- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #1.381
Roşum çok geçmiş olsun rabbim şifa versin canım...iyi geceler güzeller,
ben bugün baya yorulmuşum ,eve anca geldim,
kardeşimin eşi ameliyat oldu,
ordaydım,
büyük bi ameliyat değildi ama ,
strese girdik hepimiz,
hepinize ii geceler,
bool istirahatler,çok öpüyorumopuyorumnanaktan
YENA, aramıza hoş geldin.. umarım burada güzel paylaşımlarımız olur..
yeni yıl dileklerin için çokk teşekkür ediyorum..
sana da aynı güzelliklerden versin Rabbim.
roşum yengeciğine çok geçmiş olsun..acil şifalar inş.
begocum,maşallah ikinci aşuremi:1shok:
Allah kabul etsin..
evet arada aşkitolarımızla baş başa olmak iyidir..
kısmetsiz kedim..aşkolsun bugün hava güzel dışarı çıkıyorsun..ama haksızlık ben temizlik yapıyorummmm.
murgizinannesi.teyzenize Allahdan rahmet diliyorum.Rabbim mekanını cennet etsin..
çok haklısın,insanın Annesi olmayınca teyzelere sarılıyor..bende aynen öyle yapıyorum.teyzelerimde Anne kokusu var derim..:teselli:
çiçeğim çok teşekkür ederim allah teyzelerinizden ayırmasın yena arkadaşım sana ve ailenede iyi yıllar tabihepinizin yeni yılını kutluyorum bu arada yarın benim kızımın damadımın doğum günü bir yaş daha alıyorum her yaşın güzelliğine inananlardanım üzüntüm kızımın yanında olamamak evlendiğinden beri doğum günlerinde yanında olamıyoruz allah ona uzun sağlıklı mutlu yaşlar yaşatsın kızımı çok seviyorum o çok tatlı ve çok iyi bir evlat oldu hep bizi hiç üzmedi allahım sen bütün çocuklarımızı korusun kızımı çok özlüyorum tabiki yaramaz oğluşunu da hepinizi öpüyorum İYİ YILLAR
arkadaşlar hepinize selamlar kısmetsiz kedim teyzene acil şifalar inş önemli bir şeyi yoktur teyze çok tatlıdır benimde bir tane teyzem vardı bayram akşamı kaybettik çok üzüldüm annem öldükten sonra annemiz olmuştu allah sizinkilerin acısını göstermesin çiçeğim,roşum, begom ,ve diğer arkadaşlar hepinizi öpüyorum tabiki ergenlerinizi de
kızımızın ve damadımızın doğum günleri kutlu olsun.. nice senelere inş..çiçeğim çok teşekkür ederim allah teyzelerinizden ayırmasın yena arkadaşım sana ve ailenede iyi yıllar tabihepinizin yeni yılını kutluyorum bu arada yarın benim kızımın damadımın doğum günü bir yaş daha alıyorum her yaşın güzelliğine inananlardanım üzüntüm kızımın yanında olamamak evlendiğinden beri doğum günlerinde yanında olamıyoruz allah ona uzun sağlıklı mutlu yaşlar yaşatsın kızımı çok seviyorum o çok tatlı ve çok iyi bir evlat oldu hep bizi hiç üzmedi allahım sen bütün çocuklarımızı korusun kızımı çok özlüyorum tabiki yaramaz oğluşunu da hepinizi öpüyorum İYİ YILLAR
seninde arkadaşım..Şeniz
roşum bende tek kız çocuğuyum ailenin,4 erkek kardeş.sana abla diye bilirmiyim..:roflol:tünaydınlar güzeller,
geçmş olsun dilekleriniz için çok tşk ederim,
eltişim sağolasın,
çiçeğim hasta olan yengem değil cnmcım,yerimseniben
kısgardaşımın kocası,bizim hiç yengemiz olmıcak bilin mi,:sinifsinif:
çünkü 4 kısgardaşız damat koleksiyonu yapiizzemuszemus
yeni yıl hepimize sağlık,mutluluk ve bol kazanç getirsin,:Saruboceq:sevgiler,
çok öpüyorumopuyorumnanaktan
Canım çok teşekkür ederim..
Anne hasreti çekenlerden biride benim..
Demek kızınız evli,ne güzel Allah mesut etsin..
Sanırım sizden uzakta..Önemli olan mutlu olmaları..
Bu arada İzmir'n neresinde oturuyosunuz..?? ben özkanlarda oturuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?