Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

ilahi bego.ömürsün.hakkaten çocuklar ergenlikten çıkana kadar bizler malumm:roflol:

Arkadaşlar ufaklığıma bu gün babasının işten eve geç geleceğini söylemiştim. şu saat oldu halen dershaneden gelmedi. babası yokya fırsatı hiç kaçırmak istememiş. ama malesef babamız evde.normal saatinde geldi.. dur bakalım babasını görünce ne bahaneler uyduracak.:roflol:

mrb arkdaşlar nasılsınız allah yardımcınız olsun ben atlattım o günleri ama şimdide ayrılık zor kızımın yanına gidiyorum oğluma hasret buraya geliyorum kızıma hasret tabiki birde torun çok zor oğlum çok yoğun çok yoruluyor eve gelince halini görüyorum çok perişan oturduğu yerde uyukluyor nöbet ve arkasından ameliyat günüyse çok yoruluyor anne olmak çok zor annelik ölünceye kadar bitmiyor allah sağlıklarını bozmasın aslında sizlerin en güzel zamanınız yanınızda dizinizin dibindeler tamam zor ama ne olur ne fazla sıkın ne de ipi elinizden bıeakın bence şimdi çocuk büyütmek daha zor allah sizin çocuklarınızın başarılarını daim etsin çok bilgiçlik taslamadım umarım benim başımdan geçtiği için tecrübelerimi paylaşmak istedim hepinizi öpüyorum ergenlerinizi çok çok öpüyorum

jin.aramıza hoş geldin.Ergen Annesi.
Annesi ergenimizin küçük kardeşinden daha çok ilgiye ve sevgiye ihtiyacı vardır.. eminim siz ayırım yapmıyorsunuz ama o öyle hissetmez.. sağlıklı günlerini görürsünüz.inş..a.s.

murgizinannesi.. hep söylediğim gibi sizin yorumlarınıza çok ihtiyacımız var.ve inanın çok faydalanıyoruz..
ben kendi adıma söyleyim.. çok moral oluyor yorumların.. rahatlıyorum.son zamanlarda ergenim zor günler geçiriyor..
yavruma dua edermisiniz arkadaşlar..Şeniz

iyiakşamlar ergen anneleri..çiçeimsağol allah razı osun.şimdi daha iyiyim.bünyem ilaçlara alışana kadar azcık telef oldum ammakaydirigubbakcemile3
begocum allah yardımıcımız olsun valla.allah bağışlasın yavrularını
jin canım önce hoş geldin.benim ergen kızımla yaşıt oğluşun.bu yaşlarda biraz bizden uzaklaşıyorlar gerçekten.çok dalgalı ruh halleri.bi bakıyosun kuş gibi cıvıl cıvıl şakıyo herşeyi anlatıyor.bi bakıyosun ağznı bıçak açmaz kendi burda ruhu kilometrelrce uzakta..şunu öğrendim ergen annesi olmak sabır istiyo..
murgizin annesi ablam anlat valla ne güzel yaralanıyoruz bilgi,lerinden.ama şu dediğin gerçek çocuklarımız büyüdükçe kendi ayakları üzerinde durup ayrı yaşamlar kuruyorlar.bizde anne olarak zarar görmelerini istemiyoruz.gerçekten annelik ölene kadar bitmiyo
ay ne çok konuştum .çenem düştü yinekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

mrb arkadaşlar nasılsınız ben tecrübelerimi sizinle paylaşmaktan çok mutlu olutyorum sizi bilgilendiriyorsam ne mutlu bana çiçeğim allah ergeninin yardımcısı olsun dualarım hepinizin ergenlerine allah kolaylıklar versin öpüyorum

Şeniz

Hayırlı akşamlar ergen anneleriii...nasılsınız moreller nasıl egenlerinizle?...
öpyrm hepinizi...a.s. Mugizininannesi değerli deneyimlrnizi paylaşın lütfen,gerçekden çok ihtiyacımız var bizim..Anne olmak baba olmak çok zor.
Ömür törpüsü derlerdi ya doğru gerçekden..Bebeklikden taa büyüt evlendir elllere karış,torun torba haydii onların dertleri bakımı...BU NE YAA...
ay ben toruna torbaya bakamam valla ha...Adamla ikinci bahar yaşarımkaydirigubbakcemile3
Bakmayın siz benim böyle yazdığıma dayanamam heralde bu yürekle..
çook öpyrm hepinizi ergen anneleri...opuyorumnanaktan

slmlar güzel anneler,
bugünlerde eskisi gibi giremiyorum,girsemde fazla kalamıyorum,

öncelikle yeni gelen arkadaşlarım banucan,jin ve begocum hoşgelmişsiniz,
begocum yorumlarına bayıldım,
biraz benim kafadan gördüm seni kaydirigubbakcemile5

