- 6 Ağustos 2020
- 251
- 728
- 18
- 37
- Konu Sahibi 1111010001
-
Merhaba Güzel Kadınlar
Flörtleşme dönemindeyken bakir olmayan bir erkek neden daha önce sevişip sevişmediğini sorar flörtleştiği kişiye? Ben yaşadım bu durumu. Kesinlikle bu soruyu sorması için hiçbir açık kapı bırakmamıştım. Kızdığımdaysa öylesine sorduğunu, yapısının rahat olduğunu yani bu tür konuları konuşmaktan çekinmediğini, yanlış anlamamam gerektiğini yani benimle ilişki yaşamak gibi bir isteği olmadığını öylesine sorduğunu söyledi. Çok çok sinirliyim ve kendimi kötü hissettim. Flört döneminde bu tarz sorular normal mi? O beyden de çok hoşlanmıştım oysa. Geleceğe dair hayaller bile kurmuştum. Kısmet.
Ekleme: hanımlar şunu da belirteyim ki, benim çekingen olduğumu biliyordu. Ondan hoşlandığımı söyledim ama bir ilişkiye hazır olmadığımı söyledim. Hiç buluşmadık. Sabırla her gün ilk mesajı o attı. Beni bu flört işine alıştırmaya çalıştı. Ama bu soruyu sorarak şoke etti beni.
Ben de aynı düşünüyorum.Bakire olan kız da 25üstüydü galiba. Bu yaşa kadar bakireyse adam akıllı ilişkisi olmamıştır insan ilişkileri zayıftır, ilişkisi olduysa ve ona rağmen bakireyse daha tehlikeli demişti , hak vermemiştim desem yalan söylemiş olurum.
Önceden belirteyim 25 yaş üstü değilim ama 25 yaş üstü bakire kadınları öyle bir yermişsiniz ki dayanamadım yazmak istedim.Sevişmekle mi gelişiyor insan ilişkileri ? Her görüştükleriyle yatsalardı çok sosyal bir insan mı olacaklardı meselaBakire olan kız da 25üstüydü galiba. Bu yaşa kadar bakireyse adam akıllı ilişkisi olmamıştır insan ilişkileri zayıftır, ilişkisi olduysa ve ona rağmen bakireyse daha tehlikeli demişti , hak vermemiştim desem yalan söylemiş olurum.
Hayır tabi ki, herkesin çevresi farklı benim çevrem de bunlar gayet normal. Sizinki aksi olabilir herkes kendi çevresinden kafa yapısına göre birileriyle oluyor zaten :)Önceden belirteyim 25 yaş üstü değilim ama 25 yaş üstü bakire kadınları öyle bir yermişsiniz ki dayanamadım yazmak istedim.Sevişmekle mi gelişiyor insan ilişkileri ? Her görüştükleriyle yatsalardı çok sosyal bir insan mı olacaklardı mesela
Ben de aynı düşünüyorum.
Yakın bir kız arkadaşım da arkadaşınız gibi düşünüyordu. 23 yaşındaydı, hiç sevgilisi olmamıştı. Dini hassasiyeti yoktu, evliliğe de inanmıyordu. “Bu zamana kadar olmadı, insanlar bu yaşa kadar düzgün bir ilişkisi olmamış olarak bakar, insan ilişkileri zayıftır, kafa olarak uygun birisiyle bekaretimden dolayı görüşemem” diye baya depresyona girmiş, ilk görüştüğü insan kaç kişiyle birlikte olduğunu sorduğunda 8 demişti
Şimdi çevre falan diye lafı çevirmeyelim.25 yaş üstü bakire olan tüm kadınları genellediniz.Çevrenizin içinde ailenizde var.Yanlış anlamayın sadece merak ettiğimden soruyorum,ailenizde bu düşüncenize katılıyor mu ?Hayır tabi ki, herkesin çevresi farklı benim çevrem de bunlar gayet normal. Sizinki aksi olabilir herkes kendi çevresinden kafa yapısına göre birileriyle oluyor zaten :)
Altyapı oluşturmak ıstemış .Allahım be zaman bıtecek bu öküzlerMerhaba Güzel Kadınlar
Flörtleşme dönemindeyken bakir olmayan bir erkek neden daha önce sevişip sevişmediğini sorar flörtleştiği kişiye? Ben yaşadım bu durumu. Kesinlikle bu soruyu sorması için hiçbir açık kapı bırakmamıştım. Kızdığımdaysa öylesine sorduğunu, yapısının rahat olduğunu yani bu tür konuları konuşmaktan çekinmediğini, yanlış anlamamam gerektiğini yani benimle ilişki yaşamak gibi bir isteği olmadığını öylesine sorduğunu söyledi. Çok çok sinirliyim ve kendimi kötü hissettim. Flört döneminde bu tarz sorular normal mi? O beyden de çok hoşlanmıştım oysa. Geleceğe dair hayaller bile kurmuştum. Kısmet.
