- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #1.641
:roflol:Allah da seni güldürsün Yena ben sana nediyim..kaydirigubbakcemile3kızlarımda yanımdaydı şimdi onlarda okudular,gülmekden kırıldık valla..Anam amorti bile yokkaydirigubbakcemile3 Allah iyiliğini versin..ayy ömrün uzun olsun yaaa...bego için bulduğum isimler..:roflol:
Behiye,Berrin,Buse,Burcu,Büşre,Birnur,Begüm,Billur,Bircan,Beyhan,Berfin,Beste,Bensu,Beyza,Belma
Berna,Beril,Belkıs
Valla kızımla beraber kafa patlattık..Tutsun artık biri..:roflol:
BELGİİNN ahanda buldum,sositososito
oğluşuna geçmşler olsun cnmcım,:Saruboceq:
dertler sana fız gelir begocum yaa,dime böle şeelerolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
Tünaydın canııım sanada..hepinize hepinize...Yerim senin protestonusırnaşık şey
Eski bayan sinema oyuncusu vardı hani ,Ayhan ışıkla çok flimi var..anam onu çok seviyomuş ozamanlar ablamında Berrin ya banada...........? koymuş..Dahada bulamazsanızklava:
Benim oğlan evde göndermdim,burun tıkalı oooooof of...dert bir değil elvan elvanfisfisfis
kafam yine karmakarışııık,çok neşem yok tadım yok tuzum yok...pireyi deve yapıyorum,ağlama istiyorum...mafoldumben yokmu bu topikde tabib ya...bana tabib lazım..beni bu dertlere salanı getiir,kabul etmem bir gün eksik olursaa..benden bu ömrümü çalanı getir, de get hadi bul getir ,git yare sor getir:icecream:ha bu dondurma değilde mikrafon farzedin Bego dan Sıngller den seçmeler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?