Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Sunay ablacım Allah kavuştursun üzme kendini..Rabbim ölüm ayrılığı vermisin ayrılıklar böyle ayırılık olsun be ablacım..çok öpyrm seni.
Yena kıs sende kayıp olmuşun nası geçti bakiim sömestr..
Roşuuuum özledim seni valla canım..Adın Seyrana benziyosa seninkide valla bildiiim bildiimmm REYHAN!..hihoyyytkalıbımı basarım REYHAN dimi...
Ee anam sanki B den isimmi tükendi bulamıyon bissürü var..Tahminleri bekliyoz canımm..sositosositoÇiçeğiiim hoşgelmişin ama arada uğrama durumun falan gerçekden üzdü beni yaa ne olur başka alternatifler bul..:teselli:
Ben kaçar hepinizi öpyrm canlarımopuyorumnanaktan

Selam,cici anneler..

Nasılsınız,umarım iyisinizdir..Ben hastayım ruhum düzeldi fekat bedenime bulaştı..):):)

Öksürük ve halsizlik üst boyutta..Neyse şükür..

Bir yığın işim var,nasıl halledicem bilemiyorum..

Dağçiçeği,eğer çocuğun için iyi olucaksa isabetli bir karar vermişsiniz...Sonuçta onların menfaati için bütün emeklerimiz..

Herşey yolunda gider umarım..

Sunay abla,Allah kavuştursun,Hayat böyle işte bir varız bir yokuz..int sağolsun her gün görüşürüsnüz..

Kısmetsizkedi,mucukkss,doktora gittinmi..??

bego,şifa iksiri ha..:roflol:Çok alçak gönüllü gördüm seni..Söylemişmiydim hatırlamıyorum bir hap isminden bahsetmiştim işte o hap toplatılmış sağlık bakanlığı tarafından,ne ürkütücü diimi..

roşum,maruflı,alkim başka ismini hatırlamadığım arkadaşlarım öpüyorum hepinizi..

Son düzenleme:
Yena geçmiş olsun...Söylemişmiydim hatırlamıyorum bir hap isminden bahsetmiştim işte o hap toplatılmış sağlık bakanlığı tarafından,ne ürkütücü diimi.. yazdığın ama ismini vermediğin bu hap ne içindi meraklandım:1ninca: Bego gidip geldin biz yerimizde saydık topice bol enerji ver bizzatihi benim iflahım sık,sık kesilir...Seni seviyorumolumunekankayizsmileBegocuğum Begüm mü adınaklinialirimsmile

Ayıp ediyon Maruflucum veririm canım..geldim işte canım şifa iksrikaydirigubbakcemile3
Ah canım aah şarkılar boşuna çığırmıyo''herkesin bir derdi var durur içerisinde,durur içerisinde oooof of..'' napcez atcez içerlere,atcez arkalara olcez bi polynna...yok bundan öte napalım gayrı...
Begüm denmişdi gurban begüm de samimi arkdaşmın adı kulağı çınlasın..da niye bulamıyonuz yaa..sankim Bden isim kalmadı hee...
Bilene bulana İstanbul için seyahat bileti yollıycam ona göre:roflol:
Yena ben o dediğin hapı unutdum bile valla anacım,akşam ketılda çayın altını bile açık unutmuşum yatmaya gitmişim..Allah dan benim adam son kontrolleri yaparda evin fark etmiş kapamış...hey gidi bego hey...aklımı seviyimkaydirigubbakcemile3
amma özlemişim sizi bugün iki kez uğradım..öğlden sonrda arkdşlrın davetlerine dayanamayıp gitdim sormayın,canınız çekmesin hamile yok demi kaydirigubbakcemile3ev lahmacunu,kısır,tatlılar..silip süpürdüm geldim...tıka basa doluyum,akşam yemeği için masayı hazırlamayı, mutfağı gözüm görmüyo :1no2:

çiçeğim gelemicekmşin artıkın ,çok üzüldüm yaa,bizi uzun süre sensiz bırakma ,sen topicimizin sahibesisin,olumunekankayizsmile
fırsatta buldukça gelirsin inş.çok öperim seniŞeniz

sunay ablacım zor ama üzülme ,allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsinŞeniz

yenacım sende kayıplardadın hoşgeldin ,geçmşler olsun cnm,Şenizbool bol bitki çayı tüket,olumunekankayizsmile

maruflum,sanırsam bahsi geçen hap,troid tedavisi içindibilmiyorumkismile

begooooom hoşgeldin fıstıkım,nerlerde kaldın be yaf,ösledik:kedi:
ismimi bulduuun teprikleer,boshayallersmile
senin isim begonya mı,az daa ipucu ver diilse ,ben verdim hemencik buldun dimeesempatiksalakcinni

