- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi lahanabebekk
sohbet etmeyi bilmeyen insanlarla birşeylerde paylaşılmıyor arkadaş hemen polemiğe dönüştürüyorlar olayı.
bu cümleye istinaden yazmıştım o msj ımı.genelleme yaptığını kabul ediyosun sonuçta. çevrende 2 3 kişinin yaşaması demek herkesin aldatacağı anlamına gelmez.sizi hırçınlaştıran ne anlamadım ,yoksa kimse kötü birşey söylemedi burda size herkes yorum yapıyor, özgürce.kimse yorum yapmayın demedi, genellemek haksızlık olur dedik.
ben eşimi övmüyorum zaten, muhabbetin ortasından girdiğinden anlayamadın belliki? sadece, böyle iyi davrananları görüyoruz sonra ya ayrılıyor yada aldatıyor demişsin ki, yani her iyi davranan sonra aldatıyor ayrılıyor gibi yazmışsın,bende o yüzden genelleme yapmak haksızlık olur demiştim,o zaman %95 aldatıyor deseydin . genel herkesi kapsar.yarası olan gocunmuyor burda adil olmaya çalışıyoruz. senin bir yaran var belli ki, bir bayan için ne kadar kaba seni ilgilendirmez falan,sana ne söyledikte hararetlendin,yorum yapma diyen yok ki , yorumuna karşılık bizde yorum yaptık,insanlar konuşarak anlaşır ya duymuş muydun ? şurda kibarca sohbet ediyoruz,konuşma adabından haberi olmayan yazamasa keşke buraya,yakında tanık olmam inşallah eşimlede yaşamam inşallah tabi kastettiğin buysa(övüyosun yakında görürsün demek istediysen üstü kapalı), Allah herkesin kalbine göre versin ama burda sohbet ederken kabalaşmanın ne anlamı var ? ben hep düşünürüm ama bazen sende düşünmeyi dene olur mu mesela insanlarla konuşurken yazışırken, bu kadar sivri dil bayan için iyi değildir.sana daha bişey demeden tırnaklarını çıkarırsan işte o zaman söylediklerin başına gelir Allah korusun hiç istemem, düşmanım olsa Allah başına vermesin.
hayır cnm allah korusun hıc bır bayan hemcınsımın aldatılmasını ve aldatmasını ıstemem.bız kadınlar hersyeımızden erkekelre gore daha fazla odun verıyoruz aldatılmayı asla haketmıyoruz.o ole dedı dıye kurt dusurme aklına cok dızı ızleme sendromu bu bosver.polemık buumesın.konu sahıbesıne saygısızlık etmeyelım.