Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ya ne kadar zamanda düştün bu kiloya sen.ben80 kiloyum ve artık tahammülüm yok
hoşgeldin canım aramıza
canım hiç panik yapmaçok çokteşekkür ederim burda olacağım inş. umut istiyotum inanın moralim çok bozuk kilo alacağım diye çok korkuyorum hamilelikte ve çok şiştim 1 kilo aldım 2 ayda
tatlım ben bir süre ekmek yememe kararı aldım yinede canım isterse işler deqişir...bikaç kilo vereyim rütuna dönücem...patates diyeti diye bişey olmaz canım onlar kısa süreli ve tek yönlü diyetler hatta diyet denemez...vücudunuzu sakın böyle şeylerle şoklamayın çok yanlışarzu abla sen neden hiç ekmek yemiyosun dikakt ediyorumda neden kahvaltıda şart ama bide bişey daha diycem patates de kalori var diyosun ama çok sayfalarda patates zayıflatıyo diyo ablacım ve hatta patates diyeti var aklım çok karıştı bi araştırırmısın abla
merhaba canım hoşgeldin aramızaAblalar merhaba ben 21 yaşındayım ve 17 yaşımdan beri hep kiloluyum ilk kez böyle bir foruma rastladım belki bir umut olur benim için diye üye oldum. Çok denedim ama düzenli diyet yapıp kilo veremedm hiç . çooook kiloluyum kendimden nefret edıyorm sokağa çıkmak istemıyorum aynaya bakmıyorum hiçbirşey yapmak istemıyorum boşa yasadığımı bile düşünüyorm ama bir türlü veremiyorm :/ ne olur bana yardımcı olur musun?
tatlım dijital baskül aldınmı almadıysan hemen al motüvasyon açısından bu çok önemli...hergün kilo verdiqini bu hassas baskül sayesinde göreceksin ve motivasyonun artıcak...şimdi gelelim sorularına;Birazcık kilo verebildiğimi görsem motive olup asla bırakmıcam istediğim gibi olana. Ama kararlıyım bırakmıcam vazgeçipte :) Hatta kendime küçük bir not defteri ayarladım ona gün içinde yediklerimi yazıp gün sonunda toplayacağım ona göre devam edicem. Canım annecim ilk geldiğim zamanlar yememem gerektiğini her fırsatta hatırlatıyordu ama şimdi gitmeme çok az kaldığı için sanki orada yemeye yemek bulamıcakmışım gibi her gün sevdiğim yemekleri yapıyor anne yüreği işte kıyamıyor bana zaten baktı ki evimde veremiyorum üniversitede verirsin zaten daha hareketli olursun vs diyor. Ama bundan sonra yapacağını sanmıyorum çünkü dün akşam kahroldum resmen bugün ki yeme isteğim sıfırlandı hiç acıkmıyorum bile :) Bu arada aklıma takılan birkaç soru var;
1. Bazıları karbonhidrat diyetinin sadece normal diyetler sırasında kilo verme durduğu zaman uygulanması gerektiğini söylüyor böyle bir şey var mı? (Ben bu konuda senin izinden gideceğim tabii ki :)
2. Sanki bu karbonhidrat diyetiyle normal kalori hesabı çakışıyormuş gibi. Mesela; sabah yenilen sahanda yumurta 0 değere sahipken kalorisi 160 civarı yani bu hesapla ben tam bir kahvaltı yapsam en az 300-400 kaloriyi bulucam bunun daha öğlen ve akşamı da var yani kalori bakımından zengin bir gün geçirmiş olucam bu durumda nasıl olur da kilo verebilirim? Yani demek istediğim karbonhidrat değerini 50 ye getirmeden de kalorisi çok yüksek olan şeyler yenilebilir buda sakıncalı bir durum değil mi kilo vermek açısından. Bu biraz aklıma takıldı.
