- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #1.401
mrb arkadaşlar tşk ederim bende dün 48 yaşına girdim yaşlanıyorum ama her yaşın güzelliğine inananlardanım yena arkadaşım ben bornovadaydım şimdi oğlumun hastanesine yakın olsun diye basın sitesine taşındık kiraya çıktık uzak olunca malum canım bende annemi çok genç kaybettim anne hasreti zor çaresiz ne yapalım allah mekanını cennet etsin öpüyorum hepinizi tekrar iyi yıllar
mrb arkadaşlar tşk ederim bende dün 48 yaşına girdim yaşlanıyorum ama her yaşın güzelliğine inananlardanım yena arkadaşım ben bornovadaydım şimdi oğlumun hastanesine yakın olsun diye basın sitesine taşındık kiraya çıktık uzak olunca malum canım bende annemi çok genç kaybettim anne hasreti zor çaresiz ne yapalım allah mekanını cennet etsin öpüyorum hepinizi tekrar iyi yıllar
Ay ablacım yaa ne olur sen bari yaşlanıyom deme...Zaten bu sıra bende bu sendrumu yaşıyomuyum ne?...Allah hayırlı ömür hayırlı yaşlar nasip etsin size inşaallah...:Saruboceq: Bende kendime bakıyorumda ''ruhum genç falan filan diyorum ama tamam bedenimde minyon ,görenler hiç inanmıyor..gel gelelim artık bi yerde vücut yorgun, tıklıyor..Eski misafirlerimi ağırladığım gibi şimdi aynı tempoda koşturamıyorum çabuk yoruluyorum,nebiliyim..belim ağrıyo,sırtım ağrıyo...aaaa bakıyosun hep sen ne kadar gencim falan desende ağrıların seni ele veriyo...artık yaşlanıyosun bego diyo sana...mrb arkadaşlar tşk ederim bende dün 48 yaşına girdim yaşlanıyorum ama her yaşın güzelliğine inananlardanım yena arkadaşım ben bornovadaydım şimdi oğlumun hastanesine yakın olsun diye basın sitesine taşındık kiraya çıktık uzak olunca malum canım bende annemi çok genç kaybettim anne hasreti zor çaresiz ne yapalım allah mekanını cennet etsin öpüyorum hepinizi tekrar iyi yıllar
Güle güle büyüt canım bebeğini...Katılıyorum düşüncelerine..opuyorumnanaktanMerhaba arkadaşlar..
Ben 27 yaşında anne oldum kızımı aldım kucağıma..Bir on yıl sonrada oğlum..
Şu an bir ergen birde bebeğim var..:):)
Hem çok zor hemde çok güzel..Bana çok iş düşüyor..Sürekli ölçülü ve dikkatli olmam llazım..
Buda az çok yıpratıyo tabii..:)
mrb çiçeğim bego yena kısmetsizim roşum ve diğer arkadfaşlar nasılsınız iki gündür belim bacağım ağrıyor havalar soğuyunca ağrılarım artıyor geçen akşam oğluşum beni avatar filmine götürdü onunla birşeyler yapmak beni çok mutlu ediyor haftaya pazartesi bizi balıkesir güreye termal otele gönderiyor bize tatil sözü vermişti ağrılarınız için iyi gelir diyor sizinde çocuklarınız hayata atılsın sizi tatillere göndersin çok güzel bir duygu allah çocuklarımızı esirgesin onlar bizim herşeyimiz ergenleriniz çok öpüyorum
Ergenlerin güzel annelerine merhaba...
Murgzin ablacım oooh sefan olsun ne güzel Allah nazardan saklasın inşaallah...bizlerede yaşamayı nasip etsin...Rabbim hayırlı gelin versinde...Bakarsın gelin doldurur oğlumu''bize ne annenden ''demesinkaydirigubbakcemile3
Dağ çiçeğim hoşgeldin anam nireye kayboldun?...Roşum da yok Kısmetli kedimde yook...boshayallersmileYena sağolsun uğramış...
Aslında biraz canım sıkkın bacilarım..orta sona giden ergenim rahatsız evde..
Karın ağrısı ve ishali vardı,geçen akşam okul tiyatroya götürmşdü dışarda yemek yediler..nebiliyim ondanmı oldu bi istifra dün,hem misafirlerim var onların telaşı, meleğimin rahatszlığı üzdü beni..Oğlanında galate kulesine gezi düzenlmşler dün onlrda oraya gitdiler,akşam oda geldi burun tıkalı tıslıyo..hemen ilaçlara müracaat..bugün ikiside evde..Ev yine revire döndü...
