Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

kızlar selam bugün çok güzel bir gün geçirdim yena ile buluştuk çok güzel sohbetler yaptık ben çok sevdim çok tatlı candan ve samimi inş o da beni sevmiştir çok tşk ederim arkadaşım iyi ki seninle tanıştım çok mutluyum keşke mümkün olsa sizin hepinizle tanışsam çok mutlu olurum belli olmaz belki bir gün tanışırız hepinizi çok seviyorum yena arkadaşım tekrar buluşmak dileği ile öpüyorum

Merhabalar..

sunay ablanın dediği gibi bugün onunla çok güzel 2.5 saat geçirdik...sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi güzel bir elektrik vardı...Çok memnun oldum..

Nasıl genç ve zarif bir hanım görseniz arkadaşlar,pek alımlı sunay ablamız..:)

Bir iki fotomuz var henüz bakmaya fırsatım olmadı,bir ara yüklerim bakarsınız..

Çok memnun oldum sunay abla,en kısa zamanda tekrarlıyalım...:)

oh oh oh maşaallah maşaallah buluşmalar gerçeklşmiş
Ne mutlu darısı bizede olsun inşaallah:Saruboceq:
Doracım, öğlen acele çıkınca seni cevaplaymdım..intrnet küçü büyüğü yok be canım,doğru kullanmayınca herkes için tehlike arz ediyo.Allah dn farketmişsin üyelik iptalide iyi olmuş..Bizimkilerinde düşknlüğü yok,oyun için daha çok zaman,birde face için işte....Seyranım nasıl gidiyo Aşk kitabın canım..
Ben ramazanda sahur hazırlayana kadar yatmıyodum,inan onu 2 gece sahur vakti soluksuz okudum balkonda.. Ella var ya orda Ella kendimi ona benzetiyodumkaydirigubbakcemile3
Şimdi Üstün Dökmenin ''Ladesçi kitabını okuyorm,kişisel gelişim kitaplrını çok seviyorum D&R a girdimmi avm de kendimi alamıyorum o bölümden..kafamçokkarıştı

Evet hanımlar...Söylediğim gibi fıstık bir hatunla güzel saatler geçirdim...

Alıntı yapmayın..gören görmeyene söylesin silicem çünkü..

Son düzenleme:
yenam takibe geldim
ne güzel kafa dagıtmışsınız

peki o masa üstü neden boşş
yoksa resim çektircem diye sakladınmı mamalrıı aklinialirimsmile

yena canım benim sen daha güzelsin bitanem ben yaşlı bir anne anneyim sen genç ve güzelsin canım çok güzel bir gündü tşk ederim devamı gelir inş öpüyorum
hepinize tşk ederim yorumlarınız için

günaydın hanımlar.
sunay abla ve yenacığım bakıyorum çok güzel hoş bir gün geçirmişiniz. ne yalan söleyim ikinizde birbirinizden güzel ve çok şekersinizzz:asigim:zemuszemus

selam ergen anneleriii
oh oh buluşmalar yapılmış..resimler çekilmiş..gözlerim kamaştı yahu.sengözlerimebaksanab
sunay ablamsana anane demeye bin şahit lazım.maşallah allah nazardan saklasın..,
yenacım oğluşunun güzelliğini kimden aldığı belliopuyorumnanaktan.hele gözleri aynı sen.
allah muhabbetinizi artırsınn.dostluğunuz daimolsun..
begoşkıs siz bölee polyanacılık yaptım akşamına adamla bi güzel dalaştımmakannehirheh dedim kendime al bakalım ol şinci polyannaaaaalsanaalsanasmile
bide üstüne kardeşim akşam banyoda düşmüş.acil hastane derken 3 oluyodu eve geldiğimiz.kafam hala sersem gibi..çok şükür ki önemli bişeyi yok.kötü burkmuş ayağını..bunada şükür..neysem ben gidimde dinleniyim azcuk..öpüldünüz güzeller

kısmetlim tşk ederim canım benim çok geçmiş olsun kardeşine neyse ucuz atlatmış buna da şükür
dora canım benim çok tşk ederim güzel yorumlar için

Arkadaşlar güzel sözleriniz için teşekkür ederiz..

sunay abla ne münasebet fıstık gibi hatunsun valla...Ayrıca senin yanında iyice tombulluğum çıkmış ortaya...:umursamaz:
Arkadaşlar nasıl fit anltamam,maşallah..

yenam takibe geldim
ne güzel kafa dagıtmışsınız

peki o masa üstü neden boşş
yoksa resim çektircem diye sakladınmı mamalrıı aklinialirimsmile

citol'cüm çok güldüm:roflol:Sadece nes. içtik şekerim..birde muhabbetten foto son anda çekildik,aklımıza bile gelmedi..

günaydın hanımlar.
sunay abla ve yenacığım bakıyorum çok güzel hoş bir gün geçirmişiniz. ne yalan söleyim ikinizde birbirinizden güzel ve çok şekersinizzz:asigim:zemuszemus

canım çok sağol...Gerçekten ikimizede iyi geldi..

Çook geçmiş olsun..Umarım önemli bişey yoktur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…