Erkeğe istediğini yaptıran bayanlarrrr??????????

zaten hıcbır erkek zorla yapmazkı bunları yaptıramazsın yapmıcak olduktan sonra sadece ıcınde harekete gecmeye bekleyen duygular varsa onalrı harekete gecırırsın okadar.arkadasın soledıgı sey anlamsız bana gore

aynen öyle kimse kimse için değişmez ben inanmıyorum, aşkından ölsede belki, binde bir ama içinde vardır o insanın o duygular dışa vurmayı öğretirsin sadece, yoksa mümkün değil

hıle hurdayla ne alakası varkı sevdıgın adamın ruhunu oksamak hıle olmasa gerek.dık baslılık herzaman ıcın kaybeden taraftır.benım esım benım ıcın degısmısse dedıgın gıbı gercekten sevıyor demektır.

hile hurda dediğim şu "içeten gelerek" değil de sırf istenilen bir şeyi elde edebilmek için eşe sevgiliye iyi davranmak, huyuna gitmek. bunlar size de yapılsa haz etmezsiniz muhtemelen. erkeğe de yapılmamalı. ama tabii ki amaç ruhunu okşamaksa okşayın bunun zaten adı sevmektir, yola getirmek değildir.

kişi tabii ki değişen yaşam koşulları ve hayatındaki kişiye göre biraz da olsa şekil alabilir ama benliğini özünü değiştirmez. ufak değişmler ve fedakarlıklar elbette sevgi belirtisi. ama özellikle zevklerine ve yapısına yönelik değiştirme çabası pek hoş bir şey değil. bakınız çaba diyorum yani. içten gelene laf etmedim. niyet de önemli

Son düzenleme:
hile hurda dediğim şu "içeten gelerek" değil de sırf istenilen bir şeyi elde edebilmek için eşe sevgiliye iyi davranmak, huyuna gitmek. bunlar size de yapılsa haz etmezsiniz muhtemelen. erkeğe de yapılmamalı. ama tabii ki amaç ruhunu okşamaksa okşayın bunun zaten adı sevmektir, yola getirmek değildir.

kişi tabii ki değişen yaşam koşulları ve hayatındaki kişiye göre biraz da olsa şekil alabilir ama benliğini özünü değiştirmez. ufak değişmler ve fedakarlıklar elbette sevgi belirtisi. ama özellikle zevklerine ve yapısına yönelik değiştirme çabası pek hoş bir şey değil. bakınız çaba diyorum yani. içten gelene laf etmedim. niyet de önemli

bak buna katılıyorum zaten sırf değiştirmek için isteklerini yaptırmak için değil ama evli kalabilmek için iki kişi orta yolu bulmalı, iki farklı insan birarada yaşamaya başlıyor, değişmez ama ayak uydurmak , karşındakinin beklentilerine hitab etmek zorundasın yoksa kendi hayatını kendi bildiğini okuyacaksan evliliğin anlamı nedir değil mi? ailesinden ayrı eve çıksın yaşasın kafasına göre.

acıklama bole olunca daha analsılır olmus tesekkurler :16: ıste bahsettıgımde ruhunu oksamak.yanı kadın bısey ıstedıgınde este yanasmadıgında azıcık kur yapmanın bı sakıncası yokkı.tabı sunu asla kastetmıyorum ben adamın boynuna takarım yuları nereye ıstersem oraya cekerım bu cok bencılce :47:

acıklama bole olunca daha analsılır olmus tesekkurler :16: ıste bahsettıgımde ruhunu oksamak.yanı kadın bısey ıstedıgınde este yanasmadıgında azıcık kur yapmanın bı sakıncası yokkı.tabı sunu asla kastetmıyorum ben adamın boynuna takarım yuları nereye ıstersem oraya cekerım bu cok bencılce :47:

zaten öyle bir erkeğide hiçbirimiz istemeyiz sanmıyorum, gururlu onurlu olacak, yanlışım varsa kabullenmeyecek ama beni kırmadan anlatacak hatalarımı.

var mı bunun bir yolu.ucundan kenarından tutup bi adamı düşünceli hale getrmek mümkün mü.daha ince olsun falan .:)

valla adamın içinde yoksa yapmaz kardeş..örnek vereyim ..benim koca ver yiyeyim ört yatayım cinsinden..ölsem bir bardak su vermez versede oflaya poflaya gavurun oğlu.. işinde çalışır ama evde ölse bir işin ucundan tutmaz..eşimin kardeşi kaynım ev kadınından bir farkı var o da cinsiyeti..:6:kadın olacak adammış müthiş ev işi yapar karısı gezer.kaynımda çalışıyor eşimle aynı işi yapar..düşün artık beş parmağın beşi bir değil..ikiside kardeş..biri anya biri konya..