Ekleme: hanımlar şunu da belirteyim ki, benim çekingen olduğumu biliyordu. Ondan hoşlandığımı söyledim ama bir ilişkiye hazır olmadığımı söyledim. Hiç buluşmadık. Sabırla her gün ilk mesajı o attı. Beni bu flört işine alıştırmaya çalıştı. Ama bu soruyu sorarak şoke etti beni.
Çok toysunuz, ailemle oturup seks konuşmuyorum. Kimsenin de oturup ailesine skor sayı bekaret durumu verdiğini sanmıyorum. He ama sevgilimi falan bilirler beraber şehir dışına çıktıgımızı da yatılı gezilerimizi de ,tatillerimizi de :) ikna oldunuz mu?Şimdi çevre falan diye lafı çevirmeyelim.25 yaş üstü bakire olan tüm kadınları genellediniz.Çevrenizin içinde ailenizde var.Yanlış anlamayın sadece merak ettiğimden soruyorum,ailenizde bu düşüncenize katılıyor mu ?
Düzgün bir ilişkisi olmamışsa insan ilişkileri zayıftır demiş aslında. Uzun süreli sevgililik gibi, sadece cinsellik olarak değil. Cinsellik yaşamadıysa uzun süreli bir ilişkisi olmamıştır olmasına rağmen cinsellik yaşamadıysa daha tehlikeli demiş üyenin arkadaşı. Belli ki dini hassasiyetleri yok, evlilik gibi bir düşüncesi yok. Dolayısıyla dini hassasiyeti olan ya da evliliği bekleyen insanla görüşmek istemediğini söylemiş. Ben de benzer şekilde düşündüğümü söyledim. Kimseyi yerdiğimiz yok.Önceden belirteyim 25 yaş üstü değilim ama 25 yaş üstü bakire kadınları öyle bir yermişsiniz ki dayanamadım yazmak istedim.Sevişmekle mi gelişiyor insan ilişkileri ? Her görüştükleriyle yatsalardı çok sosyal bir insan mı olacaklardı mesela
Arkadaşım sonrasında haşırt huşurt seviştiği kadınla evlendi valla. Bizi kandırıyormuş evlenmem diyeDüzgün bir ilişkisi olmamışsa insan ilişkileri zayıftır demiş aslında. Uzun süreli sevgililik gibi, sadece cinsellik olarak değil. Cinsellik yaşamadıysa uzun süreli bir ilişkisi olmamıştır olmasına rağmen cinsellik yaşamadıysa daha tehlikeli demiş üyenin arkadaşı. Belli ki dini hassasiyetleri yok, evlilik gibi bir düşüncesi yok. Dolayısıyla dini hassasiyeti olan ya da evliliği bekleyen insanla görüşmek istemediğini söylemiş. Ben de benzer şekilde düşündüğümü söyledim. Kimseyi yerdiğimiz yok.
