Erkeğe istediğini yaptıran bayanlarrrr??????????

tatlim her erkek farkli sanirsam biz sevgiliyken esim valla totosuna bile takmiyordu beni ne cok uzerdi her geldiginde ayrilalim ben yapamiyorum derdi bende birkeresinde ok dedim tam 2 ay aramadim sormadim dogum gunumde kendi msj atti seni buralarda ozleyen var unutamadi diye bende elime gecmis oyle kolaymi :27:gercekdenmi senin yerin cokdan doldu yazdim kapimda bitti cabuk disari cik diye:52:ama dedigim gibi tiinnnlamiyordu sevgiliyken ne zaman nisanlandik adam o gundur uzerime titriyor evlenincede bir kac defa gardolapa saklanip geri dondum diye not yazip aklini almisligimda var :27:gece vakti butun ucak seferlerinde beni aramis deluuuu gibi :9:en son gardolapin icinde uyumusum teeee Sabah cikdim tabiki soylemedim gardolapda sabahladim diye seni birakip gidemedim dedim sakin bir daha deneme bile dedi resmen canim gitti zannettim dedi ahanda 2 .ci koz gecti elime ciddi soyluyorum cok uzerime titrer:46:simdi artik kapidan koysa bacadan girerim artik bana ait 3 evladim var ama sagolsun esim anasi babasi bile 2. kademededir onceligi ilk benim ve cocuklar :23:burdan tesekkur edeyim kendisine bariiiii belki birgun gorurde okur:1:

hehe sen çözmüşsün olayı ya :)))

Evlendikten sonra positiv anlamda degisenini gördünüzmü hiccc:26:

Benim nisanlim az pisirikta ondan soruyorum:1:

Giyime kusama karisir ama annesi dir dir etmesin diye susmayi secer genelde napcam bennnnn:43: Bu arada basak burcu :21:

ben eşimle zamanında çok sorunlar yaşadım. ama nasıl olduysa oldu 1 yıldan beri melek oldu mübarek. istediğim her şeyi yaptırabiliyorum. hatta söylememe gerek kalmıyor. ev içinde huzurumuz allahıma şükür çok güzel. ayrıca bi romantik oldu , bi değişti... oğlumuz uyumaya gidince .. başbaşa kaldık nasıl değerlendirelim diye döner durur etrafımda. dağınıklığı olsun, bazı kabalıkları olsun hala var tabi ama nasıl değişti.. ne yaptım onu bilmiyorum :) gerçi evimiz yoktu, maddi sıkıntılarımız çoktu, borcumuz vardı.. ailevi sorunlarımız vardı. şimdi hiçbir sorunumuz kalmadı.belki de hayatımız oturmaya başladı anca anca eşimde huzuru mutluluğu farkına vardır. yani çevresel etkenler de çok etkiliyor ilişkiyi bu benim fikrim tabiki

çok haklısın ya.insanın kafası bı yere takılınca ne çiçek böcek görüyor ne de adamın gözü görüyor.en temeli huzur ve 2kişilik hayat sanırsam

valla adamın içinde yoksa yapmaz kardeş..örnek vereyim ..benim koca ver yiyeyim ört yatayım cinsinden..ölsem bir bardak su vermez versede oflaya poflaya gavurun oğlu.. işinde çalışır ama evde ölse bir işin ucundan tutmaz..eşimin kardeşi kaynım ev kadınından bir farkı var o da cinsiyeti..:6:kadın olacak adammış müthiş ev işi yapar karısı gezer.kaynımda çalışıyor eşimle aynı işi yapar..düşün artık beş parmağın beşi bir değil..ikiside kardeş..biri anya biri konya..

kıyaslama olunca insanın siniri daha çok bozuluyr ya.anlıyorum seni ama giidp böyle böyle bak kardesıne desen yıne kadında sorun bulurlar

Benim eşim her dediğimi yapar, yeterki ağzımdan bir kere çıksın.

