- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi lahanabebekk
-
Hehe kız ben evli değilim benden destek beklemeyin erkeklerden nefret ediyorumErinirim şimdi ya. Yaz gitsin işte.
Sana intikam için müracaat edilmeliHehe kız ben evli değilim benden destek beklemeyin erkeklerden nefret ediyorum
Ahaha kız allah iyiliğini versin beni güldürdünSana intikam için müracaat edilmeli
Ahahaha çok iyi gaz veriyo ivitAhaha kız allah iyiliğini versin beni güldürdün
Şimdikinden alacağım da bakalım
Demet Akalın dinliyeyim gidip ahaha
Engin bilgilerinden yararlanalım tatlım gösterip kaçmaBunu yapmak benim için hiç zor degil
Eşim cilveli oldugumu söyler hep yani cilveyi yabana atmayın kızlarEngin bilgilerinden yararlanalım tatlım gösterip kaçma
MeselaEşim cilveli oldugumu söyler hep yani cilveyi yabana atmayın kızlar
Yani evetMesela
Bu şekilde mi
Hihihi mersi canemYani evet
O olay o an icin isine gelen bi durumsa cok guzel ince olabiliyolar ne gâvur bu erkekler derdi bir sadıçım :))var mı bunun bir yolu.ucundan kenarından tutup bi adamı düşünceli hale getrmek mümkün mü.daha ince olsun falan .:)
Ahaha unutup acımı alıcam öcümü asıl o zaman görecek gününüAhahaha çok iyi gaz veriyo ivit
Sevgiliyken hersey farklı oluyo zaten birbirinize katlaniyosunuz her hareketiniz birbirinize sevimli geliyoSevgiliyken demi Böyle acaba :)
Kalbimi kpatmışım sen gibilereAhaha unutup acımı alıcam öcümü asıl o zaman görecek gününü
Kııız bnm herifle bn 4 sene evlenmeden önce 3 senedirde evliyiz 7 senedir cicek istiyorum bi istemede aldi bide doguma istedim kafasina kaka kaka kızım bir yaşına girdi gecen bahceden kooarmus tek gül bunada şükür didim valla napiim bana da yazık dilimde tüy bittiSevgiliyken hersey farklı oluyo zaten birbirinize katlaniyosunuz her hareketiniz birbirinize sevimli geliyoşimdiden yorulmayin bunlarla ha çiçek böcek almasını istiyosan da ağzına söyleye söyleye kafasına sokacaksin
benimki de öyle ay yılda bir alır ama böyle daha güzel değilmi daha değerli oluyoKııız bnm herifle bn 4 sene evlenmeden önce 3 senedirde evliyiz 7 senedir cicek istiyorum bi istemede aldi bide doguma istedim kafasina kaka kaka kızım bir yaşına girdi gecen bahceden kooarmus tek gül bunada şükür didim valla napiim bana da yazık dilimde tüy bitti
+1 işin özü buIsin sirri;
kendi karakterinizden odun vermemek ,
ayaklarinizi yere saglam basmak,
kendi sinirlarinizi iyi cizmek ve mudahale ettirmemek,
ve karsinizdakinin de size saygi ve sevgi duymasini saglamak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?