Ailesi için ne yapiyor ki bağımlı tabi desem ki annesini öyle düşünüyor ki acıyor ki elini sogun sudan sicak suya sokmuyor tamam 15 tatile geldi 1 ay kaldı burda hep yattı odasında arkadaşlarla çıktı ne yapıyor evde annesine düşkün olan annesine hep yardımcı olur onun tek bildiği annemle kalacagim

başka bi bildiği yok bazen düşünüyorum ailesinin evi kira değil kendi evleri ondan mı bu ısrarı çünkü ben ona gel yakınıma ev tutalım dediğimde sadece 2 3 sene taş çatlasın 4 sene dediğimde annemler orda yapamaz babamlar orda yapamaz dedi neymiş eski evlerine alışmışlar senelerdir başka yere gitmemişler yapamazlar orda

yani bu bahane mi Allah aşkına sinir sistemini bozdu ölüm olur Allah korusun tek kardeş olur hadi 2 kardeş olur diğeri hayırsız plur tam 5 kardeşi var kardeş dedigime bakmayın onlardan büyük abisi bil yengesini almış öteye gitmiş yengesi demiş aileme yakın oturmak istiyorum diye götürmüş dün ona sadece dedim ki ben annenleri istemiyorum demedim ki yani yanlış anlaşılma olmuştu onlarla yaşamayız demedim ki sadece bir kaç sene dedim yani daha çok gençler dedim bana dediği şey şu zaten öyle bir şeyin konusu bile olamaz yani annenlerle yasamamanin konusu bile olamaz onun lafını dahi yapmayacakmisim nesin sen yaa altın mı siciyorsun nesin sen kendine ne sanıyorsun ben seni çekmek istediğim için varsın yoksa hiçsin sen hiç sabrettim sürekli aman yanlış anlamasın ailesini istemiyor imajı cizmeyeyim ama tam bi ruh hastası yani dün bile bakın ne diyor ya diyor eğer abim ablam ileride evlenmezse kardeşi de var onun şuan 17 işte biz o zaman başka eve geçeriz annemi de alırız yanımıza babamı da alırım

evde abisi ablası var annesini babasını alacakmış yanına sonra beni manipule etmeye çalışıyor sen çok sinirlisin sen çok uzatıyorsun beni üzüyorsun