valla arkadaşlar birbuçuk senedir evliiyim eşim beni seviyo eminim ama istediğim bişeyi güzel bir dille bile söylesem yapmıyor adam bu tamamen yetişme tarzıyla alakalı.eşim 15 gün önce işinden ayrıldı ben çalışıyorum eve gider gitmez yemek bulaşık vs derken ben yorgun düşüyorm birkere bile yardım edilcek bişe varmı demedi söyledim ama yine yok yine yok anca köşesinde oturur onu getir bu götür yemek oldumu der ben böyle bir evlilik hayal etmemiştim ama yaşıyorum ve kadın milleti sustuğu zaman hiçbişeylerine laf söylemediği zaman sizden iyisi yok ama kafana takılan bişe vardır söylemek istersin söylersin başlar kavgalar ben hiçbizaman istediğim şeyi yaptıramadım benim değişmemi çok istiyo ama ben ondan isteyince yaparım ederim keserim erkeğim ben demeler başlıyo.ben bi yol bulamadım bulan varsa sölesin tatlı dilde,öfkeli dilde bi etki göstermedi.yılanı deliğinden çıkaramadım:)

erkeklere yaptirmak degil kocalara yaptirmak olmali soru, sevgiliyken yaptiramiyosan zaten sevilmiyorsundur. marifet yuzukten sonra 'hala' yaptirabilmekte.

ay sanmıyorumm bazılarıı benimki her dediğimi yapıyor diyorr sonra görüyoruz aldatıldıklarını yada ayrıldıklarını :D
Erkeğin içinde vrsa zaten kedi gibi her dediğini yapar

ay sanmıyorumm bazılarıı benimki her dediğimi yapıyor diyorr sonra görüyoruz aldatıldıklarını yada ayrıldıklarını :D

nıye sanmayasınkı bu cok anormal deıl.esne deger evrıyor emekelrını goruyor ve oda uzerıne dusenı yapıyor benım esım cok rahat soluyorum ne ıstesem yapar bazen 1 hafatda bazen 1 ayda ama mutlaka yapar sızınkı yapmıyorsa yapanalrıda karalamanın mantıgı yok.sukur alatılmadımda ayrılmayada hıc nıyetım yok

böyle bir genelleme yapmak hiç doğru ve adil değil bence. adam yıllarca odundur da birden ilgi göstermeye başlar durduk yere sebep yokken bakarsın aldatıyormuş, hangi filmdi bu :)) görüyoruz aldatıyorlar hep dizilerden filmlerden canım, günlük hayatta kimin yaşantısını bu kadar iyi biliyoruz ki? belki çok iyiyiz diyor kadın ama içten içe biliyordur eşinin aldattığını,yada ilgi göstermediğini söyleyemez ki,yada bazı erkekler başkalarının yanında gösteriş yapmayı sever ;canım cicim evde yapmadığını bırakmaz bunlarda hep duyduklarımız aslını yine bilmiyoruz, sebep ne olursa olsun böyle bir genelleme yapılamaz.

Son düzenleme:
böyle bir genelleme yapmak hiç doğru ve adil değil bence. adam yıllarca odundur da birden ilgi göstermeye başlar durduk yere sebep yokken bakarsın aldatıyormuş, hangi filmdi bu :)) görüyoruz aldatıyorlar hep dizilerden filmlerden canım, günlük hayatta kimin yaşantısını bu kadar iyi biliyoruz ki? belki çok iyiyiz diyor kadın ama içten içe biliyordur eşinin aldattığını,yada ilgi göstermediğini söyleyemez ki,yada bazı erkekler başkalarının yanında gösteriş yapmayı sever ;canım cicim evde yapmadığını bırakmaz bunlarda hep duyduklarımız aslını yine bilmiyoruz, sebep ne olursa olsun böyle bir genelleme yapılamaz.

