• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğe tecih mi edildim?

Ohaa!
Öyle bir test mi varmış? :KK70:

Tövbe yarabbim. Tronun mesaja koptum :KK53::KK53:

Sözlünün test dediği bulaşıcı hastalığım yok gibisindendir ama bu bir şey yapmadığını kanıtlamaz.

Ben olsam bunu unutamazdım heralde:KK14:

tersten ilişkiye girip girmediğine dair bir test olabilir mi acaba?:KK57:

Adamin tercihine saygi derken? Travestiyle iliskiye giren gay olmuyo yani bilisim uzmani
Erkeklerden hoşnut oluyorsa elbette kendi tercihidir, ne diyim.. Ama bana kalkıp yalvarıyo seviyorum seni yapmadım be diye ağladı 1 saat önce ee benimde içimde suphe mi kalsın varsa boyle bir test bende biliyim diye ne biliyim belki doktor vs. vardır aranızda ilgili bi kişi vardır diye. . Yinede teşekkür ederim.

Tro kisaltmasini ilk kez duyanlar bu mesaji begensin :d
tro yu görünce hemen erkek arkadaşıma sordum zaten erkekler kullanıyomuş ondan öğrendim. firelerden biri de o :D aktif olan kişinin testten nasıl bi sonuç çıkmasını bekliyosa :D

Erkeklerden hoşnut oluyorsa elbette kendi tercihidir, ne diyim.. Ama bana kalkıp yalvarıyo seviyorum seni yapmadım be diye ağladı 1 saat önce ee benimde içimde suphe mi kalsın varsa boyle bir test bende biliyim diye ne biliyim belki doktor vs. vardır aranızda ilgili bi kişi vardır diye. . Yinede teşekkür ederim.
troyu tarlabaşını biliyon da testi mi bilmiyon hacı ayıpsın:cool:

Empati yap demişsin,çok yapamicam biraz yapıcam... Ben kalkıp benim adama bunu söylesem ya benimle dalga geçer,ya biz gayet papaz oluruz hatta boşanmaya bile gider böyle hassas konular.Kimse oturupta karısını ikna etmez. Herşeyin saçma abisiiii.. Olmadı yemedik.

Askim her iki cinse ilgi duyana biseksuel deniyor ama travestiye ilgi duyan biseksuel midir tartisilir. Sevgilinin bahsettigi test ya aids testi ya da makat kontrolu ama kendisi aktif oldugu icin makatinda zorlama olmaz bi sey cikmaz yani

Askim her iki cinse ilgi duyana biseksuel deniyor ama travestiye ilgi duyan biseksuel midir tartisilir. Sevgilinin bahsettigi test ya aids testi ya da makat kontrolu ama kendisi aktif oldugu icin makatinda zorlama olmaz bi sey cikmaz yani
Yok diyorsunuz yani.. Tamam teşekkürler

Kizlar siz de hemen fake diyosunuz sanki ulke travesti dolu degil adamlar gitmiyosa ac kalmak icin mi tro oluyo bu oglanlar :d gideninki gelmis olabilir yani :d

Back
X