• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkege borc teklif etmek

maddi durumum sükürki yerinde ona o parayi versem canim yanmaz. Ya ben hicbirseyimi kimselerden kiskanamiyorum. SEvdiklerime karsi cok vericiyim biliyorum hayir diyemiyorum. Arkadas, es, dost verdigim borclarin hesabini bile yapamiyorum. Hediye konusunda bile fazla manyagim. Keske kati olabilsem. Ama vazgectim zaten vermekten.

zaten kredi borcu

ne kadardır çıkıyorsunuz ki seni dolandırmak istiyor olabilir mi

Hayır herkes sordu en sonuncu sayfada söyledin sonunda diyorum
Çalışsın ödesin boşver, vadesi gelmişse de başkasından borç alır sen düşünme bu kadar
Arkadaşına borç veriyosa vah vah bi durumu yoktur hem

baskasindan istemis zaten. Benmi cok ince düsünüyorum ya hani bir baskasindan degilde benden alsin diye düsünmüstüm. Zaten vazgectim insAllah geri adim atmam :)

yok artik okadarda degil. Zaten onun öyle bir talebide olmadi. Adami uzun yillardir taniyorum. Ailecekte tanisiyoruz. Ama iliskimiz henüz bir kac aylik.

Sizi etkileyecek bir rakam değilmiş madem , doğrudan teklif edin. Bankaya faizli borçlanacağına bana borçlanacaksın diye.
Kredi borcu ödemektense, aylık aylık size öder ki ödediğinde ret etmeyin.

Madem yıllardır tanıyorsunuz verilebilir bence.
Eğer biraz daha zamanı varsa bu borcun biraz daha bekleyin ama derim. Bakalım bu süre zarfında ne yapacak , odemek için nasıl uğraşacak, sizden isteyecek mi v.s öğrenmiş olursunuz.

Ha ilişkiyi zedelerse bu durum , en azından öğrenmiş olursunuz sağlam bir ilişki olmadığını..

" Beni etkileyecek bir rakam değil, ailecek senelerdir tanıyorum, geri vermezse beni sarsmaz"cümlelerinize bakarak yorumladım.

Sizi etkileyecek bir rakam değilmiş madem , doğrudan teklif edin. Bankaya faizli borçlanacağına bana borçlanacaksın diye.
Kredi borcu ödemektense, aylık aylık size öder ki ödediğinde ret etmeyin.

Madem yıllardır tanıyorsunuz verilebilir bence.
Eğer biraz daha zamanı varsa bu borcun biraz daha bekleyin ama derim. Bakalım bu süre zarfında ne yapacak , odemek için nasıl uğraşacak, sizden isteyecek mi v.s öğrenmiş olursunuz.

Ha ilişkiyi zedelerse bu durum , en azından öğrenmiş olursunuz sağlam bir ilişki olmadığını..

" Beni etkileyecek bir rakam değil, ailecek senelerdir tanıyorum, geri vermezse beni sarsmaz"cümlelerinize bakarak yorumladım.

Bende sizin gibi düsünüyorum. Anlatmak istedigimde buydu. Verirsem zaten borc olarak verecegim. Eger amaci beni kullanmaksa, eger bu durum bizi sarsacaksa ne kaybederimki en fazla ögrenmis olurum. En fazla parami geri alamam ama para nedirki dünya mali calisir yerine koyarim.

8 sayfa okudum. Ne konu içeriği belli ne açıklayacı. Arkadasım sevgilin evet ama verceğin miktarı söylemen lazımdı. 200ü az görmüşsün evet ama bazı insanların mutfak ve fatura masrafı o gördüğün mebla. Durumun iyi olabilir hatta o parayı geri ödemesiz verebilirsin ama duygusal ilişki yaşadığın biriyle arana asla maddiyat sokma.