hafta sonu çok hastadım,acaip üşütmüşüm acillik oldum,bütün vücudum ağrıdan kudurdu,öldüm bittimdelikafadulden
şimdi çok şükür iyiyim,benimde bugün günüm vardı,bayanssulusmile
üşütüp daa çok hasta olmiim diye sağolsunlar,arkadaşlarla taksi tutup gittikkaydirigubbakcemile5acaip yidim ,bulduumu indirdim göfdeyeecokacimcoookşişlikten burda zor oturuyorum vallaakannehir
bu tatil hava soğuk olunca pek evden çıkamadık,bende mutfaktan çıkamadım,laelaelaelaelae
çocuklar büyüdükçe siparişlerde büyüyo ,ee yapıncada yemeden oolmaz deyip yedim,kilo almışım,bugün lahana suyu içmee başladım,bakalım neler olcekÇok üzgünüm çoook

mrb canlarım hepinize çok tşk ederim ayrılık çok zor ama çaresiz bende dün temizlik yaptım yoruldum belim bacağım çok ağrıyor kas gevşetici ağrı kesicilerle ayaktayım sizler nasılsınız öpüyorum

Merhaba cicişler..:):)

Bugün şükür daha iyiyim,yoğun günlerim başladı yine..

Arkadaşlar bahsettiğim hap..zayıflama hapı idi..reductil..

sevgiler..

Hayırlı sabahlar annelerimiz ...
Polyanna annelerimiz daha doğrusukaydirigubbakcemile5Böyle olmasak ne yapardık bilmiyorum zaten etrafımdada yeterince gamlı baykuş var...Gerçi polyannacılğın bile yetmediği çok zamanlarda oluyor...
Bego cnm İsmini bilene ne ödül vereceksi sakın sıkımlık diş macunu demeaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

tünaydın ergen annelerrii
begocumdan başliimmm.begoş kıs valla kocişimden allah razı olsun.bitürlü toparlanamadım ama pervane oldu sağolsun.gripten toparlanamadan dün tansiyonum problemi yaşadım.gidiyodum az dahaa..tansiyonum bir düştü.sanıım 4-5lere indi.ama çok şükür bugün iyiyimm.begoşum uğra valla özletme kendinii.bu arada isimbengü olabilrmüüü
yenacım yıfrıım sende kaçaklardandın yani..özletiyosunuz kendinizi..küçük oğluşun nasıll
sunay ablam yorma kendini dikkat et.tekrardan allah kavuştursun .
maruflum çok neşeli gördüm senii.allah bozmasın..
diğer arkidişler nerelerde acep?frezyam alkim filizcik..
hepiciğinizi öpüyorumm

Yok canım kaçak diilde kız evde olunca,sürekli plan yaptık birlikte vakit geçirmek için..

Birde pek sıra gelmedi bana..:):)a.s

Malum hafta içi ona yasak bilgisayar,ödev dışında..aklinialirimsmile

Oğlan iyi,nasıl farklı, yaramazlık yapayımda annemi şaşırtayım diye,yoğun çaba sarrfediyo..:):)

Çook tatlı ama teyzeleri,iyiki doğurmuşum..Tavsiye ederim..yerimseniben

Hele yüzünü yüzüme yaklaştırıp aaaaaannneeeee demesi yokmu,,Eriyorum diicem ama..Yağlar yerinde duruyo..
:roflol::roflol:

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
roşum, bego39+, YENA
aallaah taploya bakın,sizlen karşılaşınca hayretim şaştı beabayanssulusmile

Son düzenleme:

ooy maş.allah bağışlasın,oğluş sarıldıkça yiyesin geliiyo ya ondan eriyemiyosundur yerimseniben
küçükken ööle oluyo yaa,bende resimlerine bakıp iç geçiriyorum ,nasıl özlüyorum o hallerini:ecrin_bebek:
büyüdükçe telaşeleride büyüyo boshayallersmile

