Erkegin anneci olması ciddi bir sorun mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ben her şeyi geçtim. Hadi diyelim kayınvalideyle oturulur hadi diyelim beraber yaşanır hepsi doğru diyelim, olur diyelim. Beni annemden ayırma diye zırlayan adamdan gram soğumadın mı be kardeşim?
Soğudum 😂😂 valla soğudum buradaki herkes beni salak sanmış ama öyle değil işte

Ya ben her şeyi geçtim. Hadi diyelim kayınvalideyle oturulur hadi diyelim beraber yaşanır hepsi doğru diyelim, olur diyelim. Beni annemden ayırma diye zırlayan adamdan gram soğumadın mı be kardeşim?
Bir sürü olanak sundum ona ama benden yana asla kabul etmedi hiçbir şeyi hemde böyle biriyle tabiki de yapamam

varlığından korkan adamla evlenip kalabalık bir aile kurmak senin hakkın devam
Keşke sadece beni saklamak olsaydı sorun 😂 tabiki de öyle biriyle devam edemem başka salak bulsun bulursa 4 5 sene sonra ailesiyle yaşamak isteyen biri sanmam ki bulur ama bana hiçbir çabası olmayan adam mutlaka başka benden benden daha xok çaba harcayacaktir inşallah da o zaman keşke onun için çabalasaydim diye pişmanlık duyar

Soğudum 😂😂 valla soğudum buradaki herkes beni salak sanmış ama öyle değil işte
Dini bütün, ilmihal okuyor diye ağzından çıkan her lafa inanıyorsun, senin anana babana acımayan adamın yok babası hastaymış yok anası çok çekmiş zart zurt, seni daha anasının karşısına çıkaramayan adamın eline kıymık batsa düşüp bayılacak haldesin, bu durumunun gerçekten saflık olmadığını sana düşündüren şey de toyluğun yani.

Ne yaşadığı ne yaşamadığı beni bağlamıyor.
Beni sonuçlar ve gelinen nokta bağlıyor.
Zaten bu ezik herifi içinizde aklaya aklaya anca siz evlenirsiniz. 🙄
Dışarda dönüp bakmazlar buna muhtemelen.
Tekrar yazıyorum siz bu kafayla bu herifle olmazsa başınıza başka bir saf bulur onu bela edersiniz. Ayriyetten orada saf dediğim herif değil sizsiniz. 🙄
Böyle sünepeleri bulup yıllarınızı harcayıp yok 27ye bekleyecekmişsiniz de yok anasını bırakamazmışta yok çocukluğu zormuşta bilmem ne.
Geçin buraları. Sizi ilgilendirmiyor oralar.
Kurtarıcı mi zannediyorsunuz kendinizi ?
Acıyacağım diye acınacak hale düşmüşsünüz haberiniz yok.
Merak etmeyin ben saf değilim safı oynadığım gerçek istediğime saf istediğime şeytan oluyorum ilk kez anneci erkekle karşılaştım tam diyorum tamam seven biri çıktı karşıma benimle olmasını istiyor hemen kopmuyor o da böyle cabasiz çıktı işte ben buraya sormadan her şey iyiydi hatta ayrıldık biz değişmiştir bazı şeyler diye ama yok :) benim tarafımdan da yapacak bir şey yok her şeye tamam deyip hayatımı tabiki de karartmam benim için 2 3 sene bile bize yakın kalmayı kabul etmeyen bi adamla ben yapamam her şeye ben evet diyecekmisim 😂

