• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğe tecih mi edildim?

Bilmiyorum işte sözlüm dışarda bekledim diyor, travesti olan yaptık diyor bende hangisine inanıyım anlamadım?
Dışarda beklemekte çok masum değilde ?
Tro yalan söylüyor olabilir ayy valla ben bunaldm burda ne düşünceksin bu kadar bitti de yolla

Bilmiyorum işte sözlüm dışarda bekledim diyor, travesti olan yaptık diyor bende hangisine inanıyım anlamadım?

Bacım, erkek arkadaşın doğru söylese de söylemese de konunun elle tutulur yanı yok.

Travesti, erkek olduğunu görünce, tanımasa da tanıyormuş gibi yapmış da olabilir.

Ama ne farkeder?

Erkek arkadaşın travesiteye gitmiş olsa da, kuzeninin hocalığını yapıyor olsa da, travesti tanıyormuş gibi yapmış olsa da ne farkeder?

Olaya nereden baksan mide bulandırıcı.

Neden vazgeçemiyorsun bu adamdan? Bir durum mu var? Sevmek dışında?

Dışarda beklemekte çok masum değilde ?
Tro yalan söylüyor olabilir ayy valla ben bunaldm burda ne düşünceksin bu kadar bitti de yolla
Kolay değil işte ben ilerde suratına bakıcak oldugum eşimde e**yi görmek istemiyorum o zamanlarda keşke elimden gelen herşeyi yapsaydım der miyim bilmiyorum? Silip at mı diyorsunuz..

Bacım, erkek arkadaşın doğru söylese de söylemese de konunun elle tutulur yanı yok.

Travesti, erkek olduğunu görünce, tanımasa da tanıyormuş gibi yapmış da olabilir.

Ama ne farkeder?

Erkek arkadaşın travesiteye gitmiş olsa da, kuzeninin hocalığını yapıyor olsa da, travesti tanıyormuş gibi yapmış olsa da ne farkeder?

İlkiymis ne kadar önemliyse bilemedim:KK59:

• Beğen
Reactions: K_G

Ama ne farkeder?

Net birşey öğrenmek istiyorum geçmişe bakıp keşke birşeyleri öğrenmek için çabalasaydım dememek için..

Kolay değil işte ben ilerde suratına bakıcak oldugum eşimde e**yi görmek istemiyorum o zamanlarda keşke elimden gelen herşeyi yapsaydım der miyim bilmiyorum? Silip at mı diyorsunuz..
Bacım varsa da yoksa da sil yaa böyle çevre mi böyle iş mi olur?
Troya gitcem beni kapıda bekle kuzi olur mu da normal değil yani o dioruz biz.

Bacım varsa da yoksa da sil yaa böyle çevre mi böyle iş mi olur?
Troya gitcem beni kapıda bekle kuzi olur mu da normal değil yani o dioruz biz.
Tamam çekiliyorum ben konudan teşekkür ederim ilginiz için. Allah düşman başına vermesin.. İyi geceler.

Cinsel anlamda ilk, senin için önemli olmayabilir benim için önemli.

Cinsel anlamda ilk. Evet olabilir ama, insan hastalık kapmaktan korkar, bir daha sevişemez bile.

Senin annen biliyo, kivircigin annesi biliyo, bu ne rahatlik nasi anlatiyosun analara kivircigim travestiye gidiyo diye

Annen de demis HMM ALTINDA BI SI OLABILIR tabi canim amerikada yasiyoruz zaten :d turk anasi seni sopayla dover oyle bi sey anlatsan

Travestiye ben kivircigim diye yazdin her seyi anlatti ama sen ona degil seni aldatan sevgiline inaniyosun

Yani hikaye yazilir ok ama asiri ozensiz ya

Eğer fake değilseniz,sözlünüz sizi bir travestiyle aldatmış daha fazla kanıta gerek yok bence.

çok ilginç bir konu
Travestiye genelde erkekler 'tro' der.
Kimin kimle birlikte oldugunu çözecek bir test yok. Cinsel yol ile bulaşan hastalıklar için test yapılır. Onunda önlemi gayet basit 'kondom'
şahsen ben de bilmiyordum travestiye tro dendiğini o ne ya:KK57:

Konu kapanmıştır şimdiye kadar diye düşünüyordum o_O

Back
X