Erkeğe istediğini yaptıran bayanlarrrr??????????

Zihniyeti cahil olan biri doktor olur ya hani cehalet baki kalır, buda öyle birşey. İçinde incelik romantiklik vs vs olmayan adama bunu aşılayamazsın içinde olcak.

Bu konuda hic sorun yaşamadığım için bilmiyorum sanırım kisilik meselesi benim eşim benim isteklerime kolay kolay hayır demez hayır dediği çok nadirdir o zamanda ben ısrar etmem

var mı bunun bir yolu.ucundan kenarından tutup bi adamı düşünceli hale getrmek mümkün mü.daha ince olsun falan .:)
O olay o an icin isine gelen bi durumsa cok guzel ince olabiliyolar ne gâvur bu erkekler derdi bir sadıçım :))
Şaka bi yana ödüllendir cezalandır da etkili bi yöntem

Sevgiliyken demi Böyle acaba :)
Sevgiliyken hersey farklı oluyo zaten birbirinize katlaniyosunuz her hareketiniz birbirinize sevimli geliyo şimdiden yorulmayin bunlarla ha çiçek böcek almasını istiyosan da ağzına söyleye söyleye kafasına sokacaksin

Kııız bnm herifle bn 4 sene evlenmeden önce 3 senedirde evliyiz 7 senedir cicek istiyorum bi istemede aldi bide doguma istedim kafasina kaka kaka kızım bir yaşına girdi gecen bahceden kooarmus tek gül bunada şükür didim valla napiim bana da yazık dilimde tüy bitti

benimki de öyle ay yılda bir alır ama böyle daha güzel değilmi daha değerli oluyo bide sana sevgisini gosteriyosa öpüp sarılıp şefkat gosteriyosa vicdanı davranıyorsa sana evlatlarina bana göre bi erkekte olmasi gereken en önemli şey vicdan bide aç birakmiyosa basının üstünde bi çatın sıcacık bi yuvan varsa çiçekte yalaaan bocekte yalan Bana göre ben eşimi hiç değiştirmeye çalışmadım dört dörtlük bi erkek mi Hayır ama ben de dört dörtlük değilim sadece degistirmek yerine hoşgörü gösterip katlaniyoruz eksi yonlerimize onun kocası sürpriz yapmış bu faceye romantik yazılar yazmış şunun kocası kocaman pirlanta yüzük almış bunlar bana saçma geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…