Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Günaydın asabi ergenlerimizin güzel anneleri..opuyorumnanaktan
Çiçeğim hoşgeldin be yaaa..özledim seni,kahve keyifleri yapıp ihmal etme bacım burayı.
Delikanlımız için üzülme annesi,bak ne güzel çözüme gitmişiniz..Niye depresyon olmasın şimdi küçücük çocuklarda başlıyomuş bu illet..Çok sinirli oluyolar çok,hep huylarına suylarına gitcen..Sanki bizimkine gidiliyomirmirmirmir
Benim 14ün içinde olan kızımda söylüyo.anne bazen kendimi veremiyorum dikkatim dağılıyo diye..İhmalcilik yapıyoruz işte,ona fırsat kalmıyoki..bu sene hastalıklardan nefes almadık inanın yaa..Şimdide eşim belinden fiziğe başladı,pazartesiden beri dr dn snra gelip yatıyo evde.Su sebiline damacını kaldırırken ani hareketle ne olduysa oldu adamın beline bir haftadır haplarda kar etmedi..fiziğe yönlendirdi dr..Bu kış Allahım hiç sağlam olmadık..Yenacım benim üç tane teyzesi ellerinden öper..93,96 dğmlu kızlarım milenyum 2000 oğlum..96 dğmlu olan kızım dün başladı okula rahatszdı ya..sınavlar çoook, geçen haftadanda giremdkleri var..Zayıflığınıda çok üzülüyorum..intnden bomba diye bi ürün varmış,onumu sipariş ediyim diyorum..karar veremiyorum korkuyorumda...o kadarda itimat vermişlerki ürüne..Sağdan soldan varsa kilo almak için duyularınız bilgilendirirsenz sevinirim inanın.Roşum sade sende değil anacım o papuç gibi diller ergenlerin hepsi aynı..
Yenanın komşusu doğru demiş valla..hakkaten bize annem bi cimdik atardı ablamla sesimiz nerdeee çıkacak..on yşndaki bile efeleniyo bazen bana,kızlarda anne şuna çok yüz veriyosun oğlan diye diyolar..hadee bu sefer aralarında kavga laf düelloları....ooooffff off
Kısmetli kedim hoşgeldin canım çok şükür sağsalamet döndün evine..çok geçmiş olsun teyzeciğine canım Allah bida gösretmesin arkadaşım..Murgzn ablam sanada iyi tatiller tekrar canım ooh bol bol kafanı boşalt deşarj oldön inşaallah ablam..
Gülbeşeker arkadaşım hoşgeldin aramıza..doğru yerdesin canıma.s
Ben sizle karşımdaymışınız gibi dertleşiyom valla...sanki hepinizi yanımda hissediyorum.
Çıkıyım ben artık ,birazdan evimin direği,asabi kopçam gelir..açtım kahvaltı sofrasında mutfakda leptabı, oooh yayıldım kaldım...Yemek neyapcam bilmiyorum.
Allah a emanet olun inşaallah...havanız nasıl olursa olsun sizin havanız iyi olsun be canlar...çooook öpyrma.s.:a015:

tünaydın ergen anneleriiii
güzel dilekkleriniziçin teşekkür ederim kıslar..
begocum eşine çok geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum.ergen kızçenin zayıflığı için üzülme derim.benimkızçem de aynı şekild.narin büyüdü ve öylede devam ediyo.küçükken hiç büyümüyecek sanırdım.gne zayıf ama eskisi kadar kafama takmıyorum.önemli olan sağlığı yerinde olsun.küçükken kilo alsın diye sürekli dr. götürürdüm.en sonunda dr.bana bi kızdı.çocuğun gelişimini gösteren kilosu değildir.düzenli uzuyorsa problem yok dedi.gerçekten regl olduktan sonra yemesi içmesi dha bi düzeldi.gene zayıf çubuk kraker gibi ama sağlıklı olsun diyorum şimdi..
çiçeğimgerçekten yardım almaktan kaçmamak lazım..6.sınıfa giderken bende ergenimle çokçatışıyodum.hafif dikkat dağınıklığımız vardı.profösyonel yardım almaktan kaçmadım.bedenimizin sağlığı kadar ruhumuzu da düşünmemiz lazım.şimdi bile okulda rehber öğretmenler ile sürekli görüşürüm .umarım en kısa zamanda sıkıntınızı atarsınız.
yenacım canım benim seninle aynı kilo probleminden muzdaribim.denemediğimdiyet kalmadı.üstüne hormonal problemler ...en sonunda endokrin uzmanına göründüm .tedaviye başladık.1ay geçti ama bende pek değişiklik yok bakalım.2 ay sonra kontrolüm var.tebii bu arada diyetisyene gitmem gerekiyodu.teyzemin amelayatı girince gidemedim.inş.en kısa zamanda gidicem
bu arada gülbeşeker arkadaşım hoş gelmişin canımmm

