Bazı insanların ruhu özgürlüğü kaldırmıyor ben buradan bunu anlayabiliyorum. Bu kadar hizmetçi ruhlu olunmaz. Neymiş bir de sevgilisi ağlıyormuş,uzun mesajlar yazıyormuş

Benim eski sevgili de ayrıldıktan sonra ezik ezik uzun mesajlar atıyordu. Siz bunları sevgi mi sanıyorsunuz? Elindekini kaybettikleri için yazıyorlar bir süre yazar sonra o da sıkılır zaten. Ayrıldıktan sonra ağlayan, kadınları mesajla rahatsız eden erkekler bana çok loser geliyor. Bunun sevgiyle uzaktan yakından alakası yok. Artık 23 yaşına gelmişsiniz bir şeyleri anlayın. Bir tutturmuşsunuz gencim, deneyimim yok diye. Bu adamı beklerseniz hiç ilişki deneyiminiz olmayacak ki. İlk bulduğunuz adama ahtapot gibi yapışmışsınız. Bu tipi bırakın da başka insanlarla flört edin,konuşun böyle böyle deneyim kazanırsınız. Bu insan size sağlıklı bir ilişki bile sunamamış sağlıklı evlilik nasıl sunacak?

İlk tanıdığınız erkekle evlilik hayali kurmaktan vazgeçin. Yaşınız 23 sizin şu an iş,güç,kariyer konuşmanız gerek. Yok hasta babası varmış, erkek kardeşi,kız kardeşi varmış. Millet buzlar kraliçesi olmak ister siz bildiğiniz külkedisi olmak istiyorsunuz. Gerçek hayat masallar gibi değil. O eve bir kez girerseniz beyaz atlı bir prens bile sizi oradan çıkaramaz.