- 29 Mayıs 2016
- 5
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi konyameyre
Ben birini seviyorum ama o beni hiçbi şekilde tanımıyo daha once instagramdan takip etmiştim ama girmediği için görmemiş sizce ben ona sevdiğimi söylemelimiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayan değilde kadın daha uygunBiri bana su serpsin belki de bendeki sinir hamilelik hormonlarndan... Allah aşkına biraz akıllı olun akıllı .. siz bayansiniz biraz değerinizi bilin !
bende çok kararsızdım ama bu değer düşürmek falan değil benceBayan değilde kadın daha uygun
Ayrıca kadınlar birine sevdiğini söyleyince değeri mi düşüyo ki değerimizi bilmemizin ölçütü birine sevdiğimizi söylememek demek
Oldu kadınBayan değilde kadın daha uygun
Ayrıca kadınlar birine sevdiğini söyleyince değeri mi düşüyo ki değerimizi bilmemizin ölçütü birine sevdiğimizi söylememek demek
Ammaaaannn şöyle gitsin en fazla ben seni sevmiyorum der. Ama aynı mahallede aynı binada is arkadaşı filansan söylemesen iyi edersin. He birde ağzı boş bir çocuksa da söyleme arkadaşlarına eşine dostuna farklı anlatır üzülursun18 yaşındayım canlıdada gördük bakıştık falan
Bu işler sadece instagram da takip etmeyle olmaz ki. Konuşacaksınız, arkadaş olacaksınız. Sonra duygularınızdan bahsedeceksiniz. Şu durumda çok güzelsin tanışalım mı diye mesaj atan erkeklere verilen cevabı almanız büyük ihtimal. Sizi tanımıyor ki duygularınızı niye ciddiye alsın?