Bazı insanların ruhu özgürlüğü kaldırmıyor ben buradan bunu anlayabiliyorum. Bu kadar hizmetçi ruhlu olunmaz. Neymiş bir de sevgilisi ağlıyormuş,uzun mesajlar yazıyormuş 😂 Benim eski sevgili de ayrıldıktan sonra ezik ezik uzun mesajlar atıyordu. Siz bunları sevgi mi sanıyorsunuz? Elindekini kaybettikleri için yazıyorlar bir süre yazar sonra o da sıkılır zaten. Ayrıldıktan sonra ağlayan, kadınları mesajla rahatsız eden erkekler bana çok loser geliyor. Bunun sevgiyle uzaktan yakından alakası yok. Artık 23 yaşına gelmişsiniz bir şeyleri anlayın. Bir tutturmuşsunuz gencim, deneyimim yok diye. Bu adamı beklerseniz hiç ilişki deneyiminiz olmayacak ki. İlk bulduğunuz adama ahtapot gibi yapışmışsınız. Bu tipi bırakın da başka insanlarla flört edin,konuşun böyle böyle deneyim kazanırsınız. Bu insan size sağlıklı bir ilişki bile sunamamış sağlıklı evlilik nasıl sunacak?🤷🏻‍♀️ İlk tanıdığınız erkekle evlilik hayali kurmaktan vazgeçin. Yaşınız 23 sizin şu an iş,güç,kariyer konuşmanız gerek. Yok hasta babası varmış, erkek kardeşi,kız kardeşi varmış. Millet buzlar kraliçesi olmak ister siz bildiğiniz külkedisi olmak istiyorsunuz. Gerçek hayat masallar gibi değil. O eve bir kez girerseniz beyaz atlı bir prens bile sizi oradan çıkaramaz.

Dini bütün, ilmihal okuyor diye ağzından çıkan her lafa inanıyorsun, senin anana babana acımayan adamın yok babası hastaymış yok anası çok çekmiş zart zurt, seni daha anasının karşısına çıkaramayan adamın eline kıymık batsa düşüp bayılacak haldesin, bu durumunun gerçekten saflık olmadığını sana düşündüren şey de toyluğun yani.
Toy olduğumu kabul ediyorum zaten dediğim gibi tecrubesizin cahilim kaynanayla yaşanır edilir nasıldır ne değildir çevremde de hiç o tarz şeylerle karşılaşmadım bu yüzden bu şekilde akıl almak istedim benimde annem babam yaşlı ve hasta asla beni düşünmüyor ki onlar 4 5 sene sonra daha da elden ayaktan düşecek insan seviyorum dediği kişi için dağları deler 3 4 sene gel bize yakın yaşayalım dedm de kabul etmedi annemden ayırma demeye başladı ben annemsiz yapamam demeye başladi normal insanlarla karşılaşmiyorum ki Allahim

Önceden de sormuştum bu soruyu erkek arkadaşım evlenince ailesiyle yaşamak istiyordu şimdi tekrar geldim çünkü en son artık onun sürekli kendisi için çaba bekleyip benim için çaba göstermesinden sıkılmıştım onu 5 6 sene ben bekliycem 27 28 yaşında da gelip ailesinin yanında ben yaşayacam annesine sözü varmış oysa 6 kardeşler abileri ablaları var kaldı ki ailesinden de çok fazla çekiniyor ve benden bahsetmiyor ailesine arkadaşlarına dahi ama öyle huyu bu çekingen çok utangaç ve benim için cabaalamiyorsun deyip ayrıldım kendisi geldi yazdı çok kötüyüm dedi dayanamıyorum dedi tekrar konuşuyoruz aynı mevzular aramızda ara sıra çıkıyor ama ne yapacağım bilmiyorum benim için biraz çabası yok beni annemden ayırma diyor annemsiz yapamam diyor sonra annesine değer veren sana daha çok değer verir diyor anneme söz verdim bırakamam hasta o saatten sonra kendisine bakamaz yemek yapamaz gibisinden konuştu bende çekiniyorum ayrı yaşayalım diyemiyorum ama babası da zaten rvden kolay kolay çıkmayan biri sanırım adım atmaya hali yoktur çok tembellik yapar dedi çünkü insan kendi babasına güvenemiyor sürekli evde durursa hele 5 6 sene sonra nasıl olacak ne yapmam lazım ve ailesinin oturduğu ev kendilerinin babası maaş alıyor psikolojik rahatsızlığından dolayı çalışamadığı için acaba o yüzden mi başka eve çıkma cesareti mi yok kaldı ki benim ailem için bakıma muhtaç hale gelecekler birkaç seneye yakın oturayım en azından 5 6 sene sonra ailenle yaşarız dedim annemden beni ayırma annemsiz yapamam gibisinden konuştu arkadaşımda bence ev gecincirmekten korkuyor ondan onlarla yaşamak istiyor dedi bilmiyorum ne yapmalıyım
Asla ama asla mutlu olamazsın bu evlilikte.

