Erkeğe istediğini yaptıran bayanlarrrr??????????

sohbet etmeyi bilmeyen insanlarla birşeylerde paylaşılmıyor arkadaş hemen polemiğe dönüştürüyorlar olayı.

bu cümleye istinaden yazmıştım o msj ımı.genelleme yaptığını kabul ediyosun sonuçta. çevrende 2 3 kişinin yaşaması demek herkesin aldatacağı anlamına gelmez.sizi hırçınlaştıran ne anlamadım ,yoksa kimse kötü birşey söylemedi burda size herkes yorum yapıyor, özgürce.kimse yorum yapmayın demedi, genellemek haksızlık olur dedik.

ben eşimi övmüyorum zaten, muhabbetin ortasından girdiğinden anlayamadın belliki? sadece, böyle iyi davrananları görüyoruz sonra ya ayrılıyor yada aldatıyor demişsin ki, yani her iyi davranan sonra aldatıyor ayrılıyor gibi yazmışsın,bende o yüzden genelleme yapmak haksızlık olur demiştim,o zaman %95 aldatıyor deseydin . genel herkesi kapsar.yarası olan gocunmuyor burda adil olmaya çalışıyoruz. senin bir yaran var belli ki, bir bayan için ne kadar kaba seni ilgilendirmez falan,sana ne söyledikte hararetlendin,yorum yapma diyen yok ki , yorumuna karşılık bizde yorum yaptık,insanlar konuşarak anlaşır ya duymuş muydun ? şurda kibarca sohbet ediyoruz,konuşma adabından haberi olmayan yazamasa keşke buraya,yakında tanık olmam inşallah eşimlede yaşamam inşallah tabi kastettiğin buysa(övüyosun yakında görürsün demek istediysen üstü kapalı), Allah herkesin kalbine göre versin ama burda sohbet ederken kabalaşmanın ne anlamı var ? ben hep düşünürüm ama bazen sende düşünmeyi dene olur mu mesela insanlarla konuşurken yazışırken, bu kadar sivri dil bayan için iyi değildir.sana daha bişey demeden tırnaklarını çıkarırsan işte o zaman söylediklerin başına gelir Allah korusun hiç istemem, düşmanım olsa Allah başına vermesin.

hayır cnm allah korusun hıc bır bayan hemcınsımın aldatılmasını ve aldatmasını ıstemem.bız kadınlar hersyeımızden erkekelre gore daha fazla odun verıyoruz aldatılmayı asla haketmıyoruz.o ole dedı dıye kurt dusurme aklına cok dızı ızleme sendromu bu bosver.polemık buumesın.konu sahıbesıne saygısızlık etmeyelım.

sohbet etmeyi bilmeyen insanlarla birşeylerde paylaşılmıyor arkadaş hemen polemiğe dönüştürüyorlar olayı.

bu cümleye istinaden yazmıştım o msj ımı.genelleme yaptığını kabul ediyosun sonuçta. çevrende 2 3 kişinin yaşaması demek herkesin aldatacağı anlamına gelmez.sizi hırçınlaştıran ne anlamadım ,yoksa kimse kötü birşey söylemedi burda size herkes yorum yapıyor, özgürce.kimse yorum yapmayın demedi, genellemek haksızlık olur dedik.

ben eşimi övmüyorum zaten, muhabbetin ortasından girdiğinden anlayamadın belliki? sadece, böyle iyi davrananları görüyoruz sonra ya ayrılıyor yada aldatıyor demişsin ki, yani her iyi davranan sonra aldatıyor ayrılıyor gibi yazmışsın,bende o yüzden genelleme yapmak haksızlık olur demiştim,o zaman %95 aldatıyor deseydin . genel herkesi kapsar.yarası olan gocunmuyor burda adil olmaya çalışıyoruz. senin bir yaran var belli ki, bir bayan için ne kadar kaba seni ilgilendirmez falan,sana ne söyledikte hararetlendin,yorum yapma diyen yok ki , yorumuna karşılık bizde yorum yaptık,insanlar konuşarak anlaşır ya duymuş muydun ? şurda kibarca sohbet ediyoruz,konuşma adabından haberi olmayan yazamasa keşke buraya,yakında tanık olmam inşallah eşimlede yaşamam inşallah tabi kastettiğin buysa(övüyosun yakında görürsün demek istediysen üstü kapalı), Allah herkesin kalbine göre versin ama burda sohbet ederken kabalaşmanın ne anlamı var ? ben hep düşünürüm ama bazen sende düşünmeyi dene olur mu mesela insanlarla konuşurken yazışırken, bu kadar sivri dil bayan için iyi değildir.sana daha bişey demeden tırnaklarını çıkarırsan işte o zaman söylediklerin başına gelir Allah korusun hiç istemem, düşmanım olsa Allah başına vermesin.