çiçeğim allah ergeninin yardımcısı olsun ,sende çok üzülmemeye çalış lütfenopuyorumnanaktan
murgizinannesi ablacım ,valla birinin bilgiçlik yapması gerekiyo bizlere,
bu sıkıntılı günlerde kendimizi çabucak üzüp yıpratıyoruz,
bu durumları bizden önce yaşadıın için tecrübelerine ihtiyacımız var,
sen bizim bilgiç ablamızsınbuyrunnnnnnnnnopuyorumnanaktan

benim kıvırcık ergenimde ,ani bi kararla saçlarını kestirdi önceki gün,
eve geldi ağlıyo ben şimdi napçam diye,
kat attırmıştı,öle olunca azaldı tabii saçları,
ama nasıl ağlamak sanki etini kesmişler,
babasıyla iknaya çalışıyoruz yok,
yedi bitirdi kendinide bizide,
neyse baktım banyoya girdi yıkadı kremledi falan,
banyodan çıkınca yine ağlıyo,ama sevinçtenmiş,saçları düşündüü kadar çirkin değilmş meğer diyeakannehir

bu arada dersler hiç umru değil tabii:a015:

Roşum ,memnun oldum tanıştığıma canım..
ergenine üzüldüm,sizi üzdğüne üzüldüm aslında
Aynısını geçen yıl benim kızımda yaptı..96 eylül dğmlu benimki..(iki nmra)
kestirdi geldi,ne ağlama....dersin anasını babasını öldürmüşler
kızım öyle kızım böyle..yok..saçları dalgalı ya, vay efendim iyice kabarmış
böyle saçmı olurmuş,ablamın düz benimki niye bukadar çok...
babaneyede gitcez o akşam..yüzü gözü şiş gitdi valla..
Geçti gitdi tabii ama beni mahvetdi o gece üzüntüden..çenem koptu ona izaha çalışmakdan...şimdi elinde düzleştirici maşadır,köpükdür dolanıyo..
Zor yani zor canım...suyuna gitcez napalım ergenlerin..
öpyrm seniopuyorumnanaktan

canlarrım çok tşk ederim biz sizlere göre daha zor büyüttük bizim zamanımızda herşey alamazdık çocuklarıma pahalı oyuncaklar alamadım herzaman onlara şunu söylerdik biz tek maaşlıyız ancak sizin için gerekli şeyleri alabiliriz birgün oğlum çok küçük çarşıda birşey istedi param yok alamam ama daha sonra alacağımı söyledim malum küçük anlamadı ağlamaya başladı ağlarsan ağla alamam ben gidiyorum ilerledim bir baktım elimi gelip tuttu özür diledi beni üzdüğü için ben çok üzülmüştüm ama sonradan çarşıya çıktığımızda paran varmı alabilirmisin derlerdi bende uygunsa alırdım her anne baba çocuklarının her istediğini almak ister ama çocuklar varı yoku bilmesi lazım derken oğlum büyüdü üniversite okumak için izmire geldi üç yıl yurtta kaldı tıp öğrencilerinin yurtta kalması çok zor okul çok zor çünkü biz ona dedikki biz eve çıkmanı istemiyoruz ablasıda üniversitedeydi bizim yanımızdaydı ablan okulu bitirsin tayin isteyip senin yanına geliriz dedik o da idare etti abla okulu bitirdi hemen evlenmeye karar verdi onu evlendirip orda bıraktık oğlumun yanına geldik biz gelince rahatladı arabayı o kullanmaya başladı rahat bir şekilde okulunu bitirdi şimdi uzmanlığını yapıyor biz kiraya çıktık hastahanesine yakın ev kiraladık şimdilik bizimle ama iki yıl sizinle oturup ayrı eve çıkarım diyor hayırlısı ihtiyaçları olduğu müddetçe yanlarında oluruz inş arada kızımın yanına gidip toruna bakıyoruz kızım çalıştığı için matematik öğretmeni yani anlayacağınız çocuk büyütmek hem zor hemde çok güzel onların hayata atıldığını görmek çok güzel hele birde sürpriz yapıp hediye almaları çok güzel anlatılmaz bir duygu allah evlatlarımızın acısını bize yaşatmasın allah sizlere de bu güzellikleri yaşatsın annelik çok zor vesselam ama çok güzel herkes annelik duygusunu tatsın çok uzun oldu özür dilerim öpüyorum hepinize iyi pazarlar

saolasın begocum ,benim ergenim 95 doğumlu ,
geçen yıl böle şeyler yaşamadık bu yıl iyice bi çoştu saolsun,
aynen bende senin gibi ,dilimde tüy bitiyo anlatacam diye,
onlar bugünleri atlatacaklarda olan bizim sinirlere olcak,laelaelaelaelae
bende çok öperim kızlarınla seniopuyorumnanaktan

