çok sağol canımmm inşallah olur benimde bebişim..tekrar ben geldimmmm
ders çalışamadım ama ya eşim uyandı tam o sırada hasta olmuş ıhlamur yaaptım meyve yedirdiim derken şu saat oldu
month kuzum kpss ye hazırlanıyorm ben..kamu mezunuyum ben..
arzu ablam geçmiş olsun...kızlar ama ha dikkat havalar tam hastalanmak için müsait
o yüzden bol bol kendinize eşinize çocuklarınıza C vitamini yüklemesi yapın meyvelerle..
aysunum Rabbim sanada hayırlı evlatlar nasip etsin
ohhh ne güzel yaa bende çok seviyorum karda oynamayı izlemeyi hatta eşime dedim ben çıkıyım biraz karda yüriyim dedim sen çocukla dur olmaz dedi hasta olursuan zaten hemencik hastalanıyon dedi aayyy napsın cnm benim yaa soğuklar basladığından beri sürekli nezle grip burun akıntısıtam yeni düzelmişken
amin cnm insallah tez zamanda allah sanada verir olucak insallah
çok sağol canımmm inşallah olur benimde bebişim..
kpss ye hazırlanıyosun demek canımm..b gurubundan gireceksin değil mi??
ben 3 yıl kpss girdim..bölümümüzden inatla ben kpss girdiğim yıllarda alım olmadı.son girişimde oldu.
inşallah kazanırsın canımmm...çok çok isterim..
bende çok severim bide 3 yıldır hiç kar görmedim ben cnm görünce ne olduma döndük biz burda
bebişin küçük sanırım canım tabi hemen hasta olur o şimdi kıyamamm
yok cnm eşim bana diyo onu çocukmusum gibiama oğlumla hep beraber hasta oluyo ya benden ona geçiyo yada ondan bana anlamadım heralde eşimde o yüzden bırakmadı hasta olursam onada geçer oğlumada kış geldiğinden bei sürekli doktordayızda oğlum daha küçük cnm 19 aylık 20 haziran 2010 doğumlu
:
ha bende bebişe diyo sandım
bende hep eşime öyle derim canımmm bizim evde de sık sık hastalanan o
ama bugün dayanamadık çıktık valla şimdilik sesi yok hastalanmadı
19 aylıkmıııı ayyyyyyyyyo şimdi ne tatlıdırrryeni yeni konuşuyodur.paytak paytak yürüyodurrr.. .
tam oyun oynamalık olmuşöptüm kocaman bebişininnniiii
Allah hayirlisi neyse onu yapsin insallah canim.eger kismetiniz varsa burda,olur insallahöylemi diyosun ama çocukların geleceği için daha iyi eğitim için iyi biyer üniversteyiorada okuduklarında burda çok iyi şirketlerdede çalışabilirler hemde yabancı dilleri olur 2 dil ne güzel...işte tek kötü yanı gurbet olması haklısın benimde eşimin ailelerimiz burda aynı semtte oturuyolar yakınlar birbirine...ama sadece dediğim gibi daha bilgili çocuklarım için istiyodum neyse insallah okumak için yollarım...cnm ailen sanırım sonradan türkiyeye tasınmış siz orada kaldınız
arada öyle kilo vermenin durması oluyomuş bugün trt1 de gülben ergenin programında diyetisyen dedi telefonla biri bağlandı kilo vermem durdu dedi 1 aydır üstelik aynı şekilde diyete devam ediyomuş doktorda ona yediklerini sordu peynir ve tavuğu 1 ay yeme dedi öyle dene dedi..sende genelde çoğunlukla yedğin bişy varsa onları yeme baska seyler ye yerine bakalım bi değişiklik olucakmı
karbonhidrat diyetini düsünüyorum.hatta yarim baslasammi.bakayim.yarin ekmeksiz sirf protein yiycem.duygucum menü takiplerine daha yeni başladık..dur acele etme 1-2 hafta geçsin..sen bu arada menülerini bnm hazırladıqım listeye göre ayarla canım..kaçamakları sıfıra indir..suyu sakın azaltma...ekmeqi gerekirse sabah 1 dilime indir...ve lütfen cumaya kadar olan menülerini kaydet..cuma günü komple görmek istiyorum cnm
ay ne kadar güzeeeelll,cok hos bisey bu yaaa.Allah bozmasinevet cnm öyle oldu bide eşimle çocuk yasta flört etmeye basladımben orta 2deydim oda lise1deydi ilk aşkım o benim bende onun ilk aşkıyım
bi link versene canım bakalım tariflere.
olur valla ama ben sanırım yanlış besleniyorum.geç yatıyorum geç kalkıyorum şöyle diyim gece 3 te yatıp sabah 11 de kalkıyorum işe gidiyorum bazen 12 de bir şeyler yiyyorum bazende 2,5 gibi aslında çok yemem ama bu aralar nedense durdu kilo vermem sabit kaldı resmen.
mesela bugün 2dilim ekmek içine krem peynir bir bardak çay ve bol su
öğlen yine iki dilim ekmek içine zeytin ve krem peynir yine bol su
akşam da canım profiterol istedim profiterol yedim akşam dediğim saat 7 gib bu saatten sonra bir şey yemem zaten hep su içerim gece yatmadan önce bilerek değil ama vücudum istiyor.
ablacım babam diqer gözündende iqne oldu..bugün gidip lazer için gün alıcaklar...Allah babama ve tün hastalara şifa versin gerçekten çok zor...
bu arada patronum memlektten geldiyse bugün işyerine gidip hesabımı kapatıcam...ve işsiz olarak eve geri gelicem
aysuncum bakıyorum da iyi eqlenmişsinselam kızlarrrrr...