yemin ederimm yazdıklarınaa güldümm :D farkındamısın kac senedir üyeyim bu foruma ve sor bakalım hiç birisiyle polemiğe girmişmiyim? farkındaysan İLK YORUMUM gayet konuya açan arkadaşa cvp olarak verilmiş birşey sadece onun yazdığına cevap verdim ve sohbet etmeyi bilmeyen derken onuda cözemedim ben hırçınlasmadım benim adabım bu ve kadına yakısmayan bir üslupta değil genelde şekerim ve canım derim ama kasıldıysan demem ksuura bakmayasın..Ayrıca çevremde 2-3 kişi yaşadı demiyorum 2-3 kişiden fazlası yasadıysa ;) ve sohbete sonradan dahil olmadım dediğim gibi konuyu acn arkadasla muhattaptım siz atladınızzz :D tekrar dile getiriyorum anlamadan yorum yapmıssınız ilk mesajımdaaaa diyorum ki ; eşlerini övenler var ay yapmaz etmez derler ama bilmezlerki tekmeyi yerler ama bazıları var hiç övmezz hatta guvenmezz ama onların esi en sadık olanıdır yani burda size kast edilmis bir cümle yok atlamıssınız :D ayrıca benim yaram yok allaha sukur bu konuda hic bi zaman sevgilimden emin bir sekilde konusan bayan değildim olmamda :))) :54:

Son düzenleme:
hayır cnm allah korusun hıc bır bayan hemcınsımın aldatılmasını ve aldatmasını ıstemem.bız kadınlar hersyeımızden erkekelre gore daha fazla odun verıyoruz aldatılmayı asla haketmıyoruz.o ole dedı dıye kurt dusurme aklına cok dızı ızleme sendromu bu bosver.polemık buumesın.konu sahıbesıne saygısızlık etmeyelım.
yok canım içime kurt düşmedi zaten, büyük konuşmam sadece ben yaşamam demem, o yüzden dedim Allah şaşırtmasın kimseyi.ne bileyim cümleye şekerim diye başlaması cümlenin devamında seni ilgilendirmez sözüyle hiç bağdaşmıyor sencede öyle değil mi? üstelik kimseye kötü birşey söylemedik, sadece genelleme yapmak haksızlık olur dedim, sana ne denilmesini hakadecek bir sözcük mü sence? aman ya bir daha dili ayakkabı numarasından büyük olan bayanlarla konuşmam :)) hatırlat olur mu.

yok canım içime kurt düşmedi zaten, büyük konuşmam sadece ben yaşamam demem, o yüzden dedim Allah şaşırtmasın kimseyi.ne bileyim cümleye şekerim diye başlaması cümlenin devamında seni ilgilendirmez sözüyle hiç bağdaşmıyor sencede öyle değil mi? üstelik kimseye kötü birşey söylemedik, sadece genelleme yapmak haksızlık olur dedim, sana ne denilmesini hakadecek bir sözcük mü sence? aman ya bir daha dili ayakkabı numarasından büyük olan bayanlarla konuşmam :)) hatırlat olur mu.

:9: ne desem bılemedım.haklısın allah sasırtmaısn ınsallah kımsenın basına gelmesın bu durum.uslup onemlı tabı o yuzden benden tek yorum cıkmaz sendende cıkmazsın bosver.

Benimki adam en garip sanırım; dönemsel.. :47::47:
Bir dönem, (mesela 1 hafta) ölecek romantiklikten, aşk komasına gireceğiz neredeyse.. Bir dönem ( 1-2 hafta diyelim) odunluktan çatlayacağız içimizden orman çıkacak..
Şu periyot olayı, aptal etti beni yemin ederim. :47: :1::1::1:
Havadan mıdır, başka su mu içiyor anlamıyorum. :1::1:

hahahahahah:52::52::52: ay sen çok yaşa emi kız öldüm gülmekten :52:

benimkinin suyuna gideceksin.. ozaman yapar.. ama inadi tutmayacak..

