Erkeğin Bekaret Sorması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen öyle. Dan diye sordu. Hiç seviştin mi bakire misin, dedi. Sevgili değiliz bile.
höşşş deseydınız

agır olsun bıraz herseyın zamanı ve usulu var
tepkınız ıyı olmus karsısına cıkan her kızda bu tepkıyı verırse boyle boyle konusmayı ogrenıp magarasından cıkabılecek bence
ınsanlık ıcın ıyı bır adım atmıssınız aslında :)

o kişi artık flörtüm olmaz, net.

Sorunun sorulma şekli ve zamanlaması yanlış. Sevgili iken evet cinsellik isteyebilir ama bu böyle sorulmaz. Adam gibi sorarsın eğer uyuşmazsanız biter ama flört aşamasında böyle öküz gibi sorulmaz.
Katılıyorum size.

Ama çok üzgünüm. Onu kafamda başka bir yere koymuştum. Hayırlısı.

Hic sevmiyorum böyle seyleri. Konuşacak başka şey sorulacak başka soru mu kalmamış Allah aşkına. Etraf iyice sapık doldu. Boyle tiplerden hoslanmaniz sizin hatanız değil. Ama böyle bodoslama soru mu sorulur ya. Keşke su erkeklerin içleri de dışları gibi olsa kızlarımız üzülmez

Aynen öyle. Dan diye sordu. Hiç seviştin mi bakire misin, dedi. Sevgili değiliz bile.
Ben açıkçası sevgili olma kararını buna göre veririm o yüzden sevgili değiliz bile demeniz bana saçma geliyor. Flört aşaması zaten tanıma, tartma, sevgililikten beklentilerin benzer olup olmadığını anlama aşaması değil midir?

ama kızlar sızın dedıgınız gıbı sormamıs kı hödük gıbı sormus anladıgım kadarıyla
hanı usule uygun usturuplu konussa konu sahıbı bu kadar sınırlenmezdı dıye dusundum

Tabii haklısınız,sorunun sorulma şekli de önemli.Birdenbire konuyu açmışsa tuhaf karşılanabilir,öncesinde ben olsam biraz fikrini öğrenmeye çalışır,sonra sorarım.
Her türlü olmayacak bir ilişki gibi geldi bana zaten.Biz bu duruma tüm forum olarak ''normal'' desek bile konu sahibinin içi soğumuş bir kere,devam etmesi anlamsız bana kalırsa.

18/20 yaşlarından sonra bekaret konusu çekilmiyor gerçekten. Benim de ilk bişiler yaşadığım erkek arkadaşım bakirdi...
Bakire olan kız da 25üstüydü galiba. Bu yaşa kadar bakireyse adam akıllı ilişkisi olmamıştır insan ilişkileri zayıftır, ilişkisi olduysa ve ona rağmen bakireyse daha tehlikeli demişti , hak vermemiştim desem yalan söylemiş olurum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…