Ablacım daha bunlar ne ki biraz daha tanısam aslında neler neler çıkacak biliyorum eminim buna biraz daha bu konular uzasa gitmeyeceğime emin olsa öyle şeyler soyleyecek ki en basiti bir ara sadece ev konusunda konuşurken ona evde abisi ablası vardı daha evlenmemiş sadece şunu kurdum şu cümleyi annen baban neyse de abin ablan var onlar evlenmemiş daha nasil olacak bana kızdı annesine babasına niye neyse de demişim nasil öyle dermisim bende sen şimdiden beni yanlış anlayıp kızıyorsun ileride ben ağzımı açamam o zaman
Bende 22 yaşindayim valla. Benim bi tane kaynim var ztn 2 sene askerlik (başka ülkedeyiz) sonrada haftada 1 geliyor yatili işte çalişiyor. Geldiginde ona bile hizmet zor geliyor alişmişim. Gorumce vs olsaydi delirirdim resmen. Şuan ztn evlenmicen. Evlenecek yaşa gelene kadar hayattaki önceliklerin degişicek kafa yapin degişicek. Aklını kullanirsan kendini kurtar şimdiden zamanini sevgili olarak bile kaybetme. Ben zaten evlenegni dusunmuyorum. Cunku 3 4 yil boyunca baska huylarinida ogreneceksn ayrilicaksn diye dusunuyorum. Ztn sende farkindasin evlenirsen seni neler bekledignden

Keşke sadece beni saklamak olsaydı sorun 😂 tabiki de öyle biriyle devam edemem başka salak bulsun bulursa 4 5 sene sonra ailesiyle yaşamak isteyen biri sanmam ki bulur ama bana hiçbir çabası olmayan adam mutlaka başka benden benden daha xok çaba harcayacaktir inşallah da o zaman keşke onun için çabalasaydim diye pişmanlık duyar
Ne yaparsa yapsın sen kendi yoluna bak

Ya baska adam mi kalmadi bacim ne ugrasiyosun. Sana ananla mutluluklar de yuru git hic cekilecek dert degil. Sadece erkekler icin degil anaci kadinlar da cekilmez. Ben de anneme cok duskunum gozumu kirpmam canimi veririm kurban olurum ama kendi aileni kurmak istiyorsan onceligini her zaman kocana cocuklarina vereceksin. Ya da karina farketmez. Bastan kokuyor zaten bosuna uzatmayin yazik

