Erkeğe istediğini yaptıran bayanlarrrr??????????

Peki arkadaşlar size bir soru :

Herşey güzel giderken dün akşam bana sorduğu bir soru yüzünden kapattık . Ki zaten o kadar bekledim 5 dakika konuştuk. Ben gerildim bu da gergindi zaten . Sonra daha 5 dakika olmadan kapatınca bende kızdım kapat ya kapat dedim. Sonra bana hemen attığı mesaj şu. Sen it mi azarliyon beni deli etme kalbini kirmayim iyi geceler. Ve saat daha 21: 30 bunu derken. Bende nerde kızdım sana dedim . Oda uzatmıyorum sus iyi geceler demiş. Bende peki iyi geceler dedim ve 1 saat geçince bir mesaj attım uzun bi mesaj iste sen benim erkegimsin ama böyle davranman beni çok üzdü gibisinden. Ben sakinlestim yani. Sonra sakince anlattım. Cevap yok. Sabah günaydın diye mesaj attı günaydın hayırlı işler kolay gelsin dedim . Bu arada özel deyim . Yengeç erkeği. Nasıl davranmalıyım. Özelikle yengeç burcu ile ilgilenenler için diyorum. ? Napiyim bundan sonra tartışma olduğunda . Ve genel nasıl davranmalıyım?

hiç öyle cilveli biri değilimdir gaz da vermem ama eşim genelde benım ısteklerıme değer verır
bu yapı ıle alakalı
zorla yaptırılan bırsey değil

Çok güzel anlatmışsın allah daim etsin
Ben de aynı taktiklerden gittim gittim de noldu
Eğer Gerçek bi öküzle beraberseniz onun asla değiştirilemez olduğunu öğrendim
Olmayınca olmuyor işte

Bu yazı da en çok neye takıldım biliyor musun?

Sen benim erkeğimsin lafına.Bir tek ben miyim bunu kullanmamaya yeminli.

Sadece sevgilin değil mi bu senin??

O kadar rahatsız ediyor ki bu cümle beni.Bu teslim olmuşluk cümleleri beni hep rahatsız ediyor.

Bir erkeğin ''Kadınım'' demesi güzel gelebilir,ama kadının 'Erkeğimm '' demesi olmuyor bana göre.

Yeşilçam dan mıdır nedir,aklımda kötü bir yer etti.

Valla o alıştırdı . Çünkü bana kadınım der ara sıra . Ve telefonda böyle seslenince tabi efendim aşkım demek olmuyor. Bide yeni sevgili değiliz o yüzden. Oda der yani. Ama su an ki duruma çok üzgünüm

Yengeç erkegi genel olarak böyle sanırım hikaye o kadar tanıdık ki
Üstüne çok düşme tartıştığınız konuyu tekrar açma özür dilemek için dahi olsa.Biraz zaman ver eğer akıllı biriyse hatasını anlar ve söyler benimki öyle en azından.
Yengeç erkeginden hemen özür beklememek lazım sinirlerini kendi içlerinde hallediyolar sonra sıra özüre geliyor benim gördüğüm

Evet aynen öyle oldu su anda. Ve insan şöyle diyor. Yine ben ne kadar üzüldüm ya. Hep bunu diyorum. Uzulmeyim barışırız falan ama yok . Her seferinde ayni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…