Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

:roflol:Allah da seni güldürsün Yena ben sana nediyim..kaydirigubbakcemile3kızlarımda yanımdaydı şimdi onlarda okudular,gülmekden kırıldık valla..Anam amorti bile yokkaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğini versin..ayy ömrün uzun olsun yaaa...
Bilemiyceniz siz bilemiyceniz..Saydığın isimlrden ikincisi yabancı değil ablam olur..bende ona yakın bişey...Yrın akşam yazıyım artık bulamazsanız yerimseniben
Misafirleri atlatdım çok şükür,rahatladım Sunay ablacım darısı sana olsun..Yakın olsam yardıma gelirdim sana inan..biz bikaç arkdaş yardımlnırz birbirmize burda,sağolsunlar bugün biri kurabiye biride sütlü tatlı yapıp bırakdı Allah razı olsun..beş çeşitde ben hazırlmıştım,yapmasanda olmuyo,o değeri vermek gerekiyo konuklarına..öpyrm Suna ablacım kolay gelsin..Seyran nerelerde kayıp..lmaz:dizilere oturmuştur,hanımın çiftliği var,melekler korusun var hangi kanaldasın bacımmkaydirigubbakcemile3
Maruflum da yok bacım nerelerdesin aloooo...sesim geliyürmü?...Dağlar kızı reyhanım hakketen eşine oynuyonmu kıs:jeyyar:...o şişkinlikleri sorma canım hele bu durumlarda daha artıyo dimi...Menopaza yakın başağrısıda çok olurmuş,aslı varmı bilmyorum,siz duydunuzmu?Hepinizi çok öpyrm dostlarım,hayırlı haftasonlarınız olsun:a015:

bego,
dört isim daha bulduk..Berra,Bihter,Bahar,Beren..

Demek güldünüz..:) Allah hep güldürsün canım..Merakla bekliyoruz artık..:):)

günaydın güzeller...
sunay ablam ay valla canımsarma istedi.yaprağım var üşenmezsem sarsam biraz.boshayallersmile
begoşum beni sormuşsun.he valla akşam o kanal senin bu kanal benim gezdim durdummkaydirigubbakcemile3dün teyzemde misafir vardı.ona yardıma gittim.sabah erken çıktım.onçün uğrayamadım.
bugünde kızçem grip olmuş heç keyfi yok.akşam 9da bi yattı yeni kalktı daha..normalde çok harketlidir.anca böyle halsizleşince diyorum ki bu hakikatten hastakaydirigubbakcemile3
begoş kıs valla yenam bisürrü isim saymış heç birimi tutmadııakannehir bende binnur yada bengü deyemm barii.yenacım paşa oğluşunuda öpüyorum.bizde oğlan az.eşimin tarafında bi eltişimin oğluşu var.bizim tarafta hep kız.bazen çok heves ediyorum bi de oğluşum olsaydı diyeboshayallersmileama kısmet işte..
neyse ben kaçar.hepinizi öperimmŞenizŞeniz

mrb kızlar misafirlerimi ağırladım çok beğendiler ikramımı elmalı pasta poğaça pudingli asta sarma yapmıştım beğendiler paralandım bugün gün paramla ne alacağıma karar veremedim hepinizi öpüyorum

Merhaba canlar..nası gidiyo haftasonu?ben bugün evdeydim çamaşır,okul kıyafetleri ütülerini halletdim kaldırdım..Bahsetdimmi daha önce bilmiyorum,sağolsun eşim kurutma makinesi almıştı bnden habersiz,çok kızmıştım gereksiz diye ona..Ama anlatamam okadar rahatlıkmışki aynı gün bütün dertler bitiyo.Yıkama,kurutma ütüleme işleri çok biriktirmezsen aynı gün bitiyo kalkıyo ortadan..Yenacım Nilüferim bu dörtlüde tutmadı canım yaa..Seyran bu kaçıncı begüm gına geldi kıs değil o..Aşkı memnunun Bihterine kadar buldunuzda benim adımı bulamadınz be yuh diyem size,hiçde kusura bakmayınkaydirigubbakcemile3...Seyranım kızçene geçmiş olsun,benimde oğlan öyle ses felan değişti..Akşam şurupladım,kızdım.Okulda koşturuyon ceremesini ben çekiyom diye,hiç laf dinlemiyolar.Öteki ergenler dersen saçlarını yıkayıp çıkıyolar,şapka alıyolar renk renk dolap bekliyo,süs mübarek.Alın takın kafanıza yok kapıyı çeken çıkıyo,sen kendi kendine konuşboshayallersmile....Sunay ablacım ellerine sağlık,güle güle harca paranı canım..Bir ihtiyacın yoksa altın yaparsın kendine..benim günüm ayın 25ine hayırlısyla inşallah..İnsanları memnun etmek çok zor ablacım çok şükür atlatmışsınopuyorumnanaktanseni..Maruflu zaman bulup giremedi demekki ne yapsın,akşam ben bi ara açtım dondu pc ilerlemedi giremedim..Seyran bizde 3 kızkardeşiz.Bu mevzuat uzun sürer bir gün özel konuşalım inşaalah senle,rabbim gönlüne göre versin, hayırlı evlat olsun arkadaşım,bende ço yaşadığım ve hissteğim için çok iyi bilirim bu duyguları..:çok üzgünüm:
Allah a emanet olun çok öpyrm sizleri