8 sayfa okudum. Ne konu içeriği belli ne açıklayacı. Arkadasım sevgilin evet ama verceğin miktarı söylemen lazımdı. 200ü az görmüşsün evet ama bazı insanların mutfak ve fatura masrafı o gördüğün mebla. Durumun iyi olabilir hatta o parayı geri ödemesiz verebilirsin ama duygusal ilişki yaşadığın biriyle arana asla maddiyat sokma.

bunlari acikladim zaten. 200 tl az görmedim. 200 tl olsa zaten borc vermeyi düsünmezdim onu ödeyebilir sonucta. Vazgectim zaten aramizda henüz bir resmiyet olmadigi icin.

Bence para verme isini unut kaynim esimin hattına tel aldi meğerse ödememiş dun icra kagidi geldi 2890 tl cik

yok artik okadarda degil. Zaten onun öyle bir talebide olmadi. Adami uzun yillardir taniyorum. Ailecekte tanisiyoruz. Ama iliskimiz henüz bir kac aylik.

Uzun yıllar taniyor olabilirsin ama bir adam bir kac aydır birlikte olduğu kadinin yaninda 2000 hadi 3000 bin olsun bu kadar küçük meblaglarda borcundan bahsetmemeli.
Belki beklentisi yok ama yine de itici oluyor. Güçsüz görünüyor.
Konunun başından beri verme diyen kisi sayısı fazla :) dikkate al derim.
Zaten vazgeçmissin sanirim sevindim.

bence kesinlikle yapma . eğer bir erkek içinde bulunduğu durumdan yakınıyor ve maddi sıkıntısını ifade ediyorsa zaten senden NASIL BORÇ İSTENİR diye ayak yapıyordur. ben rahatsız olur ve uzaklaşırım yakın akraba değilse kimseye borç vermeyi teklif etme

Ben de böyle düşünüyorum. Normalde erkek kızdan para almayı yediremez kendine hele de sevgiliyken.
Benim eşim bile benden utana sıkıla para istiyor.

Uzun yıllar taniyor olabilirsin ama bir adam bir kac aydır birlikte olduğu kadinin yaninda 2000 hadi 3000 bin olsun bu kadar küçük meblaglarda borcundan bahsetmemeli.
Belki beklentisi yok ama yine de itici oluyor. Güçsüz görünüyor.
Konunun başından beri verme diyen kisi sayısı fazla :) dikkate al derim.
Zaten vazgeçmissin sanirim sevindim.

evet vazgectim. O söylemedi zaten ben zorladim kavga ettik o zaman döküldü.

Ben de böyle düşünüyorum. Normalde erkek kızdan para almayı yediremez kendine hele de sevgiliyken.
Benim eşim bile benden utana sıkıla para istiyor.

öyle düsünüyorsaniz saygi duyarim sizin düsünceniz. O zaten istemedi, imada falanda bulunmadi ben durumuna üzüldügüm icin teklif etmeyi düsündüm. Simdi vazgectim nedenide aramizda henüz bir resmiyet olmamasi baskada birsey degil.

noldu ya meblağ belli oldu mu.......bahısler açılmış, sonuç yok :KK53::KK53::KK53: okurken sıkıldım ....:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
ne paraymış arkadaş...
verilen mal geri alın-a-mazmış tam da bizim milletımız ıcın söylenmiş.... ona göre
:KK56::KK56::KK56:

Bence kendine dert etme bu kadar , bazen insanları ne kadar düşünürsen o kadar üzülürsün hiç gerek yok. Zaten kendisi halledebiliyorsa onun nasıl bir insan olduğunu anlamış olursun. Benim erkek arkadaşım benden borç istemişti iki etmedim hemen verdim. Ama o bana öderken parayı hiç etti. Ben çok zor bir durumdaydım annemle babam hastanedeyken kardeşimin kredi kartıntan dolandırıcılar bir miktar para çektiler sırf denemek için istedim. Bana yok dedi. Ben o parayı buldum ama gözümden düştü. Para insanları bozuyor. Birde bir insanın bu kadar borcu olmasıda beni tedirgin eder. İnşallah sizin için herşey güzel olur.

