Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen beddua hemen veryansın !Dilerim dalga geçtiğin konular (bu kadar gücüme gittiğini belirttiğim halde) başına gelirde anlarsın.
Oo bedduaya baslandi ben dedim dalga gecmeyin diye simdi hepimizin kivircigi tarlabasi trolarinin agina dusecek![]()
Varsa yaptıralım dedi o da zaten bilmiyorum ya içimin acısından .. Ölmek istiyorum sanırım ağır bir depresyon beni bekliyor..Bu arada, gerçek olma ihtimaline karşı, soruya cevap vereyim.
Hayır öyle bir test yok. Ya erkek arkadaşınız travestiye gitmiş, test mest diye blöf yapıyor ya da masum o kadar masum ki öyle bir testin olmadığını bilmiyor.
Yasadigin kötu birsey. Acikcasi sozlunum sana soyledigi yalandir yani numaradaki travesti tanimis sozlunuzu. Bu konuda yine en iyi karari sen vereceksin ama madem ki danismak istiyorsun ben olsaydim boyle bir rezilligi kabul etmezdim hem yasin da genc yani aşabilirsin ayrilsan da . Ama sozlunun yaptigi buyuk bi rezillikNe
Ne kadar canımın yandığını bilmiyorsunuz ve boyle mi konuşuyorsunuz ben yardımcı olursunuz diye geldim22 yaşındayım
hmm haklısın olabilirBelki sevgilisinden duymustur bilemiyorum
Erkek arkadaşımla konuşuyorum cevap yazamadım şunu öğrenmekten. Aktarıyorum diyalog'u..
Oo bedduaya baslandi ben dedim dalga gecmeyin diye simdi hepimizin kivircigi tarlabasi trolarinin agina dusecek![]()
Çok büyük hemde bir kadın olsa belki içim bu kadar yanmazdı.. Sapkınlık resmenYasadigin kötu birsey. Acikcasi sozlunum sana soyledigi yalandir yani numaradaki travesti tanimis sozlunuzu. Bu konuda yine en iyi karari sen vereceksin ama madem ki danismak istiyorsun ben olsaydim boyle bir rezilligi kabul etmezdim hem yasin da genc yani aşabilirsin ayrilsan da . Ama sozlunun yaptigi buyuk bi rezillik
Sen çıldırmışsın gerçekten,Dilerim dalga geçtiğin konular (bu kadar gücüme gittiğini belirttiğim halde) başına gelirde anlarsın.
Valla benim adam tro travestinin kisaltmasi diye sakkk diye bilse suphelenirimErkek arkadaşımla konuşuyorum cevap yazamadım şunu öğrenmekten. Aktarıyorum diyalog'u..
-Ya bi' susar mısın bişey öğrenmeye çalışıyorum.
+Ne öğrenmek istiyorsun?
-Sen ne bileceksin ya bekle beni.
+Canım sıkılıyor söylesene yahu.
-Kk'da soru okuyorum tro ne demek ?
+HAHSHSJKDSGHKLHGJHNKGJEFGK ULANNNNN VİSENYAAAAA d:d::d:d.D HAHAHAAH Travesti kızım o.
Yani ne güzel rezil oldum![]()
![]()
Şüphelenmemek elde değil biz nasıl bilemeyiz yaValla benim adam tro travestinin kisaltmasi diye sakkk diye bilse suphelenirim