3. Son olarak mesela 1 porsiyon şiş ızgara 0 değere sahip ya ben öğlende bunu yedim diyelim gözüm doymadı akşam yemeğinde de bunu yemek istedim bu durumda bana bunun karbonhidrat değeri ne olacak yine 0 mı?
Şimdiden çok teşekkür ederim. Gerçekten hepinizin desteğine ihtiyacım var iyi ki varsınız![]()
demet harikasın aynen devam cnmEvet arzu abla bu sabah aç karna tartıldım ve işte bildirimim..
başlangıç: 61 (27.08.2012)
bu hafta: 59.1
giden:1.9 kg
gelen:yokkk
toplam giden:1.9
boy:1.66
hedef: 55-56
spor:şuan yok ama başlıcam inş.
beden:38-40 arası
herkese iyi akşamlar...
kızlarrrrrr iş çıkışı doktora gittim neyse konuştuk gene muayene etti sonra emar verdi ilaç yazdı emara gittim uzandım yarı açık emar bu bende 1999 depreminden kalan korku var fazla sıkıcı kapalı alanda panikliyorum emar çekilmeden kalktım annemi kardeşimi aradım geldiler sakinleştirici yaptırdı doktor sonra tekrar gittik emara çok fayda etmedi sakinleştirici gene panikteydim yanıma kardeşimi aldılar elimi tutarak girdim inş bi daha girmem o alete pazartesi sonuç alcam bakalım
sonra kardeşim annem oğluşum gezdik sahilde simit gazoz keyfi yaptık öle iyi geldiki ciclerde aldım eve geldm şimdi dinlenme zamanı bugun çok hırpalandım zordu benim için
kızlar herkese hayırlı geceler
öqlen ani bir kararla çatalcaya gittik daha yeni geldik...diyetimi bozan 2 kaşık pilav ve 1 dilim pasta oldu...çokta etkilendiqimi düşünmüyorum çünkü sabah ekmek yememiştim...yarın tekrar gidicez biraz işlerimiz var ve piknik yapıcaz... bolbol ekmeksiz mangal yicem ve bugünü telafi edicem...inşallah başka bir aksilik olmaz...yarın sabah kahvaltıya yetişicez çatalcaya...süpriz bişey olursa diyet güme gider ama problem olmazsa bugünü telafi edicem inşallah..akşama dönücez Allahın izniyle...
yoldan geldik çok yorgunum yarında erken kalkıcam... vakit bulursam bür günaydın der öyle çıkarım..öpüyorum hepinizi tatlı rüyalar çıtırlar![]()
merhaba canım hoşgeldin aramıza
gençliqinin en güzel çaqındasın canımo yaşlarda olmak için neler vermezdim
![]()
diyete gelince şimdiye kadar kilo vermek adına duyduqumuz herşey yalan yanlış ve bilinçsiz şeyler canım onu içim kilo veremedik...aslında kilo vermek çok kolay ve bir okadarda zevkli bir süreç...ben senin çok kolay kilo vereceqini adım gibi biliyorum... ben tekrar beslenme listemizi yayınlıyım onu bir yere kopyala...ve bizim menülerimize dikkat et hergün paylaşıyoruz..ne yemişiz nekadar yemişiz nezaman yemişiz bunlara çok dikkat et...ve sende her akşam menülerini paylaşki seni uyarabilelim...ve en önemlisi hemen hiç vakit kaybetmeden dijital bir baskül al bu çok önemli...gerisini tekrar konuşuruz şimdi uzun yoldan geldin yarın sabah erkenden tekrar gidicem ama akşama burdayım
tatlım dijital baskül aldınmı almadıysan hemen al motüvasyon açısından bu çok önemli...hergün kilo verdiqini bu hassas baskül sayesinde göreceksin ve motivasyonun artıcak...şimdi gelelim sorularına;
1- bu bahsettiqin saf karbonhidrat diyetiyle ilgili...yani tüm gün sıfır karbon yiyorsun...bu çok aqır ve zor bir diyet....biz akrbonları hesaplayarak herşeyi yiyoruz...duraklarsa ona göre alternatiflerimiz olur ama asla saf karbon diyeti yaptırmam...
