- 22 Eylül 2018
- 1.117
- 885
- 123
- Konu Sahibi 1111010001
-
Ama benim böyle bir yapım olmadığını bilerek flört dönemine girdi benimle.Tanıştığım gün bile sorabilirim. Olmayacak bir insansa iki tarafın da vaktini harcamaya gerek yok.
İkimizde yetişkiniz oysaOf çok ergenmiş
höşşş deseydınızAynen öyle. Dan diye sordu. Hiç seviştin mi bakire misin, dedi. Sevgili değiliz bile.
o kişi artık flörtüm olmaz, net.Merhaba Güzel Kadınlar
Flörtleşme dönemindeyken bakir olmayan bir erkek neden daha önce sevişip sevişmediğini sorar flörtleştiği kişiye? Ben yaşadım bu durumu. Kesinlikle bu soruyu sorması için hiçbir açık kapı bırakmamıştım. Kızdığımdaysa öylesine sorduğunu, yapısının rahat olduğunu yani bu tür konuları konuşmaktan çekinmediğini, yanlış anlamamam gerektiğini yani benimle ilişki yaşamak gibi bir isteği olmadığını öylesine sorduğunu söyledi. Çok çok sinirliyim ve kendimi kötü hissettim. Flört döneminde bu tarz sorular normal mi? O beyden de çok hoşlanmıştım oysa. Geleceğe dair hayaller bile kurmuştum. Kısmet.
Ekleme: hanımlar şunu da belirteyim ki, benim çekingen olduğumu biliyordu. Ondan hoşlandığımı söyledim ama bir ilişkiye hazır olmadığımı söyledim. Hiç buluşmadık. Sabırla her gün ilk mesajı o attı. Beni bu flört işine alıştırmaya çalıştı. Ama bu soruyu sorarak şoke etti beni.
Katılıyorum size.Sorunun sorulma şekli ve zamanlaması yanlış. Sevgili iken evet cinsellik isteyebilir ama bu böyle sorulmaz. Adam gibi sorarsın eğer uyuşmazsanız biter ama flört aşamasında böyle öküz gibi sorulmaz.
Ama çok üzgünüm. Onu kafamda başka bir yere koymuştum. Hayırlısı.höşşş deseydınız
agır olsun bıraz herseyın zamanı ve usulu var
tepkınız ıyı olmus karsısına cıkan her kızda bu tepkıyı verırse boyle boyle konusmayı ogrenıp magarasından cıkabılecek bence
ınsanlık ıcın ıyı bır adım atmıssınız aslında :)
ıyı tarafından bakalım zaman ılerlemeden net ve genel olarak gormus oldunuz :)Ama çok üzgünüm. Onu kafamda başka bir yere koymuştum. Hayırlısı.
Ben açıkçası sevgili olma kararını buna göre veririm o yüzden sevgili değiliz bile demeniz bana saçma geliyor. Flört aşaması zaten tanıma, tartma, sevgililikten beklentilerin benzer olup olmadığını anlama aşaması değil midir?Aynen öyle. Dan diye sordu. Hiç seviştin mi bakire misin, dedi. Sevgili değiliz bile.
Hic gorusmediginizi okumamisim pardon bunun niyeti dupeduz belli hatta bu konugu acmaya bile gerek yok engeli basip geceydinBen ona hiç sormadım.
Ama hangisi işte? Yine de ayıp etti.Yani olur da cinsel manada ilişkimiz ilişkiye dahil olabilir mi onu merak etmiştirYa da sizinle ciddi düşünme yoluna girmek istemişse bu onun için önemlidir.
18/20 yaşlarından sonra bekaret konusu çekilmiyor gerçekten. Benim de ilk bişiler yaşadığım erkek arkadaşım bakirdi...+1
Bir arkadaşım flörtü bakire diye ayrılmıştı. Bu saatten sonra sevişmeye alıştırmakla uğraşamam diye
Bence görmediğiniz adamı kafanızda başka yere koymak adamın size bekaret sormasından daha tuhaf ve tehlikeli.Ama çok üzgünüm. Onu kafamda başka bir yere koymuştum. Hayırlısı.
ama kızlar sızın dedıgınız gıbı sormamıs kı hödük gıbı sormus anladıgım kadarıyla
hanı usule uygun usturuplu konussa konu sahıbı bu kadar sınırlenmezdı dıye dusundum
Bakire olan kız da 25üstüydü galiba. Bu yaşa kadar bakireyse adam akıllı ilişkisi olmamıştır insan ilişkileri zayıftır, ilişkisi olduysa ve ona rağmen bakireyse daha tehlikeli demişti , hak vermemiştim desem yalan söylemiş olurum.18/20 yaşlarından sonra bekaret konusu çekilmiyor gerçekten. Benim de ilk bişiler yaşadığım erkek arkadaşım bakirdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?