Hatta fazlasını da yapar, ben istemeden de seveceğim bir çok şeyi yapar.

Ama bende bu durumdan nedense memnun değilim.

Geçenlerde eşime dedim ki ya sen benim her dediğimi yapıyorsun, her dediğimi yapma, biraz yor beni, bende karşına geçiyim sana cilveleniyim, nazlanıyım, bazen ısrar ediyim.

Gözlerimin taaa içine bakarak ve gülerek sen iyimisin ya, Allahtan belanı mı istiyorsun dedi.

:))) sen ne cevap verdin

erkeğe istediğini yaptıran bayanlar??
benim o benim :))
istediğim de çok şey değil; başbaşayken-telefondayken bana şarkılar söylesin,şiirler okusun,bazı sabahlar uzun uzun aşkını anlatan mesajlar yazsın,beni her daim kucağına alsın,aydönümlerimizi unutmasın...
yani genel olarak sevgiliden beklentim bunlar ve ennn öküzüne de denk gelsem zamanla bu açıdan istediklerimi yaptırdım :)
Gerçekten benimle bişiler paylaşıp da telefonda uyutmak için şarkı söylemeyen yoktur,sesleri ne kadar kötü olsa da =)))
altın kural : istediğini yapınca çok mutlu olman.
Bu onlara davranışı tekrar ettirmek için cesaret verir.
ben kendi örneklerimin üstünden gideyim,sen kendine uyarlarsın...
Mesela hava hafif kararmış,biz de piknik yapıyoruz.Şöyle bi dizine kıvrılır,şarkı söylemesini isterim.Hatta alışana kadar beraber söyleriz,bir ikiden sonra zaten hep söyler,dAha da gocunmaz :)) bitirdikten sonra böööyle parlayan gözlerle bakar,eve gider gitmez de beni çok mutlu ettiğiyle ilgili bi mesaj atar pekiştireç görevi görürürüm...Bunu alışkanlığa dökmek için çeşitli zamanlarda tekrarlarım.Meselaa ayrı şehirlerdeysek,çok özledim muhabbetinde "hadi aşkım şarkı söylesin de ben de mutlu mutlu uyiim" falan şeklinde..
sonraa herşeyi devletten beklememek lazım.Hep o iyi davransın,hep o alttan alsın falan değil.Eski sevgilim "sen padişahın güzel kızı ben keloğlan zaten" demişti bi kere.Çok içime oturdu o benzetmesi.Hakkaten ne kadar kendimizi prenses olarak görsek de kezbanlığın alemi yok,hepimiz insanız :) biraz totomuzu yere indirip bize nasıl davranılmasını istiyosak öyle davranmalıyız.
Meselaaa uzun ve sevgi dolu günaydın mesajları almak istiyorsam (zaten alınır da,böyle şeyler yapmayan bi kalasa denk gelmişsem) ben atıyodum mesajları.Böyle biiir,ikiii...ne zaman hislenirsem :) bi süre sonra karşı taraf da alışıyo normalleştiriyo ve benimsiyo bu durumu,o da sana yazmaya başlıyo.Eğer yazmıyosa biraz kırıldığınızı ve beklediğinizi belli edebilirsiniz :)
sonraaa ben mesela ay dönümlerime çok önem veririm.Tanışır tanışmaz çıkmaya başladığım için belli bi tarihimiz olur hep:17: bunda da altın kural ne kadar önem verdiğini belli etmek ve tatlı dille konuşmak. Mesela "seninle dolu dolu geçen 3. ayımız,günleri sayacak kadar güzel bi ilişki yaşattığın için teşekkür ederim vs vs.." Eğer unutursa da küsüveriririm birazcık, unuttum diye gönlümü almaya çalışırken telefon takvimine hatırlatma eklettiririrm,bi daha da sıkıyosa unuttum desin :1::1:
ya da hediye konusu.Benim gecen sene terkettiğim sevgilim,anlatamam yani.
Dünya odunuydu.bi insan bu kadar kompliman bilmez olamaz :)
Hediyeyle kutlamayla falan hiç işi olmamış o güne kadar.Ama karşısındaki yengenç olunca tabii her özel günümüzü istediğim gibi kutlarken bulmuştu kendini:))
mesela 14 şubata 20 gün falan kalmış,konuşma arasında "aşkımm,sana öyle bi hediye hazırlıyorum ki-bana ne alırsan al yanında sönük kalır :-* " falan demiştim.Yani yengenççeden türkçeye çevrilişi "14 şubatta sana kendi ellerimle hediye yapıyorum,kutlamazsan baştan savıcı bişi yaparsan karnını deşerim,bilmiş ol" demek =)))
o odun mesela,odun haliyle bana çok cici bi aşk gazetesi yapmıştı :)
olmaz diye bişi yok yani,yontmasını bileceksin.Tatlı dilli olacaksın...

