- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #1.861
nekadar hoş üçümüzünde kızlar ilk oğluşum 9 yaşında kızışım 13 te
şimdi gördüm çok tatlı maşallah. allah analı babalı hhayırlı evlat olarak yetiştirmek nasip etsin canımmm:Saruboceq:
96 doğumlumu sizin prenseslerde
96 doğumlumu sizin prenseslerde
Filiz'cim Ayşe Kulin severim kalemi iyi bir yazar..
Fakat her kitabında kendini sülalesini çok övüyor..yada bana öyle geliyor..aristokrat bir aile..
anladık ama her seferinde gözümüze sokmasına gerek yopk diimi ama..
Bende -maeve bınchy- okumaya başladım şu sıra..tam bir kadın kitabı..:))
Kızlar tatlı sohbetler ossun bendenİz kaÇar
slm bayanlar. bir ergenos annesi olarak bende katıldım size.
benim kızım martın 20 sinde 14 yaşını bitirecek.
şimdiye kadar beni hiç üzmemişti ama busene biraz değişim gösteriyor. ama aşıyoruz bakalım.
şimdilik çok büyük problemlerimiz yoksırnaşık şey çok şükür ama olmasındanda korkmuyor değilim yaniiii
bunda böyle bende sizlerin arasında olacağım:lepi:
slm bayanlar. bir ergenos annesi olarak bende katıldım size.
şimdiye kadar beni hiç üzmemişti ama busene biraz değişim gösteriyor. ama aşıyoruz bakalım.
şimdilik çok büyük problemlerimiz yoksırnaşık şey çok şükür ama olmasındanda korkmuyor değilim yaniiii
tşkler eltişimopuyorumnanaktansela kıslarrr
oh benden sonaa muhabbet güselmiş.alkisalkisalkis
filizimkıs gel seniöpemde kendine gellŞenizŞeniz
bugün eltimcimin doğum günüüü(ayrıyetten kardeşiminde)
ikisininde doğumgünüsünü burdan kutluyorummmŞenizŞenizŞeniz
saolasın ablaların güzeliiopuyorumnanaktanbende kutluyorum nice yıllaraopuyorumnanaktan
çok tşkler,allah razı olsunopuyorumnanaktanGüzel bir haftasonu diliyorum hepinize..
Mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim ROŞUM..
Çoluk çocuk ailecek hep huzurla yaşayın...
Kısmetsiz'im ayrıca aynı temennim kardeşin içinde geçerli..
hoşgeldin tatlışım,opuyorumnanaktanslm bayanlar. bir ergenos annesi olarak bende katıldım size.
Hoşgeldin Doracım aramızaa.s.:1hug:
Bende de 96 eylül dğmlu bir prenses var,oğlum 2000dğmlu..
Ortason snfmı seninkide canım..çalışıyormu bari Allah aşkına..bizde tık yok:umursamaz:
Roşumun doğumgünü kutlu olsun..sağlıklı,hayırlı ömrün olsun inşaallah canımm:1hug:
Filizcim benzer şeyleri yaşamışız,okuyunca tevafuk oldu bu kadarmı olur dedim biliyomusun..niye bu erkekler böyle yaa..benimde şu an yüzümü gözümü görsen kıpkırmızı,şiş ağlamakdan..Sanırım bazen yığım oluyor,birikiyor birikiyor bir yerde patlıyosun artık..bu akşam bende bunu yaşadımmafoldumbenAynı senin gibi dışarı atmasam kendimi boğuluyorum..Çocuklr büyüdükçe Aşk ölmeyemi başlıyor anlıyamıyorum..Birlikde geçirilen zamanın azlığı,paylaşım ekskliği üzüyor beni..Kendimi çok yanlız hissediyorum bazen:çok üzgünüm:ış işten geçtikden sonra çocuk gibi gönlümü alması felan beni tatmin etmiyor ne yazıkki:umursamaz:Bu gel git lerden yoruldum artık.ıletişim kopukluğu var aramızda deyince kabullenmiyor beyefendi gülüyor bide utanmadan..Okulda ana baba semineri vardı dün bugün,ikna edip götüttüremedim..Allah korusun gider faydalı şeyler öğrenir neme lazım..
Yena cım kitabın ismini not aldım bnde okuyim güzelse.bende çok severim okumayı..
Sunay ablacım sen nasılsın öperim senide..Seyran senide öpyrm canım..
Artık Maruflu hiç uğramıyo farkındamısınız kıslar..
ıyi pazarlar diliyorum sizlere:1hug:
hoşbulduk canım. teşekkürlerrhoşgeldin canım allah kolaylık versin ergeninle öpüyorum ergenini
evet canım benimkide orta son sınıftaHoşgeldin Doracım aramızaa.s.:1hug:
Bende de 96 eylül dğmlu bir prenses var,oğlum 2000dğmlu..
Ortason snfmı seninkide canım..çalışıyormu bari Allah aşkına..bizde tık yok:umursamaz:
:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?