amiin ablacım ,inş.bizlerde o günleri görürüz,ağzına sağlıkkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Günaydın ergen anneleri arkadaşlarım...
güzel bir hafta diliyorum sizlere canımzemuszemus
Ev işlerine dalmadan bi uğrayım dedim...
Murgizi ablacım,ne mutlu sana, ağzına güzel gönlüne sağlık
İnşşallah bizlerede nasip eder rabbim...:Saruboceq:
Roşuuuum naber?..nası gidiyo?..kızımız nası?..
Benimki cumartesi gününü arkadşyla sinemeda avm de geçirdi..
Bende aşureyle uğraştım komşucuklarıma dağıtdım..
Dünde evdeydik,hanımefendi çok sıkıldı çıkmıycazmı dışarı vs..söylendi..
Ablada tam tersi ev kuşu...kardeşler bu kadar nası zıt olabiliyo pes...:bbo:
Dağçiçeğim nerelerdesin yaa...özledim senle muhabbeti arkadaşım..:1hug:
çook öpyrm rabbime emanet olunopuyorumnanaktan

tünaydın güzeller,
hepinize ii haftalar dilerim,opuyorumnanaktan
begocum ellerine sağlık,allah kabul etsin aşüreni,:Saruboceq:
bende yapıcam bu hafta içi nasipse,
hafta sonu anacım yapmış,
tadınada bakmış olduk,ben de pek severim,cokacimcoook

ergenim kızıma aman ses etmeliim,yeni saç sitilinle,çok mutlu begocum,
senin küçük kızçen gibi pek enerji dolu ,
sürekli gezsin eğlensin istiyoda,kaydirigubbakcemile
derslere enerji yok maalesef,akannehir

çiçeğim nerelerde yahu ben uzun zamandır karşılaşamadım,CADIARZU:a015:
kısmetsiz kedi eltişim sen nerelerdesin,ne ediyosun,bi ses vee heleekaydirigubbakcemile5

heyoooooooo kızlar ben geldim.:lepi:
amanında aman ne güzel sohbetler edilmiş. hafta sonu.
murgizin annnesi.. arkadaşım.. sağol varol.Rabbim hep yavrularınla yüzünü güldürsün.Rabbim bizlerede nasip etsin inş..
:Saruboceq:roşum şekerim burdayım.. hafta içi malum bebek bakıyorum.hafta sonuda aşkitomla beraber ufak ergenimin dershanesine gittik .yine hafta sonu büyük ergenim geldi ehliyet sınavı için..
unutmadan senin ergenin yaptığı şakaya çok güldümm.ya bu çocuklar ne fena.:roflol:
begocum,buralardayım kardeşim.aşurenizi Allah kabul etsin..
dün,karşı ve alt komşum yapmış getirdiler..üstelik çalışan bayan.
ay ben çok utandım.evde olduğum halde yapamadım diye..ama ennn kısa zamanda yapacağım..cokacimcoook
bego.hani demişinya eşimle ikinci baharımı yaşıyacağım diye..:asigim:
geçen akşam eşimle baş başa,sahile indik.tabi arabanın içindeyiz.. kahve içtik.. çocuklardan bahsettik. sorunlardan'da konuşsak'da.romantik bir ortamdı..:asigim:
aslında kendimize fazla zaman ayırmıyoruz.. ne dersiniz..
kısmetsin kedim. nerdesin arkadaşımmmm
güzel Anneler sizleri öpüyorum.. şimdi aşkitomla ezel dizisine bakacağız.mısırta patlatayım..
yarın görüşürüz.inş.

merhabalar murgizinannesi.. benim ergenim odasını değişiklik yapıyor.. sıkıntıdan malum..ranzalarını üst üste koymuş..oda ,daha geni olmuşş.birazda böyle kullansın..:teselli:

çiçeğim canım benim iyi ki varsınız roşum bego çok tatlısınız sizleri yakından tanımayı çok isterdim çiçeğim bırak ergenin odasını toplasın benim oğlum küçükken düzenliydi şimdi çok dağınık arkasından toplamam lazım birde ayrı eve çıkmaktan bahsediyor bu dağınıklıkla nasıl yapacaksa bilemem hayırlısı çocukların her devresi zor anlayacağınız büyümüyotlar büyüdüklerini sanıyorlar bizim gözümüzde büyümüyorlar allah sağlılkarını bozmasın öpüyorum hepsini a.s.:1hug:a.s.:1hug::ecrin_bebek:

iyi geceler ergen anneleriiiiiiii
ilk önce herkeşlere selam olsun.ben bu aralar bir yoğunluk içerisindeyim.teyzem yılbaşından sona ameliyat olcek.ankaraya gideceğiz.o yüzden işlerimi ayarlamaya çalışıyorum.bi taraftan ergenimlede ilgilenmeye çalışıyorum.malum ben yokken ananede kalcek.
oh valla begocum aşuresini yapmış.allah kabul etsin.pekde severim.yakın olsak gelirdim yemeğe..
kıs eltim sen yapta yiyelim.bi yerimiz şişçek alimallah..ben malzemelerimi aldım ama ameliyat işi çıktığı için çookk sonra yapcem sanırım.
dağ çiçeğim allah muhabbetinizi artırsın.inşallah bi ömür hep böyle mutlu olursnuz.,
ah murgizinannesi ablam bizdeo günleri görcez mi aceba?ne güzel evlatlarını büyütmüşsün.
ben şincik kaçıyorum fırsat bulunca uğrıyacam inşallah.hepiniz ve ergenleriniz öpüldünüzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…