Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım hoşgeldineveeeeeeeeeet ben geldim nasılsınız bakalım ay nereden başlıyayım ben ergin sena şimcik diyet yapamıyorum ama sporla başlamak istiyorum motive olmam lazım onun için burdayım :)doğumdan sonra aldığımın fazlasını vermiştim ama şimdi emzirme dönemi diye habire yemedeyim şuan 74 kiloyum buna dur demezsem dahada gidecek 68 lerden buralara gelmek canımı sıkıyor geçenlerde diyet yapayım dedim sütüm azaldı bıraktım hemen spor yapasımda yok burdan feyz alayım bari
bu arada sempati tebrik ederim canım rabbim kucağınada almayı nasip etsin hamilelikte diyet sakıncalı ama ben hamilelğim boyunca hiç bişey yiyemedim diyet ötesi bişey oldu:)sadece 5 kilo aldım iştahın varsa ye derim ama fazlada abartma süt peynir bunları bol bol tüket tavsiye ben yiyemedim bunları bebek bendeki bütün kalsiyumu aldı ben ortada kaldım iki dişe mal oldu bana:)))
green sende burdaymışsın nasılsın bakalım rabbim sanada nasip etsin güzel bir melek
başka kimler var eskilerden bakalım herkese selam
ablacım hoşgeldinn:)) kızlar nasılsınız giremiyorum işlerin yoğunluğundan çok fazla tatilden döndüğümde 65.30 düm şimdi 66.4 çıkıyorum(( ama pes etmiyorum ve bugün sabahtan başladımm hedefim 12 kilo vermek hadi bakalımm :))
erginsena ben de bırkac gun once dıyete basladım ve hatta konu actım bıze destek olmanı ve yonlendırmenı ısterım. buarada sen calısırken de spor uygulayabıldın mı ben calısan bırıyım sporu sorun edıyorum kendıme
canım konunuzu takip edemem ama burdan sorularına yanıt vermeye çalışırım...çalışırken ne spor yapabildim nede yediklerime dikkat edebildim...zor oldu bnm için cnm..[/QUOTE
AMA NASIL KILO VEREBILDINIZ BUKADAR RAHAT O HALDE , MADEM KI CALISIRKEN COK SIKINTI OLDUYSA. KI NORMAL KARSILIYORUM BUNU.
canım konunuzu takip edemem ama burdan sorularına yanıt vermeye çalışırım...çalışırken ne spor yapabildim nede yediklerime dikkat edebildim...zor oldu bnm için cnm..[/QUOTE
AMA NASIL KILO VEREBILDINIZ BUKADAR RAHAT O HALDE , MADEM KI CALISIRKEN COK SIKINTI OLDUYSA. KI NORMAL KARSILIYORUM BUNU.
çalışmaya başalamadan kilo verdim ben cnm![]()
çalışmaya başalamadan kilo verdim ben cnm![]()
BEN ISTEN AYRILAMAM EN AZ BIR YIL YANI. SIMDI UMUTSUZLUGA KAPILDIM
analı babalı sağlıklı huzurlu günlerde hayırlı bir evlat olarak yetişir yavrun inşallah.inşallah benimde senin kızın gibi tatlı bir kızım olurda ona yaramazlıklar öğretirimeveeeeeeeeeet ben geldim nasılsınız bakalım ay nereden başlıyayım ben ergin sena şimcik diyet yapamıyorum ama sporla başlamak istiyorum motive olmam lazım onun için burdayım :)doğumdan sonra aldığımın fazlasını vermiştim ama şimdi emzirme dönemi diye habire yemedeyim şuan 74 kiloyum buna dur demezsem dahada gidecek 68 lerden buralara gelmek canımı sıkıyor geçenlerde diyet yapayım dedim sütüm azaldı bıraktım hemen spor yapasımda yok burdan feyz alayım bari
bu arada sempati tebrik ederim canım rabbim kucağınada almayı nasip etsin hamilelikte diyet sakıncalı ama ben hamilelğim boyunca hiç bişey yiyemedim diyet ötesi bişey oldu:)sadece 5 kilo aldım iştahın varsa ye derim ama fazlada abartma süt peynir bunları bol bol tüket tavsiye ben yiyemedim bunları bebek bendeki bütün kalsiyumu aldı ben ortada kaldım iki dişe mal oldu bana:)))
green sende burdaymışsın nasılsın bakalım rabbim sanada nasip etsin güzel bir melek
başka kimler var eskilerden bakalım herkese selam
BEN ISTEN AYRILAMAM EN AZ BIR YIL YANI. SIMDI UMUTSUZLUGA KAPILDIM
canım umutsuzluqa kapılıcak bişey yok..ben çalışırken yemek alternatifim yoktu..öqlen ekmek arası yemek zorundaydık...ve wc sorunu vardı suyu gönlümce içemedim...bunlardan dolayı zorlandım..çalışarak çok güzel kilolar veren arkadaşlarımız var...mesela melek hem çalışıyor hemde tıkır tıkrı kilolarını veriyor...
