Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Filiz'cim Ayşe Kulin severim kalemi iyi bir yazar..

Fakat her kitabında kendini sülalesini çok övüyor..yada bana öyle geliyor..aristokrat bir aile..
anladık ama her seferinde gözümüze sokmasına gerek yopk diimi ama..

Bende -maeve bınchy- okumaya başladım şu sıra..tam bir kadın kitabı..:))

nekadar hoş üçümüzünde kızlar ilk oğluşum 9 yaşında kızışım 13 te

Evet bence ilk çocuğun kız olması şans
..

şimdi gördüm çok tatlı maşallah. allah analı babalı hhayırlı evlat olarak yetiştirmek nasip etsin canımmm:Saruboceq:

Çok sağolasın canım..

96 doğumlumu sizin prenseslerde

Benim 1998-2008 ben geç kaldım ikinciyi doğurmakta..tam bir tekne kazıntısı yani..:)

ben çoktandır kitap filan okumuyorum. aslında kızım bir kitap verdi çok güzel anne bi oku diye ama benim birtürlü fırsatım olmadı gelenden gidenden.
bu ara boşum ama artık okuyabilirim

hoşgeldin canım allah kolaylık versin ergeninle öpüyorum ergenini

Hoşgeldin Doracım aramızaa.s.:1hug:
Bende de 96 eylül dğmlu bir prenses var,oğlum 2000dğmlu..
Ortason snfmı seninkide canım..çalışıyormu bari Allah aşkına..bizde tık yok:umursamaz:

Roşumun doğumgünü kutlu olsun..sağlıklı,hayırlı ömrün olsun inşaallah canımm:1hug:
Filizcim benzer şeyleri yaşamışız,okuyunca tevafuk oldu bu kadarmı olur dedim biliyomusun..niye bu erkekler böyle yaa..benimde şu an yüzümü gözümü görsen kıpkırmızı,şiş ağlamakdan..Sanırım bazen yığım oluyor,birikiyor birikiyor bir yerde patlıyosun artık..bu akşam bende bunu yaşadımmafoldumbenAynı senin gibi dışarı atmasam kendimi boğuluyorum..Çocuklr büyüdükçe Aşk ölmeyemi başlıyor anlıyamıyorum..Birlikde geçirilen zamanın azlığı,paylaşım ekskliği üzüyor beni..Kendimi çok yanlız hissediyorum bazen:çok üzgünüm:İş işten geçtikden sonra çocuk gibi gönlümü alması felan beni tatmin etmiyor ne yazıkki:umursamaz:Bu gel git lerden yoruldum artık.İletişim kopukluğu var aramızda deyince kabullenmiyor beyefendi gülüyor bide utanmadan..Okulda ana baba semineri vardı dün bugün,ikna edip götüttüremedim..Allah korusun gider faydalı şeyler öğrenir neme lazım..
Yena cım kitabın ismini not aldım bnde okuyim güzelse.bende çok severim okumayı..
Sunay ablacım sen nasılsın öperim senide..Seyran senide öpyrm canım..
Artık Maruflu hiç uğramıyo farkındamısınız kıslar..
İyi pazarlar diliyorum sizlere:1hug:

tşkler eltişimopuyorumnanaktan
bende kutluyorum nice yıllaraopuyorumnanaktan
saolasın ablaların güzeliiopuyorumnanaktan
Güzel bir haftasonu diliyorum hepinize..

Mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim ROŞUM..

Çoluk çocuk ailecek hep huzurla yaşayın...

Kısmetsiz'im ayrıca aynı temennim kardeşin içinde geçerli..
çok tşkler,allah razı olsunopuyorumnanaktan
hoşgeldin tatlışım,opuyorumnanaktan
hayırlı olsun ergenliğe girmşsiniz,maalesef ki daa yolumuz uzun şikerim,
yani daa çook üzülcezboshayallersmile

cnm saolasın,aamin diorum temnnilerin için:Saruboceq:
yaa bu er milletini koycen çuvala vurcen duvara hee:mymeka:
evlilklerin çoğusu öle günümüzde yaa,hayat şartlarından mı diorum bazen,
bide hayat şartıysa bizler niye öle deeliz demi,
bizler kaa ince fikirli olamıyolar maalesefboshayallersmile

ama üzülmeyin begoşum,filizim yaa,
yanlız deelsiniz ,benzer sorunları her birimiz yaşıyoruz,
allah sağlık versin,kocalarımıza,çocuklarımıza ,bizlere:Saruboceq:
millet nelerle uğraşii biliyonuzdur,benim eşim daa önce anlatmıştım,
büyük bi ameliyat geçirdidi yaa,işte o vakit başka anlamıştım,hayat arkadaşı ne demek diye,allahım eksiklerini göstermesin:Saruboceq:

hoşgeldin canım allah kolaylık versin ergeninle öpüyorum ergenini
hoşbulduk canım. teşekkürlerr
Hoşgeldin Doracım aramızaa.s.:1hug:
Bende de 96 eylül dğmlu bir prenses var,oğlum 2000dğmlu..
Ortason snfmı seninkide canım..çalışıyormu bari Allah aşkına..bizde tık yok:umursamaz:

