- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #1.841
sela kıslarrr
oh benden sonaa muhabbet güselmiş.alkisalkisalkis
filizimkıs gel seniöpemde kendine gellŞenizŞeniz
bugün eltimcimin doğum günüüü(ayrıyetten kardeşiminde)
ikisininde doğumgünüsünü burdan kutluyorummmŞenizŞenizŞeniz
yenacım maşallah çok tatlı benim içinde kokla.daha ancak farkettim yakışıklıyı pardon yani,begoşum saada geçmiş ossun canııım her kafada ayrı ses çıkmıştır.sempatiksalakcinni volkanıda beyazıda izleyemedim kitap okurken uyumuşum.aslında kitap beni okumuş desem daha doğru olcek hehehehe yarın ilkokul arkadaşlarımla 25 yıl sona ilkkez görüşcez face sağolsun aslında hepimiz aynı yerde yaşıyormuşuz.dün tam bir alıktım yani alışveriş merkezinin oto parkında aracımı kaybettim.10 dak. aradım gülsemmi ağlasammı kızım dalga geçti ,anne kibrit kutusu kadar olursa araban taabi bulamazsın deyo sıpa.bu arada bizim beyfendiyle limoniyiz akşam iş yerine uğradık ,hayırdır niye geldiniz dedi seni görelim yolumuzun üstündeydin dedik sanki karısı ve çocukları değilde iş arkadaşı gelmiş gibi elindeki kağıdı alıp pc ye geri dönüp işe devam etti oysa biz sadece 5 dak. uğramıştık.gidiyoruz dedim neden die sordu sen çok yoğunsun kafanı işinden kaldıramıosun dedim çıktım yüzüne bakmada pas vermiyorum gerçi başka şeyde vermiyorum :kedi: sebep fikirlerime saygı göstermemesi insan laflamak isterken karşısındaki horlayınca ne almak nede vermek gelmio içinden maalesef aynı konuyu 2 kez anlatıyorum aklı başka yerde çokta tınnnnn işte çocuklar için yürütülen ortak paylaşım aynı uyku alanı olan bir evlilik insan konuşmaya ihtiyaç duyar yok abicim bizde yok herkes hayatını yaşıo yani .yani o işiyle ben çocuklarımla offfffff fazla duygusala bağladım gene boşverin beni 20 yıldır aynı hayat arada patlak veriyorum iisi kalkiiimde biraz müzik açııım içim açılsın temizlik yapayım sona bide kokoş olayım aaaayyyyyyysositososito normale döndümmmmmm:lepi:
yena canım benim ben sonraları okumadan alıntı yaptım özür dilerim çok üzgünüm üzüldüm şimdi kusura bakma
çok şeker diimi onu tutcan sıkıcan sıkıcan yumak yumak yoğurcan oooyyyyyyyyy
evet şekerim derin nefes alıp 10 kadar sayıyomkafamçokkarıştı baktım işe yaramıo ozaman dışarı atıom kendimi yooosam bi kafa geçircem:Saruboceq: ıhahaha tabiikide yapamıcam bi durum. ama uçtum ya düşünceye engelmi var dimi ıhahahyerimseniben
slm bayanlar. bir ergenos annesi olarak bende katıldım size.
benim kızım martın 20 sinde 14 yaşını bitirecek.
şimdiye kadar beni hiç üzmemişti ama busene biraz değişim gösteriyor. ama aşıyoruz bakalım.
şimdilik çok büyük problemlerimiz yoksırnaşık şey çok şükür ama olmasındanda korkmuyor değilim yaniiii
bunda böyle bende sizlerin arasında olacağım:lepi:
vereliniortakŞeniz:roflol:dimi ergenekon destanı vardı tarihtekaydirigubbakcemile3 dora hoşgelddiin ergenzede pardon ergenzadeolumunekankayizsmile
tek çocuk değil cnım..... oğlanda 5.5 yaşında. baktım ama göremedim. siliniş sanırım dur bidaha bakayımmm
Hoşgeldinora'cım...
Tek çocukmu..?? Benim kızım 12 yaşında,henüz pek abartı möhim mesele yaşamadık...Umarım hep öyle olur..Birde arka sayfada dünya yakışıklısı 2 yaşındaki velet benim oluyor..:))
çok güzelll inşallah hep böyle notlar alırr.Kızım ingilizce sınavından 100 almış..Havalara uçtuk sevinçten..
Çünkü ingilizceyle arası pek iyi değildi..
nekadar hoş üçümüzünde kızlar ilk oğluşum 9 yaşında kızışım 13 te
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?