senanın dediği gibi zararlı olabilecek hemde bebeğe faydası olmayacak besinler bunlar.kuruyemişciden özellikle ceviz badem hurma başta olmak üzere çerezlerden al.saklama ortamı varsa tek içimlik sütlerden yada tek yemelik yoğurtlardan bulundur yanında oldu bitti. bebeğinin gelişimine büyük ölçüde destek olacak besinler bunlar.kızlar bi kaç bişi sorcam
- ara öğünlerde ofis yoğunluğundan meyve tüketme şansım her zaman olmuyor onun için aralarda bi kaç çubuk kraker yada bu diyet mısır patlaklarından yiyorum(yağsız ve tuzsuz)
-yeşil çay içmemde bi sakınca olur mu
doktor ayarlayamadığımız için size sorayım dedim şimdilik
feciiiiyeşiiimmmmm naber quuu![]()
feciiii
kendimi acı biber turşusuna verdim feci midem yandı.hemen bişiler yemeliydim karışık bi salata yaptımbaktım tadı beni cezbetmedi bişi eksik
aha turşusu yok hemen 6-7 acı biber turşusu
şimdi gelgitli mide yanması çekmekteyim ama buna deydi
senden naber başladınmı diyetine
istemediğimi kim söyledi herzaman istiyorumda yatağa dökmüyorum bu işiyeşiimmmm gördüqüm kadarıyla bebiş istiyorsunbebiş topiqi açtım gel sana nasıl bebiş yapılır öqretiyim
![]()
senanın dediği gibi zararlı olabilecek hemde bebeğe faydası olmayacak besinler bunlar.kuruyemişciden özellikle ceviz badem hurma başta olmak üzere çerezlerden al.saklama ortamı varsa tek içimlik sütlerden yada tek yemelik yoğurtlardan bulundur yanında oldu bitti. bebeğinin gelişimine büyük ölçüde destek olacak besinler bunlar.
bizde biraz önce marketten döndük dedimya mide yanmasıyla zor attım kendimi eve salatamı bile elim titreye titreye yaptım yorgunluktanbaşladım cnm ama bugün çok dengesiz bir menü oldu...tatilden yeni geldik evde sebze falan yok...bugün pazarımız var güneş insin biraz daha öyle çıkıcam pazara..adam gibi menü inşallah yarına...
çörek otu zaten alerjik reaksiyonlar gösterebilecek bir besin onu biliyorumda.hurmayı biçok yerde hamile ve emziren bayanlara önerildiğini duydum.heleki hurmanın saysay bitmeyecek şifaları yanında en mukaddes besin olduğunuda düşünürsek bence saçma bi tespit.arkadaşlar HAMİLE olanların HURMA VE ÇÖREK OTU kullanması çok tehlikeli. içerdikleri oksitosin ile doğum kasılmasına neden olduklarından düşük riskini arttırıyorlar. o yüzden lütfen çok dikkat etsin hamile arkadaşlar.
kızım sen kışın soquk diye bebiş yapmaya üşenirsin...unutma en büyük özelliqin üşengeçlik seninistemediğimi kim söyledi herzaman istiyorumda yatağa dökmüyorum bu işi![]()
hayırlısı dedimya havalar soğusun üşüyeyim ondan sonra![]()
bizde biraz önce marketten döndük dedimya mide yanmasıyla zor attım kendimi eve salatamı bile elim titreye titreye yaptım yorgunluktanartık bişi yemem akşama yürüyüşe çıkarsak kocişle dondurma yemeyi planlıyorum
![]()
yasaklar delmek içindir.hemde bugün gerçekten bişi yemedim gibi bişi.eskiden biliyosun arada yumurta ve sürekli peynir tüketirdim 1-2 aydır peynirle olan ilşkimi bitirdim gibi bugün yediklerim hep sebzeydikızım sen kışın soquk diye bebiş yapmaya üşenirsin...unutma en büyük özelliqin üşengeçlik senin
olmaz dondurmada yasak
böyle yaparsan hamiş kalmadan nasıl veririz kiloları![]()