Merhabalar..

gülbeşeker,hoşgeldin sanada kolay gelsin..

bego'cum çok tatlı anlatmışsın..:):) Sürekli anlayışlı olmak zorunda olmak çok zor..:):)

Sınav haftası çok zor..son hafta diye dün iki sınav aynı gündü..yazık çok zorlanıyorlar..

Benim kızım dersaneye gitmiyodu..ıkinci dönem sanırım göndericem..Şu SBS karın ağrısı çıktı başımıza kötü oldu..

Gitmemesine rağmen iyi gitti şükür ama sosyal ve ingilizceden destek almasının zamanı geldi..

Geçen yıl 100 dü saydığım derslerden notu..

Yenacım merhaba canım..sen burdasın sanırım..
Benimkilerinde bugün 2,3 sınavı var valla ne yaptılar aklım onlarda..
Bende dersaneye göndermiyorum çok tarafda değilim açıkcası ,hem özel okul hem dersane.?..ama seneye büyük kızım lise 4 ,mutlaka yollıycaz nasipse..
Matematik ve geometriden problem yaşıyoruz biz..geçen akşam ilk defa birebir bir üniversite öğrencsnden ders aldı kızım geometriden,yarın sınavı, bakalım farkı olacakmı?
Diğeri orta son sınıf, onunda matematik den puanı yükseltmesi lazım..
Senin kaçıncı sınıfda?

iiy akşamlar güzeller,
begocum eşine çok geçmş olsun,acil şifalar dilerim,:Saruboceq:
bide kızın için gerekli vitaminleri almasını sağla ama,
öle bomba filan düşünme derim,süprizzzzz
şimdi kullanır kilo almayada başlarda,ama en güzel çağlarında genç kadın olduunda tam bomba olup ,kilo sorunu yaşayabilir,herşeyin fazlası zarar ,bence zayıf olmaları kilolu olmalarından daha ii,
benimkilerde çok zayıf,
hele oğlum yıkanırken sabun üstünde takır takır ses çıkarıyo:1shok:
eşimde çocukken kupkuru bişemş,şimci oldu 100 küsür kgakannehir

eltim sende artık kendine vakit ayır,en kısa zamanda dr unun tavsiyelerine uymaa başla lüffenguclubacismile

bugünler sınav günleri bizdede bi stres allahım,
neyse kızımın bugünkü sınavı geçenkine göre bayaa ii geçmş,sevindim bende yazıkbilmiyorumkismile
evlatlarımızın hepsine rabbim zihin açıklığı nasip etsin:Saruboceq:

gülbesekercim hoşgelmişsinopuyorumnanaktan

Gülbeşeker.. aramıza hoş geldin...zemuszemus
umarım burada hep birlikte güzel paylaşımlarımız olur...
begocum..eşine çok geçmiş olsun,Rabbim şifa versin..
kuzunun zayıflığını çok kafaya takmayın..
dr ne diyor.. bak bende guatr var yıllardır aynı kilomdayım.. istersen ths,değerlerine bir baksınlar...
murgizinannesi ,roşum,kısmetsizkedim.Yena,,iyi akşamlar kızlar...
Şeniz

Aslında bende hiç taraf diildim,direndimde göndermemek için..

Kızım devlet okuluna gidiyor..sistem öyle bi hale getirildiki maalesef dersane ikinci kapı oldu gibi..

Bu durum öğretmenlerinde işine geliyo tabii..zaten milli eğitimde sürekli yasalar değişiyo..

Kızım 1998 doğumlu 6. sınıfta.. Oğlumda 2008..:)

Bu arada eşine geçmiş olsun..Erkeklerin hasta olması çok yorucu,kolay gelsin..:):)

Hepinize iyi geceler diliyorum..ısminizi tek tek sayamıyorum,çok sevdim hepinizi.
zaten kalabalık bir topik değil sanırım..

