Erkeğe istediğiniz birşeyi nasıl yaptırırsınız?

Hak yemekten çok korkarım . Itham etmeyi düşünmedim ayrıca. Düşünceniz " bedavaya ilişki yok " olunca espiri yapmaya çok açık oluyor , olan tek şey bu .

Şekerim bu adam zaten sana değer verse sen sormadan gelip kapıdan alır kapına bırakırdı.. bu sana değer vermiyor ..erkekler değer verdikleri kadınlar için var ya dünyayı yakarlar... biz kadınlar bunları böyle alıştırdık.. aman mahcup olmayalım ,boynumuz bükük kalmasın..!! hesabı ortak olduk buluşma yerini kalktık kendimiz gittik sonuç ne oldu tepemize çıktı bunlar.. hiç bir erkek emek harcamadığını birine değer vermez .. sonra yarın öbür gün bir bakarsın sana yapmadıklarını başka bir kıza yapıyor .. öyle bir koyar ki bu insana.. O yüzden asla taviz verme.. rica ediyorum. bu hesap konularında falan da ortak olmayın ya erkek adamın parası yoksa evinde otursun .. tepemize çıktılar yeminle .. emin ol hiçbir şeye karışmayan kadın daha kıymetli oluyor.. bak buna inan hiçbir şeye elini sürmeyeceksin kapına kapına bırakacaksın ve mümkün mertebe fakir edebiyatı yapacaksın .. Sen yapmazsan bunu zaten erkek müsvettesi yapıyor o yüzden önce davran sen yap ..!!

Yani hala öldürülmemiş olmamız da mucize bu durumda. Neyse ki o kadar değer veriyorlarmış. Muhasebeyi bıraktım, şükür kısmına geçiyorum ben, görüşürüz.

adamın yaktığı benzin parası değerli de konu sahibi su mu yakıyor o da uçak bileti, taksi parası belli bir miktar para kaybından bahsediyor. ama gelen geçen vurdu kıza.
adam emek harcamıyorsa değer vermiyor bu çok net. bana bile ne laflar söylendi.
adam 1.5 saat evde durup sanki yemek yapacak kek koyacak fırına da sevgilisi naz niyaz yapıyor. halbuki hayatım ben gelemesem de paranı vereyim sen de zor durumda kalma demeliydi. adam kalkmaya üşeniyor sevgilisi yol tepiyor. uyuyacak son dakika kız gelince aa hayatım gel seveyim seni diyecek.
olmuyor kadın naz yapmalı başka türlü olmuyor. ben size katılıyorum. erkeğe böyle yapmazsan zor bir anında kalk kendin yap banane der çekilir çünkü sorumluluk hissetmiyorlar

erkek arkadaşınızın teklifi çok daha mantıklı. Aynı şehirde olsanız, tabi ki gelip alması gerekir ama farklı şehirden git gel yapması gereksiz.

Kesinlikle aklın yolu birdir.. madem yorulmak istemiyor beyfendi bir zahmet kızcağızın yol parasını ödemeliydi.. kız da iyi niyetinden emin olurdu .. Şimdi bunun üstüne adam para mı basıyorcılar gelir devam edin böyle siz kıymayın! elalem gelip öyle bir kıyar ki .! sizde kıyamadığınızda kalırsınız ..!

Yalnız oturup evde beklemeyecek adam adapazarından birlikte arabayla içanadoluda başka şehre gidecekler. Adam ben adapazarından istanbula ordan tekrar adapazarı üzeri iç anadoluya geçmeyeyim sen trene bin ben seni burdan alayım devam edelim diyor. Yani her halükarda mantıklı olan bu zaten. Ayrıca konu sahibinin bir mesajında söylediğine göre adam bilet parasını vermeyi ya da bilet almayı teklif ediyormuş zaten, konu sahibi kabul etmiyormuş.

Son düzenleme:
Siz insanları muhtaç aciz diye lanse ettiniz ilk önce, durduk yere aciz olduk. Evde damacanayı da taşıyıp sebile takamıyorım eşimi bekliyorum taksın diye ne kadar da gücsüz aciz Bi kadınım ben kaldı ki tam tersi olsa ben de yaparım diyorum kimde araba yoksa diğerini alabilir sırtında taşımıyor bunu benim normal arkadasım bile yapar bırakın eşimi.