mrb nasılsınız kimsecikler yok bego canım benim nasılsın kurutma makinası çok elektrik çekiyormuş doğrumu acaba ellerine sağlık çocuklar ne güzel mis gibi giyerler benim bugün işim yoktu sadece yemek yaptım çok sıkıldım kızım sanki on yıl oldu gideli çok özlüyorum onları oğluşumda bugün nöbetçi sabahtan gitti çok sıkıldım bugün oğlum evde olsada kendi odasından çıkmıyor kız evladı gibi değil allah canlarına sağlık versin kız evlat her derdine koşuyor seni dinliyor dertleşebiliyorsun ben herşeyi kızımla paylaşırım benim fikir hocamdır çok değer veririm fikirlerine çok özlüyorum çok hepinizi öpüyorum canlarım

Filizcim ben geldim şimdi,buralardamısın?...Sunay ablacım çok doğru söylüyosun,kız evladı çok başka..Ben arkadaşlrıma, kızı olmayanlar oturup ağlasın diyorum..gelin gelcek gelinde kız evladı felan diyolar ama hikaye valla,kendilerini kandırıyolr işte napsınlar....Ablacım,faturalarmda bi değişiklik olmadı inanki,aksine sanki düşüş olmuş hatda bu ay hayret etdim.Her odada ayrı tv,fırın keza çalışıyo,benim birde iki gözü ankstre ocağın sen düşün artık..
Hani bu hatunlar hiç uğramamışlar bakiim..bilmiyorumkismile
Çok öpyrm hepinizi dostlarım hayırlı geceler

Son düzenleme:
tünaydınlar güzel anneler,opuyorumnanaktan
yeni haftanız güzelliklerle dolu geçsin inş.
begocuum efet uğramiiz ,sen ismini sölemedin deye protesto ediiz,:dilcikar:
yeter da şiştim,
söle artıkın şu gizemli ismin beasempatiksalakcinni
ayrıca isimlerimizi bilelim yeter,özel ve profil msjları hariç,isimlerimizi topiclerde kullanmayalım kanımcaolumunekankayizsmile

Tünaydın canııım sanada..hepinize hepinize...Yerim senin protestonusırnaşık şey
Eski bayan sinema oyuncusu vardı hani ,Ayhan ışıkla çok flimi var..anam onu çok seviyomuş ozamanlar ablamında Berrin ya banada...........? koymuş..Dahada bulamazsanızklava:
Benim oğlan evde göndermdim,burun tıkalı oooooof of...dert bir değil elvan elvanfisfisfis
kafam yine karmakarışııık,çok neşem yok tadım yok tuzum yok...pireyi deve yapıyorum,ağlama istiyorum...mafoldumben yokmu bu topikde tabib ya...bana tabib lazım..beni bu dertlere salanı getiir,kabul etmem bir gün eksik olursaa..benden bu ömrümü çalanı getir, de get hadi bul getir ,git yare sor getir:icecream:ha bu dondurma değilde mikrafon farzedin Bego dan Sıngller den seçmeler...

BELGİİNN ahanda buldum,sositososito
oğluşuna geçmşler olsun cnmcım,:Saruboceq:
dertler sana fız gelir begocum yaa,dime böle şeelerolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

mrb canlar begom oğluşuna geçmişler olsun canım nasılsın canım roşum sen nasılsın bitanem ben bugün hep dışardaydım manto almıştım kol ucunda tüylenmeler başladı bende götürdüm firmaya göndereceklermiş bakalım ne olacak tam onu götürürken yeni aldığım botun altı tamamen kalkmış olduğunu farkettim onuda götürdüm yani anlayacağınız bugün hep sinir bozucu şeylerle uğraştım yani kalitesiz olsa gam yemem pazardan alsam bu kadar çabuk altı kalkmaz moralim bozuldu bkalım sonuçları ne olacak birini kızım birini oğluşum almıştı çok üzüldüm sağlık olsun yapacak birşey yok hepinizi öpüyorum

ohaoldumsmileömrü çalanı bi bulsam ben biliyom ona yapacağımı kimmiş benim topik güzellerimi üzenkaydirigubbakcemile

Cümleten hayırlı uğurlu olsun...Begonun ismide bulundu..alkisalkisalkis

Artık derdimiz tasamızda bitti..:roflol:Begocum geçmiş olsun oğluşuna..Allah hayırlı şifalar versin..

sunay abla,valla pazardaki mallar çoğu zaman iyi çıkıyor..Sadece garantisi yok..