Canım,geçmiş olsun..senin değerlerin hızlımı çalışıyor..?? İlaç da kullanıyosundur heralde..

Bir arkadaşım atom tedavisi falan görmüştü..Çok hızla kilo verdiği için..

Bu arada cuma günleri benim tartı günüm bakalım bu hafta nasılım..

Gerçi çok dikkat etmeme rağmen vermedim gibi bakalım..:)

İyi geceler ergen annelerimiz...
Kızlar epeydir giremiyorum bir çok sebep var en birincisi eşim evden çıkmaz oldueyvahedigeldismile mazeret bildirimi gibim oldu yeni gelen annelerimize hoşgeldiniz diyorum artık siz gündüz ben gece burada buluşuruz bütün yazılanlarada bir göz atarım yavaş ,yavaşalsanaalsanasmile aha,ahbunlar da pek şirin şeyler yaolumunekankayizsmilea.s.görüşürüz

of ya ne zormuş bu erkek çocuğunun ergen durumları
artık geri cevap da verir oldu...
biz anamıza babamıza bunları yapamazdık bu ne ya...

günaydın ergen anneleriiiiiii
maruflum canım özlemişiz seni canımmm.arada uğra özletme kendini..
gülbeşekercim o cevap vermeler hepimizde var canım..ergenime de dedim.anlamıyorum bazen kim anne kim çocuk.insanı azarlar gibi tavırları.sabır sabır da bi yere kadar..
sabah sabah kafanınzıda şişirdim ya ..hepiciğinizi öperimmopuyorumnanaktan

Hayırlı cumalar arkadaşlar..

Sevincimi sizinlede paylaşayım..sevgili kilolarımdan 800 gr.daha gitmiş..
sositososito

ii akşamlar kıslar,
gözünaydın olsun yenacıım,allah artırsın verdiin kiloları,
maruflum hoşgelmişin,malesef aynı sorun bizdede var,pcleri kocişleri kaptırdık galba,yerimseniben
yaa ergenler cvp veriyo falanda ,
benim 11 yaşında ergen adayı oğluşumun lafları ,karşı gelmeleri hepten bi alem,
anlaşılan,işim çok daa zor olacak ilerde,akannehir

Hayırlı geceler arkadaşlarım..Bu saatlerde anca girebildimboshayallersmile
Özel günümdeyim bugün rahatsızım..ilk günü iyi olmuyorum:çok üzgünüm:
Yorumlarınızı okudum..Dün kıza aktarcıdan harput pekmezi aldım,çikolata tadında olanı çıkmış yeni..Bayağ bi çok şeye faydası varmış tanıtım broşüründe yazıyordu..Deneyeniniz oldumu bilmiyorum..
Zorlada olsa veriyorum tok karna..Yena cım bu keçi boynuzu pekmezi aç karna alındığında kilo verdiriyormuş,bilgin olsun canım..
Kız içmezse ben devam etcem zaten..İŞtahımı tıkasın..şu tatlıları,çikolataları gözüm görmesin..:smiley-cool:Hep balık etli hanımlarız anlaşılan bu topikde..kaydirigubbakcemile3
Çiçeğim,sen nasılsın?delikanlı iyimi?guatırda zor,geçmiş olsn canım.
Benimde 2 sene önce tahlillerde troid çokmışdı,tefor kullandım bırakdım.Geçen yıl değerler normal çıkdı..Sıkı takibini tutmuyorum yani anladığın gibi.Kemik erimesi çıkmışdı,tarama istedi onunda üstünde durmadım..Doktora bir yaklaş elli tane şey çıkıyor,hep moral bozucu..
Roşum haklısın canım vazgeçtim bombadan zaten,cesaret edemedim...
Benim oğlanda bir okadar aksine iştahlı Roşum,onuda sınırlamaya çalışıyorum biliyomusun
Kısmetli kedim,Gülbeşekerim ergenlerimizin tavırlarına kulak tıkıycaz artık napalım..İnsanın canını acıtıyor bazen lafları değilmi,ağrına gidiyor ama evlat işte..Babalar çıkıştımı nası zorumuza gidiyo..ama biz daha merhametle sabırla yaklaşıyoz analık iştee...:1hug:
Hepinizi çok seviyorum iyiki tanıdım sizleri iyiki varsınızolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