Olgun olmam için sevişmem gerekiyordu sanırım :) Ben her fikrimi her ortamda çekinmeden söyleyebilen bir insanım,Hiçbir fikrimden asla utanmam,arkadaş ortamında da,aile ortamında da hatta televizyona bile çıkıp söylerim o yüzden merak etmiştim sizde bunu yapabiliyormusunuz diye.Nasıl bazı insanlar tarafından sevişen kadınlara yakıştırılan yaftalar çirkinse,bakire olmayı tercih edenlere de iletişimsiz(?),insan ilişkileri zayıf gibi yafta vurulmasını doğru bulmadığımı anlatmak istemiştim size :)Çok toysunuz, ailemle oturup seks konuşmuyorum. Kimsenin de oturup ailesine skor sayı bekaret durumu verdiğini sanmıyorum. He ama sevgilimi falan bilirler beraber şehir dışına çıktıgımızı da yatılı gezilerimizi de ,tatillerimizi de :) ikna oldunuz mu?
Benim bulunduğum ortamda herkesin düşüncesine saygı var o yüzden mutfak masası sohbetimiz başkalarının seks hayatı olmaz benim de düşüncemi özgürce söylememe gerek kalmaz. Neden bu kadar gocundunuz anlamadım ama sevişmeyin ne yapabilirim hesabını ben mi tutacağım, siz de kendiniz gibi bakir bir adamla evlenirsiniz olur biter çok basit aslında, gücenmenizi gerektirecek birşey yok.Olgun olmam için sevişmem gerekiyordu sanırım :) Ben her fikrimi her ortamda çekinmeden söyleyebilen bir insanım,Hiçbir fikrimden asla utanmam,arkadaş ortamında da,aile ortamında da hatta televizyona bile çıkıp söylerim o yüzden merak etmiştim sizde bunu yapabiliyormusunuz diye.Nasıl bazı insanlar tarafından sevişen kadınlara yakıştırılan yaftalar çirkinse,bakire olmayı tercih edenlere de iletişimsiz(?),insan ilişkileri zayıf gibi yafta vurulmasını doğru bulmadığımı anlatmak istemiştim size :)
Kaççççççç!!!Merhaba Güzel Kadınlar
Kadının kadına yaptığını erkekler yapmıyor Cidden ya sevgilisi olduğu halde cinsellik yaşamayan arkadaşlarım var.Ne tehlikeli(!) insanlarmış meğer,kimsenin özel hayatı Hakkında damga vurulmasını istemem.Ne cinsel hayatı olanlar Hakkında ne de olmayanlar hakkındaDüzgün bir ilişkisi olmamışsa insan ilişkileri zayıftır demiş aslında. Uzun süreli sevgililik gibi, sadece cinsellik olarak değil. Cinsellik yaşamadıysa uzun süreli bir ilişkisi olmamıştır olmasına rağmen cinsellik yaşamadıysa daha tehlikeli demiş üyenin arkadaşı. Belli ki dini hassasiyetleri yok, evlilik gibi bir düşüncesi yok. Dolayısıyla dini hassasiyeti olan ya da evliliği bekleyen insanla görüşmek istemediğini söylemiş. Ben de benzer şekilde düşündüğümü söyledim. Kimseyi yerdiğimiz yok.
Sizin laflarınızla ben gücenmem rahat olun,kimle evleneceğim Hakkında da yorumunuzu istediğimi hatırlamıyorum.Genellemelerinizle mutluluklar dilerimBenim bulunduğum ortamda herkesin düşüncesine saygı var o yüzden mutfak masası sohbetimiz başkalarının seks hayatı olmaz benim de düşüncemi özgürce söylememe gerek kalmaz. Neden bu kadar gocundunuz anlamadım ama sevişmeyin ne yapabilirim hesabını ben mi tutacağım, siz de kendiniz gibi bakir bir adamla evlenirsiniz olur biter çok basit aslında, gücenmenizi gerektirecek birşey yok.
Ahahahahaha çattık akşam akşam. Teşekkürler zarınızla da size mutluluklarSizin laflarınızla ben gücenmem rahat olun,kimle evleneceğim Hakkında da yorumunuzu istediğimi hatırlamıyorum.Genellemelerinizle mutluluklar dilerim
Cidden seviye bu kadar düşmek zorundamıydı ?Ahahahahaha çattık akşam akşam. Teşekkürler zarınızla da size mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?