pamuk o öyle değil, o bunları ima edecek biri değil diye düşünüyorsun..
bunların hepsini bir tarafa bırakalım..

ilişkilerde para söz konusu oldu mu, ilişkinin seviyesi de değişiyor.. "fedakarlık" adı altında yapılan şeyler, sonra can acıtabiliyor...

senin için önemli bir meblağ olmayan bir şey onun içinde olmamalı..5 bin 10 bin verecek kadar zengin değilsin dımı?
bunun altı için de bir şekilde ayarlanabilecek bir para.. Amca, dayı, abla, kardeş, anne, baba, hatta samimi arkadaş bile... En sonda sen varsın sen olmalısın...

Bence kendine dert etme bu kadar , bazen insanları ne kadar düşünürsen o kadar üzülürsün hiç gerek yok. Zaten kendisi halledebiliyorsa onun nasıl bir insan olduğunu anlamış olursun. Benim erkek arkadaşım benden borç istemişti iki etmedim hemen verdim. Ama o bana öderken parayı hiç etti. Ben çok zor bir durumdaydım annemle babam hastanedeyken kardeşimin kredi kartıntan dolandırıcılar bir miktar para çektiler sırf denemek için istedim. Bana yok dedi. Ben o parayı buldum ama gözümden düştü. Para insanları bozuyor. Birde bir insanın bu kadar borcu olmasıda beni tedirgin eder. İnşallah sizin için herşey güzel olur.

Öyle bir imada falan bulunmadi istemedide. Ona verecegim para beni zor duruma düsürmez sükür. Baskasindan isteyecegine ben vereyim diye düsündüm. Dünya hali bu kimin ne olacagi bellimi olur. Kumar borcu degil birsey degil. Ticarete atilmak istemis olmamis ne var bunda. Öyle 100.000 falanda degil.

pamuk o öyle değil, o bunları ima edecek biri değil diye düşünüyorsun..
bunların hepsini bir tarafa bırakalım..

ilişkilerde para söz konusu oldu mu, ilişkinin seviyesi de değişiyor.. "fedakarlık" adı altında yapılan şeyler, sonra can acıtabiliyor...

senin için önemli bir meblağ olmayan bir şey onun içinde olmamalı..5 bin 10 bin verecek kadar zengin değilsin dımı?
bunun altı için de bir şekilde ayarlanabilecek bir para.. Amca, dayı, abla, kardeş, anne, baba, hatta samimi arkadaş bile... En sonda sen varsın sen olmalısın...

Öyle bir talebi olmadi imada falanda bulunmadi. Birseylerin yolunda gitmedigini anladim cani s1k1ndi anlatmadi kavga ettik iki gün konusmadik iki gün sonra tekrar kavga ettik o zamanda anlati cünkü herseyi anlatmasini istedim ne icin ne kadar diye. Ailemin ve benim maddi durumumuz Allaha sükür iyi. Simdide siz dersiniz ki benim maddi durumum iyi oldugu icin benimle beraber. Ona verecegim para beni zor duruma düsürmez. Borcuda asagi yukari 10.000 hepsini vermeyi düsnmedim zaten. Elindeki parayi baskasina borc vermis o da geri ödemeyince zor duruma düstü. Ailenden iste dedim zaten. Bilmiyorum ne yapicak. Adamin benim düsüncelerimden haberi yok. Ama burdan herkez beni dolandirmasindan girip kullanmasina kadar cikti. Adamdan süphe etsem zaten böyle seyleri düsünmem. Cahil, tecrübesiz biri deiglimki kim neyin ne oldugunu gayete iyi biliyorum adama güvenmesem ne diye düsüneyim vermeyi. Zaten öyle birseyi teklif etmedim.

Back
X