2-canım bize kilo aldıran karbonhidratlardır...karbonhidratları kestiqimiz an otomatik olarak kilo veririz...bu çok uzun bir hikaye şuan ayrıntılı zamanım yok...kalori enerji demek karbonhidratla ilgisi yok...ikisini birbirine karıştırmamak ve kıyaslamamak lazım..çok farklı şeyler..
3-deqeri sıfır olan qıdalardan nekadar yersen ye deqer yine sıfırdır cnm...
..
kızlarrrrrr iş çıkışı doktora gittim neyse konuştuk gene muayene etti sonra emar verdi ilaç yazdı emara gittim uzandım yarı açık emar bu bende 1999 depreminden kalan korku var fazla sıkıcı kapalı alanda panikliyorum emar çekilmeden kalktım annemi kardeşimi aradım geldiler sakinleştirici yaptırdı doktor sonra tekrar gittik emara çok fayda etmedi sakinleştirici gene panikteydim yanıma kardeşimi aldılar elimi tutarak girdim inş bi daha girmem o alete pazartesi sonuç alcam bakalım
sonra kardeşim annem oğluşum gezdik sahilde simit gazoz keyfi yaptık öle iyi geldiki ciclerde aldım eve geldm şimdi dinlenme zamanı bugun çok hırpalandım zordu benim için
canım hiç panik yapmarahat ol lütfen :87: düşündüqün herşey psikolojik yok yere dert ediyorsun... bebeqini düşünme zamanı şimdi sana çok ihtiyacı var şuanda...hayırlısıyla doumunu yap sonrasında eqer burda olursan bütün kilolarını Allahın izniyle verdiricem sana...ama önce bebişimiz dünyaya gelsin tatlım olurmu
tatlım ben bir süre ekmek yememe kararı aldım yinede canım isterse işler deqişir...bikaç kilo vereyim rütuna dönücem...patates diyeti diye bişey olmaz canım onlar kısa süreli ve tek yönlü diyetler hatta diyet denemez...vücudunuzu sakın böyle şeylerle şoklamayın çok yanlışbirde patatesin kalorisi deqil karbonu çok fazla..bize kilo aldıranalrda karbonhidratlar olduqu için kalorisine deqil yediklerimizin karbonlarına bakmamız lazım...
merhaba canım hoşgeldin aramıza
gençliqinin en güzel çaqındasın canımo yaşlarda olmak için neler vermezdim
![]()
diyete gelince şimdiye kadar kilo vermek adına duyduqumuz herşey yalan yanlış ve bilinçsiz şeyler canım onu içim kilo veremedik...aslında kilo vermek çok kolay ve bir okadarda zevkli bir süreç...ben senin çok kolay kilo vereceqini adım gibi biliyorum... ben tekrar beslenme listemizi yayınlıyım onu bir yere kopyala...ve bizim menülerimize dikkat et hergün paylaşıyoruz..ne yemişiz nekadar yemişiz nezaman yemişiz bunlara çok dikkat et...ve sende her akşam menülerini paylaşki seni uyarabilelim...ve en önemlisi hemen hiç vakit kaybetmeden dijital bir baskül al bu çok önemli...gerisini tekrar konuşuruz şimdi uzun yoldan geldin yarın sabah erkenden tekrar gidicem ama akşama burdayım
tatlım dijital baskül aldınmı almadıysan hemen al motüvasyon açısından bu çok önemli...hergün kilo verdiqini bu hassas baskül sayesinde göreceksin ve motivasyonun artıcak...şimdi gelelim sorularına;
1- bu bahsettiqin saf karbonhidrat diyetiyle ilgili...yani tüm gün sıfır karbon yiyorsun...bu çok aqır ve zor bir diyet....biz akrbonları hesaplayarak herşeyi yiyoruz...duraklarsa ona göre alternatiflerimiz olur ama asla saf karbon diyeti yaptırmam...