sizi yakaladım dedimdi,hemncik kaçtınız amaaalsanaalsanasmile

Selamünaleyküm canlarım ciğerlerim..opuyorumnanaktan
Kıs eltişler nazara geldiniz anam siz,yediniz toplanıp mantılarıkaydirigubbakcemile3eh işte böyle yamuldunuz.kaydirigubbakcemile3ciddiyete davet ediyorum kendimibenneyaptımkiikinizede çok geçmiş olsun güllerim Hele Seyran sen o tansiyon eminmisin güzelim 4 e 5 e düşmesi Allah korusun bi yanlışlık vardır mutlaka.bende düşük tansyonlyum ama 8 e 9a düşer bilemedin en fazla..dikkat et ve arada ölçtür bence,şifa Allahdan canım..Reyhan kıs bak bnası buldum demedimmi kalıba basarım ahanda işte:lepi:sende Maruflucumda bilemednz anam üzgünüm..Kıs Maaruflu aşkolsun güzelim ya ben arkdşlrıma sıkmalık diş macununumu layık görürüm..İstanbula seyahat bileti dedim anam,gez dolaş müzelerimi gezcen,boğazamı gitcenkaydirigubbakcemile3Sunay ablmın ışığı yanydu,burda sanırsam,ablacım hemen evi kırkladın demi boşalınca..napıcan yapmasan olmuyo,bırakdınmı ev göçüyor..düşünceleri dağıtmak içinde oyalanmış olmuşsun gerçi yinede yorma kendini..Ben aslında inanırmsnz 3 gecedr başağrısı çekiyorum,dün artık dayanılmaz bir hal aldı eşim başıma limon kesti sıkıca sardı,saçlarımı yoldum birara..Migren atağım tutdu derken bi bakdım sabah regl olmuşum,yinede hafif ağrım var ama buna şükür,bakın sizler için bülbül gibi şakıyom yinede..a.smisafirim var,eltimin annesi konyadan gelmşti hber verdiler yarına,dolma içi hazırldım onun başına oturucam,kuru patlıcan ve biraz yaprak sarıyım diyorum valla işim çok takatımda yok adetliyken halsiz olyrm..Dağlar kızı Reyhanım,ayy rahmetli dedem beni küçükken bu şarkıyla oynatırmış biliyonmu?nur içinde yatsın rahmet istedi..çok güzel adınhayırlı ömrün olsun inşaallah..dikkat et kendine,yediklerinde yarasın şifa olsun kat kat göbecik olsun...olmasıııın..diyim hadi aşkım...hepini çok öpyrm ALLAHA EMANET OLUN CUMANIZ MÜBAREK DUALARINIZ KABUL OLSUN İNŞAALLAH ben şu çatlak arkadaşınızıda duada unutmayın canlarım..:Saruboceq:gidiyorum mutfağa çook çalışmam gerekiyo çoook:a015:

aleyküm selaam,
çok geçmş olsun begoşum ya,o dediğin,kocaman kadın oldum hala benide mahfediyo,
3 gün ç.dışı oluyorum,ne gezmek ne evde iş,hiç bişee yapamıyorumbilmiyorumkismile

işlerin için kolay gele,ellerine sağlık afiyet bal ossun,cokacimcoooklöp löp et ossunguclubacismile,
benim iştah açıldı bulduumu yedimde,midem ,bağırsaklarım alarm veriyo,şiştim nefes alamıyorum,yol yakınken dikkate davet ettim kendimii:mymeka:

efet cnmcım ben tüyoyu verdim ,sende ismimi şapadanak buldun,olumunekankayizsmile

ama biz hayla senin isminle ilgili baş harfinden başka tüyo alamadık,nedenseeboshayallersmile

dedecine allah rahmet eylesin,
adıma sölediin güzel temenniler için saolasınŞeniz
benimde rahmetli kayınvalidem sölemişti nişanlıyken,
kocişim bebeyken dağlar kızı şarkısı çıktımı oturduu yerde bile oynamaa başlarmışsositososito
bilmş kendisini kimin oynatacağını kaydirigubbakcemile3

seninde cuman mübarek ,duaların kabul olsun:Saruboceq:

Son düzenleme:
mrb güzeller nasılsınız begom geçmiş olsun canım inş biraz düzelmişsindir doğru diyorsun ev çok kirlenmişti gezmekten iş yapamadk mecburen yapmak zorundaydım kadında bulamıyorum istediğim gibi temiz yapmıyorlar cumartesi günüm var zeytinyağlı sarma sardım yarın pişirecem yanına ne yapacağıma karar veremedim gerçi kalabalık değil ama yinede bir şeyler yapmak gerekiyor canlarım hepinizi öpüyorum uyumam lazım sabah 7 de kalkıyorum oğluşuma kahvaltı hazırlamam lazım çok öpüyorum hepinizi iyi geceler

Hepinize hayırlı cumalar...opuyorumnanaktan

Afiyet olsun sunay abla..Şimdi ne güzel olmuştur..Mmmmmmm.:):)

bego için bulduğum isimler..:roflol:

Behiye,Berrin,Buse,Burcu,Büşre,Birnur,Begüm,Billur,Bircan,Beyhan,Berfin,Beste,Bensu,Beyza,Belma

Berna,Beril,Belkıs

Valla kızımla beraber kafa patlattık..Tutsun artık biri..:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…