- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #1.421
Ergen anneleri ,hayırlı geceler hayırlı cumalar inşaallah..a.s.
Roşum çok şükür gelebilmişen anam nirelerdeydin bakem...kaccaak kaydirigubbakcemile3
Esassan eltimi oluyonuz k.kediyle yaa ciddimisin?..Maşaallah ne muhabbet..
Allah bozmasın özendim canım yaa...Biz çok resmiyiz böyle görünce duyunca imreniyorum,ne güzel..boshayallersmile
Dağçiçeğim sana hep sorucam unutuyorum canım yaa sen Antalyalımısın?Hemşerimiyiz acep ben Ispartalıyımda..
Halam Antalyada oturuyo benim bi kaç sene oldu taşınalı..hiç kısmet olmadı ona..Antalyaya balayıma gelmişdim arkadaşım bir hafta dedemanda kaldık sene 1992 şubatıydı..Mis gibi bir hava atmışdık paltoları üzerimizden eşimle.
Yat limanının orda bir park vardı orda sallamışdı eşim beni hiç unutmam..aaah ahh maziyi yaşadım bi an yaa..
Halaa o park duruyomu merak etdim gerçekden..Dönüşde uçakdan bi indik istanbul karlar içinde...nası canım sıkılmışdı ozaman,üzülmüşdüm..hepinizi öpyrm arayı açmayın böyle olmuyo ama hee..dayak istiyosunuz..deermişim...
Canım,Allah uzun birliktelikler nasip etsin..:Saruboceq:
Bizimde 25 ocakta 16 yıl oluyor..zaman nasılda geçiyor..
Ufaklık henüz tam iyileşmedi,çok şükür öksürük ateş yok..Bu seferde ablamızda başladı..
Tamda son sınavlar,kötü oldu..
Hepinize iyi hafta sonları diliyorum..
evvet,essastan eltiyiz cnmcım,allah razı olsun begomcum,Ergen anneleri ,hayırlı geceler hayırlı cumalar inşaallah..a.s.
Roşum çok şükür gelebilmişen anam nirelerdeydin bakem...kaccaak kaydirigubbakcemile3
Esassan eltimi oluyonuz k.kediyle yaa ciddimisin?..Maşaallah ne muhabbet..
Allah bozmasın özendim canım yaa...Biz çok resmiyiz böyle görünce duyunca imreniyorum,ne güzel..boshayallersmile
maşmrb arkadaşlar hayırlı cumalar çiçeğim çok tşk ederim inş allah sizlerede göstersin canım benim.
bego canım benim allah mutluluğunu bozmasın evliliğin ilk günleri çok güzeldir hiç unutulmaz ben 29,5 yıl oldu nisan da 30 yılı dolduracağımız halde o günler unutulmuyor GÜZEL GÜNLERDİ
yena canım benim ne güzel kilo vermiş olmana çok sevindim allah devamını getirsin inş istediğin kiloya ulaşırsın ufaklık nasıl oldu inş düzelmiştir
inş kısmetsizin teyzesi biraz düzelmiştir inş bir an önce aramıza döner
roşum canım benim sen nasılsın
hepinizi ve de ergenlerinizi çok öpüyorum
çok geçmş olsun şekercim,acil şifalar dilerim:Saruboceq:Canım,Allah uzun birliktelikler nasip etsin..:Saruboceq:
Bizimde 25 ocakta 16 yıl oluyor..zaman nasılda geçiyor..
Ufaklık henüz tam iyileşmedi,çok şükür öksürük ateş yok..Bu seferde ablamızda başladı..
Tamda son sınavlar,kötü oldu..
Hepinize iyi hafta sonları diliyorum..
..........................................................
Siz bizden 3 yıl kıdemlisiniz..:) Biz 1995 de evlendik..
canlarım benim..
bir kaç gündür sizlerden uzaklaştım valla çok özür.. bida olmaz inş.
ay kızlar sormayın bu aralar canım çok sıkkın.
malum ergeninmi var derdin var (töbe töbe).
ufak oğlum son zamanlarda çok değişti sanki.
okul değiştirmek istemeler.. derslere konsantre olamama arkadaşlarında uzak kalmak istemesi..
dikkat dağınıklığıda var.. bir türlü derslerde kendini toparlayamadığından bahsetmişti,
sürekli ağlamalar.meğerse çocuğumun dersleri kötü gidiyor ve 4 zayıfı varmış.tabi bunu daha sonra öğreniyoruz.