Önceden de sormuştum bu soruyu erkek arkadaşım evlenince ailesiyle yaşamak istiyordu şimdi tekrar geldim çünkü en son artık onun sürekli kendisi için çaba bekleyip benim için çaba göstermesinden sıkılmıştım onu 5 6 sene ben bekliycem 27 28 yaşında da gelip ailesinin yanında ben yaşayacam annesine sözü varmış oysa 6 kardeşler abileri ablaları var kaldı ki ailesinden de çok fazla çekiniyor ve benden bahsetmiyor ailesine arkadaşlarına dahi ama öyle huyu bu çekingen çok utangaç ve benim için cabaalamiyorsun deyip ayrıldım kendisi geldi yazdı çok kötüyüm dedi dayanamıyorum dedi tekrar konuşuyoruz aynı mevzular aramızda ara sıra çıkıyor ama ne yapacağım bilmiyorum benim için biraz çabası yok beni annemden ayırma diyor annemsiz yapamam diyor sonra annesine değer veren sana daha çok değer verir diyor anneme söz verdim bırakamam hasta o saatten sonra kendisine bakamaz yemek yapamaz gibisinden konuştu bende çekiniyorum ayrı yaşayalım diyemiyorum ama babası da zaten rvden kolay kolay çıkmayan biri sanırım adım atmaya hali yoktur çok tembellik yapar dedi çünkü insan kendi babasına güvenemiyor sürekli evde durursa hele 5 6 sene sonra nasıl olacak ne yapmam lazım ve ailesinin oturduğu ev kendilerinin babası maaş alıyor psikolojik rahatsızlığından dolayı çalışamadığı için acaba o yüzden mi başka eve çıkma cesareti mi yok kaldı ki benim ailem için bakıma muhtaç hale gelecekler birkaç seneye yakın oturayım en azından 5 6 sene sonra ailenle yaşarız dedim annemden beni ayırma annemsiz yapamam gibisinden konuştu arkadaşımda bence ev gecincirmekten korkuyor ondan onlarla yaşamak istiyor dedi bilmiyorum ne yapmalıyım
Hayır ciddi bir sorun değil, çok çok ciddi bir sorun.

Arkana bakmadan kaçsan mı? K.Şerbeti izle Fatih’e bak annesiz yapamıyor ne derse annesinin istediği oluyor. Bir izle kendini sorgula zaten cevabını aldın mı net olursun. Bana erkekler DEĞİŞİR DEMEYİN! Sopayla kovalarım sizi :sinirli::KK45:

Bu arada geçen burada bir arkadaş vardı.
Onunda nişanlısı aile apartmanı istemişti.
Kız ayrılmıştı önce aşkından ağlayan adam halasının kızı ile nişanlanmıştı bir ay geçmeden. 😂 Arasanız bulursunuz o konuyu.

Bu arada geçen burada bir arkadaş vardı.
Onunda nişanlısı aile apartmanı istemişti.
Kız ayrılmıştı önce aşkından ağlayan adam halasının kızı ile nişanlanmıştı bir ay geçmeden. 😂 Arasanız bulursunuz o konuyu.
Buldum. X xxme__ Şu arkadaştı. Akıllı bu kız şutladı oğlanı ve gerçek yüzünü gördü. :)

beni annemden ayırma diyor annemsiz yapamam diyor sonra annesine değer veren sana daha çok değer verir diyor anneme söz verdim bırakamam hasta o saatten sonra kendisine bakamaz yemek yapamaz gibisinden konuştu bende çekiniyorum ayrı yaşayalım diyemiyorum
:KK57::KK57::KK57:
Asla evlilik düşünülmemesi gereken erkek tipi.

Ya baska adam mi kalmadi bacim ne ugrasiyosun. Sana ananla mutluluklar de yuru git hic cekilecek dert degil. Sadece erkekler icin degil anaci kadinlar da cekilmez. Ben de anneme cok duskunum gozumu kirpmam canimi veririm kurban olurum ama kendi aileni kurmak istiyorsan onceligini her zaman kocana cocuklarina vereceksin. Ya da karina farketmez. Bastan kokuyor zaten bosuna uzatmayin yazik
Yol vereceğim buradaki yazan herkes sonuna kadar haklı benimde amacım yol vermekti zaten buraya tekrar niye sordum gerek yoktu

Soğudum ondan n valla soğudum

Bin konu da açsanız aklı başında hiçbir kadın evlen canım, sevdikten sonra kaynana ile yaşanır demez. Hele sizin erkek arkadaşınız profilindeki adam altın s.csa yine olmaz. Onun anası var da sizin yok mu? Size 5-6 yıl diyor da iki yıla bir teyze/ hâlâ kızı yoksa konu komşu kızı ayarlayıp evlendirirler. Annesi gelin işini öyle şansa bırakmaz zaten. Boşuna vakit kaybediyorsunuz. Aşk çok matah bir şey değil. Karşıda tırt bir partner olduktan sonra...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X