Ben aciz demedim, okuduğunuzu anlasanız keşke. Kimi acizlik olarak görüyor, kimi tam tersi olarak görüyor tamamen görüş farkı dedim. Alıntıladığınız mesajım buydu.
Sizin eşinizle ilişkiniz beni zerre kadar ilgilendirmiyor, yorum da yapmadım sormadım da. Siz saldırıyorsunuz sürekli değer görmeyen bir kadın olduğumu vurgulayarak. O yüzden dediğim gibi kişisel saldırılarla görüş alışverişi olmayacağından susuyorum. Siz de alıntılamazsanız artık sevinirim.

Olaya mantik cercevesinden bakarsak adamin konu sahibini almaya gelmesi gerek maddi, gerek zaman kaybi olarak mantikli degil buna kimse itiraz etmez ama olay burada mantikli olani yapmak degil.

Mesela eşime az once sordum bu konuyu ama sorarken "herhangi birini bu sekilde almaya gelip gitmek mantikli mi" diye sorsaydim mantiksiz ve gereksiz derdi ama mevzu sevgili ve eş olunca gelinir alinir olarak cevap verdi.
Olay mantikli olup olmamasi degil aslinda, bana kalsa bana da mantiksiz ama olay o degilmiş.

Biz eşimle hiç boyle ters noktalarda kalmadik ama onun disinda da "gelemem" dedigini duymadim hic biyerlere. Bu kişilere göre degişen bir deger verme durumu galiba ve konu sahibini boyle dusunuyor diye yadirgamadim ben acikcasi ama adam daha mantik cercevesinde bakiyor sadece.

Erkek arkadasiniz uyumlu ama siz pek degilsiniz sanki. Isteginiz yersiz bence. Niye git gel yapsin. Gereksiz bir gerginlik ve kapris. Biraz uyumlu olmayi deneyin.

Normal şartlarda böyle bir durumda adam geleyim dese ben gelme derim zaten. Trene binince incilerim dökülmez bir saatte.

YAzdım ilk sayfalarda bi yerlerde, benim eşim de beni senelerce aldı bıraktı, karşıladı etti. Görev olarak değil istediği için yaptı bunu. Bir kez kaldık ters durumda o bodrumda ben çeşmede birlikte marmarise gideceğiz. Gel al demedim, geleyim demedi çünkü saçmaydı. Uygun noktaya gittim ordan aldı beni devam ettik. Mantıklı olan bu. Eşime sorsam şu an ne gerek var der eminim. Yani pohpohlanmak, şımartılmak da bi yere kadar az mantık lazım.

Ne mutlu size eşiniz baya şımartmış sizi. Ee arada siz de kendi imkanızla gidin gelin tabi o kadar da olsun. Daha öncede yazmıştım yine yazıyorum anlaşılmamış sanırım.
Biz farklı şehirlerde yaşıyoruz, sürekli bir alıp götürme olayı olmuyor dolayısıyla. Şımartılmadık yani
İlk defa böyle bir isteğim oldu, onda da yan çizdi. Buna benzer konularda da düşüncesizlik yapıyor normaldede. Bu da hoşuma gitmiyor.

Ya güzelim öyle yanlış bi yerde istemişsin ki bunu normal olarak hayır cevabı almışsın. Başka bir şey istesen almayacaktın o cevabı muhtemelen. Çoğu insan fazladan üç saat yol gitmeyi göze almaz, gereksiz görür, masraflı görür.

Dedigim gibi mantikli bakarsak zaten konudaki mantikli olacak şey belli ama konu sahibi farkli dusunuyor, biz eşimle oyle ters bir noktada kalsak eşim mantikli olani bilir ama mantiksiz olani yapar ve gelir alirdi beni sormadan. Gelmese gelsin diye diretmem ben, cok gerekli mi degil ama kimisi bunun olmasi gerektigini dusunuyor işte, konu sahibi de onlardan biri, istegi cok buyuk degil ama zorla olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…