2-canım bize kilo aldıran karbonhidratlardır...karbonhidratları kestiqimiz an otomatik olarak kilo veririz...bu çok uzun bir hikaye şuan ayrıntılı zamanım yok...kalori enerji demek karbonhidratla ilgisi yok...ikisini birbirine karıştırmamak ve kıyaslamamak lazım..çok farklı şeyler..
3-deqeri sıfır olan qıdalardan nekadar yersen ye deqer yine sıfırdır cnm...
demet harikasın aynen devam cnm
tatlım neden bu kadar paniksin sakin ol biraz...bukadar büyütecek bişey yok boşuna germişsin kendini...depremide sil kafandan oldu bitti gitti...rahatla artık...
sonuçlarında inşallah iyi çıkar cnm..
kızlar herkese hayırlı geceler
öqlen ani bir kararla çatalcaya gittik daha yeni geldik...diyetimi bozan 2 kaşık pilav ve 1 dilim pasta oldu...çokta etkilendiqimi düşünmüyorum çünkü sabah ekmek yememiştim...yarın tekrar gidicez biraz işlerimiz var ve piknik yapıcaz... bolbol ekmeksiz mangal yicem ve bugünü telafi edicem...inşallah başka bir aksilik olmaz...yarın sabah kahvaltıya yetişicez çatalcaya...süpriz bişey olursa diyet güme gider ama problem olmazsa bugünü telafi edicem inşallah..akşama dönücez Allahın izniyle...
yoldan geldik çok yorgunum yarında erken kalkıcam... vakit bulursam bür günaydın der öyle çıkarım..öpüyorum hepinizi tatlı rüyalar çıtırlar![]()
geçmiş olsun canım bende o alete ilk girdiğimde krize girmiştim zor sakinledim ama şimdi sorun değil yöntemini buldum girmeden gözlerimi sıkıca kapatıyorum ve kesinlikle açmıyorum çünkü açarsam başıma gelecekleri biliyorum bidaha girmek zorunda kalırsan benim yöntemi dene derim inşallah da olmaz tabiii
bugünkü sınavım harikaydı2 haftaya açıklanır dediler ama belkide daha erkende olabilir
sınavdan sonra eşim beni direksiyon eğitimi alanına götürdü ve beni izledi çok beğenmiş aferin dedi
ona kalsa bağrına bağrına söylenirdi valla hocalarla çalışmak daha kolaymış tavsiye ederim yani
bugünlükte benden bukadar![]()
kızlaaarrrrr ben nihayet geldim
abimleri gönderdim bugün temizliğimide yaptım
abimlerin gelmesiyle diyet oldu yalan hadşi hatice kek yap poğaça yap börek yap şunuda yiyelim bunuda yiyelim derken tam bir fiyasko oldu ramazanlık dahil verdiğim kilolar bana geri geldiiarzu kızma bana olurmu
misafilerin yanında da hiç giremedim ayıp olur diye biz burdayız sen bilgisayar başındasın derler diye e bide malum çoçuklar da olunca banada zaten pek düşmedi
neyse geldim şükür ama diyete tekrardan yarın sabah başlıyorum
hepinizi çok özledim ve de öpüyorum
hoşgeldin haticem nasılsın vallahi özlettin ..bende geldim sayılır..aslında tam anlamıyla okullar başlasın döneceğim galiba..çocuklar evde olunca bize fırsat kalmıyor...biri sabahçı biri öğlenci büyüğünün öğleden sonra dershanesi var...bilgisayrlar bize kalıyor çok şükür diyette ehh işte idare eder..bu akşam yine fazla kaçırdım...çok kızıyorum kendime![]()