Valla kapıya yazı ascam,itinayla hasta bakılır diyekaydirigubbakcemile3süprizzzzz
Hepinizi çook öpyrmopuyorumnanaktan
Senin bebişinede çok geçmiş olsun Yena...Derdinide anlatamaz o canım yaa..bizimkiler gene büyük..Küçük çocuk hastlığı çok daha zor..Rabbim şifa versin canım..Ohh ne güzel..Çok sevindim ve özendim..Darısı bizim başımıza..:Saruboceq:
Avatar filmini bende merak ediyorum..İlk fırsatta izliycem..gerçi benim sizin gibi sinemaya gitme lüksüm yok..
DVD ler sağolsun..:):)
Çok geçmiş olsun,evde biri hastalandımı gerisi geliyor zaten..
Benimde oğlan nezle gibi burnu akıyor fırk fırk.. Gözleri sulu sulu bakıyor kıyamam..
Bol c vitamini ve sıvı takviyesi yapıyorum..Umarım antibiyotiğe gerek kalmadan iyileşir..
Bu arada belki merak etmişsinizdir oğlum 22 aylık..:):)
37 yaşınnda doğurdum,hem şişko hemde ileri yaş gebeliği yaşadığım için sürekli tahliller yapılıyodu..Neyse atlattık neredeyse iki yaşında olucak..:)
tabee memnuniyetlen çiçeem,ama ama ben senden küççüğümbilmiyorumkismile[
roşum bende tek kız çocuğuyum ailenin,4 erkek kardeş.sana abla diye bilirmiyim..:roflol:
ben buudayım begomcum:kedi:Ergenlerin güzel annelerine merhaba...
Murgzin ablacım oooh sefan olsun ne güzel Allah nazardan saklasın inşaallah...bizlerede yaşamayı nasip etsin...Rabbim hayırlı gelin versinde...Bakarsın gelin doldurur oğlumu''bize ne annenden ''demesinkaydirigubbakcemile3
Dağ çiçeğim hoşgeldin anam nireye kayboldun?...Roşum da yok Kısmetli kedimde yook...boshayallersmileYena sağolsun uğramış...
Aslında biraz canım sıkkın bacilarım..orta sona giden ergenim rahatsız evde..
Karın ağrısı ve ishali vardı,geçen akşam okul tiyatroya götürmşdü dışarda yemek yediler..nebiliyim ondanmı oldu bi istifra dün,hem misafirlerim var onların telaşı, meleğimin rahatszlığı üzdü beni..Oğlanında galate kulesine gezi düzenlmşler dün onlrda oraya gitdiler,akşam oda geldi burun tıkalı tıslıyo..hemen ilaçlara müracaat..bugün ikiside evde..Ev yine revire döndü...
Valla kapıya yazı ascam,itinayla hasta bakılır diyekaydirigubbakcemile3süprizzzzz
Hepinizi çook öpyrmopuyorumnanaktan
mrb çiçeğim bego yena kısmetsizim roşum ve diğer arkadfaşlar nasılsınız iki gündür belim bacağım ağrıyor havalar soğuyunca ağrılarım artıyor geçen akşam oğluşum beni avatar filmine götürdü onunla birşeyler yapmak beni çok mutlu ediyor haftaya pazartesi bizi balıkesir güreye termal otele gönderiyor bize tatil sözü vermişti ağrılarınız için iyi gelir diyor sizinde çocuklarınız hayata atılsın sizi tatillere göndersin çok güzel bir duygu allah çocuklarımızı esirgesin onlar bizim herşeyimiz ergenleriniz çok öpüyorum
mrb arkadaşlar hayırlı cumalar çiçeğim çok tşk ederim inş allah sizlerede göstersin canım benim.
bego canım benim allah mutluluğunu bozmasın evliliğin ilk günleri çok güzeldir hiç unutulmaz ben 29,5 yıl oldu nisan da 30 yılı dolduracağımız halde o günler unutulmuyor GÜZEL GÜNLERDİ
yena canım benim ne güzel kilo vermiş olmana çok sevindim allah devamını getirsin inş istediğin kiloya ulaşırsın ufaklık nasıl oldu inş düzelmiştir
inş kısmetsizin teyzesi biraz düzelmiştir inş bir an önce aramıza döner
roşum canım benim sen nasılsın
hepinizi ve de ergenlerinizi çok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?