Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Siz bizden 3 yıl kıdemlisiniz..:) Biz 1995 de evlendik..

canım benim çok tşk ederim allah size de uzun yıllar birliktelik nasip etsin mutlu olun inş çok üzüldüm kızına allah şifa versin canım havalar istikrarsız ondandır geçmiş olsun öpüyorum canıma.s.:1hug:

evvet,essastan eltiyiz cnmcım,allah razı olsun begomcum,
bugünlerde hep gezmelerdeyim ondan fazla gelemedim buralara :kedi:,gezmek ii hoşta,fazlası zarar tebizemuszemus yoruldum yaf,kalabalık ortamlardan,kafam kazan gibi,evimde otuumak isteyiimkaydirigubbakcemile5
maş ablacım,daha nice uzun yıllar sizin olsun,inş.:Saruboceq:
saolasın ,iyiyim de begocuuma dediğim gibi yorgunum bealaelaelaelaelae
çok geçmş olsun şekercim,acil şifalar dilerim:Saruboceq:

rabbim hepimizin yuvalarından sağlık ve huzuru bi ömür boyunca eksik etmesin,:Saruboceq:
bende 1994 yılında evlendim bu aradabayanssulusmilesositososito

Siz bizden 3 yıl kıdemlisiniz..:) Biz 1995 de evlendik..

Ben 29 ocak 1992 de evlendim canım..Aynı günün senesine de kızımı kucağıma aldım.
Yani beizim evlilik yıldönümümüz kızımın doğumgünü..Ayarlamayı güzel yapmışım demi:jeyyar: Yok valla Allahın takdiri, sancım ogün tutdu..:kedi:
Yavrunada çok geçmiş olsun..benimde ergenim düzelmedi çok üzüyo beni..Birde çok zayıf..Belki yardımcı olabilirsiniz bana kilo aldırmak için ne yapabilirim..ilaç vs varsa bildiğiniz ne olur özeldende olsa yazın..sömestrde beslenme uzmanına götürmeyi düşünüyorum..Büyük kızım iyi maşaallah da bu 2 nmra 14ün içinde 40 kilo geliyo..Boyu iyi Allahdan 1.60..Yemeklerde seçici,herşeyi ayıklar ayıklar durur..beyaz peynir bebekliğinden ağzına sürmez..çok kibar çok..çıtkırıldımım benim.Ama bi tatlıdır teyzeleri,diliyle zorla sevdirir kendini zilli..Abla öyle değil işte.
Mugzn ablacım öpyrm seniopuyorumnanaktan çok teşekkür ederim..Maşaallah rabbim daha nice yıllar nasip etsin eşinle,rabbim bizede gösterirmi bilmem ablacım,,şu küçücük kafama çok şeyleri takarım,fazla yaşarmıyım acep?.
Çiçeğim nerelerdesin yahu..?Roşum gez kız canına deysin..Bende gezentiyimdir,çocuklar küçükken çok oturdum evde..çok heba etdim kendimi.Birde kıskanç ,asabi bir koca..aaah ah en güzel yıllarım susmakla,çocuklarım için çırpınmakla geçdi..Şimdi koca aynı koca huy aynı huy,ama ben o ben değilim artık..lmaz:
İsyan bayrağını turkbayragi çekdim anam..Çocuklarımda büyüdü çok şükür,kızlarımla arkadaş gibiyim(ablaları sanıyo beni herkes dışarda) Oğlanda babayla takılıyo..
Hafta içi pazartesi temizlik günüm hariç,ful doluyum..Hastalıklardan eve kapanmassam tabii,aynı bu haftaki gibi..çok sıkıldım o yüzden..Sen benim yerimede gezdin Roşumkaydirigubbakcemile5 Herzamanda öyle ev gezmelri boğuyo beni,dışarda açık havada çarşı,AVM ler olcak yada..Yarın Ecem iyi olursa Cem yılmazın flimini istiyorum Allah nasip ederse..Bugün abla gitmişdi halasıyla harikaymış..
Gidip deşarj olalılm bari bizde kafamız dağılsın ..Haftaya dopingli başlıyım.Delidir ne yapsa yeridir bendeki hesap:dance:
Hepinizi öpyrm dostlarımopuyorumnanaktan

canlarım hepinize iyi pazarlar

begom canım benim çok tşk ederim darısı başınıza canım hepimizin mücadeleyle geçti allah sağlık versin gez canım sefan olsun herşey gençlikte güzel kıymetini bilin öpüyorum hepinizi ben 1 hafta tatildeyim gelince görüşürüz