çevremde örnekleri olduğu için içimin rahatlığıyla böyle bir genelleme yaptım :)

nıye sanmayasınkı bu cok anormal deıl.esne deger evrıyor emekelrını goruyor ve oda uzerıne dusenı yapıyor benım esım cok rahat soluyorum ne ıstesem yapar bazen 1 hafatda bazen 1 ayda ama mutlaka yapar sızınkı yapmıyorsa yapanalrıda karalamanın mantıgı yok.sukur alatılmadımda ayrılmayada hıc nıyetım yok

karalamakmı??? bence konuyu cok farklı yöne cekiyosunuzz ben evlide değilim acıkcası sadece cevremden gördüklerimle yorum yaptım bunada karalıyor diyemezsiniz acıkca yorumumuda yazarım üstünüze alınmayın ;)) orasınıda allah bilir mutluluğunuz daim olsun

çevremde örnekleri olduğu için içimin rahatlığıyla böyle bir genelleme yaptım :)

çevrende örnekler olması demek başka genel demek başka, mesela çevresinde aptal kadınlar olan bir erkek deseki sana bütün kadınlar aptal sen itiraz edersin genelleme yapma dersin, oda çevremde aptal kadınlar olduğu için genellemeyi gönül rahatlıyla yaptım der aynen söylediğin gibi. üstelik evlilik dışardan gözlemlediğin gibi değil tatlım, içerde farklı dışarda farklıdır. kimi erkek dışarda terör estirir eşine kedi gibidir. kimiside tam tersi :) o yüzden genelleme demek bütün herkesi kapsar anlatabildim mi bilmem.

çevrende örnekler olması demek başka genel demek başka, mesela çevresinde aptal kadınlar olan bir erkek deseki sana bütün kadınlar aptal sen itiraz edersin genelleme yapma dersin, oda çevremde aptal kadınlar olduğu için genellemeyi gönül rahatlıyla yaptım der aynen söylediğin gibi. üstelik evlilik dışardan gözlemlediğin gibi değil tatlım, içerde farklı dışarda farklıdır. kimi erkek dışarda terör estirir eşine kedi gibidir. kimiside tam tersi :) o yüzden genelleme demek bütün herkesi kapsar anlatabildim mi bilmem.

ya sen kendin genelleme yaptığımı söylemişsin şekerim bende o yüzden çevremden örnekle genelleme yaptım ve çevremde 2-3 ü aşıyorsa bahsettiğim çiftler, genellememe katarım buda seni ilgilendirmez :) ve ben EVLİLİK olarak yapmadım İLK yorumumu yarası olan gocunur gibi bir durum olmus suan burda :D farkındaysann kocasını yada sevgilisini cok öven kisilerin coğunda hüsranlık var belki sende tanık olursun yakında...AYnen dediğin gibi içerdenn farklıı dışarıdann farklıı dısardaa abartırlar ama mutsuzdurlar bunu demek istedim bence tekrar oku yorumumu genellemeyi %95 gibi düşün

Benimkisi istedigimi yapar en azindan yapmak icin ugrasir.
Eger inatlasirsam donup bakmaz bile:))

ne istersen yapması farklı bir durum karalama fln da görmedim aldatılma farklı bir kavram kimse aldatıldım demez ki aldatma kişilerle ilgilidir kişi gelip sevgili kocacım ben seni aldatıom ya da sevgili karıcım seni aldatıroum demez :D ve aldatma görecelidir güzel bir kız görür erkek sonucta wayy be demesi bilee bir aldatmadır onu hayal etmesi eşinin beynine giremeyeceğine göre bunu bilemezssin o yüzden aldatılmadım aldatılmam deme insanız sonucta evrim geciren yaratıklarız büyük konusmamak gerekir

sohbet etmeyi bilmeyen insanlarla birşeylerde paylaşılmıyor arkadaş hemen polemiğe dönüştürüyorlar olayı.

bu cümleye istinaden yazmıştım o msj ımı.genelleme yaptığını kabul ediyosun sonuçta. çevrende 2 3 kişinin yaşaması demek herkesin aldatacağı anlamına gelmez.sizi hırçınlaştıran ne anlamadım ,yoksa kimse kötü birşey söylemedi burda size herkes yorum yapıyor, özgürce.kimse yorum yapmayın demedi, genellemek haksızlık olur dedik.

