursta farklı yüzlerde görmüş olur ne dersiniz?
Selamünaleyküm Dağ çiçeği arkadaşım..Bir kaç sefer takip etdim bu bölümü bana da hitap ediyor diye ama cevap yazmadım...Şimdi yazınızı okuyunca üzüldüm durumunuzu anlıyabiliyorum her anne gibi..Allah yardımcınız olsun,evladımızada inşaallah..Arkadaşlar,bir kaç gündür. bizde'De bir sıkıntı var,
bizim ufaklık. okuldan geldi.babasına ve bana biraz konuşalım sıkıntılarım var demezmi,az kaldı kalpten gidecektim.
oğluşum konuştu biz dinledik.sıkıntısı okulunu değiştirmek istiyormuş.sebep,artık aynı arkadaşları görmekten sıkıldım. doğru düzgün ders çalışamıyoruz. sürekli dersi kaynatıyorlar,
ben kararlıyım ilk yılımda üniversiteyi kazanıp gitmek istiyorum.ama bu okulda bu sınıfla bu olmaz.
derse konsantre olamıyorum.eşim 2 gündür gidiyor okula öğretmenlerle velilerle konuşuyor.öğretmenleride farkında çocuğunuz.sürekli camdan dışarıyı seyrediyor.. tahtaya kalkmıyor.soru çözmüyor.sebebi kendimi toparlıyamıyorum demezmi.yavrum konuştukça boncuk boncuk göz yaşı döküyor.çok üzüldüm.
çocuğumada hak verdim.nerdeyse 10 yıldır.ilk okuldan beri hep aynı arkadaşlarıyla. çok fazla yüz göz oldular.artık esprilerinden bile bunaldım Anne diyor.
malum birde ergenlik varya.aceba yavrum değişiklikmi arıyor.
ama yılın ortasında okul değiştirmek mümkün değil.ama kararlı.
Arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var..çıkmazda çocuğum.ne yapıcaz ne edicez.. şaşırmış durumdayız..
Selamünaleyküm Dağ çiçeği arkadaşım..Bir kaç sefer takip etdim bu bölümü bana da hitap ediyor diye ama cevap yazmadım...Şimdi yazınızı okuyunca üzüldüm durumunuzu anlıyabiliyorum her anne gibi..Allah yardımcınız olsun,evladımızada inşaallah..
Onların üzüntüsü,sıkıntısı bizleri yiyip bitiriyor gerçekden..Mutluluklarıda bir o kadar yüzümüzü güldürüyor..Benim de ellerinizden öper üç yavrum var.Kızlarım 1993 ve 1996 dğmlu.Oğlum 2000 dğmlu teyzesi..Tam bir ergen annesiyim değilmi?.Kızlarla ergenliği bitirmeden oğluşum girecek peşlerine.. Benim büyük meleğim iki yıl önce liseye istediği bir okulda başladı,fakat orta okuldan anlaşamadığı iki üç kız arkadaşıda kaydını o okula aldırınca ,huzursuzlukları anlamaya başladım ben.Benim yavrum nası diyim öyle okulda yaşadığı herşeyi anlatmaz içinde yaşar ,sivilceleri patlak verirdi..Bu bir sene boyu devam etdi..İkinci yıl,servisle gidip geldiği halde yolun uzaklığını bahane edip okulunu değiştirmek istediğini söyledi..Geçen yıl başka bir özel okula aldırdık kaydını ,rabbime çok şükür iki yıldır şimdi çok mutlu memnun.. Arkadaşlarıda etrafında hanım hanımcık kızlar ,ahlaklı.
Diyeceğim o ki..Bizim için dönem ortası olabilir ama onlar için hergün her saat her saniye istemediği kişilerle bir ortamda bulunmak hiçde kolay değil doğrusu..Bizler bile gergin olduğumuz ortamda bulunmak dan kaçınmıyormuyuz yeri geldiğinde bahaneler üreterek..
Yavrum benim kimbilir ne kadar sıkıntıda..inanın çok üzüldüm,duacıyım inşaallah rabbim ferah kapıları açsın yarabbim...:teselli:
Çok sevindim bi parçada olsa kafası dağıldıysa..
Ah şu babalar ah..Biraz sorumluluk vermek gerekiyo tabii onlarada.Tek başına çocukların yükü çekilmiyo,oda görüyo sırtlamak zorunda..Bikişiye kaldımı noluyo psikolojisi bozuluyo insanın zamanla yaa...
Bencede elbetde baba alsın bir dersane çıkışı bir sinema,karşılıklı yemek yeme muhabbet gibi akviteler yapsılar zaman geçirsinler.Spor sevmiyormu?
Basket yada futbol çok kafa dağıtır.Babayla konuşun siz konuşun,biraz bu dönemde daha çok yanında olmaya çalışsın..
Ben geçenyıl bazı rahatsızlıklar yaşadım..çocukların sorumluluğunu atdım biraz benimkine..veli toplantılarına bile o gidiyor şimdi..oğlumun dersleriyle bir ben bir o ilgileniyo..Birde okula gelip gidişlerde öğretmenle olan diyoloğunda daha çok üzerine sorumluluk bindi tabii..eskiden yüzeyseldi şimdi birebir içine girdiği için neler yapılacak neler yapılmıycak,çocuğun kişisel gelişimi vs..başka bir gözle bakıyor..
Bilsin artık..benim kafamda çok dolu artık.eskisi gibi sabır gösteremiyorum herşeye..yaş oldu 39 artık, 25 yaşlar gibi dinamiklik, tahammül yok..
Allah'a emanet olun..dahada güzel mutlu haberlerini alırız inşaallah oğlumun annesi..hayırlı geceleriniz olsunopuyorumnanaktan
selmaY.arkadaşım paylaşımın için çok teşekkür ediyorum.hepinizin yorumlarını dikkatle
okuyorum.
geçen yıla kadar oğlum basket takımındaydı,dediğin gibi çok yoğundu.yoruluyor ama eğleniyordu.en azından enerjisini atıyor.bu yıl dersler ve dershane yoğun olduğu için yetiştiremediği için ara verdi..ama haklısn biran önce farklı bir faliyete yönlendirmeliyiz.. yorulacağı değil eğleneceği bişiler olmalı.. tekrar teşekkür ederim..
mrb nasılsınız arkadaşlar uzun zamandır yoktum evime döndüm neler yapıyorsunuz ben üşütmüşüm hastayım ve de yorgunum
burdayız çiçeğimmopuyorumnanaktan..bu aralar metebolizmanmda olan sorunlar içinilaç kullanıyorum.alışana kadar beni sersem etti.şimdi şimdi kendime geliyorum..hepiciğinizi öperimmŞeniziyi akşamlar ergen Annelerii.
nerdesiniz...opuyorumnanaktan
burdayız çiçeğimmopuyorumnanaktan..bu aralar metebolizmanmda olan sorunlar içinilaç kullanıyorum.alışana kadar beni sersem etti.şimdi şimdi kendime geliyorum..hepiciğinizi öperimmŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?