çok kırıcı söz dinlemez ve sanki saldırganlaştı gibi..
eşimle karar verdik. ve çocuk psikoloğuna götürdük. meğer yavrum hafif depresyon geçiriyormuş.
ben Anne olarak çocuğumdaki değişikliği fark ettim ama konduramadımmı veya anlayamadımmı.
kızlar aceba bu çocuk bizlere numaramı yapıyor. hani dersleri kötüleştiya.yada hakkaten sıkıntısı gerçekmi ne dersiniz.. yorumlarınızı bekliyorum..
güzel günler sizlerin olsun..
Ben 29 ocak 1992 de evlendim canım..Aynı günün senesine de kızımı kucağıma aldım.
Yani beizim evlilik yıldönümümüz kızımın doğumgünü..Ayarlamayı güzel yapmışım demi:jeyyar: Yok valla Allahın takdiri, sancım ogün tutdu..:kedi:
Yavrunada çok geçmiş olsun..benimde ergenim düzelmedi çok üzüyo beni..Birde çok zayıf..Belki yardımcı olabilirsiniz bana kilo aldırmak için ne yapabilirim..ilaç vs varsa bildiğiniz ne olur özeldende olsa yazın..sömestrde beslenme uzmanına götürmeyi düşünüyorum..Büyük kızım iyi maşaallah da bu 2 nmra 14ün içinde 40 kilo geliyo..Boyu iyi Allahdan 1.60..Yemeklerde seçici,herşeyi ayıklar ayıklar durur..beyaz peynir bebekliğinden ağzına sürmez..çok kibar çok..çıtkırıldımım benim.Ama bi tatlıdır teyzeleri,diliyle zorla sevdirir kendini zilli..Abla öyle değil işte.
Canım bence bırak zayıf kalsın diicem ama anne yüreği dayanmıyosun tabii..
Ben kilo problemi yaşadığım için aman diyorum,zayıf kalsınlar..
Tabii yemek seçmeleri çok kötü,şimdikilerin çoğu öyle..
senin kaç çocuğun var..??
ii haftalar hepinize güzeller,
ooy çiçeğim ne diyim bilemedim,geçmş olsun mu ,hani hastalıkta deil,
allah yardımcınız olsun ,:Saruboceq:
begom önce ergeninin iştahsızlıından dert yanmışın ya,
eğer yemek seçiyosa bi ömür öle gider ,
ama benim ergenimin bu yıl çok iştahı açıldı,geçen yıllara göre,ölede olabilir,ama sağlıklı olsunda,kiloyu takma,kilolu olup netçek ki:1hug:
yazını okuyunca aha dedim benden bidane daa,
bende aynı cnm,daa 18 imi doldurmadan evlendim,senesinde kızımı aldım kucaama,
3.5 sene sona oğluşum oldu derken,çocuklara adadım kendimi,
kocişim öle aksi değildi,ama kuralları vardı,bende söz dinlemişim tabi,
kendi başıma bi yere gitmedim yıllarca,kendi tatil günlerinde istediim her yere götürür, gezdirirdi,
2 gün tatili hep bizle geçirirdi,onun dışında komşulara çıkardım bi tek,
ama dediğine katılıyorum,koca aynı huyu aynı ama,
ben o ben değilim,adamda psikolojim bozulmasın diye ses edemez oldu,iide oldu çekemem bu saatten sonaaalsanaalsanasmile
geliim ergen meselesineeelaelaelaelaelae
bende çok sıkıntılıım ergenimlen,
hiç dersle işi yok,
akşam dedim kızım hiç ders çalışmadın yine diyede,
annee bırak üstüme gelme diyo,benim derslerim düzelmezohaoldumsmile
iide niye düzelmez,
nedeni önce çabası yok ,sonada düzelteceğine dair umudu,
allahım diyorum sabır ver,alacaım o ergenlii çıkarıp içindenboshayallersmile
çok konuştum ama,kusura bakmayın heeolumunekankayizsmile
:roflol::roflol::roflol:
Ne zor işimiz diimi..Birde böyle beylik laflar ettilermi..Sabrın sınırları zorlanıyor tabii..
şimdi farkettim çok pardon yenacım,
tebrikler cnm,helal olsun,bırakmadan devam et böle,
inş.istediin kiloya ulaşırsın,
şu kilo ne illet bişe yaa,
idealim 65 kilo olmaktı,4 kilo kalmıştı vereceem,inan yazdan beri bi durdu,gram kıpırdamıyo sinir oluyorum bende,
bıraktım ucunu anam,hemen 2 kilo almışım bayramda,
sona dedim dikkat ol roşum,yine 2 kilo verdim ,
şimci 69 kilodayım ama çok isteyim onu vermeyi,yoksam devamı geliyo,ondan korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?