ya sen kendin genelleme yaptığımı söylemişsin şekerim bende o yüzden çevremden örnekle genelleme yaptım ve çevremde 2-3 ü aşıyorsa bahsettiğim çiftler, genellememe katarım buda seni ilgilendirmez :) ve ben EVLİLİK olarak yapmadım İLK yorumumu yarası olan gocunur gibi bir durum olmus suan burda :D farkındaysann kocasını yada sevgilisini cok öven kisilerin coğunda hüsranlık var belki sende tanık olursun yakında...AYnen dediğin gibi içerdenn farklıı dışarıdann farklıı dısardaa abartırlar ama mutsuzdurlar bunu demek istedim bence tekrar oku yorumumu genellemeyi %95 gibi düşün

ben eşimi övmüyorum zaten, muhabbetin ortasından girdiğinden anlayamadın belliki? sadece, böyle iyi davrananları görüyoruz sonra ya ayrılıyor yada aldatıyor demişsin ki, yani her iyi davranan sonra aldatıyor ayrılıyor gibi yazmışsın,bende o yüzden genelleme yapmak haksızlık olur demiştim,o zaman %95 aldatıyor deseydin . genel herkesi kapsar.yarası olan gocunmuyor burda adil olmaya çalışıyoruz. senin bir yaran var belli ki, bir bayan için ne kadar kaba seni ilgilendirmez falan,sana ne söyledikte hararetlendin,yorum yapma diyen yok ki , yorumuna karşılık bizde yorum yaptık,insanlar konuşarak anlaşır ya duymuş muydun ? şurda kibarca sohbet ediyoruz,konuşma adabından haberi olmayan yazamasa keşke buraya,yakında tanık olmam inşallah eşimlede yaşamam inşallah tabi kastettiğin buysa(övüyosun yakında görürsün demek istediysen üstü kapalı), Allah herkesin kalbine göre versin ama burda sohbet ederken kabalaşmanın ne anlamı var ? ben hep düşünürüm ama bazen sende düşünmeyi dene olur mu mesela insanlarla konuşurken yazışırken, bu kadar sivri dil bayan için iyi değildir.sana daha bişey demeden tırnaklarını çıkarırsan işte o zaman söylediklerin başına gelir Allah korusun hiç istemem, düşmanım olsa Allah başına vermesin.

karalamakmı??? bence konuyu cok farklı yöne cekiyosunuzz ben evlide değilim acıkcası sadece cevremden gördüklerimle yorum yaptım bunada karalıyor diyemezsiniz acıkca yorumumuda yazarım üstünüze alınmayın ;)) orasınıda allah bilir mutluluğunuz daim olsun

ne istersen yapması farklı bir durum karalama fln da görmedim aldatılma farklı bir kavram kimse aldatıldım demez ki aldatma kişilerle ilgilidir kişi gelip sevgili kocacım ben seni aldatıom ya da sevgili karıcım seni aldatıroum demez :D ve aldatma görecelidir güzel bir kız görür erkek sonucta wayy be demesi bilee bir aldatmadır onu hayal etmesi eşinin beynine giremeyeceğine göre bunu bilemezssin o yüzden aldatılmadım aldatılmam deme insanız sonucta evrim geciren yaratıklarız büyük konusmamak gerekir

ne desem bılemedım :1::1::1: gulup geceyım en ıyısı polemıge hıc gerek yok arkaasında dedıgı gıbı yarası olan gocunur.

esımle avm ye gıderız ve asırı uc gıyınmıs bı bayan gorurum aaa yuh baksana bı derım banane ya ısterse hıc gıymesın.der.cok sukur guvenım tam ne goz ve fıılı aldatmaya maruz kalmadım.ha sıze gore ınanılması guctur belkı cok sık yasadıgınız bı durumdur :9: bılemem ama ole adamalr hala yasıyor en azından cevremdekıelr ve bnm sahıp oldugum herkes bole evıne baglı esıne asık cok sukur bolebı ese ve cevreye sahıbım.ben sadece arkadas hıc sanmam dedıgı ıcın yorum yaptım.oda bekarmıs ınsallah oda sanmadıgı gıbı bı ıse sahıp olur ve bugunlerı anımsayıp bana hak verır :3::3::3: yanı bır erkegın esının ıstekelrıne elınden geldıgınce yetısmeye calısması neden sıze kotu gelıyor anlamıyorum .nılpery hanım hıc bıekılde aldatılmadım dıye cok rahat soleyebılıyorum ne mutlukı.bunun ıcınde saglam sebeplerım var.bunları bruda acıklamak zorudna dıelım yada ızah etmek zorunda.sızın dedıgınız gıbıde her erkek aldatmıyor.bole bı genelle yapılamaz.

Back
X