ben cok sey istemiyorum sadece anlayis, ve ask ask askk....tutkuu .. :23: :23: :23::16::16::16:

valla daha fazlasını istemem zaten, istemen şiir mi okuyacakmış okumasın tv den gözünü ayırıp 5 dk sohbet etsin gözümün içine baksın diye kırk takla atıyorum.

aynen canım bende senin gibiyim adam evlilik yıldönümünü bile kutlamaktan aciz, msj atıyorum arkadaşlarının yanındaymış ben sürekkli msj atıyomuşum bütün akşamının içine ediyomuşum vs. bi ben olamadım dediğini yaptıran kadınlardan. nasıl olunur çözemedim. adam hangi yol olursa olsun nafile işe yaramıyor...şansıma tüküreyim..

aynen canım bende senin gibiyim adam evlilik yıldönümünü bile kutlamaktan aciz, msj atıyorum arkadaşlarının yanındaymış ben sürekkli msj atıyomuşum bütün akşamının içine ediyomuşum vs. bi ben olamadım dediğini yaptıran kadınlardan. nasıl olunur çözemedim. adam hangi yol olursa olsun nafile işe yaramıyor...şansıma tüküreyim..

yalnız değilsin :))))

Benim eşim her dediğimi yapar, yeterki ağzımdan bir kere çıksın.

Hatta fazlasını da yapar, ben istemeden de seveceğim bir çok şeyi yapar.

Ama bende bu durumdan nedense memnun değilim.

Geçenlerde eşime dedim ki ya sen benim her dediğimi yapıyorsun, her dediğimi yapma, biraz yor beni, bende karşına geçiyim sana cilveleniyim, nazlanıyım, bazen ısrar ediyim.

Gözlerimin taaa içine bakarak ve gülerek sen iyimisin ya, Allahtan belanı mı istiyorsun dedi.

Benim eşim her dediğimi yapar, yeterki ağzımdan bir kere çıksın.

Hatta fazlasını da yapar, ben istemeden de seveceğim bir çok şeyi yapar.

Ama bende bu durumdan nedense memnun değilim.

Geçenlerde eşime dedim ki ya sen benim her dediğimi yapıyorsun, her dediğimi yapma, biraz yor beni, bende karşına geçiyim sana cilveleniyim, nazlanıyım, bazen ısrar ediyim.

Gözlerimin taaa içine bakarak ve gülerek sen iyimisin ya, Allahtan belanı mı istiyorsun dedi.

:)) ama haklıııı :)
demek ki herşeyin fazlası sıkıyor sende haklısın ama kıymetini bil gülüm :)Allah bugününü aratmasın inşallah.
valla bizdede genelde eşimin istediği olur.ben zaten çok şey istemem istediğimlede kalırım genelde :(aman ne yapalım öyle böyle geçiyor hayat.

Son düzenleme:
:)) ama haklıııı :)
demek ki herşeyin fazlası sıkıyor sende haklısın ama kıymetini bil gülüm :)Allah bugününü aratmasın inşallah.
valla bizdede genelde eşimin istediği olur.ben zaten çok şey istemem istediğimlede kalırım genelde :(aman ne yapalım öyle böyle geçiyor hayat.

Gerçekten de herşeyin fazlası zarar, dozunda olması gerekiyor.

biz kadınlar çok zor ve anlaşılmaz yaratıklarız ha,çok ilgi gösterse ilgiden bunalıyoruz az ilgi gösterse öküz diyoruz anamm ne bu böyle:9:

bende eşime istediğim bir çok şeyi yaptırabilme şansına sahip biriyim şükür ki
tabi bunu çokta abartmıyorum
canım bişey mi istedi gider alır gelir
param mı yok hemen verir
evde kumanda bendedir
annemlerde olmam şartıyla eve ondan sonra gelebilirim falan
hem çok sıkmıyor beni hemde hemen hemen her istediğimi yapar sağolsunn..
tabi bu hali kafasına taş düştükten sonraki hali o ayrı:1::1::1::1:

bende eşime istediğim bir çok şeyi yaptırabilme şansına sahip biriyim şükür ki
tabi bunu çokta abartmıyorum
canım bişey mi istedi gider alır gelir
param mı yok hemen verir
evde kumanda bendedir
annemlerde olmam şartıyla eve ondan sonra gelebilirim falan
hem çok sıkmıyor beni hemde hemen hemen her istediğimi yapar sağolsunn..
tabi bu hali kafasına taş düştükten sonraki hali o ayrı:1::1::1::1:

hangi taştansa söyleyinde bende benimkinin başına bizzat fırlatayım o taştan :1::1::1:

Back
X