:1hug:
evet canım benimkide orta son sınıfta
çalışmadan yana hiç bir sıkıntımız yok çok şükür.
idealleri olan bir ergenim var benimkaydirigubbakcemile3

roşum evet canım daha yolumuz çokk uzun. allah hayırlısıyla yetiştirmek nasip etsin inşallah. hem bize hem millete

günaydın kızlar.
benim ergenus internete pek girmez. daha doğrusu fırsatı olmaz okul dersane arasında.
yaz tatilinde giriyordu.
ve geçenlerde ben bunun msn sine girdim.
bir sürü ileti. birde arkadaşlık sitesine üye olmuş ordan iletiler gelmiş.
yok filanca sizinle arkadaş olmak istiyor gibilerinden
ve bende orayı boyladım
arkadaş listesine baktım hep okul arkadaşları. buraya kadar sorun yok. birde yabancı birinin isteğini kabül ettim.
ve aman allahımmmmmmkötükedihüso
teklif yapan kız 16 yaşında ve neler yazıyor.
şaştım kaldım.kız resmen azmış. töbe töbee dedim ve hemen listeden geri sildim.
sonra gelen diğer kişilerin profil resimlerine baktım bir anlam veremedim...
resim üzerine tıklayınca büyürya bende tıkladım keşke tıklamaz olaydım durum felaketkötükedihüso
kızım okuldan gelince ona söledim tabi içerikli olarak değil. o siteden derhal üyeliğini iptal edeceksin dedim. anne zatan ben nete girmiyorum
yaz tatilinde üye oldum ama o günden beri bakmadım diyor. buna inanıyorum çünkü bakacak fırsatı yok.
iyikide bakmamış zatennnnnnnnn
bu site genelde 12 18 yaş arası gençlerin üye olduğu bir siteydi.
ama tabi ne kadardoğru buda ayrı bir muammaaaaaa.
çocuklarınızı takip edin bayanlar. onların akılları 1 karış havada oluyor. nerden zarar geleceğini kestiremiyorlar. o yüzden anlattım size olayı:1no2:

daha sonra üyeliğini iptal etti ve bende biraz rahatladımm

herkeslere iyi pazarlarrrrr
doracım hoş gelmişin canım.bi konuda sana katılıyorum.her daim ergenlerin peşinde olmak lazım.benim ergenusum kızçem 1995 doğumlu.sbs kabusunu atlattık şükür.darısı başınızaa
ah begoşumda filizim gibin üzülmüşş.kıymam ikinizede.ben aşkın şekil değiştirdiğine inananlardnım.bence aşk zamanla değişim geçiriyo.nasıl anlatsam bağımlılık gibi alışkanlık gibi..1+1 in gene 1 etmesi gibi.ama hayat bazen bizide onlarıda yoruyo.amann bakmayın bölle felsefe yaptığıma bu ara polyanna dönemimdeyim sanırsam.ama arada dalaşmak iyidir.evliliği tazeler derler..yerimseniben
bu arada kitap okumayı bende çok severim.bu ara Elif Şafağın Aşkını okuyorum.çok güzel bi kitap şiddetle tavsiye ederim.Ayşe Kulini çok severim.hemen hemen tüm kitaplarını okudum.kalemi kuvvetli yazarlarımızdan
hakket maruflum uzun zamandır gelmedi ya..marufluuuuuuu elma dersem çık.elmaaaaaaaaaa

iyi pazarlar dostlarım...
Benimki oğlanla ormana gitdi yürüyüşe banada ısrar etdi pas vermiyom:dilcikar:
Akşama mangalı yakıyım hayatım deyip peşimde dört dönüyokaydirigubbakcemile2
Yok çok kırgınım,arada çocklrın esprileri olmasa yerden hiç almıycam yüzümüde:1closedeyes: Seyranım pollyna bu sıra yanımmdan geçmiyo canım,insanın bir eşref saati var bi eş...yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…