- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.325
- 208
- 37
- Konu Sahibi 1111010001
-
Flört döneminin başında sorulacak soru mu? Sevgililikte sorulabilir ama flört döneminde yanlış bence.Geçmiş kurcalamak değil de sevişip sevişemeyeceğini merak ediyor olabilir. Erkek arkadaşımla ayrılsam yeni birisiyle görüşsem ben de sorarım. Cinsellik sevgililikte benim için olmazsa olmazdır. Bu konuda hassasiyetleri olan, evliliği beklemek isteyen bir insanla ikinci kez görüşmem.
Sevgili olsaydık evet sorması normaldi ama flört dönemindeyiz. Hem de daha yeni. Sorulmaması gerekirdi bence. Flört döneminde neden sorulur ki bu soru?Ben diğer yorum sahibi hanımlar gibi düşünmüyorum.Belki konu ile ilgili fikrinizi merak ediyor,bu tarz konulara karşı mısınız değil misiniz.Zaten bu tarz şeyler üzerinden yargılayacak bir insansa siz yol verirsiniz.
Bu sorunun sorulması direk insanda ''sapık'' hissi uyandırmamalı bence.İlişkisinde cinsellik istiyor da olabilir,bu yanlış bir şey değil ki?
Kızdığımdaysa öylesine sorduğunu, yapısının rahat olduğunu yani bu tür konuları konuşmaktan çekinmediğini, yanlış anlamamam gerektiğini yani benimle ilişki yaşamak gibi bir isteği olmadığını öylesine sorduğunu söyledi.
Sizinle aynı fikirdeyim. İlişki bi ilerlesi konuşulur ama en başında ne oluyor? Bi de bekareti sormak çok yanlış ya.Evlenmeden önce bir kişiye böyle denk gelmiştim ama arkadaş bana direkt sormamıştı.
Senin için bir ilişkide olmazsa olmaz ne demişti; ben saf; sadakat, ve saygı dedim de yok öyle değil mesela benim için cinsellik demişti. Hahaha.
Sonra ten uyumu olmazsa olmazmış, cinsel uyum çok önemliymiş falan fistan. Oradan girdi geldi "daha önce hiç deneyimin oldu mu?" diye sormaya.
Bir daha mesajlarına cevap atmadım çünkü kendisi en son libidosu çok yüksek kadın istiyorum hayatımda demişti.
Cinsel konular ilişkide konuşulur elbette rahibe değiliz ancak daha dur, dün bir bugün iki. ( bekareti ne olursa olsun sormaya hakkı yok, o kadının özeli ister söyler ister söylemez)
Erkekler işte
Her ne kadar şu aralar içim ölmüş ve çürüyor olsa da, libidosu baya baya yüksek, gayet işveli cilveli neşeli bir kadındım. Senin kadar dişil enerjisi yüksek bir kadın tanımadım demişti bir arkadaş zamanında.
Şimdi gözlüklerinin üstünden bakıp, örgü ören nene hahaha. Hayat.
Geçmiş kurcalamak değil de sevişip sevişemeyeceğini merak ediyor olabilir. Erkek arkadaşımla ayrılsam yeni birisiyle görüşsem ben de sorarım. Cinsellik sevgililikte benim için olmazsa olmazdır. Bu konuda hassasiyetleri olan, evliliği beklemek isteyen bir insanla ikinci kez görüşmem.
ama kızlar sızın dedıgınız gıbı sormamıs kı hödük gıbı sormus anladıgım kadarıylaBen diğer yorum sahibi hanımlar gibi düşünmüyorum.Belki konu ile ilgili fikrinizi merak ediyor,bu tarz konulara karşı mısınız değil misiniz.Zaten bu tarz şeyler üzerinden yargılayacak bir insansa siz yol verirsiniz.
Bu sorunun sorulması direk insanda ''sapık'' hissi uyandırmamalı bence.İlişkisinde cinsellik istiyor da olabilir,bu yanlış bir şey değil ki?
Tanıştığım gün bile sorabilirim. Olmayacak bir insansa iki tarafın da vaktini harcamaya gerek yok.Flört döneminin başında sorulacak soru mu? Sevgililikte sorulabilir ama flört döneminde yanlış bence.
Ben ona hiç sormadım.Siz ona sordunuzmu iliskiye girip girmediginden?
Bunu soran kisiden aklima iki secenek gelir ya bekaretin olmadigini ogrenip sizi kullanacak yada ilerde evlenmeyi dusundugu icin ki bu istedigi icin sorduguna emin degilim
Eger oyleyse bende ona sorarim kiz oglan kiz ariyorsan sende hic yasamamis olacaksin
Evet hiç görüşmedik.Daha hiç yüzülse gelmeden mi sordu bile
Seninki de öküzün önde gideni imiş
Of çok ergenmişEvet hiç görüşmedik.
Aynen öyle. Dan diye sordu. Hiç seviştin mi bakire misin, dedi. Sevgili değiliz bile.ama kızlar sızın dedıgınız gıbı sormamıs kı hödük gıbı sormus anladıgım kadarıyla
hanı usule uygun usturuplu konussa konu sahıbı bu kadar sınırlenmezdı dıye dusundum
+1Geçmiş kurcalamak değil de sevişip sevişemeyeceğini merak ediyor olabilir. Erkek arkadaşımla ayrılsam yeni birisiyle görüşsem ben de sorarım. Cinsellik sevgililikte benim için olmazsa olmazdır. Bu konuda hassasiyetleri olan, evliliği beklemek isteyen bir insanla ikinci kez görüşmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?