amma uzun yazmışım,ama napiim,konuyu sevdim :))

he bi de şey var.Ben hayatta kıyafetlerime karıştırmam,sevgilim "bu çok kısa" falan dediyse "salaktım ve anlamamıştım giyerken,sağol uyardığın için" der giyerim :) mesela bi elbisemi hiç beğenmiyodu,söylemişti giyme bunu diye.Naaptım?
kısa bi ayrılıktan sonra yanıma geldiğinde giyindim.Zaten çuval da giysem o an güzel gelirdim ona.Haliyle çok güzelsin iltifatları falan..Ondan sonra laf edemedi o elbiseye,sonuçta "ama beğenmiştiiiiin,o gün de giymiştiiiiim" falan dedim hep :p

bu arada herşeyden önce seni mutlu etmeyi sevecek birisini bulmak gerekiyo,yoksa ne yapsak nafile :-/

inşallah çok mutlu olursunuz,ben de yeni bir kalp çarpıntısı bulurum da bunca taktiğim boşa gitmez :p :p

daha fazla öneri istiyoruzzz :)

Tatlı dil hoşgörü az eleştiri çok gulumsemek ;) ha bide birazcık adamın içinde olacak yani tek taraflı olmuyo ama eğer degismiyosa zorlama o şekilde mutlu olmaya bak yoksa her ikinizde mutsuz olursunuz ha bide degistirmek istediğini ona belli etme gurur yapar

Buyurun ben :KK49: valla bunun yolu falan yok. Bugüne kadar bi şey isterken kırmızı gecelik giymedim adamı yatak odasına atmadım seks esnasında bi şey istemedim. Seviyorum aşığım o da öyle olduğundan sanırım, bazen biraz tartışarak küsüp barışarak da olsa birbirimizin isteklerini yapıyoruz kolay ikna oluyoruz.

Tatlı dil hoşgörü az eleştiri çok gulumsemek :KK66: ha bide birazcık adamın içinde olacak yani tek taraflı olmuyo ama eğer degismiyosa zorlama o şekilde mutlu olmaya bak yoksa her ikinizde mutsuz olursunuz ha bide degistirmek istediğini ona belli etme gurur yapar
Sevgiliyken demi Böyle acaba :)

Buyurun ben :KK49: valla bunun yolu falan yok. Bugüne kadar bi şey isterken kırmızı gecelik giymedim adamı yatak odasına atmadım seks esnasında bi şey istemedim. Seviyorum aşığım o da öyle olduğundan sanırım, bazen biraz tartışarak küsüp barışarak da olsa birbirimizin isteklerini yapıyoruz kolay ikna oluyoruz.
Helal olsun. Hic mi tüyo yok ya.

Anladim...kocam değilde benmişsim odun.
ben böyle cilveleşmeyi bilmem, pohpohlamayi pohpohlanmakdan nefret ederim,sert dilliyim ve aşkim muşkum sözleri yok.
Eşim zaten söyler ; sen istemesini bilmiyon der.
odun odun kütük olduk.....

Back
X