Erkeğe istediğiniz birşeyi nasıl yaptırırsınız?

O maceriayi yilbasindan sonra eve dönerken yapsinlar o daha mantikli kizi eve birakiyor.
Ama kiz onun yanina gidiyor.
Tren e binsin gitsin ne var canim bunda.
Araba kiralasin gitsin.
Taksi alsin gitsin.
Bunun odunlukla alakasi yok ne sacma bir düsünce kusuruma bakmayin lütfen.
Su acidan bi bakalim;
Abiniz yada Kardesinizin Sevgilisi tutturdu ki illa beni almaya gel 1.5 saat bir yolda yani toplam 3 saat lik yol ama abiniz yada kardesiniz bunu istemiyor ve anlamsiu buluyor. Burda hepiniz derdiniz ki.. binsin otobuse gelsin kendisi gelmek istiyo zaten..
Kimseye muhtac olmayin ya degerinizi neden okadar düsürüyorsunuz ya

Bakış açısı farkı aslında. Muhtaç olmayı değer görmek sananlar ve tam tersi düşünenler.

Aynı şehirde yaşamıyorlar çok sıkta görüşmüyorlarmış, öyle gelip alma gibi bir durumu da olmuyordur zaten sıklıkla. Özelikle dile getirmisken konu sahibi, ısrarla gelip almaması itici değil mi yahu? İnsanın sevgilisi üzerinde bu kadar nazi, niyazi olmalı bence.

Mesele bavul taşıma, yanlız gidip gidememe de değil bence. Madem sevgilisi gelmesini beklemiş, seni alırım dediğinde evden alacağını düşünmüş, gidip alsa incileri dökülmez. Sürekli olan bir durum olurda haklı olur, ayrı şehirlerde böyle birşey yapma durumu zaten olmuyordur.

Bu nasıl değer düşürmek oluyo ki :) ayrıca ben tuttursun denedim gönüllü yapacaksa yapsın zorla yapılacak şeyler değil bunlar. Benim erkek kardesim var kız arkadası var ve bu dediklerimin hepsini yapıyo hiç öyle uyanık aile değiliz kıza para yedirme kızı arabayla eve bırakma. Hatta babam arabasını verir kız farklı Bi ilçede yaşıyo her akşam alır bırakır istisnasız. Hanımefendinin arabası olsa aynısını o yapsa ona da kızarım biraz emek fedakarlık ilişkiyi ilişki yapan.

Burdaki kadınlar feminizm le ilişkideki emekle fedakarlığı birbirine karıştırıyor, insanlar birbiri için hiçbişi yapmadan ilişki yaşayınca bu arkadaslık bile olmuyo onu anlamıyorlar. Adamın arabası var gelip alabilir dedim diye değerimi düşürüyomışum. Benim eşim sevgilim benim için hiçbişi yapmıcaksa ben onun için bişi yapmıcaksam neden birbirimizin hayatındayız. Kadınlarımız güçlü olmayı çok yanlış anladı bence :)))

istediğiniz şey çok gereksiz ve saçma bence , erkek arkadaşın gayet haklı ve mantıklı düşünmüş.çocukça inatlara girip en güzel planları mahvetme

Ama adam gelip almak istemiyor. Kendince kesin bir iyi sebebi vardir. Zaten yilbasini berbaer gecircekler belkide fazla masraf olmasin diye almak istemiyordur. Bilemiyorum ama konu sahibi bana israrci geldi gelip alma konusunda benimde demek istedigim su ki; adam otobuse bin gel demis yada herneyse konuyu kapatsin hic uzatmasin bos yere can sikici oluyor.
Sizin kardesiniz icinden geldigi icin kendiliginden yapior olmasi gereken de bu zaten, icden geleni yapmaK. Ama adamin icinden gelmiyor gidip almak buna da alinamazki. Böyle bir dünya yok.

Bakış açısı farkı aslında. Muhtaç olmayı değer görmek sananlar ve tam tersi düşünenler.
Neye muhtaç olayım hanımefendi eşim otobuslerde elimde valizle sürünmeme razı olmayıp gelip alıyo değer veriyo. Tam tersi olsa onun arabası olmasa ben yaparım karşınızdaki kişiye değer verir değer görürseniz anlaşırız bigün

Zaten zorla olmaz görüşleri uymuyorsa yolları ayırmak gerek zorla yaptırım olmaz. Ama ben sahsen imkanı olup kılını kıpırdatmayan bireylerin hayatımda olmasını istemem

Böyle şeylere takılma erkegin gene li böyle sinirlenmek yeri cilve yap mesela gelemem dedi sen de de ama hayatım ben seninle yolculuk yapmak istiyorum seninle yolculuk yapmayı çok seviyorum vs tatlı cilveli bi şekil de

Bacım benzin/mazot/gazın litresi almış başını gidiyor. Adam haklı aynı yerde değilsiniz ki adam seni almaya gelecek sonra geri dönecek ordan gideceğiniz yere gideceksiniz.

Arkadaşlar daha öncede yazdığım gibi ben ondan araba yat kat istemiyorum. Yani maddi değeri olan birşey istemedim. Ben bunlardan çok manevi değere önem veriyorum. Zaten ayrı şehirlerdeyiz, işlerimizden dolayı sık sık buluşamıyoruz. Yani öyle zannettiğiniz gibi her gün evime bıraktırma ya da naz kapris yapma durumum olmuyor.
Biraz daha erken çıkıp o zamanımızı birlikte geçirmek istedim, ne var bunda?
Sevgilimden bunu istemeyeceksem kimden isticem?
Maddiyata önem versem gider aynı şehirde olan biriyle görüşürüm, en azından yol parası vs derdim olmaz. Evime de bıraktırırım her şeyi ödetirim.
Hiçbir zaman matematiksel düşünmedim. Sadece değerli hissettirmesini istiyorum.
Ona da dedim zorla benim dememle yapacaksan hiç yapma zaten, içinden gelmeli bazı şeyler..

Bacım benzin/mazot/gazın litresi almış başını gidiyor. Adam haklı aynı yerde değilsiniz ki adam seni almaya gelecek sonra geri dönecek ordan gideceğiniz yere gideceksiniz.
Valla bacım ayrı frekanstayız seninle, her şey maddiyat benzin yol değil malesef.

Valla bacım ayrı frekanstayız seninle, her şey maddiyat benzin yol değil malesef.
Ama olmayınca olmuyor. Sordunuz mu para meselesi mi yoksa üşengeçlik mi ben ilk okuduğum da aklıma direk para geldi. Adamın içinde de yoksa düz yol tepe gözükür. Mesela 2 haftadır eşime çocugun odasının yerini değiştirelim diyorum duymadığım bahane kalmadı. İçinde olacak.

Güçlü ol ol dediler sırtımıza çok fazla yük yüklediler. Erkeklerin incelikleri güzellikleri kalmadı. Bir çiçek bir yemek bir yerden alınmak bunlar elimizden alındı. O kadar itilip kakılıyoruz ki artık kötünün iyisine razı olup şükrediyoruz. Çok yazık biz kadınlara. Güçlü olucaz kimseye muhtaç olmayacaız diye dışarda da erkek gibi olduk kadınlığımızı feminenliğimzi unuttuk unutturulduk. Dışarda da çalıştık evde de çalıştık çocukta baktık temizlik de yaptık.... ama bir güzel söz bir tatlı bakışa hasret kaldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…