Erkeğin Bekaret Sorması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bazi şeyler bize yol gösteriyor iste verilmiş sadakan varmış Allah şaşırtmış ona bu soruyu sordutmuş hemen uzaklaş niyeti çok açık art niyetli birinden yol yakinken kurtulmana vesile bu soru

Ben de aynı düşünüyorum.

Yakın bir kız arkadaşım da arkadaşınız gibi düşünüyordu. 23 yaşındaydı, hiç sevgilisi olmamıştı. Dini hassasiyeti yoktu, evliliğe de inanmıyordu. “Bu zamana kadar olmadı, insanlar bu yaşa kadar düzgün bir ilişkisi olmamış olarak bakar, insan ilişkileri zayıftır, kafa olarak uygun birisiyle bekaretimden dolayı görüşemem” diye baya depresyona girmiş, ilk görüştüğü insan kaç kişiyle birlikte olduğunu sorduğunda 8 demişti

Önceden belirteyim 25 yaş üstü değilim ama 25 yaş üstü bakire kadınları öyle bir yermişsiniz ki dayanamadım yazmak istedim.Sevişmekle mi gelişiyor insan ilişkileri ? Her görüştükleriyle yatsalardı çok sosyal bir insan mı olacaklardı mesela

Hayır tabi ki, herkesin çevresi farklı benim çevrem de bunlar gayet normal. Sizinki aksi olabilir herkes kendi çevresinden kafa yapısına göre birileriyle oluyor zaten :)

helal olsun ablam be yuvarlamadan cok iyi sayı vermiş

Hayır tabi ki, herkesin çevresi farklı benim çevrem de bunlar gayet normal. Sizinki aksi olabilir herkes kendi çevresinden kafa yapısına göre birileriyle oluyor zaten :)
Şimdi çevre falan diye lafı çevirmeyelim.25 yaş üstü bakire olan tüm kadınları genellediniz.Çevrenizin içinde ailenizde var.Yanlış anlamayın sadece merak ettiğimden soruyorum,ailenizde bu düşüncenize katılıyor mu ?

Altyapı oluşturmak ıstemış .Allahım be zaman bıtecek bu öküzler

Çok toysunuz, ailemle oturup seks konuşmuyorum. Kimsenin de oturup ailesine skor sayı bekaret durumu verdiğini sanmıyorum. He ama sevgilimi falan bilirler beraber şehir dışına çıktıgımızı da yatılı gezilerimizi de ,tatillerimizi de :) ikna oldunuz mu?

Düzgün bir ilişkisi olmamışsa insan ilişkileri zayıftır demiş aslında. Uzun süreli sevgililik gibi, sadece cinsellik olarak değil. Cinsellik yaşamadıysa uzun süreli bir ilişkisi olmamıştır olmasına rağmen cinsellik yaşamadıysa daha tehlikeli demiş üyenin arkadaşı. Belli ki dini hassasiyetleri yok, evlilik gibi bir düşüncesi yok. Dolayısıyla dini hassasiyeti olan ya da evliliği bekleyen insanla görüşmek istemediğini söylemiş. Ben de benzer şekilde düşündüğümü söyledim. Kimseyi yerdiğimiz yok.

Arkadaşım sonrasında haşırt huşurt seviştiği kadınla evlendi valla. Bizi kandırıyormuş evlenmem diye aslında açıklama yapmak bile yersiz geliyor bazen. Yetişkinim ailemden ayrı yerde ayrı hayat yaşıyorum ama hala ailemin düşüncesi farklıysa onların doğrularıyla yaşamamı/yaşamamızı bekliyor. Dediğim gibi henüz çok toy.

Olgun olmam için sevişmem gerekiyordu sanırım :) Ben her fikrimi her ortamda çekinmeden söyleyebilen bir insanım,Hiçbir fikrimden asla utanmam,arkadaş ortamında da,aile ortamında da hatta televizyona bile çıkıp söylerim o yüzden merak etmiştim sizde bunu yapabiliyormusunuz diye.Nasıl bazı insanlar tarafından sevişen kadınlara yakıştırılan yaftalar çirkinse,bakire olmayı tercih edenlere de iletişimsiz(?),insan ilişkileri zayıf gibi yafta vurulmasını doğru bulmadığımı anlatmak istemiştim size :)

Hiç mi utanma yok ben anlamıyorum kendisi de bakiremi de el değmemiş arıyor pislik. Bilerek size ayak yapmış acılın diye varsa öyle bir durum. Gerci varolsa ne olcak ama böylelerinden hayır gelmez. Dinime küfreden müslüman olsa bari deyin yol verin

Benim bulunduğum ortamda herkesin düşüncesine saygı var o yüzden mutfak masası sohbetimiz başkalarının seks hayatı olmaz benim de düşüncemi özgürce söylememe gerek kalmaz. Neden bu kadar gocundunuz anlamadım ama sevişmeyin ne yapabilirim hesabını ben mi tutacağım, siz de kendiniz gibi bakir bir adamla evlenirsiniz olur biter çok basit aslında, gücenmenizi gerektirecek birşey yok.

Kaççççççç!!!

Kadının kadına yaptığını erkekler yapmıyor Cidden ya sevgilisi olduğu halde cinsellik yaşamayan arkadaşlarım var.Ne tehlikeli(!) insanlarmış meğer,kimsenin özel hayatı Hakkında damga vurulmasını istemem.Ne cinsel hayatı olanlar Hakkında ne de olmayanlar hakkında

Sizin laflarınızla ben gücenmem rahat olun,kimle evleneceğim Hakkında da yorumunuzu istediğimi hatırlamıyorum.Genellemelerinizle mutluluklar dilerim

Sizin laflarınızla ben gücenmem rahat olun,kimle evleneceğim Hakkında da yorumunuzu istediğimi hatırlamıyorum.Genellemelerinizle mutluluklar dilerim
Ahahahahaha çattık akşam akşam. Teşekkürler zarınızla da size mutluluklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…