günaydın melek.bende 2 haftadır 66.6 da takılı kaldım Allahtan almıyorum ama tatlı yediysem ekmek hiç yemiyorum sadece dün akşam mozaikli pasta yedim o saatte.moralim bozuktu mazeret kabul etmez ama.son zamanlarda çayımın yanında akşamları bir tane ayva yiyorum çünkü 6 da akşam yemeği yediğim için11 e kadar acıkıyorum bi tane ayva beni çok tok tutuyo hem c vitamini hemde lif kaynağı.....moralim çok bozuk bu günlerde belkide psikoloğa gitsem bana depresyondasın der ..çok şükür burayla tanışmasaydım kesin 74 olmuştum yine ama sürekli dengeliyorum.......hep beraber başlayalım geçen sene çok sıkıydı hersey arzu hatta kızıyodu bişey yediğim zaman böyl e diyet olmaz diye bu iş güzellikle olmayacak:)))))arzum bana kızma sakın:)))))
aysunumm canımm arkadaşım nasılsınnn
yok canım değil ama bu bebiş gibi yaramaz ve tatlı darısı başınaaa tez zamanda hayırlısıylaaa
canım aysunay " yağmurdamlası nasıl " engellendi mi ? beyaz gördümde ismini :26:
heh buldum beyazkelebek85 olmuş canım yağmur...az giriyor siteye artık sanırım
günaydın melek.bende 2 haftadır 66.6 da takılı kaldım Allahtan almıyorum ama tatlı yediysem ekmek hiç yemiyorum sadece dün akşam mozaikli pasta yedim o saatte.moralim bozuktu mazeret kabul etmez ama.son zamanlarda çayımın yanında akşamları bir tane ayva yiyorum çünkü 6 da akşam yemeği yediğim için11 e kadar acıkıyorum bi tane ayva beni çok tok tutuyo hem c vitamini hemde lif kaynağı.....moralim çok bozuk bu günlerde belkide psikoloğa gitsem bana depresyondasın der ..çok şükür burayla tanışmasaydım kesin 74 olmuştum yine ama sürekli dengeliyorum.......hep beraber başlayalım geçen sene çok sıkıydı hersey arzu hatta kızıyodu bişey yediğim zaman böyl e diyet olmaz diye bu iş güzellikle olmayacak:)))))arzum bana kızma sakın:)))))
ben sadece ayva sandında ondan söyledim canım ozaman sadece ayva yeben plates de yapıyorum haftanın üç günü yaptığım spora güvenip yiyorum......ya benim verememe sebebim aralarda sahlep içiodum kurabiye falan yaptım o yüzden ayva nın bir etkisi olduğunu sanmıyorum keşke tek ayva yesem:)))))))))diğer kaçamklardan dolayı kilo veremiyorum ama almıyorum da geçen sene 64 e kadar düştüm ama bu sene gram oynamıyoooooooo
EVET canım senle aynı durumdayım allahtan dengelıoyoruz . eskı sıkı gunlerımızı ozluyorum bende canım ama bunada sukur en azından almıyoruzda
bu sabah ki bildirimim
sabah:yarım alabalık,kaşarlı tost çay
ara:1 portakal
öğle:1 kase tarhana çorba,tavuklu patates yemeği,2-3 kornişon torşu
ara:4 hurma
akşam:yoğurt,öğlenin aynısı
Kızlar gittim aktardan 9lu çayımın bitenlerini aldım geç kalktım zaten kahvaltımıda az önce yaptım aktar ısrarla karıştırıp çekeyim diyor ben hayır diyorum ne biçim kızım yanese menüme geçeyim
Sabah: Az tereyağıyla yapılmış güzel bi omlet 2 zeytin 1 çatal peynir 2 dl ç.ekmeği şekersiz çay 2 bardak su
Ara: 2 kuru kayısı
Öğle:2 kaşık yoğurt salata ve çorba
ARa: sanırım buna vaktim kalmaz saat zaten 13:00
Akşam: bi kase yoğurt ve yulaf ezmesi belki birazda ot yerim
ya ben diyet yaparken evdekilere yemek yapmak istemiyorumonlar ıziyafet çekecek ben yulaf ama kaçamak yook ufak bi kaçamak bile nasıl ters tepiyor hemen yrım saat felan bi yürüdüm hava yağmurlu o yüzden evde mekik felan çekerim apartmanda otursaydım keşkem merdiven çok fena kilo verdiriyor ya süper bişey jillian mıchales miydi ne onu indirdim ama açılmadı varmı aranızda bilen bacıcıklarım
Maşallah canım benimbu gidişle incecik çıtır kız olacaksın... Ben hiç indirimedin jilian michales canım bilgim yok malesef....
Bende istemiyorum hep sağlıklı şeyle rolsun istiyorum benim eşim ciddi anlamda pilavcı pilav veya makarna olmadan doymuyor beyefendi... Bende ona yapsmada yemiyorum oda olay oluyor tabiki neden yemiyorum diye ...
İnşallah canımmevet bizim evdekilerde öyle ailem pilavı hamur işini et yemeklerini çok sever :44:
Ve eşler kıskanıyor kadınlar kendine dikkat edince bakınca heheh
ben sadece ayva sandında ondan söyledim canım ozaman sadece ayva ye
ben sana inanıyorum canım arada kaptırıyor insan kendini ma toparlayacaksın eminim..
evet kiloyu verdikten sonra almamakta dikkat istiyor gerçektende hem gayet güzel kilolar vermişsiniz..
biraz bu kiloda kalıp tekrar başlarsınız bir azimle canım
günaydın kızlarrr saat 2 olmuş ama :44::44:
çok yaqmur yaqıyor burda üşüyorum ama canım gezmeye gitmek istiyoo :26::26: koçişe didim bizi gezmeye götür bu havada kafayımı yidin didiii
topik günümü düzenlesek napsak
başlangıç:66.6
geçen hafta:66.6
bu hafta:66.6
gelen giden yok
motivasyon yok
yok yokkkkkkkkkkkkk bu sene hiç beğenmiyorum kendimi akşam çikolata soslu mozaik pasta yaptım 21.30 da yedimmmmmm birinin beni sirkelemesi gerekiyo motive olamıyorum kendime sinir oluyorum
Bu arada, kızlar benim son 3-4 gündür kol ve bacak kaslarım çok ağrıyor ben 2 saat yürüsem banamısın demezdim ama şimdi bi markete gidip gelince ağrı başlıyor neden acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?