iyi haftasonları ergen anneleriiiii
begocum troid bende de var.bende senin gibi tefor kullandım.sonra bıraktım.1sene boyunce ilaç kullanmadım.şimdi tekrar ilaç kullanmaya başladım.ama tefor kullanmıyorum.çünkü tefor kemik erimesine neden oluyomuş.aklında bulunsun.
yenacım canım allh daha da artırsın verdiğin kiloları,darusu başıma..
hepinizi öpüyorumm

mrb canlarım ven geldim nasılsınız çok güzel dinlendim sayfaları okudum çiçeğim allah yardımcınız olsun ilerde tam ergenleştiklerinde bunlara güleceksiniz merak etme hepsi düzelir allah canlarına sağlık versin canım benim ama yardım almayı iyi düşünmüşsünüz gençlik zor herşeyi bizlerle paylaşmıyorlar uzmanından yardım almak en iyisi kısmetsizim teyzene çok sevindim yena arkadaşım inş daha çok kilo verirsin canım maruflu hoşgeldin canım gülbeşeker hoşgeldin bego roşum hepinizi öpüyorum canlarım bana gelirsek çok güzel bir otele gittik havuzu çok güzeldi çok memnun kaldık çok sakindi tam dilenmelikti çok rahatlamış olarak döndük öpüyorum

Canım desene beni tefor eritdi böylee..
Mugzin ablacım hoşgeldin...oooh maşaallah dinlendin geldin ablacım,darısı bize diycem ama nerdeee..?havada buluuut tatili unut.kafamçokkarıştı..Eşimde böyle düzelmedi,sömestr içinde toplasada kendini bari haftasonu kaçarız yine biyerlere...
Geçen yıl kartepeye gitmişdik günübirlik,bu senede gideriz diyoduk ama nasip artık..
Çiçeğim yok Roşum yok Yena yok niye uğramadınız gaççaklar....bilmiyorumkismile
Hepinizi çoook öpyrm k.i.b

ohoo kızlar.. ne güzel şeyler yazmışınız öyle.. severim ben sizi...olumunekankayizsmile
murgizinannesi hoş geldin ,senin adına çok sevindim,eminim iyi gelmiştir.. :smiley-cool:
darısı başımıza şöyyle güzel bir tatil..:lepi:
yenacım.benim troitler hızlı çalışıyor.arkadaşların bahsettiği t...ilacından kullanıyorum ve tam 9 yıldır.. ben kemik erimesi yaptığını bilmiyordum.. kısmetsiz kedim sağol canım sayende öğrendim..
maruflum canım hoş geldin.. özledik ya.bida bu kadar uzun gitme..
aslında bu aralar pc sırası banada zor gelir gibi.. bu sabah büyük oğlum geldi.. tüm aile bir aradayız çok şükür..kızlar akşam akşam ailecek dışarı çıktık eşim çocuklarla bilardo oynadı bende seyrettim..şakkıdı
begocum sağol güzelim evet ya bende guatır var.. hemde ne zor.
roşum.gülbeşeker ,daha bu yaşta hakkaten bize karşı gelir veletler..klava:

Sağol canım,İşim hiçte kolay diil ama zamana yaydım...
Yavaş yavaş yağlarımın beni terketmesini bekliyorum..
a.s

Hoşgeldin..Ne güzel dinlenmişsiniz..Çok iyi gelmiştir..

Canım bugün temizlik yaptım ben..bayağıda uzun sürdü..

Nedeni oğlum acaip huysuz bu günlerde..herşeye ağlıyor ve ağlamaya başladığında susmak bilmiyor..

Onun bulunduğu durumda iki yaş sendromuymuş..
:roflol:

Canım Allah dermansız dert vermesin..
Kullandığın ilacın muadili var artık..

Çevremden duyduklarım hep diğerinden kullanıyorlarmış artık..Sen yinede periyodik
aralıklarla kontrole gidiyorsundur muhakak, sorarsın doktora..

YENA.. hoş geldin bu gün bende temizlik yaptım sabahdan..
sende güle güle kullan mis gibi evini.
dr önümüzdeki ay gideceğim mutlaka.. sorarım..
YENAcım... ben çıkmalıyım ergenler pc sırası bekliyor.. sana hayırlı geceler tatlı ruyalar...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…