Erkeğe istediğini yaptıran bayanlarrrr??????????

hehe sen çözmüşsün olayı ya :)))

Evlendikten sonra positiv anlamda degisenini gördünüzmü hiccc:26:

Benim nisanlim az pisirikta ondan soruyorum

Giyime kusama karisir ama annesi dir dir etmesin diye susmayi secer genelde napcam bennnnn Bu arada basak burcu

çok haklısın ya.insanın kafası bı yere takılınca ne çiçek böcek görüyor ne de adamın gözü görüyor.en temeli huzur ve 2kişilik hayat sanırsam

kıyaslama olunca insanın siniri daha çok bozuluyr ya.anlıyorum seni ama giidp böyle böyle bak kardesıne desen yıne kadında sorun bulurlar

:))) sen ne cevap verdin

daha fazla öneri istiyoruzzz :)

Tatlı dil hoşgörü az eleştiri çok gulumsemek ha bide birazcık adamın içinde olacak yani tek taraflı olmuyo ama eğer degismiyosa zorlama o şekilde mutlu olmaya bak yoksa her ikinizde mutsuz olursunuz ha bide degistirmek istediğini ona belli etme gurur yapar

Buyurun ben valla bunun yolu falan yok. Bugüne kadar bi şey isterken kırmızı gecelik giymedim adamı yatak odasına atmadım seks esnasında bi şey istemedim. Seviyorum aşığım o da öyle olduğundan sanırım, bazen biraz tartışarak küsüp barışarak da olsa birbirimizin isteklerini yapıyoruz kolay ikna oluyoruz.

Sevgiliyken demi Böyle acaba :)

Helal olsun. Hic mi tüyo yok ya.

Anladim...kocam değilde benmişsim odun.
ben böyle cilveleşmeyi bilmem, pohpohlamayi pohpohlanmakdan nefret ederim,sert dilliyim ve aşkim muşkum sözleri yok.
Eşim zaten söyler ; sen istemesini bilmiyon der.
odun odun kütük olduk.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…