Bende kızıma spor ayakkabısı almıştım..ıyi tanıdık bir marka..Kısa sürede açılmıştı..Hemen götürdük değiştirdik ama adamın tafrasınada sinir olmuştum..

Hepinize öpücükler..

günaydınlar nasılsınız ben bugün kararsızım kuaföre gitmek istiyorum saçımı boyatmam lazım ama gözüm almıyor gitmeyi pazara da gidebilirim maksat evden çıkıp biraz dolaşmak istiyorum hava çok güzel evde sıkılıyorum sizler neler yapıyorsunuz yena canım benim doğru söylüyorsun bakalım sonuç ne olacak inş değiştirirler çok öpüyorum

Bravo bravoooalkisalkisalkisçok şükür Allahıma bu kadaaar tiyodan sonra buldunuzkaydirigubbakcemile3Yena kıs çok fenasın hee Allah iyiliğini versin laflarına az gülmedim..Ama bak birinci Roşum oldualkisalkisalkisbiletini yollayım hemen Roşum,2 gün 3 gecede rezervasyonu benim eve yapayım:roflol:öpyrm seni kocamaaan canım..Filizcim ah arkdaşım ah,bulsan nolcak canım..emsn iletime şöyle yazdım Mevlananın güzel bir sözü;''Nice insanlar gördüm üzerinde elbisesi yok,Nice elbiseler gördüm içinde insan yok..!..'' bilmem anlatabildimmi duygularımı?:çok üzgünüm:
Sunay ablacım iyi yapmışsın bugün hava burdada çok güzeldi,bende atdım kendimi dışarı..yerimsenibenGenelde iadelerde hak beyan etdğinde bu tarz durumlrla karş karşıya kalabiliyoruz maalesef,peşini bırakma ablacım.Sen boyun eğersen ben boyun eğersem, tüketici hakları diye bişey var canım nedemek afra tafraymış.. Pazarı da hafife almamak gerektğini düşünüyorum,bana yakın sosyete pazarı kuruluyo burada ,müthiş kaliteli her tür ihtiyacına hitap edebiliyo..Marufluyla Seyran kayıp nerelerde bunlar yaabilmiyorumkismileRoşum merak etdim gülüm eltinden haber et buraları öksüz koymasın yaw
Bego kaçar canlarım hepinizi kucaklıyorum,öpyrm...Allaha emanet olun

günaydın güsellerrrr
azcuk özletiim kendimü dedimmm..şaka bi yna bu ara pek fırsatım olmadı.gelip okudum ama yazmaya bi fırsat bulamadım
begoşum ismin çok güselmiş kuşum..
sunay ablam sakın yılma başıma çok geldi.bizim kısın sayesinde.markalı ürünlerde hemde.gerekirseinternet üzerinde markaya şikayetini bildir.çünkü bazı zaman satıcılara zor geliyor iade işleriyle uğraşmak.
pazar değince bizim burda kuruluyor ünlü çarşamba pazarımız var.çok güzel ve kaliteli mallar geliyor.şimcik oraya gitcem..onun için işlerimi halletmem lazım.hepiciğinizi öpüyorumŞeniz

Hayırlı günler annelerimiz...
Sormayın okuyup bir çizik bile yazamadığım zamanlar oldu ...boshayallersmile
Fırsat evde kimse yok eyvahedigeldismileama elleri hazır gelirler...Belgin adını da çok severim ...Türk sinamasının fedar-ı ifteharı rahmetle andığımız hanımefendinin ismini de yad ettirmiş anneciğin ne güzelopuyorumnanaktanSunay ablacığım sonuç alamazsan tükoder derneğini arayabilirsin sizi bilgilendirirler...Benim uğraşmam netice vermedi ,illAllah ettim bıraktım inş. siz sonuç alabilirsiniz...Alış verişemi çıkıyorsun kısmetsizizm ne ciciler alceksin bizede gösterbayanssulusmilevitrinlere bakmaya bayılırımiçim açılırkaydirigubbakcemile3etiketlere en son bakarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…