Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

günaydın güzeller,Şeniz
çiçeğim valla ben bu ergenlere evrim geçirmş diyomakannehir
ooh sefanız olsun ii yapmışınız,haklısın, çocuklar büyürken kendimize hiç vakit ayıramıyoruz,
halbuki daha fazla ihtiyacımız var birbirimize,kaydirigubbakcemile5

murgizinannesi abla ya,
bende sizlerle tanışmayı çok isterim ,ne dolu sobbetimiz olur bi araya gelsek dimii,alkisalkisalkis

eltim ilk fırsatta patlatçam aşüreyi bekle benizemuszemus

bu arada akşam bizde kocişimle çekirdek çitleyip,çay içip,ezeli izledik, anlaşılan hepimiz ööle yapmışızalkisalkisalkis

iyi akşamlar ergen Anneleriyerimseniben
kısmetsiz kedim.. teyzene çok geçmiş olsun.inş ameliyatı iyi geçer ve sağlığına kavuşur..

murgizinannesi,roşum,begoŞeniz

kızlar,diğer arkadaşlar nerdeler.. sesleri çıkmıyor...

iyi geceler güzeller,
ben bugün baya yorulmuşum ,eve anca geldim,
kardeşimin eşi ameliyat oldu,
ordaydım,
büyük bi ameliyat değildi ama ,
strese girdik hepimiz,

hepinize ii geceler,
bool istirahatler,çok öpüyorumopuyorumnanaktan

Roşum çok geçmiş olsun rabbim şifa versin canım...
Dağ çiçeğim,ooo maşaallah maaşaallah Allah bozmasın...ne güzel kaçamaklar yapıonuz böylekaydirigubbakcemile5 sevindim senin adına canım..arada ister tabii..
Hem senin küçük çocuğun da yok,hani derler ya unumu eledim eleğimi astım.senin yine öyle sayılır canım..Benim en küçük olan oğlan ya 10 yşnda haala bizim bebeğimiz...
Alışkanlık yapmak gerekir aslında,kendimiz için..evliyken eşinle flört etmek gibi çok hoşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ama biz evi düşünürüz''ne yaptılar ne etdiler..yarımsaatde döneriz heralde be...
Bize daha var...Arada anca elele kısa bi yürüyüş yapıp geliyoz akşamları...
Yoksa evde herkes ayrı yerlerde..kumandasını alan,dersine gömülen,mutfakda birimi var...tabiiiki been...işte böyleeeeyerimseniben
Kısmetsiz kedim...ya bişey diycem kısmetli ol yaa kısmetsiz üzücü geliyo bana yazarken,okurken...:çok üzgünüm: Rabbim şifa versin hastanızada inşaallah..
Derdi veren rabbim dermanınıda versin inşaallah canım...Aşureden ah keşke yollama şansım olsa canım benim valla seve seve ikram ederdim sana..Salı günü ikinciye pişiricem nasip olursa tabii...Günüm var o gün..bu ayada denk gelmesiyle vesile olsun dedim yapıyım dostlarıma.
Hepinizi çok öpyrm Murgizin ablacım senide...unutdum sanma ablam..opuyorumnanaktan

günaydınnn ergen anneleriiii
eltişim senle başliimmm geçmişolun canım.
begoum hamarat hatunsun kıs.biz daha birinci aşureyi yapmadan sen 2.yi yapcen.maşallah allah nazardan saklasın.
begocum aslında kısmetsiz değilimdir.kediler ne kadar şansız olsalarda dört ayak üstüne düşerler.bende onlara benzetirim kendimiiyerimsenibenkaydirigubbakcemile3
çiçeğim geçmiş olsun dileklerin için sağol.giderken haber edicem hepiciğinize.
bugün burda hava çok güzel.çarşıya çıkıcimmm.hepiciğinizi öpüyoruuumm

arkadaşlar hepinize selamlar kısmetsiz kedim teyzene acil şifalar inş önemli bir şeyi yoktur teyze çok tatlıdır benimde bir tane teyzem vardı bayram akşamı kaybettik çok üzüldüm annem öldükten sonra annemiz olmuştu allah sizinkilerin acısını göstermesin çiçeğim,roşum, begom ,ve diğer arkadaşlar hepinizi öpüyorum tabiki ergenlerinizi de

Selam herkese..

