Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

sela kıslarrr
oh benden sonaa muhabbet güselmiş.alkisalkisalkis
filizimkıs gel seniöpemde kendine gellŞenizŞeniz
bugün eltimcimin doğum günüüü(ayrıyetten kardeşiminde)
ikisininde doğumgünüsünü burdan kutluyorummmŞenizŞenizŞeniz

Güzel bir haftasonu diliyorum hepinize..

Mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim ROŞUM..

Çoluk çocuk ailecek hep huzurla yaşayın...

Kısmetsiz'im ayrıca aynı temennim kardeşin içinde geçerli..

Filizcim bir isyan bu kadarmı tatlı bir üslupla anlatılır...Bayıldım ya..

Maalesef yıllar bi çok şeyide beraberinde götürüyo,ama saygımızı yitirmemeye çalışalım..Çünkü saygıda biterse o zaman birliktelik çekilmez bir hal alır..Dolayısıyla bizle birlikte çocuklarımız daha çok etkilenir..
Demekki naapıcaz,deriiiin deriiiin nefes alıp vericez...:roflol:

Şu an ne okuyosun..Bende çok severim kitap okuyarak uyumayı..

yena canım benim ben sonraları okumadan alıntı yaptım özür dilerim çok üzgünüm üzüldüm şimdi kusura bakma

Sunay ablacım mesaja gidip edit yaparak silebilirsin..

çok şeker diimi onu tutcan sıkıcan sıkıcan yumak yumak yoğurcan oooyyyyyyyyy

:roflol::roflol:

evet şekerim derin nefes alıp 10 kadar sayıyomkafamçokkarıştı baktım işe yaramıo ozaman dışarı atıom kendimi yooosam bi kafa geçircem:Saruboceq: ıhahaha tabiikide yapamıcam bi durum. ama uçtum ya düşünceye engelmi var dimi ıhahahyerimseniben

Düşünceye tabiiki engel var şekerim..:1rolleyes:

Nerede yaşadığını unuttunmu..??

Hemide en büyük engel..Düşünmek..:roflol:

slm bayanlar. bir ergenos annesi olarak bende katıldım size.
benim kızım martın 20 sinde 14 yaşını bitirecek.
şimdiye kadar beni hiç üzmemişti ama busene biraz değişim gösteriyor. ama aşıyoruz bakalım.
şimdilik çok büyük problemlerimiz yoksırnaşık şey çok şükür ama olmasındanda korkmuyor değilim yaniiii

bunda böyle bende sizlerin arasında olacağım:lepi:

Hoşgeldin ora'cım...

Tek çocukmu..?? Benim kızım 12 yaşında,henüz pek abartı möhim mesele yaşamadık...Umarım hep öyle olur..Birde arka sayfada dünya yakışıklısı 2 yaşındaki velet benim oluyor..:))

Kızım ingilizce sınavından 100 almış..Havalara uçtuk sevinçten..

Çünkü ingilizceyle arası pek iyi değildi..

bu arada unuttum ayşe kulin okuyorum veda umutu bitirdim gerçi umutu sonra okumalıydım neyse oldu artık veda arabadaydı dersane çıkışını beklerken okuyorumondan ters oldu

dimi ergenekon destanı vardı tarihtekaydirigubbakcemile3 dora hoşgelddiin ergenzede pardon ergenzadeolumunekankayizsmile
vereliniortakŞeniz:roflol:
tek çocuk değil cnım..... oğlanda 5.5 yaşında. baktım ama göremedim. siliniş sanırım dur bidaha bakayımmm
hoşbulduk canlarımmmŞeniz

Kızım ingilizce sınavından 100 almış..Havalara uçtuk sevinçten..

Çünkü ingilizceyle arası pek iyi değildi..
çok güzelll inşallah hep böyle notlar alırr.

şimdi gördüm çok tatlı maşallah. allah analı babalı hhayırlı evlat olarak yetiştirmek nasip etsin canımmm:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…