çok haklısınyanı sımdı varya bende acaıp kzdım madem gıdıp cıg kofte alacaktı cok hazırlık yapma dıyeblırdı bu ne saygısızlık yasanırım en dogrusunu ben yapıyrum annesı ve abısını cagıdıgı zaman elıme alıyorum telı pıde yada benzerı bısı soyluyorum yıyolar banane ne ugrascam onlar ıcın haketmıyolar cunku
senın ıcınde uzuldum arzucum bıda yapma bence bukadar hazırlık
gunaydın sebnemcımmmm

harikasın hayatımmgunaydın kızlar bu sıcak hafta sonundan herkeze opucukler
dunku menum
sabah
UNO denge lıght ekmek 1 dılım
yarım domates
peynır
5 zeytın
yumurta
ara
2 cevuz
ogle
tavuk haslama
2 yemek kasıgı menemen
1 kucuk kase cacık
yarım domates bıraz peynır
ara
2 adet cevız
1 kıbrıt kutusu buyuklugunde karpuz
aksam
peynrlı omlet
yarım domates sogan karısık salata
2,5 lt su
bu sabah dayanamadım gene tartıldım 300 gr daha gıtmıstı amannnnnnn deymeyın keyfımeeee78,800 oldum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
![]()

teşekkürler tatlım..tabiki canım hemen yazıyorum tarifigünaydınlarrr canım ve tabi herkese geç oldu ama herkes benim gibiyse yeni kalkmıştır diye düşündüm
arzucum allah kolaylık versin canım yorucu bir ramazan geçiriyorsun bide davetler helal olsun valla iyi yetişiyorsun:26:incir tatlısını nasıl yapıyosun canım tarif çokta denenmiş olması açısından tarif alabilirmiyim![]()

başımın üstünde yerin var tatlımkızlar benim diyet miyet kalmadı yapamıyorum yani inş. pazartesiden sonra toparlıycam bayrama azda olsa gitsin istiyorum kilo veren olmuş geçmişe baktım herkesi tebrik ediyorum
çokta giremiyorum bu aralar bayramda 1 ay yokum ondan sonra hep burdayım inş... arzuuuuu kovsanda gitmiycem ona göreee:18::18:
herkese hayırlı ramazanlar diliyorum![]()

incir tatlısını hemen yazıyorum cnmşebnemcim çok teşdköür ederim canım vakit ayırıp benimle ilgilendin bundan sonra konj makyaj oluca kapındayım bırakmam yakanı
Arzucum canım ya eşine çok kızdım sana bir sorsaydı hiç yoktan neyse xanım olan olmuş sıkma canını elbette evli evine köylü köyüne gidince canına okursun.... Bu aeada incir tarlısının tarifini isteriz....
Melekcim tebrikler canım maşallah sana azmine hayranım süpersin canım![]()

bizde dün akşam Eyüp Sultanda piknik şeklinde iftar açalım dedik ama akşam 6ya kadar otopark doluyomuş...iftara kadar 2.5 saat sıcakta beklemesi var diye vazgeçtik... dbelkide karşılaşıcakmışız gitseymişizhayırlı günler kızlar bugün gene hava çok çok çok sıcak dışarı çıkılmıyor eyyüpe gidicektik ondanda caydım artık allah kısmet ederse bir dahaki hafta inşallah neyse şimdi yatağa uzandım kalkasım gelmiyor işlerimde var ama bakalım hayırlısı neyse gene görüşürüz ben çıkar... Allaha emanet olun...

SELAM KIZLAR CUMA GUNU GİREMEDİM YAZAZMADIM
BASLANGIC.82
GEçen hafta :73,7
bu hafta:72
gelen:
toplam giden : 9
Hedef : 60
boy : 1.65
beden : 42
spor : 3 kez 3 mil leslie
1700 süper bir rakam brawo canım aynen devam