• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğe tecih mi edildim?

Konu sahibini savunmuyorum fake de olabilir de tum bu tartismalar uzun uzun ciftin arasinda gectigi icin jargona sevgilisi sayesinde hakim olmus olabilir

Baksana forumdaki kizlarin sevgilileri de biliyo tro mro her seyi e bi de bunun sevgilisi travastiye bizzat giden adam
konunun gerçeklik payı oldukça yüksek ki tanıdığım birisi başından geçeni anlatmıştı zamanında. olabilen bişey. konuya anormal bakmıyorum konuyu açana anormal bakıyorum. seviyorum da d,iyor.. :)
gerçi aldattıktan sonra kadın ya da erkekle aldatmış olması aynı derecede mide bulandırıcı bence..
ama bence seviyorsa evlensin..

konunun gerçeklik payı oldukça yüksek ki tanıdığım birisi başından geçeni anlatmıştı zamanında. olabilen bişey. konuya anormal bakmıyorum konuyu açana anormal bakıyorum.
gerçi aldattıktan sonra kadın ya da erkekle aldatmış olması aynı derecede mide bulandırıcı bence..
ama bence seviyorsa evlensin..
Uff taktin seviyosa evlensine tamam :d

Valla doğrusu gerçeği keriz yerine konuluyosam yazıklar olsun:KK53:
Çünkü gerçekten üzücü durumun ama bi yandanda daha geç olmadan herşeyin farkına varmışsın.Yukarısı bıyık aşağısı sakal oldu.

Çünkü gerçekten üzücü durumun ama bi yandanda daha geç olmadan herşeyin farkına varmışsın.Yukarısı bıyık aşağısı sakal oldu.
Gece gece bende vicdan yaptım:KK17:

VAlla oyle bi devre geldik ki, karsıma cıkan adamın erkeklerle olup olmadıgına dair hep bi suphe tasırım..sapkınlık cok arttı..

Ne testi bu? Cinsel yolla bulasan hastalıklar icln falan mı? BAska nes testi var ki?

Yaptırsın tabi. Sİz de o adamla hala beraber olmayı dusunuyorsanız, temiz oldugunu belgelesin..

İgrenc ya.

Isterse fake olsun cidden kocasi travestiye gidip uye olmaya konu acmaya utanan biri de acip okuyabilir burayi bunlar hayatin gercekleri

VAlla oyle bi devre geldik ki, karsıma cıkan adamın erkeklerle olup olmadıgına dair hep bi suphe tasırım..sapkınlık cok arttı..

Ne testi bu? Cinsel yolla bulasan hastalıklar icln falan mı? BAska nes testi var ki?

Yaptırsın tabi. Sİz de o adamla hala beraber olmayı dusunuyorsanız, temiz oldugunu belgelesin..

İgrenc ya.
Bilmiyorum ki ya işte gidicez güya bi hastaneye benim sözlüm travestiyle birlikte olmuş mu olmamış mı öğrenmek istiyorum dicez onlarda yapıcak test bize böyle birşey olmadığını gösterecek bizde el ele mutlu mesut devam edicez sanki. Kabullenemiyorum işte geçmesi gerek.

Bilmiyorum ki ya işte gidicez güya bi hastaneye benim sözlüm travestiyle birlikte olmuş mu olmamış mı öğrenmek istiyorum dicez onlarda yapıcak test bize böyle birşey olmadığını gösterecek bizde el ele mutlu mesut devam edicez sanki. Kabullenemiyorum işte geçmesi gerek.
Ya ne sacmaliyosun yok oyle bi test diyorum hastane personelini gulme krizinden öldürecen mi :d

Keşke :KK43: uyuyamıyorum ağlamaktan napıyım bilmiyorum ben bebeğim gibi sevdim onu şimdi nasıl vazgecerim allahım yardım etsin bayılıcam yoksa..

Kimse vazgeçilmez değildir.

Fake olsada die yorum yapıyoruz hepimiz zaten.
Olmayan ve olamycak şeyler değil ama sanal alem şüpheli oluyor böyle konular.
Yoksa sapık çok:KK51:

Back
X