canlarım benim..
bir kaç gündür sizlerden uzaklaştım valla çok özür.. bida olmaz inş.
ay kızlar sormayın bu aralar canım çok sıkkın.
malum ergeninmi var derdin var (töbe töbe).
ufak oğlum son zamanlarda çok değişti sanki.
okul değiştirmek istemeler.. derslere konsantre olamama arkadaşlarında uzak kalmak istemesi..
dikkat dağınıklığıda var.. bir türlü derslerde kendini toparlayamadığından bahsetmişti,
sürekli ağlamalar.meğerse çocuğumun dersleri kötü gidiyor ve 4 zayıfı varmış.tabi bunu daha sonra öğreniyoruz.
çok kırıcı söz dinlemez ve sanki saldırganlaştı gibi..
eşimle karar verdik. ve çocuk psikoloğuna götürdük. meğer yavrum hafif depresyon geçiriyormuş.
ben Anne olarak çocuğumdaki değişikliği fark ettim ama konduramadımmı veya anlayamadımmı.
kızlar aceba bu çocuk bizlere numaramı yapıyor. hani dersleri kötüleştiya.yada hakkaten sıkıntısı gerçekmi ne dersiniz.. yorumlarınızı bekliyorum..
güzel günler sizlerin olsun..

murgizinannesi arkadaşım.. sağlığın için çok geçmiş olsun..termalde inş şifa bulursun ve sana iyi gelir.. afferim delikanlı yavrumuza.. Anneciğini düşünürmüş.

begocum. ben aslen Yozgat'lıyım gülüm..
Antalya hakkaken çok güzel bir şehrimiz..
inş yine gelirsiniz buralara.. ve görüşürüz..
senin bahsettiğin o park halen yerinde duruyor.
bende yıllar önce İstanbul'da yaşadım. daha doğrusu oraya ilk gelin olarak geldim.
Bayrampaşa semtinde daha sonra başka yerde yaşadım. bende İstanbulu unutamıyorum.eşimde sağolsun beni bir daha oralara götürmedi..
YENA.seni başarından ötürü kutluyorum.inş sağlıkla istediğin kilona ulaşırsın.. yeterki sen ve yavrularının canları sağolsun..
kızlar bu gün aşure yaptım.yakın olsakta sizlerede yedire bilseydim..
ama gönülden yolluyorum eğer kabul ederseniz.. ben şimdi çıkayım..
malum daha ütüm var ve ev halkı birazdan toplanır.. yemek telaşı başlar.. umarım yarın görüşürüzz. şekerlerr...

Geçmiş olsun..bence çok iyi yapmışsınız götürmekle..Çünkü biz ebeveynler bazen yeterli olamıyoruz ve profesyonel yardım şart oluyor..

Çocuğunuz kaç yaşında..?? Birde uzmanın tavsiyesi ne oldu,bizimle paylaşırsan çok sevinirim..

Komik bişey geldi aklıma,Apartmanda ergen annesi bir komşumuz var..
Edepsizliğin adı ergenlik oldu diyo..:roflol:.bizde büyüdük ama hiiç böyle şey yapmadık,sıkıysa yapsaydık yerdik tokadı otururduk diyo..Hani haksızda değil..:):)

ii haftalar hepinize güzeller,
ooy çiçeğim ne diyim bilemedim,geçmş olsun mu ,hani hastalıkta deil,
allah yardımcınız olsun ,:Saruboceq:

begom önce ergeninin iştahsızlıından dert yanmışın ya,
eğer yemek seçiyosa bi ömür öle gider ,
ama benim ergenimin bu yıl çok iştahı açıldı,geçen yıllara göre,ölede olabilir,ama sağlıklı olsunda,kiloyu takma,kilolu olup netçek ki:1hug:

yazını okuyunca aha dedim benden bidane daa,
bende aynı cnm,daa 18 imi doldurmadan evlendim,senesinde kızımı aldım kucaama,
3.5 sene sona oğluşum oldu derken,çocuklara adadım kendimi,
kocişim öle aksi değildi,ama kuralları vardı,bende söz dinlemişim tabi,
kendi başıma bi yere gitmedim yıllarca,kendi tatil günlerinde istediim her yere götürür, gezdirirdi,
2 gün tatili hep bizle geçirirdi,onun dışında komşulara çıkardım bi tek,
ama dediğine katılıyorum,koca aynı huyu aynı ama,
ben o ben değilim,adamda psikolojim bozulmasın diye ses edemez oldu,iide oldu çekemem bu saatten sonaaalsanaalsanasmile

geliim ergen meselesineeelaelaelaelaelae
bende çok sıkıntılıım ergenimlen,
hiç dersle işi yok,
akşam dedim kızım hiç ders çalışmadın yine diyede,
annee bırak üstüme gelme diyo,benim derslerim düzelmezohaoldumsmile
iide niye düzelmez,
nedeni önce çabası yok ,sonada düzelteceğine dair umudu,
allahım diyorum sabır ver,alacaım o ergenlii çıkarıp içindenboshayallersmile
çok konuştum ama,kusura bakmayın heeolumunekankayizsmile

:roflol::roflol::roflol:

Ne zor işimiz diimi..Birde böyle beylik laflar ettilermi..Sabrın sınırları zorlanıyor tabii..