Bir ergen annesi olarak hepinizin yeni yılını yürekten kutlar,sağlıklı ve huzurlu bir sene geçirmenizi dilerim..:)

YENA, aramıza hoş geldin.. umarım burada güzel paylaşımlarımız olur..
yeni yıl dileklerin için çokk teşekkür ediyorum..
sana da aynı güzelliklerden versin Rabbim.

roşum
yengeciğine çok geçmiş olsun..acil şifalar inş.
begocum,maşallah ikinci aşuremi:1shok:
Allah kabul etsin..
evet arada aşkitolarımızla baş başa olmak iyidir..
kısmetsiz kedim..aşkolsun bugün hava güzel dışarı çıkıyorsun..ama haksızlık ben temizlik yapıyorummmm.
murgizinannesi.teyzenize Allahdan rahmet diliyorum.Rabbim mekanını cennet etsin..
çok haklısın,insanın Annesi olmayınca teyzelere sarılıyor..bende aynen öyle yapıyorum.teyzelerimde Anne kokusu var derim..:teselli:

çiçeğim çok teşekkür ederim allah teyzelerinizden ayırmasın yena arkadaşım sana ve ailenede iyi yıllar tabihepinizin yeni yılını kutluyorum bu arada yarın benim kızımın damadımın doğum günü bir yaş daha alıyorum her yaşın güzelliğine inananlardanım üzüntüm kızımın yanında olamamak evlendiğinden beri doğum günlerinde yanında olamıyoruz allah ona uzun sağlıklı mutlu yaşlar yaşatsın kızımı çok seviyorum o çok tatlı ve çok iyi bir evlat oldu hep bizi hiç üzmedi allahım sen bütün çocuklarımızı korusun kızımı çok özlüyorum tabiki yaramaz oğluşunu da hepinizi öpüyorum ıYı YILLAR

tünaydınlar güzeller,
geçmş olsun dilekleriniz için çok tşk ederim,
eltişim sağolasın,
çiçeğim hasta olan yengem değil cnmcım,yerimseniben
kısgardaşımın kocası,bizim hiç yengemiz olmıcak bilin mi,:sinifsinif:
çünkü 4 kısgardaşız damat koleksiyonu yapiizzemuszemus

yeni yıl hepimize sağlık,mutluluk ve bol kazanç getirsin,:Saruboceq:sevgiler,
çok öpüyorumopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

Canım çok teşekkür ederim..

Anne hasreti çekenlerden biride benim..

Demek kızınız evli,ne güzel Allah mesut etsin..

Sanırım sizden uzakta..Önemli olan mutlu olmaları..

Bu arada İzmir'n neresinde oturuyosunuz..?? ben özkanlarda oturuyorum..

ablacım başınız sağolsun,
bende teyzemi çok ararım,ben 9 yaşındayken vefat etmişti,
hala o gün gibi hatırlıyorum gül yüzünü,
melek gibi bi insandı,çokta özlüyorum mafoldumben
allah rahmet eylesin:Saruboceq:

canlarım benim.. yeni yılınız. kutlu olsun.. ergenlerimizle ailemizle sağlıklı az ergenli sıkıntılı yıllar olsun inş..
her şey ama her şey dilediğiniz gibi geçsin.. öpüyorum sevgiyle..​

kızımızın ve damadımızın doğum günleri kutlu olsun.. nice senelere inş..
seninde arkadaşım..Şeniz
roşum bende tek kız çocuğuyum ailenin,4 erkek kardeş.sana abla diye bilirmiyim..:roflol:

kader arkadaşımmm:teselli:
rabbim sabır versin.. ve geride kalanlara ömür versin inş..

BU YILDA;GÖRÜŞMEK İÇİN TELEFONLAŞMALAR OLSUN,
YETMESİN BULUŞMALAR OLSUN,
ZİYARETLER OLSUN,
KIRGINLIKLAR,ANLAŞMAZLIKLAR OLMASIN,
"BİZ" OLSUN "BEN" OLMASIN...
MUTLULUK PARAYLA,EĞLENCE ZORAKİ OLMASIN,
EN ÖNEMLİSİ SEVGİ OLSUN...
AŞK OLSUN...:asigim:
YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…