- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
yavrum benimde öyle cocuklar evdeyken yok imkan derli toplu olmanin.göya ayri odalari var ama nerdeeeee, mutfakta bile oyuncak olur bazencocuklar evde olsaydi ben zor bitirirdim bu isleri :))) yoksa bir cift tom ve jerry var evde.hatta tom ve jerry bile bizimkilerin yaninda arkadas gibi kalir ,gerisini sen düsün artik.bak cocuklari aldim yeni eve girdik , girer girmez kavgaya tutustular.simdi birazdan ikiside aglayarak gelip anneeeeee diye bagirmaya baslicaklar ama bende bagisiklik kazandim artik,gelip aglamaya basladiklarinda sanki televizyon izliyormusum gibi yorum yapip kendi hallerine birakiyorum,birbirlerinin bogazlarina yapismadiklari sürece cünkü gözlemledim ben araya girmeyince kendileri orta yolu daha iyi buluyor.ben karisinca ikisinden birinden su tepki geliyor.sen zaten beni sevmiyorsun hic hep onun dedigi oluyor o yüzden güzelim inan ögleden sonralari idol olabilcek durumda hic degilim hazir itiraflara baslamisken suda olucak bak, ben en gec 3 saat icinde esimi arayip aynen su cümleyle baslayan bir cümleyle baslicam konusmaya.
`` hayatim senin bu cocuklarin öldürücek beni birgün ............... ``
Cecosum kocisine geçmis olsun...Kv de naz yapsin biraz.. Anneceğim çok hatayim desin...
Banucugum, bu ödem cayinin tadi nasil? Sevdin mi? Menün süper. Bu hafta senden çok şiddetli kilo gidişleri olacak .. hissediyorum..(3.gözüm açıldı birden )
Cecosum kocisine geçmis olsun...Kv de naz yapsin biraz.. Anneceğim çok hatayim desin...
Smiilleeee, aynen geç kalmak kötü bişe... bende erken yapkip erken kalkma düzenini başarmaya çalisiyorum.. (bugun ilk günüm...)
bir ispanakli börektir gidiyor.........cisss :18::18::18: aridindan bir sütlaç geldi...
Sahgizemim, güle güle kirlet evni hatta hiç kirlenmesin.. elin ne çabuk.. afferim sana... eskiden ben 2+1 de kutu gibi bir evde oturuyordum. Temizligi 3saate bitiyordu. Şimdi ev büyük geliyor... bir günde anca bitiyor temizligi...
tam bunrları yazdim. Asağida evinin 2+1 oluduğunu öğrendim... valla küçük ev çok rahat.. bir çok anlamda.. ısınması toplaması daha kolay..
aa sehgizem sen küçükkken parmakalrini pirizemi soktun. saçların kıvır kıvır... be bayilirm o tarz şaca...düzler kıvırcık, kıvırcıklar düz ister misali..
Banucugum, bu ödem cayinin tadi nasil? Sevdin mi? Menün süper. Bu hafta senden çok şiddetli kilo gidişleri olacak .. hissediyorum..(3.gözüm açıldı birden )
Akşam yemeğimide yiyip bulaşık faslını bitirir bitirmez
Çok şükür bugünü bir gram kaçamak yapmadan bitirdimartık sadece su ve bitkisel çay içerim yatana kadar
Eşim yinede sağ olsun diyeyimeve gelirken çiko almış ama artık nasıl alıştıysam hiç çekici gelmedi gözüme çocuklara bile yarım yarım bölüp veririm hem yarında az birşey yerler hemde onlarda alışmasın fazla abur cubura
Kendimi çok iyi hissediyorum yaaaaaaa :122: :122: :122:
Bu cuma herkes korksun benden
nuhancim evet canim kücük ev cok rahat, yani 3 kisiyken biz cok rahatti,4 kisi olunca artik rahat degil.biktik sürekli kavgadan.kiz oglani odasindan kovuyor git burasi benim odam diye, oglan ablasina bagiriyor burada bende uyuyorum benimde odam diye, kizdaki cevap hayir önce ben geldim bu odaya sen sonradan geldin, ilk benim odamdi diye.sonra oglum bana gelip anne siz babamla salonda yatsaniz burasi benim odam olsa :44:
anliyacagin yatak odam istila edilmeden bu evden cikip 3+1 e gecme derdindeyim
banucum eve kamera degilde, artik sunu görüyorum hep.birden fazla cocugu olan ev hanimlarinin ortak bir kaderi varhepimiz onun kurbaniyiz gerci sagliklari yerinde olsun toplarizda ,kavgalari yiyip bitiriyor beni bazen.ama yapacak birsey yok, cogu zaman dislerimi SIKIP sabir diliyorum Allahtan.cocuklar dislerimi SIKTIGIMI gördügünde zaten arazi oluyorlar
ve bu hafta bende gercekten senden süper bir sonuc bekliyorum, bu hafta ciddi anlamda calistin yani kilo verebilmek icin
Akşam bıraz patlıcan oturtması ıle salata yedım
Kendımı süreklı yorgun hıssedıyorum bır de reglım yaklaştı süreklı bı tatlı krızı
Yarın jıllıan'a başlayacağım artık, bır an önce ıncelmek ıstıyorum