burayada çok kar yağdı eşimle çıkalım biraz dedik...kardan adam yaptık kartopu oynadık derken gözlüğüm düştü üstüne bastım kırıldı
üzüldüm ama napalım olacağı varmışçok eylendim
senacım ne yaptın müdürle görüştin mi bugün...
evet canım..
bu arada çoğunuz annesiniz sanırım ne kadar güzellll allah bebeklerinizi size bağışlasın...
bende anne olmak istiyorum ne olurrrr benimde olsun:26:
canım menün gayte güzel olmuşsen abla insallah kis zamanda iyilesirsin.. isten yeni geldigim icin anca yaziyorum. bugün ögle yemegimi is yerinde yemek zorunda kalkdim ondan konserve veya hazir corba yemek zorunda kaldim. bu hafta hep böyle olacak
kahvaltim
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
biber, salatalik
ara
4 badem
öglen
4-5 catal ton baligi ( konserve )
corba
ara
4 kuru üzüm
aksam
corba ve büyük bir tabak salata
ara
1 mandalina
bugün evden is yerine, is yerinden eve yürüdüm
canım çok teşekkür ederimtekrar ben geldimmmm
ders çalışamadım ama ya eşim uyandı tam o sırada hasta olmuş ıhlamur yaaptım meyve yedirdiim derken şu saat oldu
month kuzum kpss ye hazırlanıyorm ben..kamu mezunuyum ben..
arzu ablam geçmiş olsun...kızlar ama ha dikkat havalar tam hastalanmak için müsait
o yüzden bol bol kendinize eşinize çocuklarınıza C vitamini yüklemesi yapın meyvelerle..
aysunum Rabbim sanada hayırlı evlatlar nasip etsin
pilavsabah 1 bardak su
2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlama yumurta
3 zeytin 2 dilim salam
kk beyaz peynir
1 domates
3 fincan çayşekersiz
ara 1 mandalina
su su su su
18 .de
1 kase çorba
3.4 kaşık kırmızı et kızartma
2 kaşık pilav
bolca salata ve su yoğurt
yatarkende tarçınlı süt
canım kaçta kahvaltı yapıyorsun süre uzunsa mutlaka arada bişey yemen lazım...ablacim bi sorum olacak. bana sanki 3 ana ögün fazla geliyor.2 ana ögün yesem olmaz mi ? benim cok düzensiz is saatlerim var bazen öglenleri biseyler yemege vaktim bile olmuyor ve öglenci oldugum zamanlar da gec kalkiyorum
canım ekmek zaten seni acıktırır...ekmek yemeyip acıkmadıqını anlamana sevincim...ekmek ve diqer karbonhidratlardan uzak kalırsak acıkmayız canım...özellikle et ürünleri ve yumurta bizleri tok tutar ve kilo vermemize yardımcı olurkızlar çok ilginç şu saat oldu ben hala acıkmadım üstelik çok erken yedim 5 buçukta ve ekmekte yememiştim...hiçbişey yemedim sadece su ve 2 fincan yeşilçay içtim onun etkismi acaba yeşil çaymı acıktırmadı şimdi fincan daha içip yatıcam yarın grsrz kızlar iyi geceler
canım çok teşekkür ederimSenacım geçmiş olsun babana acil sifalar dilerim.bütün işlerin rast gitsin inşallah.ben gece kuşu ancak bu saatte menü verebiliyorum sabah 2 rafadan yumurta yarım domates beş zeytin bir kahve kaşığı krem peynir iki dilim bol tahıllı ekmek sekersiz dört bardak çay on dakika sonra yeşil elma tarçın karabiber karanfil limondan hazırlanan yağ yakıcı karışım 500 ml.içtim.....kayınpederim bugün taburcu oldu,ara öğüne ve öğle yemeğine vakit bulamadım,bir ara ikindi vakti evime çıkıp ayaküstü iki üç kaşık zeytinyağlı barbunya ve bir haşlanmış patates yedim.akşam yemeği olarak iki tabak tavuk sulu tel şehriye çorbası maydanoz,turp,iki dilim tahıllı ekmek ve yine yağ yakıcı karışım içtim.meyveye zaman bulamadım.eşimin tabağından çok ince iki dilim kasarlı iki dilim kıymalı pide yedim.ah önceden olsaydı o dilimler dişimin kavuğuna gitmezdi,ben gerçekten bu işi başarıcam yaa....allahım innnşallaaah.ay çok uzattım dimi
günaydın günaydınn topiğimin güzel çıtırlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrheryer bembeyazzzzz ama soğukkkkkkkkkkkkk gün içinde görüşmek üzere çıtırlarr topiği açtım gelin gari artıkkk
aysuncum bakıyorum da iyi eqlenmişsinbizim burda hiç kar yok canım müdürle konuşamadım yoldan yeni gelmiş sözde bugün görüşücez bi aksilik olmazsa :26:
canım menün gayte güzel olmuş
canım çok teşekkür ederim
pilav
canım kaçta kahvaltı yapıyorsun süre uzunsa mutlaka arada bişey yemen lazım...
canım ekmek zaten seni acıktırır...ekmek yemeyip acıkmadıqını anlamana sevincim...ekmek ve diqer karbonhidratlardan uzak kalırsak acıkmayız canım...özellikle et ürünleri ve yumurta bizleri tok tutar ve kilo vermemize yardımcı olur
canım çok teşekkür ederimrica etsem kilo çizelgeni yaparmısın? kaç kilo olduqunu göreyim...ama menün yine olmamış...ikindide 2 dilim ekmek ve akşam pide yemişisn
günaydın canım
kıss senin patrondan bi haber yokmu arayıp nezaketen telafi etmeye çalışmadımı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?