- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #1.441
Yenacım merhaba canım..sen burdasın sanırım..
Benimkilerinde bugün 2,3 sınavı var valla ne yaptılar aklım onlarda..
Bende dersaneye göndermiyorum çok tarafda değilim açıkcası ,hem özel okul hem dersane.?..ama seneye büyük kızım lise 4 ,mutlaka yollıycaz nasipse..
Matematik ve geometriden problem yaşıyoruz biz..geçen akşam ilk defa birebir bir üniversite öğrencsnden ders aldı kızım geometriden,yarın sınavı, bakalım farkı olacakmı?
Diğeri orta son sınıf, onunda matematik den puanı yükseltmesi lazım..
Senin kaçıncı sınıfda?
Gülbeşeker.. aramıza hoş geldin...zemuszemus
umarım burada hep birlikte güzel paylaşımlarımız olur...
begocum..eşine çok geçmiş olsun,Rabbim şifa versin..
kuzunun zayıflığını çok kafaya takmayın..
dr ne diyor.. bak bende guatr var yıllardır aynı kilomdayım.. istersen ths,değerlerine bir baksınlar...
murgizinannesi ,roşum,kısmetsizkedim.Yena,,iyi akşamlar kızlar...Şeniz
Canım desene beni tefor eritdi böylee..iyi haftasonları ergen anneleriiiii
begocum troid bende de var.bende senin gibi tefor kullandım.sonra bıraktım.1sene boyunce ilaç kullanmadım.şimdi tekrar ilaç kullanmaya başladım.ama tefor kullanmıyorum.çünkü tefor kemik erimesine neden oluyomuş.aklında bulunsun.
yenacım canım allh daha da artırsın verdiğin kiloları,darusu başıma..
hepinizi öpüyorumm
iyi haftasonları ergen anneleriiiii
begocum troid bende de var.bende senin gibi tefor kullandım.sonra bıraktım.1sene boyunce ilaç kullanmadım.şimdi tekrar ilaç kullanmaya başladım.ama tefor kullanmıyorum.çünkü tefor kemik erimesine neden oluyomuş.aklında bulunsun.
yenacım canım allh daha da artırsın verdiğin kiloları,darusu başıma..
hepinizi öpüyorumm
mrb canlarım ven geldim nasılsınız çok güzel dinlendim sayfaları okudum çiçeğim allah yardımcınız olsun ilerde tam ergenleştiklerinde bunlara güleceksiniz merak etme hepsi düzelir allah canlarına sağlık versin canım benim ama yardım almayı iyi düşünmüşsünüz gençlik zor herşeyi bizlerle paylaşmıyorlar uzmanından yardım almak en iyisi kısmetsizim teyzene çok sevindim yena arkadaşım inş daha çok kilo verirsin canım maruflu hoşgeldin canım gülbeşeker hoşgeldin bego roşum hepinizi öpüyorum canlarım bana gelirsek çok güzel bir otele gittik havuzu çok güzeldi çok memnun kaldık çok sakindi tam dilenmelikti çok rahatlamış olarak döndük öpüyorum
Canım desene beni tefor eritdi böylee..
Mugzin ablacım hoşgeldin...oooh maşaallah dinlendin geldin ablacım,darısı bize diycem ama nerdeee..?havada buluuut tatili unut.kafamçokkarıştı..Eşimde böyle düzelmedi,sömestr içinde toplasada kendini bari haftasonu kaçarız yine biyerlere...
Geçen yıl kartepeye gitmişdik günübirlik,bu senede gideriz diyoduk ama nasip artık..
Çiçeğim yok Roşum yok Yena yok niye uğramadınız gaççaklar....bilmiyorumkismile
Hepinizi çoook öpyrm k.i.b
ohoo kızlar.. ne güzel şeyler yazmışınız öyle.. severim ben sizi...olumunekankayizsmile
murgizinannesi hoş geldin ,senin adına çok sevindim,eminim iyi gelmiştir.. :smiley-cool:
darısı başımıza şöyyle güzel bir tatil..:lepi:
yenacım.benim troitler hızlı çalışıyor.arkadaşların bahsettiği t...ilacından kullanıyorum ve tam 9 yıldır.. ben kemik erimesi yaptığını bilmiyordum.. kısmetsiz kedim sağol canım sayende öğrendim..
maruflum canım hoş geldin.. özledik ya.bida bu kadar uzun gitme..
aslında bu aralar pc sırası banada zor gelir gibi.. bu sabah büyük oğlum geldi.. tüm aile bir aradayız çok şükür..kızlar akşam akşam ailecek dışarı çıktık eşim çocuklarla bilardo oynadı bende seyrettim..şakkıdı
begocum sağol güzelim evet ya bende guatır var.. hemde ne zor.
roşum.gülbeşeker ,daha bu yaşta hakkaten bize karşı gelir veletler..klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?