saat 4,5 gibi kabak kavurup yedim.şimdi büyük 1 tane salatalığı doğradım.üzerine limon sıkıp tuz döktüm ve onu yedim.birazdan çilekli nesfite süt döküp 1 kase ondan yesem olur mu eyyy ahali
yani yiim mi yoksa yemiim mi
Siz bu çocuklardan ne çekiyorsunuz böyle yaaaa kursa bi girdim almış başını gidiyo heryer namazı kılıp dolabın önüne oturdum kitapları rafları saccadelerini örtülerini jilet gibi yaptım kalktım az mutfağa gittim bi geldim kafamdan kaynar su döküldü resmen 2 dk önce düzelttiğim odayı nasıl hemencecik birbirine katmışlarrrbüyük yetenekkkk bide göfret vemriştik ellerine bi kere söyledim açmayın evinizde yiyin diye dinlemediler 2...3... en sonunda istemeyerekte olsa sesimi yükselttim ayy yaz geliyo 40 tane çocukla uğraş dur şimdi 15 iyle baş edemiyoruz
Bi benden korkuyorlar zaten (ki korktukları halleri böyle bide korkmasalar...) annelerine mahcup oluruz diyor diğer hocalar hiç de olmayız evde öyle şımarsalar anneleri dayak delisi yapar eminim :26::26: yumuşak davranıyoruz diye çileden çıkartıyorlar yaa bide yemek beğenmezler, biri ben tavuk yemem diyor diğeri ben çorba sevmem diyor aheyyyy
Siz bu çocuklardan ne çekiyorsunuz böyle yaaaa kursa bi girdim almış başını gidiyo heryer namazı kılıp dolabın önüne oturdum kitapları rafları saccadelerini örtülerini jilet gibi yaptım kalktım az mutfağa gittim bi geldim kafamdan kaynar su döküldü resmen 2 dk önce düzelttiğim odayı nasıl hemencecik birbirine katmışlarrrbüyük yetenekkkk bide göfret vemriştik ellerine bi kere söyledim açmayın evinizde yiyin diye dinlemediler 2...3... en sonunda istemeyerekte olsa sesimi yükselttim ayy yaz geliyo 40 tane çocukla uğraş dur şimdi 15 iyle baş edemiyoruz
Bi benden korkuyorlar zaten (ki korktukları halleri böyle bide korkmasalar...) annelerine mahcup oluruz diyor diğer hocalar hiç de olmayız evde öyle şımarsalar anneleri dayak delisi yapar eminim :26::26: yumuşak davranıyoruz diye çileden çıkartıyorlar yaa bide yemek beğenmezler, biri ben tavuk yemem diyor diğeri ben çorba sevmem diyor aheyyyy
Canım bende seninle aynı fikirdeyim ailemde bize öyle yapardı şimdi abim hala kıl yemek konusunda ama ben nerdeyse hiç seçmem. O yüzden de yemeğe hiç daralmam etrafta da görüyorum oğlum şunu yemiyo kızım bunu yemio die ne pişireceklerini şaşırıyorlar ama aileleri çocuklarını aşırı şımartmış bazen tahammül edemiyorum...ben sahsen cocuklarima yemek konusunda cok sertim.belki baziniz vicdansizlik diyebilirsiniz bile.ben evde aksam yemegini kimin ne sevip sevmedigini düsünmeden yapiyorum.yiyen yiyor yemeyen bir sonraki yemek saatini bekliyor.herkese ayri ugrassam ooooo mutfaktan cikamamen basindna beri böyle yaptim.Allaha cok sükür önüne ne konursa yiyen cocuklarim oldu.bamyasindan tut patlicanina kadar .oglum bamyadan nefret eder,önüne geldiginde söyle der.anne bu yemeyi bulamayip acliktan ölen insanlar var, ben yemegimi yiyeyim .ve gercektende yer yemegini.normal yemek hizina göre yemez daha uzun zamanda yer ama yer.cocuklara taninan töleranslarda dikkatli olmaktan yanayim ben.ben ailemden böyle gördüm, aynisini cocuklarima yaptim (esimle cok kavga ettik bu konuda)
Valla ben çocuklara inanılmaz düşkün olduğum halde arada cıldırıyorum
Hep diyorum anaokulu olsun normal okul öğretmenleride olsa inanılmaz saygım vardediğin gibi evde bir taneyle bazen cıldırınca terlik piskoloğuna bile geçenler var bağırıp çağırıyoruz bazen eee okadar öğrenci bir arada iyi dayanıyorsunuz
Ben arada ikiz yeğenlerim var onlara bağırıyorum da hem korkuyorlar hemde çok seviyorlar
Sen onlara gereken ilgiyi gösterdikten sonra arada sesini yükseltmen bence sorun olmamalıevde olsa dayak bile yer bazıları.
Bak şimdi benim küçük cadı evin içinde koşup duruyordu 5 kere uyardım hala tınlamayınca ayağa kalktım oda oyun sanıp koşmaya başladı iyice ( alt komşu rahatsız olucak diye ödüm kopuyor ) yakaladım totoşuna iki tane hafif şaplak attım hemen dudakları büzdü ağlayacakmış gibi sonra küsüp koltuğa oturdu. İki dakika sonra babası odaya girince yine tam niyetlendi ben kimin totoşuna vurdum biraz evvel diyince yine yerine oturdu
Yani bu sıpalar arada aranıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?