• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğe tecih mi edildim?

Gercektende şok.
Ne diycegimi bilemedim.
Ama besbelli sozlun iliski yasamis o travestiyle.

Test olarak ne varmis aklinda beyfendinin?
Icinde sperm varmi yokmu diyemi arastiricaksinz.
O iste yas, cunku belkide pasiftir sozlun.
Pasif, yani sekste sadece erkek rolunde olmak oluyor( yanlis biliyosam arkdaslar duzeltsin o pasif ve aktif olayini)

O zmn nasil bi test olabilir? En son hangi gun hangi saat sperm saldi diyemi test yapicaksinz?
Oyle bi test varmidir sizce?
Aktif erkek rolunde olan oluyor tek bilmediğim boyle bir test olup olmadığı bi çare..

İstanbul bayrampaşa olan olaylar şirinevlerde oluyor ve eğer tek bir yalanım varsa yarına çıkmak nasip olmasın Allah şahidimdir. Gerçekten bilgi ve destek almak için yazdım belki burda oyalanırsam kafam dağılır diye.
O zaman bile bile başını yakmak için uğraşma resimden tanımış ilişkiye girdiklerinide söylemiş.madem konu gerçek,daha senin teste falan ihtiyacın yok ki.Herşey cıkmış karşına şansın varmış.

E
Kizlar konu fake ya da degil biz dogru gibi dusunup bikac yorum yapabiliriz enayiligimizden degil :d bu forum populer bi forum ve ayni sorunu yasayan kisiler konu acmadan uye olmadan bi care umuduyla burayi okuyabiliyor
Evet işte ben hep okuyordum :( acıyorum bile bazılarına Allah yardım etsin diyordum. Kimin bedduasını aldıysam başıma ne geldi..

yaw tam konu sahibine acıyorum belki gerçektir diyorum...
yeni birşey patlıyor
sözlü - travesti ile aşk yaşıyor
kuzen - uyuşturucu bağımlısı
kuzenin babası - jiletçi
kuzenin kız kardeşi - hayat kadını
annesi - meçhul ama kötü birşey

konu sahibi hakikaten hangi bölgede yaşıyorsun sen?

bence hala hayatta oldugu için 5 vakıt namaz sonrası tesbıhle 99 kere allaha hamd etmeli.. :KK14: acaba kıvırcık ve ailesi nasıl birileri

Öyle de
O zaman bile bile başını yakmak için uğraşma resimden tanımış ilişkiye girdiklerinide söylemiş.madem konu gerçek,daha senin teste falan ihtiyacın yok ki.Herşey cıkmış karşına şansın varmış.
Nasıl kabullenebilirim bilmiyorum ilkim oydu.. Ve ben böyle şeylere çok önem veren biriyim ne diyim.

Yok kardeşim öyle bi test nisanlin pasifse ancak öğrenirsin net bu kadar işte.

İstanbul bayrampaşa olan olaylar şirinevlerde oluyor ve eğer tek bir yalanım varsa yarına çıkmak nasip olmasın Allah şahidimdir. Gerçekten bilgi ve destek almak için yazdım belki burda oyalanırsam kafam dağılır diye.
yaa bak olmayacak şey değil. bi tanıdığım vardı. o da yapmış böyle bişey.. evliyken...
kimse yaşanmaz böyle bişey demiyo zaten. asıl konu sensin işte :KK50:

şahsen bence senin erkek olduğun ve burdakilerle kafa bulmak böyle konu açtın. k
bu ilk mesajında ve ondan sonraki mesajlarında belli. mesela tarlabaşı karılarının ucuz olması.. kadınlar ne bilsin demi?

ama şahsi fikrim. seviyosan bırakma bence evlen... :KK59::KK59::KK59:
bu zamanda nerden bulcan böylesini. erkek kıtlığı var sonuçta..

bence hala hayatta oldugu için 5 vakıt namaz sonrası tesbıhle 99 kere allaha hamd etmeli.. :KK14: acaba kıvırcık ve ailesi nasıl birileri
Annesine anlattım olayı benim oğlum yapmaz yapsada ayrılın ben bıktım valla uğraşamıcam psikologa gitsin dedi.

Evli olsanız, sana "hiç arkadan ilişki teklif etti mi" diye sorar, olayı çözerdik oysaki.
Ama zaten siz bu şüpheyle bu ilişkiyi devam ettirseniz de mutsuz olursunuz.

Öyle de
Nasıl kabullenebilirim bilmiyorum ilkim oydu.. Ve ben böyle şeylere çok önem veren biriyim ne diyim.
İlkim oydu dediğinden yola cıkarak beraber oluyodunuz yani bunu anlıyorum,e anal ilişki yaşadınız mı yada teklif etti mi?

Aktif erkek rolunde olan oluyor tek bilmediğim boyle bir test olup olmadığı bi çare..

Boyle bi testin olup olmadigindan haberim yok. Cok merak ettim varsa bende ogrenmis olurum.
Sozlune sorsaydin nasjl bi testmis o diye.
Aslinda cok sey ortada.
Travesti tanimis sozlunu.
Eger hala emin olmak istiyorun diyosan sor bakalim travestiye: cok sarhostum ben o gece ya neler yasandi diye. Ama anlatilanlara kalbin dayanmaya bilir.

yaa bak olmayacak şey değil. bi tanıdığım vardı. o da yapmış böyle bişey.. evliyken...
kimse yaşanmaz böyle bişey demiyo zaten. asıl konu sensin işte :KK50:

şahsen bence senin erkek olduğun ve burdakilerle kafa bulmak böyle konu açtın. k
bu ilk mesajında ve ondan sonraki mesajlarında belli. mesela tarlabaşı karılarının ucuz olması.. kadınlar ne bilsin demi?

ama şahsi fikrim. seviyosan bırakma bence evlen... :KK59::KK59::KK59:
bu zamanda nerden bulcan böylesini. erkek kıtlığı var sonuçta..
Konu sahibini savunmuyorum fake de olabilir de tum bu tartismalar uzun uzun ciftin arasinda gectigi icin jargona sevgilisi sayesinde hakim olmus olabilir

Baksana forumdaki kizlarin sevgilileri de biliyo tro mro her seyi e bi de bunun sevgilisi travastiye bizzat giden adam

Back
X