şimdi farkettim çok pardon yenacım,
tebrikler cnm,helal olsun,bırakmadan devam et böle,
inş.istediin kiloya ulaşırsın,

şu kilo ne illet bişe yaa,
idealim 65 kilo olmaktı,4 kilo kalmıştı vereceem,inan yazdan beri bi durdu,gram kıpırdamıyo sinir oluyorum bende,
bıraktım ucunu anam,hemen 2 kilo almışım bayramda,
sona dedim dikkat ol roşum,yine 2 kilo verdim ,
şimci 69 kilodayım ama çok isteyim onu vermeyi,yoksam devamı geliyo,ondan korkuyorum...

:roflol::roflol::roflol:

Ne zor işimiz diimi..Birde böyle beylik laflar ettilermi..Sabrın sınırları zorlanıyor tabii..

sorma cnm yaa,büyümüş adam olmuşta beni adam etçek sanıyo heraldekötükedihüso
sabır allahım diyom ,bide artık anlıyo nerde patlıcaamı,
ona göre davranıyo,hissediyorum guclubacismile

69 kilo yu ben ancak hayal ediyorum..:):) Yazık bana..

İrade zor bişey,artık estetiği geçtim sağlık sorunları çıkmaya başladı örneğin karaciğer yağlanması vs.

Çocuklarımı düşünmek zorundayım..Kendimden çok oğlumu düşünüyorum hem şişman hemde yaşlı bir annesi olmasını kim ister..

O kadar çok diyet türlerini denedimki..Hele o şok diyetler yokmu..
Muhtemelen onlar kimyamı bozmuştur..

En son artık,İki ay önce endokrin bölümüne gittim..Çünkü tek başıma başa çıkamıyodum..
Şimdi önerilen kalori miktarını geçmemeye çalışıyorum,egsersizle destekliyorum..

Temenni ettiğin gibi inşallah istediğim kiloya ulaşırım..
:Saruboceq:

selam ergen annelerii.
6günlük ayrılıktan sonra evimdeyim bugün.
eltimcim,murgizinannesi ablam sağolasın teyzem iyi şükür.zor bi amleyattı ama çok şükür çabuk toparlndık.teyzemin çocukları benim ergenim hepsi annemde kaldılar.ama çocuklarımızı çok özlemişiz.tel.de sürekli konuşuyoduk ama...allah kimseyi evladından ayrı koymasın.akşam ergenimle berber uyuduk.çok özlemişim huysuz ergenimi..opuyorumnanaktan

selamlar Dünyanın en sabırlı ve enn güzel ergen Anneleri..
nasılsınız fıstıklar..
bırazdan arkadaşıma kahve içmeye gideceğim.. sizlerede uğramadan geçemedim.. ne güzel paylaşımlarınız olmuş öyle..yerimseniben
YENAcim.oğlum 17 yaşında teyzesi..
arkadaşlar sizlere tavsiyem eğer çocuklarınız ders çalışmak istemiyor ve dikkatim dağılıyor ve toparlıyamıyorum diyorsa,mutlaka yardım alın derim.. okuldaki rehber Öğretmenlerinden veya daha uzman birinden,,
kısmetsizkedim çok geçmiş olsun yuvana hoş geldin..
kızlar hepinizi çok çok öpüyorum son 3 dk,hemen çıkmalıyım..
yine görüşürüz..
inş akşam geldiğimde oğluma dr ne demiş daha ayrıntılı paylaşırım..Şeniz

işte bana yardımcı olacak güzel bir topik daha
hanımlar benimde 14 yaşında biroğluşum var ve işim zor
benim bebişkom çok sakin herkes tarafından ne kadar beyefendi diye nitelendiren bir delikanlıyken
şimdi herşeye alınır oldu
laf söylenmiyor
acayip biri oldu çıktı
anacım ne menem bi şey miş bu ergenlik

bu gene neyse bunun birde bir küçük versiyonu var ya o 14 lü yaşlara gelince ne yapacağım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…